Images tagged "juli"

0 thoughts on “Images tagged "juli"

 1. Michelle

  Een paar weken gelden was ik bij Meesteres Manita geweest..

  Ik heb Meesteres Manita gevonden door goed rond te kijken op het internet. Ik had rond gekeken naar verschillende mensen, en ook wat dichter bij in de buurt. Ik zit zelf in het hoge noorden, dus het is niet bepaald in de buurt. Toch voelde ik mij aangetrokken door haar, ook omdat ik goede verhalen had gehoord en ook dat Meesteres Manita zeer goed overweg kan met transgender mensen (niet iedereen kan dit).

  Uiteindelijk had ik besloten om, ook al is het een heel eind vanaf Groningen naar haar, toch maar een eerste sessie te boeken. Meesteres Manita was heel aardig over de mail en vroeg ook naar hoe ik mij voelde, of ik eventuele vragen had, dingen die zei moest weten, etc. Zelf heb ik aangegeven dat dit mijn eerste aanraking was met BDSM op een fysieke manier.

  Toen kwam de dag zelf. Ik voelde mij heel erg ongemakkelijk, maar Meesteres Manita ontving mij vriendelijk met een kop thee en een koekje. Wij hadden een goed gesprek over wat ik allemaal al wist van wat ik leuk vind, waar ik open voor sta en wat mijn limieten zijn. Meesteres Manita was heel aardig, maar ook voldoende pushend zodat we toch nog genoeg tijd over hadden voor spel. Ze zorgde ervoor dat ik een stuk comfortabler werd voordat het spel zou beginnen, en dat ik veel vertrouwen had in zowel haar als mezelf.

  Tijdens het spel heeft Meesteres Manita mij van alles laten voelen, terwijl ze goed keek of dat ik er op reageerde, er waren duidelijke afspraken en tijdens het spel liet ik mijn stress steeds meer los. Mijn gevoelens waren heel intens, en toen Meesteres Manita aan mij merkte dat het bijna te veel werd, ging te rustig aan doen zodat ik even mentaal bij kon komen. Ze kan mijn lichaamstaal ontzettend goed lezen toen ik alles los liet, en ik mij volledig kon gaan richten op het puur genieten en het luisteren naar haar.

  Toen het spel over was zag Meesteres Manita dat ik zeer emotioneel was van alle gevoelens die ik tijdens het spel had, en dat ik dus alles nog moest verwerken. Ze gaf mij de tijd om bij te komen en was heel ondersteunend. Wij hadden naderhand ook nog gepraat en het gehad over mijn ervaring.

  Ik kan het zekerheid zeggen dat het de extra moeite met de lange reis in hotel meer dan waard was. Ik raad Meesteres Manita echt aan, ik wil graag een keer weer terug, ik had nooit verwacht dat het zo goed zal gaan en zo ontzettend fijn zal zijn.

  Hopelijk tot snel,
  Michelle

 2. Thijs

  Beste Meesteres Manita,

  Hierbij het verslagje wat ik geschreven heb.
  ZOu u hier over heen kunnen lezen

  Online sessie met Mrs Manita,

  Ik ben al enige tijd geinteresseerd in bdsm, maar nooit echt de stap gezet.

  Op een zaterdag was ik op het internet en kwam ik op de site van Meesteres Manita.

  In deze gekke corona tijd las ik dat Meesteres Manita ook online sessie geeft.

  Uit nieuwsgierigheid heb ik een mail gestuurd.

  Na 2 dagen kreeg ik van Meesteres Manita een mail, wat ik precies zocht.

  Om dat Bdsm een spel is van beide kanten wil de Meesteres een gesprek van een half uur.

  We hadden afgesproken om een bel sessie van een half uur te plannen, om elkaar beter te leren kennen en de wensen kenbaar te maken.

  In het begin was ik best gespannen om met de Meesteres te praten, maar eenmaal in het gesprek voelde ik me steeds meer op mijn gemak.

  We hebben in dit gesprek over van alles gesproken alsof we elkaar al langer kende.

