Vandaag is Rood …”

Vandaag 3 December 2014,  is het niet alleen een paar dagen voor Sinterklaas menig kinderhart weer verblijdt, sterker nog, ik zie mijn eigen Sinterklaas (ik bedoel natuurlijk mijn Meesteres) eerder dan de goedheiligman 🙂 Dit keer had ik aangegeven even een sessie samen met de Meesteres te willen, dus was slaaf g er niet bij om foto’s te maken van de sessie. Toch zijn er een paar mooie foto’s uit deze sessie voortgekomen, en deze herinneren me aan een wederom fijne sessie.

Zoals de titel van mijn verslag doet vermoeden stond deze sessie in het teken van de kleur Rood. Door een inkoppertje mijnerzijds besloot de Meesteres om er een sessie van te maken waarbij Ze al Haar rode artikelen zou gebruiken om wederom een leuke sessie te bewerkstelligen. Van een flogger tot knijpers, prikrollers, een rode leidraad, en stokjes met stiekjes incl. rode accenten.

Na mijn collar te hebben omgedaan maakte de Meesteres er de rode leidraad aan vast, en ik vermoedde zowaar dat Ze mijn fetish “into collar & leadlash” heeft opgemerkt. Het brengt mij op de een of andere manier sneller in een staat van submissie om eigenlijk rondgeleid te worden door mijn Meesteres en het versterkt mijn gevoel van onderdanigheid. Na me te hebben opgewarmd met een van de floggers ging Meesteres aan de gang met de prikrollers, over mijn rug, billen en bovenbenen. Echt de rillingen over mijn lijf, en stil staaan lukt dan gewoon echt niet.

Meesteres zette niet veel later 2 stokjes op mijn tepels, jullie weten wel van die stokjes die je losser of vaster kunt zetten met elastiekjes. Het ziet er op de foto heel leuk uit, maar het was wel even “ouch.” Hoewel het even pijnlijk was weet de Meesteres me altijd wel even stil te laten zijn, want op een gegeven moment kreeg ik de leidraad in mijn mond met de opdracht deze vast te houden. Tja, dan kun je niet anders dan netjes doen wat er gevraagd wordt natuurlijk 🙂

Inmiddels had ik ook een passende rode blinddoek voorgekregen en legde de Meesteres een mooi borstharnas bij me aan, met jawel; rood bondagetouw! Van Bondage wordt ik altijd lekker rustig, en ik geniet dan letterlijk van het gefriemel aan mijn lijf, om nog maar te zwijgen over hoe kalmerend het is om gewoon even beperkt te zijn in mijn beweging en 1 te mogen zijn met mezelf, heerlijk. Gelukkig was de Meesteres niet veel later ook wel heel erg lief voor me hoor, eenmaal liggend op de onderzoekstafel kreeg ik 2 rode knijpers op mijn schaamlippen in combi met een portie “verwenniritus enormus.” Dat ik genoot van hetgeen er gebeurde was wederom niet te ontkennen, en de Meesteres kan daar gelukkig ook om lachen.

Ik heb bewondering voor wat de Meesteres altijd voor leuks voor me in petto heeft en de creativiteit die Haar ontspruit. Zoals jullie kunnen lezen weet de Meesteres het altijd zo te volbrengen dat ik altijd met een glimlach en pretoogjes naar huis ga. Dank U wel Meesteres voor deze sessie met rode touch 😉

“Een paar wetenswaardigheden”

Ik heb iets met datums, en vind het zelf leuk om de datums van de hoogtepunten bij te houden, zo ben ik sinds 06-01-’15 bijvoorbeeld in training bij Meesteres Manita, en mag ik Haar tevens mijn Meesteres noemen. Het zijn twee statussen die bovenaan mijn FetLife profiel staan, maar niet enkel dat, het voelt ook als een soort verbondenheid. Een connectie die ik zeker niet met iedereen heb, of bij iedereen voel. Bij Meesteres Manita voel ik me echter wel heel erg op mijn gemak, en dus “thuis.”