Testimonials

Testimonials | Awards

Testimonials

Supergenoten! Mrs-Crystal en ik hebben weer heel veel lol gehad en leuke mensen ontmoet. Meegenieten van andere die “lekker” bezig waren. Top sfeer en muziek en ook het eten was super. Absoluut een aanrader deze party in Party Players, zoals wij altijd al gewend zijn op Manita’s SM Fetish play party.😊👍

Je kan je zelf zijn bij jou avonden,
(Dat merk je aan iedereen)
💋 Bedankt.

Ja ook wij hebben weer genoten.
Muziek, trefzeker.
Mooi speelveld.
Fijne mensen.

Wat een heerlijke avond. Muziek, sfeer, mooie ruimte om te spelen. Oude tijden herleven. We hebben nog lang nagenoten. Veel dank Manita & Crew. Op naar de volgende.

Het was weer een heerlijk feestje! Ik was van plan niet zo laat naar huis te gaan, maar de sfeer was zo goed dat ik tot t einde ben gebleven. Ik kijk al weer uit naar de volgende!

Terecht lees ik hier allemaal complimenten. Vanaf de aanvang een fantastische sfeer. Het leek net een reunie van vrienden die dit te lang gemist hadden. Helaas moest ik met OV wat (te) vroeg terug naar huis.

Heerlijke avond! Fijne sfeer en lekkere muziek. Goede gesprekken en veel lieve mensen. Mooie herinneringen gemaakt. Intens genoten…

Genoten van een heerlijke avond. De positieve sfeer was voelbaar. Persoonlijke twijfels om te gaan na zo lang niet gespeeld te hebben, zijn geen waarheid geworden en we hebben elkaar weer een stukje teruggevonden. Mede mogelijk gemaakt door. Op naar nog vele avonden zoals deze.

Wij hebben ook enorm genoten. Heerlijk gespeeld, fijne mensen, positieve vibe, lekker Manita sausje over de club, op naar de volgende!

Een top feestje! Goede muziek, een hele fijne energie en genoeg ruimte om heerlijk te kunnen spelen ❤️.

Ook wij hebben ontzettend genoten. De sfeer deed ons denken aan de hoogtijdagen van de Showboat. Voor ons was het een weerzien van veel bekenden en onbekenden, heerlijk gekletst en even kunnen assisteren en geknepen bij slaaf frans☺️. Veel toestellen, ruime opzet, twee DJ’s, er werd veel gespeeld. Heerlijke hapjes! We zijn er de volgende keer weer bij! – Daphne en Fleur

Wat een heerlijk feest was dit weer!! Zo knap en zoveel werk om alles zo voor elkaar te krijgen. Dank jullie wel!🥰 

Wij hebben erg genoten, van de prachtige, ruime locatie, de gasten met zoveel toffe kleding, de diverse soorten spel, de muziek… Wat een werk om zoiets neer te zetten! Dank aan de crew, met speciale dank aan belle1980 voor de lekkere hapjes 

Ik vond het super, dank je wel voor alles! Leuk om ook zoveel mensen te zien spelen, en ook juist fijn dat het niet bomvol was en er genoeg ruimte was 💜

Was een tijd geleden dat we gewoon voor ons plezier naar een feestje zijn geweest en we hadden geen beter feestje kunnen wensen als gister! Dankjewel ❤️ -Bob | RopeMarks

We zaten net even in de evaluatie… kwamen gemiddeld op… een 9,5 🙂

Top avond! Heerlijk genoten van alle mooie mensen, oude bekenden weer gezien, wat nieuwe mensen leren kennen, het spel, knallende zwepen 😍 (wauw) en alle ruimte om op 1 van de toestellen zelf te spelen. Voor we het wisten was het tegen 2 uur! Dank voor de organisatie! 

Heerlijke avond gehad!! Nu nagenieten van oa de streepjes 🥰 

Hier nog nagenieten van de super avond. Bedankt voor de organisatie Manita en alle sterke handen die dit mogelijk hebben gemaakt. ❤️ 

Mooie locatie en een heel gezellig en actief speelfeest! 

Het was een warm bad! Een mooi feest met heerlijke mensen! 

Geweldige avond gehad! Het was een heel goed feestje! 🥰 

Ik vond het geweldig.
De sfeer deed mij heel erg denken aan de hoogtijdagen van de Showboat party’s. 

Dank je wel voor het organiseren van een leuk feestje. Lang geleden dat we zo lekker
gespeeld hebben ergens. 
Jan

Top avond gehad, en mooie locatie!
Zeker voor herhaling vatbaar. 🥰
💋 MM & sc

Ook wij hebben een top avond/middag gehad. Aanvangstijd helemaal super. Bedankt Manita!