  Na het gesprek hebben we nog een keer met elkaar gesproken over aan te schaffen spullen voor een sessie, omdat er zo veel kies en keur is had ik advies de Meesteres gevraagd. Dit was zeer waardevol.

  Toen de spullen geleverd waren hebben we een online sessie ( via whats app ) ingepland.

  Je hebt de keuze tussen bellen en appen.

  Ik heb gekozen voor appen, nou ja appen ik appte maar Meesteres Manita appte en stuurde ingesproken berichten zodat het leek of ze bij je was.

  Meesteres Manita houdt rekening met je wensen en waar je staat qua ervaring in bdsm.

  Alvorens de sessie begon kreeg ik te horen wat de regels zijn en er moest en filmpje sturen van de ruimte waarin de sessie zich afspeelt en de spullen waarmee je gaat spelen.

  Na lang wachten was het 10:00 uur, de tijd dat we af hadden gesproken voor de sessie.

  Ik melde me in de positie zoals de Meesteres had bevolen. Uiteraard bewijs gestuurd naar de Meesteres.

  Daarna beval de Meesteres me om een filmpje van mijn lichaam te maken ter keuring.

  Ik kreeg een goedkeuring en de sessie ging echt van start.

  Vrijwel direct kreeg ik de horen mijn tepels stijf te maken en er klemmen op te zetten.

  De klemmen gingen op mijn tepels en voelde meteen een klemmende pijn.

  Zonder dat de Meesteres het vroeg heb ik een foto gestuurd dat de klemmen erop zitten.

  Ze zag eigenlijk meteen dat de ze nog strakker konden, ze gaf aan dat dit in later in de sessie wel zou gebeuren.

  Ik mocht daarna het rijzweepje pakken en rustig op mijn lichaam slaan, om op te warmen en te laten voelen hoe dit is. Uiteraard moest dit gefilmd worden, dit deed ik niet goed volgens de Meesteres, dit moest harder.

  Na goedkeuring van de Meesteres moest ik mijzelf 5 keer links en rechts aan de binnenkant van mijn benen slaan. Dit moest harder en de Meesteres moest het horen.

  Daarna moest ik oo nog 5 keer op mijn pik slaan.

  Toen de Meesteres dit zag dat het pijn deed en ik verschoot begon ze te lachen.

  Het gaf me een heerlijk gevoel dat ik de Meesteres een plezier deed.

  AL gauw kreeg ik de volgende opdracht, dit was een foto van een bondage van ballen. Ik kreeg van de Meesteres de opdracht om dit zo goed mogelijk na te doen. Ik had dit wel eens ergens gezien hoe dit ongeveer werkte, dus bracht ik dit in praktijk.

  Na een foto gestuurd kreeg ik de complimenten dat het redelijk goed was voor de eerste keer.

  Ik moest mijn ballen afgebonden laten.

  De Meesteres vroeg nog hoe ik het vond en hoe het ging.

  Ze beval me om een dildo te pakken die ik had gekocht, ik moest laten zien hoe ik deze aan het verwennen was.

  Dit moest uiteraard met een filmpje.

  Uiteraard kreeg ik iets te horen over mijn pijpkunsten van de Meesteres, dit was vrij vernederend.

  Ik moest de dildo voor een aantal minuten pijpen.

  Na het pijpen moest ik mijn kontje gaan verwennen met mijn vinger, de Meesteres houdt er van als slaven goed voor zich zelf zorgen, dit moest ook gefilmd worden.

  De Meesteres vond het goed, en moest laten zien of de dildo in mijn kont ging.

  Ik moest laten zien hoe ik mij zelf neukte op een positie die ik zelf fijn vond.

  Ook dit moest gefilmd worden, na de film werd je zelf nog aangemoedigd.

  Ik kreeg de opdracht om op bed te gaan liggen met de dildo in mijn kont en mocht met mijzelf spelen. De Meesteres wilde dit zien, ik had nog even snel gevraagd of ik mocht komen.

  Ik kwam heftig klaar met die dildo in me, en per ongeluk vergeten de Meesteres te bedanken.

