Meesteres Manita

Introductie

Mijn naam is Meesteres Manita en werkzaam als professioneel Meesteres in Zaandijk. Ook privé ben ik als lifestyler actief bezig met SM en ben regelmatig te vinden op nationale en internationale Fetish / SM party’s.

Ik beleef zelf ook veel plezier aan het spelen van een SM spel. Hierdoor is een spel met mij een spontane en verfrissende belevenis. Natuurlijk ben ik bereid, binnen mijn grenzen, om rekening te houden met de verlangens van mijn slaven, slavinnen en/of masochisten. Vooral als zij nog niet veel ervaring hebben in het dienen van een Meesteres. Maar zij moeten wel weten dat ik de baas ben en dat mijn plezier in het spel net zo belangrijk is als dat van hun. Hoe groter de opoffering voor mij, hoe mooier het spel word.

In februari 2001 begon ik met mijn maandelijks SM-Fetish Play Party op de Showboat in Zaandijk, In augustus 2022 was daar het laatste feest en sinds dien ben ik  “on Tour” met mijn feesten.  Wil je mijn leren kennen of wil zien spelen, hou dan mijn party agenda in de gaten om te zien waar mijn volgende feest is!

Historie

Al in mijn prille jeugd was ik dominant ingesteld. Ik rustte niet voor de andere kinderen, desnoods met verbaal of fysiek geweld, precies deden wat ik wilde. Later tijdens het verkennen van mijn seksualiteit kwam ik in aanraking met het SM spel. Tot mijn grote verbazing bleek het domineren van mensen mij enorm seksueel te prikkelen, zelfs zonder daadwerkelijk seksuele handelingen te verrichten. Het hebben van pure macht, het kunnen beschikken over pijn en lust en de volledige overgave van een masochist, slaaf en/of slavin aan mijn dominante geest, bleken bij mij lang gezochte gevoelens los te maken.

Na enkele jaren uitsluitend SM te hebben beoefend in de privé sfeer, besloot ik om van mijn hobby mijn werk te maken. In de studio van, de zeer ervaren, Meesteres Maxime in Amsterdam leerde ik de ” laatste klappen van de zweep “. Omdat ik in de studio van Meesteres Maxime met veel verschillende vormen van SM te maken kreeg, kon ik ervaring opdoen met spelvormen waar ik normaal gesproken in privé sfeer nooit mee in aanraking zou zijn gekomen. Ik ben Meesteres Maxime dan ook dankbaar voor de enorme kennis die ik bij haar heb mogen opdoen. Aan de andere kant kreeg ik zo de gelegenheid mijn eigen voorkeuren in het spel beter te leren kennen. Vooral de hardere spelvormen trekken mij aan. Masochisten, slaven en/of slavinnen die op zoek zijn naar een harde, in leer geklede Meesteres met indrukwekkend mooie ogen, zullen zich snel thuis voelen aan mijn voeten. Maar wees gewaarschuwd! Zowel fysiek als psychologisch verlang ik absolute gehoorzaamheid, devotie en vertrouwen. Maar de zachte strelingen die ik geef als beloning voor doorstane pijn en vernedering, zullen jullie vleugels geven. Jullie zullen trots zijn op jezelf en op mij, ” de MEESTERES “. Voor beginners, maar wel met het verlangen zich te leren onderwerpen aan mij, kan ik heel geduldig en voorzichtig zijn. Ik weet als geen ander hoe belangrijk de eerste ervaringen met SM zijn. Een slechte eerste ervaring kan ervoor zorgen dat mensen afknappen op SM. En daar is ons spel veel te mooi voor.

Mijn Fetish

Ieder mens heeft denk ik wel een fetish, al durven veel mensen, daar niet voor uit te komen. Mijn fetish is leer en high heels. Het dragen van leren outfits, in combinatie met leren schoenen of laarzen met hoge naaldhakken, geven mij het ultieme gevoel Meesteres te zijn.

Slaven/masochisten en/of slavinnen zullen mij ook niet vaak zien zonder een leren outfit. Soms wel in combinatie met vrouwelijke en uitdagende lingerie.