Was een geweldige avond waar ik nu nog van mag nagenieten… 😁 met geweldigen mensen daar samen na toen gaan, super leuke mensen ontmoet en dan ook nog de locatie en organisatie. Maakt het samen tot een geweldige avond!! Organisatie bedankt voor dit mooie concept! ❤️

Echt een geweldige avond beleefd afgelopen zaterdag! Heerlijk sfeertje en ontzettend leuke nieuwe mensen mogen leren kennen. Zeker voor herhaling vatbaar!!❤️

Hallo lieve mensen, Het was weer een supergezellige middag en avond. Veel leuke, oude bekenden gezien en gesproken en ook weer leuke, nieuwe mensen ontmoet. En het geheel was weer zeer goed verzorgd en mooi aangekleed. Lieve Manita, crew en anderen die deze middag en avond zo succesvol hebben gemaakt, bedankt !!!

Heerlijke avond gehad en weer veel fijne en leuke mensen gezien. Was weer een topfeestje 🎉

Dank jullie wel voor het feest! Heerlijke muziek, mooi spel en fijne gesprekken. ❤️

Was voor ons de eerste keer en we hebben een hele relaxte top avond gehad met een groot herhalingsgevaar! Locatie, organisatie en zeker ook aanvangstijdstip helemaal prima en vooral ook heel veel aardige en leuke mensen waar we door de prima sfeer spontane en leuke gesprekken mee gehad hebben. Chapeau dus!

Top Manita en crew en T&P eigenlijk iedereen hartelijk dank voor deze fijne dag

het was Super Gaaf! We hebben genoten. Heerlijk gespeeld op nieuw gecreëerde plekken. Lekker gegeten. Fijne ook nieuwe leuke mensen ontmoet en dat alles in een ontspannen sfeer. Heerlijke tijden op zaterdagmiddag/ avond helemaal ons ding.

Het was een superavond 🎉🤗😈

Het was weer een heerlijke avond. Volop genoten van eigen spel, maar net zo goed van anderen. Top avond weer!

De sfeer was fijn, lekker gespeeld, fijn gepraat met mensen, lekker gegeten. Alles was goed georganiseerd. Een mooie avond. Dank voor de organisatie! 😘

Het was een heerlijke avond! Fijn tijdstip van komen en gaan ( de zondag ook nog beetje mens) lekker gegeten. Heerlijke sfeer , prachtig optreden en prima gelegenheid om te spelen. Los van dat alles fijn om weer zo veel leuke mensen te zien en te ontmoeten.

Nou wij vonden het meer dan best leuk! Het was een super leuk feest waar wij heerlijk hebben gespeeld. Hele fijne vibe en alles goed geregeld en aangekleed, daar hebben jullie veel werk aan gehad. Zeker voor herhaling vatbaar:-)

Lieve Manita & crew,
Hartelijk dank voor de geweldige avond in Club 8! Dit is voor mij zoals ik me een event voorstel: mooie locatie, voldoende ruimte en speeltoestellen, geweldige sfeer, goede muziek, lekkere hapjes! Een exclusieve bdsm/ fetish vibe waar je helemaal jezelf kunt zijn. Chapeau 🎩

Een mooie in twee delen gesplitste ruimte waar uitgebreid gespeeld kan worden zonder elkaar in de weg te lopen en waar ook de langere zwepen zonder problemen kunnen knallen.
Ik heb een heerlijke avond gehad, diverse (nieuwe) mensen gesproken en genoten van de diverse spelende mensen. Het was jammer dat @-Miss-V geblesseerd was en haar show niet kon doen. Maar wat in het vat zit verzuurd niet denk ik dan maar 😉. Ik dank jullie voor de organisatie van deze avond en de heerlijke hapjes die regelmatig rondgingen.

Wouw wat een superfijn feest was het! Hele mooie plek en jullie hadden er een fantastisch fijn speelparadijs van gemaakt.

Vooral de combi dansen/spelen/kletsen en dan ook nog hapjes erbij, vind ik fantastisch. Memorabel ook want voor het eerst als top gespeeld in het ‘openbaar’, op jouw party. Erg fijn om dat in de kleinere ruimte te doen. Was best spannend maar het voelde heel intiem en veilig.

Lieve Manita & Crew,
Bij binnenkomst voelde ik meteen de positieve energie.
Bij de ingang en bij de garderobe, vrolijke dames.
Oude bekenden ontmoet en nieuwe leuke, interessante mensen leren kennen.
Heel gezellig, leuk feest!
Ik zeg: “Tot de volgende keer!”

Heerlijk en erg intiem gespeeld in de kleine ruimte op de waanzinnige beats van @Zindag. Wat een kanjer is dat toch dat hij zo goed het ritme van mijn canes wist te volgen.
Ook vond ik persoonlijk het fijn dat feest ook een echt Fetish gedeelte had.
Er zijn veel speelfeesten tegenwoordig maar nagenoeg geen die BDSM en Fetish combineren en daarom was deze on tour in Club 8 weer uniek.
Iedereen en Manita in het bijzonder heel veel dank voor alles.