  Hier werd ik natuurlijk nog even aan herinnerd.

  Toen de sessie klaar was kreeg ik het aanbod om de Meesteres te bellen.

  Ik heb dit tot mijn grote spijt niet gedaan.

  AL met al dit was mijn eerste echte bdsm ervaring, ik heb geweldig genoten door Meesteres Manita. Ik zal zeker vaker bij haar terug komen.

  Ik kan Meesteres Manita zeker aanraden, als je wil proeven van Bdsm.

  gr,
  thijs

 3. Mrs. Manita

  Hi Steve,

  Thank you for your lovely words!

  I also hope that the Corona nonsense will be over soon and that you can come to Amsterdam!!!

  I cross my fingers
  Mistress Manita

 4. Steve

  Dear Ms Manita…..

  After finding you and watching your videos…. you are top on my bucket list for Mistresses to visit. You are an absolutely gorgeous, alluring, fine Lady. They don’t make them in the states like you.

  I usually visit Tuscany once, sometimes twice a year, so it will be nothing to jump on easy jet or Ryan air for a few days in Amsterdam after the Covid nonsense clears up. Please take care of your beautiful self.

 5. Mrs. Manita

  Bedankt Paul voor je mooie woorden en ik zie je graag nog eens terug!
  Het was een super fijne sessie samen!

 6. Paul

  Een keer per jaar of toch vaker
  Ik bezoek laag frequent een meesteres de afgelopen jaren. Ik denk gemiddeld 1x per jaar. Soms een paar keer bij dezelfde meesteres en soms zoek ik een nieuwe meesteres zo ook een paar weken geleden ging ik op een middag heel spannend naar meesteres manita. Een hele mooie en uitgebreide sm ruimte met alles wat je kunt verwachten. Ik vond het echt een hele bijzondere sessie en meesteres manita is echt heel bijzonder het contact met haar is intens en ze voelt precies aan wat er in je omgaat en zij houdt contact: spanking is heel intens, boeien om plug in je mond naalden door mijn tepels wat ik heel intens vond, sound in verschillende maten die diep mijn penis in gingen en intens contact met meesteres. Ik kan een sessie bij mrs manita iedereen aanraden. Dit wordt vaker dan 1x per jaar
  Paul

 7. Toegewijde slaaf

  Dag Meesteres Manita,

  Reeds vele jaren heb ik de eer je te mogen aanbidden als Meesteres en mijn diepste wens is dat daar nog vele jaren mogen bijkomen.
  Elke sessie is een pareltje van een kunstwerk dat U weet neer te zetten. Telkens net dat beetje anders dan een vorige keer en telkens weer een ware beproeving.

  Al bij het maken van de afspraak begint het “spel” en naarmate “DE DAG” nadert kruipt U meer en meer in mijn hoofd. Er gaat vanaf dan geen moment voorbij of ik denk aan U.
  Het binnenkomen, het aanschouwen van Uw prachtige dominante verschijning, het mogen aanbidden van Uw gelaarsde voeten, droom en werkelijkheid voor even in perfecte harmonie, zo dichtbij en toch zo ver weg…

  Uw doordringende wondermooie ogen dwingen me tot volledige overgave van geest en lichaam. Eens de zweepslagen hun tol beginnen te eisen en de pijn haast onhoudbaar is, maak ik me sterk, sterk om U te kunnen behagen omdat ik weet dat U het fijn vindt Uw slaaf te pijnigen. Noem het suffer to enjoy 😉
  Perfecte afwisseling van aantrekken en afstoten, pijnigen en zalven.
  U zit volledig in mijn hoofd en maakt me volledig gek met subtiele aanrakingen.
  Het moeten/mogen verwennen van Uw voeten als beloning is als een kers op de taart. Voor mij het toppunt van onderdanigheid.

