Testimonials

Testimonials | Awards

Testimonials

Lieve Manita & crew,
Hartelijk dank voor de geweldige avond in Club 8! Dit is voor mij zoals ik me een event voorstel: mooie locatie, voldoende ruimte en speeltoestellen, geweldige sfeer, goede muziek, lekkere hapjes! Een exclusieve bdsm/ fetish vibe waar je helemaal jezelf kunt zijn. Chapeau 🎩

Een mooie in twee delen gesplitste ruimte waar uitgebreid gespeeld kan worden zonder elkaar in de weg te lopen en waar ook de langere zwepen zonder problemen kunnen knallen.
Ik heb een heerlijke avond gehad, diverse (nieuwe) mensen gesproken en genoten van de diverse spelende mensen. Het was jammer dat @-Miss-V geblesseerd was en haar show niet kon doen. Maar wat in het vat zit verzuurd niet denk ik dan maar 😉. Ik dank jullie voor de organisatie van deze avond en de heerlijke hapjes die regelmatig rondgingen.

Wouw wat een superfijn feest was het! Hele mooie plek en jullie hadden er een fantastisch fijn speelparadijs van gemaakt.

Vooral de combi dansen/spelen/kletsen en dan ook nog hapjes erbij, vind ik fantastisch. Memorabel ook want voor het eerst als top gespeeld in het ‘openbaar’, op jouw party. Erg fijn om dat in de kleinere ruimte te doen. Was best spannend maar het voelde heel intiem en veilig.

Lieve Manita & Crew,
Bij binnenkomst voelde ik meteen de positieve energie.
Bij de ingang en bij de garderobe, vrolijke dames.
Oude bekenden ontmoet en nieuwe leuke, interessante mensen leren kennen.
Heel gezellig, leuk feest!
Ik zeg: “Tot de volgende keer!”

Heerlijk en erg intiem gespeeld in de kleine ruimte op de waanzinnige beats van @Zindag. Wat een kanjer is dat toch dat hij zo goed het ritme van mijn canes wist te volgen.
Ook vond ik persoonlijk het fijn dat feest ook een echt Fetish gedeelte had.
Er zijn veel speelfeesten tegenwoordig maar nagenoeg geen die BDSM en Fetish combineren en daarom was deze on tour in Club 8 weer uniek.
Iedereen en Manita in het bijzonder heel veel dank voor alles.

Wat een prachtig feest hebben jullie opgezet. 👍👍
Heerlijk ruime en sfeervolle locatie met echt fijne en ruime speelplekken. We hebben genoten en ook heerlijk gespeeld.🥰
Voor een iedere die het heeft gemist, dit feest is zeker een aanrader.

Lieve Manita, nu net weer thuis😊. Wat een topavond was dit. Zit hier met een grote grijns de avond in mijn hoofd nog een keer over te doen. Diepe buiging voor het gigantische werk dat zoveel mensen hebben verzet: dank, dank, dank! Ook dankbaar voor ons spel! Voel me heel erg blij nu. Luv you❤️

Wat een toffe locatie en wat een ruimte! Wij hebben een heerlijke avond gehad!

Heet tof! Hele coole locatie, met echt een fijne vibe, zowel binnen als buiten. Eigenlijk een nachtmunch en playparty tegelijk. Een perfecte locatie voor de zomer en lekker genoten van de bizarre film waar we nu weer in beland waren! Love it! 😘

Wat een heerlijke en vrije sfeer. Er was ruimte voor allerlei vormen van spel en we werden enorm in de watten gelegd. Het werd een zwoele zomeravond die me nog lang bij gaat blijven. Ik kijk uit naar een volgende keer hier. Bedankt voor de organisatie weer!

Het was echt een prachtige avond! Een geweldig diner, orachtige en vele speelplekken, heel mooi aangekleed allemaal en we werden verwend met veel diverse hapjes die rondgebracht werden! De zomers warmte tot laat in de avond was een geweldige combi. Een plek om naar terug te keren!!!

Top feest en locatie. Hele speciale plek. Kan niet wachten op de volgende.

Bedankt voor deze prachtige avond, gastvrijheid, heerlijk eten, een fantastische vibe en prachtige mensen. Wij hebben genoten.

Een super locatie, echt zo gaaf!!! Vanaf het aperitief hapje tot aan het verlaten van de locatie was het super.!!!! Combi van binnen en buiten kunnen spelen, zwemmen, chillen, spelen, kletsen alles was mogelijk!!!

Het was een fantastische locatie. Een hele relaxte sfeer. Zalig eten en ook heel veel hapjes de hele avond. Ik zou het leuk vinden als het hier nog een keer georganiseerd zou worden.

Prachtig evenement met mooie en lieve mensen.

Het was super! Hele mooie locatie, wat een vrijheid!

Het was een geweldige avond en nacht. Lekker gegeten en fijne wijn gedronken en na afloop bijna 3 uur spelen in de buitenlucht. Wanneer maak je zoiets mee.

Een avond zoals hij hoort te zijn, top sfeer, mogelijkheden en bediening.
Niet eerder meegemaakt dat er zoveel en doorlopend werd gespeeld en genoten door alle aanwezigen. Back on track

Onze tweede Manita on Tour, deze x in onze favoriete club. Wij hebben een topavond beleefd, leuke lieve mooie mensen ontmoet die moeite hebben gedaan voor hun kleding💋 overal om je heen werd heerlijk gespeeld. Zelf nog in de knopen gezeten….. hmmmm super. Was ruimte om te spelen, om te kijken, om te kletsen en om te dansen op de fijne muziek van de dj’s❤️ op naar een volgende Manita on Tour.

Erg fijne sfeer, zowel binnen als buiten het bdsm gedeelte. Genoten van al de verschillende mensen om mij heen. Genoten van alles war Mr met mij deed. Fijne locatie met voldoende speelruimte. Een echte aanrader. Bedankt allemaal

Genoten!!!😊🤗 Heerlijke avond gehad en kan alleen maar positief zijn, dankjewel 👍🏻😘 Persoonlijk vind ik de muziek altijd belangrijk, en die was echt top 👌🏻

Het eten was te veel en te lekker zodat je keuze stress kreeg… we hebben gesmuld… Lelystad is een perfecte locatie graag tot de volgende editie. Manita en de crew super bedankt het was weer Top

Heerlijke feestavond gehad. Eerst denk je alleen de grot afgehuurd als dat maar goed gaat… maar het ging super. Het was niet te druk ruimte genoeg. De tent en de grot waren helemaal omgetoverd tot zowel een speel als communicatie ruimte met verrassende speelhoekjes weet ik nu uit ervaring😉 optreden was ff een mooie break

We hebben een super leuke avond gehad! De locatie is fijn, veel speelplekken, netjes en leuke bediening. Goede muziek, ook nog even lekker gedanst. En vooral genoten van de leuke mensen, de goede sfeer en daardoor ook zelf lekker gespeeld (doordat bar zich in dezelfde ruimte bevindt leuke interactie en kijken en bekeken worden).
Dank voor de goede organisatie! 😘

 

Awards