Wat een prachtig feest hebben jullie opgezet. 👍👍
Heerlijk ruime en sfeervolle locatie met echt fijne en ruime speelplekken. We hebben genoten en ook heerlijk gespeeld.🥰
Voor een iedere die het heeft gemist, dit feest is zeker een aanrader.

Lieve Manita, nu net weer thuis😊. Wat een topavond was dit. Zit hier met een grote grijns de avond in mijn hoofd nog een keer over te doen. Diepe buiging voor het gigantische werk dat zoveel mensen hebben verzet: dank, dank, dank! Ook dankbaar voor ons spel! Voel me heel erg blij nu. Luv you❤️

Wat een toffe locatie en wat een ruimte! Wij hebben een heerlijke avond gehad!

Heet tof! Hele coole locatie, met echt een fijne vibe, zowel binnen als buiten. Eigenlijk een nachtmunch en playparty tegelijk. Een perfecte locatie voor de zomer en lekker genoten van de bizarre film waar we nu weer in beland waren! Love it! 😘

Wat een heerlijke en vrije sfeer. Er was ruimte voor allerlei vormen van spel en we werden enorm in de watten gelegd. Het werd een zwoele zomeravond die me nog lang bij gaat blijven. Ik kijk uit naar een volgende keer hier. Bedankt voor de organisatie weer!

Het was echt een prachtige avond! Een geweldig diner, orachtige en vele speelplekken, heel mooi aangekleed allemaal en we werden verwend met veel diverse hapjes die rondgebracht werden! De zomers warmte tot laat in de avond was een geweldige combi. Een plek om naar terug te keren!!!

Top feest en locatie. Hele speciale plek. Kan niet wachten op de volgende.

Bedankt voor deze prachtige avond, gastvrijheid, heerlijk eten, een fantastische vibe en prachtige mensen. Wij hebben genoten.

Een super locatie, echt zo gaaf!!! Vanaf het aperitief hapje tot aan het verlaten van de locatie was het super.!!!! Combi van binnen en buiten kunnen spelen, zwemmen, chillen, spelen, kletsen alles was mogelijk!!!

Het was een fantastische locatie. Een hele relaxte sfeer. Zalig eten en ook heel veel hapjes de hele avond. Ik zou het leuk vinden als het hier nog een keer georganiseerd zou worden.

Prachtig evenement met mooie en lieve mensen.

Het was super! Hele mooie locatie, wat een vrijheid!

Het was een geweldige avond en nacht. Lekker gegeten en fijne wijn gedronken en na afloop bijna 3 uur spelen in de buitenlucht. Wanneer maak je zoiets mee.

Een avond zoals hij hoort te zijn, top sfeer, mogelijkheden en bediening.
Niet eerder meegemaakt dat er zoveel en doorlopend werd gespeeld en genoten door alle aanwezigen. Back on track

Onze tweede Manita on Tour, deze x in onze favoriete club. Wij hebben een topavond beleefd, leuke lieve mooie mensen ontmoet die moeite hebben gedaan voor hun kleding💋 overal om je heen werd heerlijk gespeeld. Zelf nog in de knopen gezeten….. hmmmm super. Was ruimte om te spelen, om te kijken, om te kletsen en om te dansen op de fijne muziek van de dj’s❤️ op naar een volgende Manita on Tour.

Erg fijne sfeer, zowel binnen als buiten het bdsm gedeelte. Genoten van al de verschillende mensen om mij heen. Genoten van alles war Mr met mij deed. Fijne locatie met voldoende speelruimte. Een echte aanrader. Bedankt allemaal

Genoten!!!😊🤗 Heerlijke avond gehad en kan alleen maar positief zijn, dankjewel 👍🏻😘 Persoonlijk vind ik de muziek altijd belangrijk, en die was echt top 👌🏻

Het eten was te veel en te lekker zodat je keuze stress kreeg… we hebben gesmuld… Lelystad is een perfecte locatie graag tot de volgende editie. Manita en de crew super bedankt het was weer Top

Heerlijke feestavond gehad. Eerst denk je alleen de grot afgehuurd als dat maar goed gaat… maar het ging super. Het was niet te druk ruimte genoeg. De tent en de grot waren helemaal omgetoverd tot zowel een speel als communicatie ruimte met verrassende speelhoekjes weet ik nu uit ervaring😉 optreden was ff een mooie break

We hebben een super leuke avond gehad! De locatie is fijn, veel speelplekken, netjes en leuke bediening. Goede muziek, ook nog even lekker gedanst. En vooral genoten van de leuke mensen, de goede sfeer en daardoor ook zelf lekker gespeeld (doordat bar zich in dezelfde ruimte bevindt leuke interactie en kijken en bekeken worden).
Dank voor de goede organisatie! 😘

 

Awards