  De tijd vliegt voorbij en na een schitterende sessie en een dikke gemeende afscheidsknuffel sta ik terug buiten. Een ander mens, geest en lichaam en terug in balans.
  Een week later zijn de tepels nog steeds gevoelig, de striemen op mijn kont en rug bijna weg, het aftellen is al terug begonnen…

  Tot gauw Meesteres Manita!

  Uw toegewijde slaaf

 8. slaaf Tim

  Dinsdag 20 november bij Meesteres Manita langs geweest voor mijn derde sessie. Tijdens de vorige sessie had Meesteres Manita aangegeven dat een specialiteit van haar de strenge schooljuf was in een rollenspel. Nou, dat heb ik geweten. Juf Manita is een juffrouw die wel raad weet met ondeugende schooljongetjes. De cane en de bullwhip strafte iedere vorm van tegenspraak genadeloos af.

  Het rollenspel was echt heel gaaf en het Juf Manita wist het heel goed op te bouwen. Ook was de interactie heel goed tijdens het rollenspel. Ook met de nodige humor pakt Juf Manita de ongehoorzame leerling aan.

  Maar, Juf Manita kan gelukkig ook lief zijn. Wie de cane en bullwhip weet te overleven en daarna zich wat meer respectvol gedraagt als leerling wordt beloont door Juf Manita. In mijn geval mocht ik de prachtige leren kokerrok van Juf Manita aanbidden. 🙂

  Dank u wel Juf Manita dat u deze leerling weer wat manier heeft bijgebracht.

  Groetjes,
  slaaf tim

 9. Mrs. Manita

  Hallo Babs en Alex, het was heel leuk jullie te ontmoeten en tot ziens! Groetjes Meesteres Manita

 10. Babs en alex

  Vrijdag 09/11/2018 voor de eerste keer naar de party van Meesteres Manita geweest die ondertussen voor de 201 door ging. Heel goed ontvangen op de showboat en na een korte rondleiding en welkomstdrankje gehad te hebben kon onze avond starten ….. de showboat is een zeer mooie club en heel gezellig ingericht met mooi speelruimtes, een zeer relaxte toegankelijke sfeer. Overal leuke respectvolle mensen, toffe winkelstandjes …. voor ons niets anders dan lof. Later op de avond een zeer leuke babbel gehad met Meesteres Manita, een zeer leuke gezellig dame. Wij komen zeker en vast nog terug, een echte topavond gehad . Groetjes Babs en Alex

 11. Mrs. Manita

  Hallo Marcel, Altijd fijn om te lezen als mensen een fijne avond hebben gehad! Tot ziens op de 200e marcel.

 12. Marcel

  Hallo Mrs Manita,
  Vorige week voor de 2e keer naar Uw showboat event geweest. Het was weer helemaal super. Wat een fijne mensen allemaal. Sommigen leer ik al een beetje kennen. Mede met dank aan mijn Meesteres heb ik een geweldige avond gehad. Kan niet wachten tot de volgende. Uw 200ste event. Alvast proficiat met deze mijlpaal.
  Lieve groet, slaaf marcel.

 13. Wtje

  Het feest op de showboat vrijdag was weer geweldig goed georganiseerd.

  De sfeer was gemoedelijk, lekker ruimte om te spelen en de shows waren fenomenaal goed.

  Een aanrader 🙂

 14. Mrs. Manita

  Hallo tim, wat een lief berichtje en ja wij hebben zeker een heerlijk middag gehad!

  Tot ziens, Meesteres Manita

 15. slaaf Tim

  Gisteren voor mijn eerste sessie bij Meesteres Manita geweest en het was echt geweldig. Een zeer gastvrij en warm welkom waarmee ze je op je gemak stelt. Verder heeft Meesteres Manita een erg leuk gevoel voor humor en past ze dit ook tijdens de sessie toe.

  De sessie was heel goed opgezet en gevarieerd. Mijn laarzenfetish werd uitgebreid beantwoord na een heerlijk spel met de zweep. Ook mijn liefde voor leer wist Meesteres Manita heel goed te gebruiken.

  Dank u wel voor een superleuke middag.

 16. Mrs. Manita

  Beste iwan,
  Het was zeker weer een fijne middag met jou dus ik zie je graag weer terug!!!

