Mijn belevingen als slavin

Beste lezers,

op deze pagina kunnen jullie mijn belevingen als slavin van Meesteres Manita volgen. Meesteres Manita heeft mij gevraagd hierover te schrijven, wat ik uiteraard leuk vind om te doen. Ik hoop tevens dat het voor jullie leuk is om te lezen.

Via FetLife heb ik Meesteres Manita gevraagd of ik een sessie bij Haar mocht inplannen, en dit beantwoordde Ze destijds met een “ja.” Ik had door omstandigheden al wat langer niet aan BDSM gedaan, dus ik was blij nu weer te mogen toegeven aan mijn verlangens. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan immers 😉

“De eerste sessie,”

Op 09-07-’14 was het dan eindelijk zover, ik zou Meesteres Manita gaan ontmoeten. Ik weet nog goed dat ik steeds zenuwachtiger werd naarmate ik de Showboat naderde. Ik woon niet naast de deur, dus het reizen naar de Showboat is lang genoeg om mijn stuiters en gezonde spanning te laten stijgen tot aan het kookpunt.

Eenmaal aangekomen netjes aangebeld en gewacht tot de Meesteres de deur opende. “Wauw, wat is Ze mooi” was één van de eerste dingen die bij me opkwam. Meesteres Manita liep voor me uit de trap af, en toen ik de Studio betrede viel mijn mond bijna open van verbazing. Wat een mooie attributen staan er in de Studio, waaronder een schandblok, een sling, een staande kooi, en aan de muren hingen genoeg attributen om een heerlijk spel te kunnen beleven. Ik was erg zenuwachtig, maar gelukkig wist de Meesteres me goed op mijn gemak te stellen, terwijl slaaf gerard zo vriendelijk was ons te voorzien van wat te drinken.

Na het door te hebben genomen van de do’s & dont’s mocht ik dan eindelijk gaan douchen alvorens de sessie begon. Omdat ik niet meer alles geheel voor mijn geest kan halen haal ik de hoogtepunten van de belevingen bij Meesteres Manita er even uit.

“Het Andreaskruis”

Tot nu toe is het Andreaskruis een soort punt waar onze sessies beginnen. Klik, klik en mijn handen zijn vastgemaakt boven mijn hoofd, en zo kan de Meesteres overal natuurlijk net wat beter bij. Ik vind het heerlijk om zo “toegankelijk” te zijn, het heeft wel wat om enigszins hulpeloos overgeleverd te zijn aan de grillen van de Meesteres.

“Hoezo concentratieproblemen?”

Ik weet nog goed dat ik de eerste keren bij Meesteres Manita maar moeilijk in mijn concentratie kwam. Ik ben sowieso redelijk snel afgeleid, dus zo ook die eerste keer. Het zullen de zenuwen wel zijn geweest, maar gelukkig wist de Meesteres daar wel raad mee. Zo kwam het in den beginne dus wat vaker voor dat ik een blinddoek voor kreeg, en geloof het of niet; Dat helpt echt!  Ik word er duidelijk rustiger van, en kan me gemakkelijker overgeven aan hetgeen de Meesteres wilt doen. Ik moet er eerlijk bij vertellen dat ik in den beginne weleens schrok wanneer de Meesteres me aansprak op gebrek aan concentratie, maar nu ik al wat langer bij de Meesteres kom begrijp ik dat ook wel.

“Opperste concentratie dus;”

De 2de sessie 13-08-’14

Zo kwam ik er de tweede sessie al snel achter dat er met de Meesteres niet te spotten valt. Ik had overal wel een antwoord op tijdens deze sessie, en daar was de Meesteres niet zo heel erg blij mee.

Ik moest op mijn knieën voor Haar gaan zitten en kreeg een hoofdkap op met bijpassende gag in mijn mond. Een geheel nieuwe ervaring voor mij, dus in eerste instantie had ik best wel moeite mijn ademhaling onder controle te krijgen en houden. Het afsluiten van mijn zicht, het gedempte geluid, en het niet kunnen praten was dus best wel even beangstigend. Desondanks heiligt elk doel zijn middelen, en duurde het niet zo heel lang voordat ik wat rustiger werd en de Meesteres mij mooi kon versieren met bondagetouw en een aantal klemmetjes her en der. Gedwee liet ik alles over me heen komen en gaf ik me meer en meer over. Het is fijn na afloop van de sessie dan te horen dat je Meesteres trots op je is. Daar doe je het ook voor naar mijn inziens, je geeft niet alleen de controle uit handen, maar je stelt het genot van je Meesteres toch echt voorop. Natuurlijk genieten we beiden heel veel van een spel, maar niks is leuker dan die stralende lach van Meesteres Manita (vooral als Ze pijn aan het toedienen is).