  Meesteres Manita

 17. Iwan

  Het was weer een heerlijke middag
  Wat dingen uitgeprobeerd en ik vond het heerlijk
  Bedankt hier voor en zeker tot een volgende keer,

 18. Mrs. Manita

  Hallo Iwan, Het was een heerlijke verrassende middag en ik hoop je snel weer eens terug te zien voor een vervolg sessie!

 19. Iwan

  Ik was zo blij als een kind toen ik eindelijk de moed en mogelijkheid had om een afspraak te hebben met Meesteres Manita.

  Vandaag 8 augustus was het dan zover en ik reed naar de Showboat met toch wel wat zenuwen in mijn lijf.

  Eerst een introductie aangezien het mijn aller eerste keer ooit was dat ik dit deed.

  Toen begon de sessie en zette ik mijn eerste echte stappen in de BDSM wereld. De sessie was intens en ik leerde veel over mezelf. De zweepslagen kwamen hard aan en ik merkte dat dit misschien toch iets te veel was. De geest wilde wel maar het lichaam twijfelde.

  De blinddoek maakte het aan de ene kant erg spannend maar ik was ook erg nieuwsgierig wat er precies gebeurde. Een van mijn hoogte punten was toch zeker de stekel. Gebruikt op verscheidene plekken gaven een enorm fijn gevoel. Extra fijn was de stekel over mijn voeten toch een speciale plek voor mij.

  Dit was een ervaring die ik niet snel ga vergeten en ik kan niet wachten tot ik weer mag.

  Meesteres Manita bedankt voor deze enorme fijne sessie. Ik heb echt genoten en kom zeker terug. Bedankt voor het zeer warme welkom ik voelde mij erg op mijn gemak uiteindelijk.

  Iwan

 20. CuckyXXs

  Dag Mrs Manita,

  Ik kom na een wat langere tijd weer naar de Party’s op de 2e vrijdag van de maand. Vroeger kwam ik met mijn vrouw, die fetisch gekleed zijn wel leuk vind maar niet zoveel met BDSM heeft, maar sinds twee jaar hebben we ons huwelijk omgevormd in de Cuckold Lifestyle en heeft zij na twee jaar zoeken en 4 verschillende minnaars op rij, nu een vaste minnaar met wie zij super fijn geniet, helaas mag ik er niet bij zijn als ze zich minimaal 2 maal per maand ontmoeten bij ons thuis en ik mag als dank naar deze feestjes want ik ben naast cuckold ook een crossdresser en bij u kan ik even helemaal mezelf zijn.

 21. slavin vannora

  Dat denk ik ook lieve Meesteres, iedere party zal ik wat meer ontspannen zijn (achteraf me zo druk gemaakt om niks) en zal ik tevens meer leuke / fijne contacten op doen. Ik kijk uit naar de party van September en ben oprecht gelukkig deze stappen te mogen maken onder Uw begeleiding ❤️ Het voelt veilig zo,

  liefs Uw slavin

 22. Mrs. Manita

  Lieve vannora, je zal merken dat het na iedere party een beetje makkelijkere wordt! In september ben je er weer bij!!! Gezellig xx

 23. vannora

  14/07/2017,

  vannora’s grote dag, zo stond er op Meesteres Manita’s Facebook. Vrijdag jl was mijn eerste partybezoek. Hoewel door zenuwen overgoten, heb ik absoluut intens van mijn eerste keer genoten. Het voelt als een soort saamhorigheid, tijdens de eerste show kon ik eindelijk op dat plaatsje aan Uw zijde wat ik zo benijd .., hoewel ik op beurse knietjes even niet was voorbereid 🙂

  Een eerste keer voelt onwennig, apart en spannend, maar ook fijn omdat het zo enorm hoort bij mijn slavin zijn. Trots dat we dit samen hebben mogen bereiken, en we hebben een mooie avond om op terug te kunnen kijken. 1 party smaakt naar meer, en ik zal meegroeien iedere keer, dat is mijn wens, een doel om na te streven, en hetgeen wat ik U vanuit mijn diepste zijn zou willen geven 🙂

  Dank U wel Meesteres dat U mij met zoveel zorgzaamheid deze bijzondere beleving heeft meegegeven,

  Uw slavin vannora, Xx

 24. Mrs Illucia

  Hallo Meesteres Manita,
  Moet je toch ook even mijn complimenten geven voor deze website, erg mooi en professioneel.
  Vriendelijke groet,
  Meesteres Illucia, mede eigenaar Studio House of Submission, Den Haag

 25. slavin vannora

  Door U werd ik gewezen op het plaatsen van een door mij geschreven verslag, het teruglezen en de herinneringen geven weer wat extra kleur aan mijn dag.

  Ik geniet intens van onze momenten en het U mogen dienen, ik geniet van de gedachte dat ik eventuele andere dingen mag verdienen.

  Uitdaging is iets waar ik mijn kracht uit haal, iets wat je kunt verdienen is iets om trots op te zijn. Onder Uw hoede Meesteres lukt het me wel, en dat voelt superfijn,

  xxx Uw slavin vannora

 26. slavin vannora

  Mooi de publicaties op Uw website, het interview met Kinky Cast ga ik binnenkort nog een keertje rustig voor zitten. Ik neem mijn petje voor U af (hoewel ik meestal geen petjes draag ☺️)

  Het is heerlijk om een Meesteres te hebben die zo bekend is, misschien de volgende keer eens een kleine handtekening vragen in de vorm van een kunstige blauwe plek of iets van dergelijke aard.

  Liefs, Uw slavin xxx

 27. Micha

  Hi me and my boyfriend are going to be in Amsterdam in December are you going to have any shows pls ? Tried email you but it’s not letting me.thank you

 28. slavin vannora

  Dank U wel voor het plaatsen van mijn verslag betreffende de eerste naald die U bij me hebt willen zetten. Vrijdag as is dat precies 2 jaar geleden en we zijn inmiddels een heleboel prachtige ervaringen verder 🙂

  Dank U wel voor al het moois wat ik bij U mag beleven, en nog meer bedankt voor de positieve uitwerking wat dit alles heeft op mij als persoon. Dankzij U weet ik hoe belangrijk BDSM daadwerkelijk voor mij is.

  warme knuffel van Uw slavin

 29. slavin vannora

  Met iedere maand zo’n mooi verslag, komt U na Uw party telkens weer extra goed voor de dag.

  Ik vind de verslagen altijd leuk om te lezen, ook de belevingen van anderen. Zo voelt het net of ik er een beetje bij was, zonder van pijnlijke billen te genezen

  En de foto’s zijn altijd een leuke aanvulling, ze maken zo’n verslag helemaal af. Het lijkt wel of ze iedere keer mooier worden, dus ik sta geregeld wel een beetje paf (In a positive way)

  Dan als antwoord op mijn wens die misschien wel in vervulling gaat; Dat is natuurlijk iets wat ik het liefste aan U, mijn Meesteres over laat

  Lfs Uw s

 30. enrico

  Beste Mrs Manita,

  Al surfend op het web kwam ik uw website tegen, uiteraard verlaat ik de website niet zonder een berichtje achter te laten: Complimenten voor uw website!

  Groet,
  enrico
  slaaf van Meesteres Kate

 31. slavin vannora

  Dat liet ik laatst al doorschemeren dat dat onderdeel van mijn wensenlijstje is, spelen met een andere dame erbij 😉

  Niettemin was onze laatste sessie ook heel bijzonder Meesteres, en kan ik het niet laten dat ook hier even te benadrukken Hij werkt in ieder geval wel door in mijn koppie,

  Xxx Uw s

 32. Mrs. Manita

  Lieve vonkje,

  Het was een super leuke middag met jullie erbij!
  En ik hoop dat wij in de toekomst nog een paar leuke sessies samen zullen draaien.
  Dus dames en heren lijkt het je leuk om eens een sessie te beleven met vonkje of Miss_B erbij, dan kan dat in overleg.

 33. v

  Een verrassing voor slaaf c

  Toen Manita vroeg of ik wilde helpen in de studio omdat zij vanwege haar gebroken kuitbeen wel wat hulp kon gebruiken bij een drie uur durende sessie, hoefde ik niet lang na te denken. Samen met Miss_B zouden we Manita ‘uit de brand’ helpen en een verrassing zijn voor de klant.

  Vooraf maakten we afspraken over onze rolverdeling en over de do’s en don’ts. Gehuld in een sexy lingeriesetje zou ik voor een vleugje erotiek zorgen en vooral een leuke tease zijn….

  Manita begon alleen met slaaf c en gerard kwam ons na een half uur halen…. Het gezicht van slaaf c bij onze binnenkomst was al goud waard. En na uitleg van Manita wie wij waren en waarom wij erbij aanwezig waren, gingen we nu met zijn drieën door met de sessie…. Mijn nagels waren lang genoeg om daar eens lekker mee over een rug te gaan….. helaas bleek slaaf c flink te grazen genomen door muggen en om hem niet in een heel ongemakkelijke jeukbui te stimuleren stopte ik daar maar mee… Ik nam plaats in de gynacologenstoel recht tegenover hem en terwijl ik naar hem keek terwijl Manita met hem speelde, speelde ik met mezelf…… Ik geloof niet dat hij het een onprettige afleiding vond.

  Omdat slaaf c in het eerste half uur had verteld dat hij ook wel eens een slavin huurt en van meisjes spanken houdt gaf Manita aan dat hij misschien later ook wel even mij zou mogen spanken. Het begon echter met dat Manita op een gegeven moment een grote dildo in mijn kut stopte…. Wat ik helemaal niet erg vond om mee verder te spelen…. Wederom een geil gezicht voor slaaf c en later mocht hij de dildo ‘bedienen’. Ook dat vond hij niet vervelend zo te merken….. Na dit plezier mocht hij op zijn knieën voor mij gaan zitten en stopte ik de dildo in zijn mond…. Zo lekker om te doen…. Omdat hij aangaf mij lekker te vinden smaken mocht hij vervolgens mij beffen…. Oei oei…. Ik ben er even lekker voor gaan liggen…. Hij deed het goed. Zijn beloning was vervolgens dat hij mij mocht spanken….. en hop…. Toen kreeg ik de dildo in mijn mond….. grrrrr….. dat vind ik vernederend….. een dildo pijpen….. leuk om te laten doen… maar zelf doen….. doet u mij maar een kloppend lid…. Daar heb ik meer plezier aan… (hoewel dat vernederende aspect van die dildo ook wel weer iets lekkers heeft).

  Terwijl Manita focuste op cock and ball play en het contact met hem hield zocht ik even later een leuk leren plakje uit en, omdat slaaf c niet heel erg van pijn houdt, begon ik daar zachtjes mee te spanken op zijn billen…. Sensual spanking…. Tsja en omdat ik het ook niet helemaal kon laten gaf ik af en toe een gedoseerde iets hardere klap…. Ik zou er zelf ook zo voor gaan staan hahaha….

  Slaaf c merkte op dat ik naughty was en dat hij mij blijkbaar niet hard genoeg had gespankt eerder…. Dus nadat hij weer een tijdje zelf het middelpunt was geweest van pijn en genot zei Manita mij over de massagetafel te buigen en mijn billen aan te bieden opdat slaaf c mij weer van repliek mocht geven…. En dat deed hij… Nu ben ik niet vies van een spanking dus onderging het met genot….

  En zo ging het een paar uur over en weer…. We eindigden met een mooi hoogtepunt voor slaaf c waarin zowel Manita als ik als Miss_B een rol hadden….. Ik geloof dat slaaf c een topmiddag heeft gehad!!!

  En ik, ik ook….. ik heb genoten van het teasen en pleasen… het switchen tussen geven en ontvangen… En hoe fijn is het om een vriendin uit de brand te kunnen helpen. Dus Manita…. Weer eens hulp nodig? I’m in ;-).

  Liefs, v

 34. Mrs. Manita

  Hallo marco,
  Fijn om te lezen dat jij het ook als een geweldige middag hebt ervaren!
  Wij gaan zeker nog veel mooie momenten samen gaan beleven!

  Groet, Meesteres Manita

 35. marco

  hallo ben dinsdag voor het eerst bij meesteres manita geweest was geweldig ervaring
  en manita je bent geweldig en mooie vrouw en ik blijf bij je komen groetjes marco

 36. slavin vannora

  Just a little surprise for You, my Mistress. I’m very thankful for the wonderful experiences Yesterday ☺️

  I’ve felt our connection, and that’s making me the luckiest woman on the planet. Remember that I won’t let You take off one of my 15 flags. I promise You that You don’t need to do that

  I’m floating on a little pink cloud now, still thinking of Your beautiful eyes and Your calming voice. Thank You for Your guidance while I was struggling against the pain You gave me. Because of Your support and guidance I can handle so much more.

  I’m happy now my Mistress, I’m home again. Under Your wings I can grow, step by step because there’s no need to hurry. You are the one who’s giving me bruises or a colorful skin, that isn’t my job anymore

  Dear Mistress, You’re really the best Mistress a slave / slavegirl can have, and I’m proud to be Yours! I’m going to make You proud and lucky either

 37. Mieke en Robert

  We gaan naar de boot in Zaandijk en hebben er weer veel zin in! Een recent uitstapje naar een andere fetisjparty heeft ons nog meer boot-minded gemaakt. Want altijd vinden we daar een aangename, vriendelijke sfeer waar veel mogelijk is en niks hoeft. Altijd is daar de hartelijke ontvangst door meesteres Manita, altijd is daar een uitgebreid warm buffet, altijd vriendelijke mensen achte de bar en altijd, als toppunt van de avond: de Show die iedere keer weer verrassend is. We zwerven wat door de boot en zien de mensen zich vermaken met hun spel, inspirerend en mooi om naar te kijken. Voor we het weten is de avond al weer bijna om………tot de volgende keer!

 38. bren_Mistress-M

  Lieve Meesteres,

  ik kan mijn geluk niet op,
  op de Roze wolk zit geen stop.
  Ik ben uitgelaten van intens geluk,
  na gisteren kan er niks meer stuk 😉

  Ik ben dankbaar voor Uw geven,
  en voor ons S/samen beleven.
  Het voelt voor mij heel intens,
  en dat was ook zeker mijn wens.

  Dank U wel voor Uw begeleiding,
  Uw hulp en Uw mooie lach.
  Met gisteren in mijn gedachten,
  geniet ik dubbel van mijn verjaardag 🙂

  Xxx maal 11 = 33, Uw slavin

 39. Meesteres Kate

  Nou zeg, had ik nog niets in jouw gastenboek gezet? Bij deze dan: Je hebt een prachtige website en deze past geheel bij jou zoals je bent als Meesteres. Mooi en indrukwekkend!
  Dikke kus! Meesteres Kate – Den Haag.

 40. slavin vannora

  Morgen is het weer zover, dan reis ik af naar Zaandijk voor een mooie (boot)reis met deze prachtige Meesteres. Benieuwd als ik ben vraag ik me af; “Wat leert Ze me nu weer voor les?” Het zal vast en zeker een les zijn waarmee ik wederom vooruit kan, daarom geniet ik hier ook zo van.

  Loslaten, (ont)spanning en noem maar op, deze Meesteres zet mijn wereld op z”n kop. Professioneel is Ze zeker wel, en daarnaast nog eens heel erg snel. Ik heb niet eens de tijd om te dwepen, als Ze bezig is me op te warmen met Haar zwepen. Voor Haar kruip ik maar wat graag, en ik zorg wel dat ik me netjes gedraag

  Tot morgen Meesteres,

  in gezonde spanning afwachtend .., Uw s

 41. slavin vannora

  Mijn naam is brenda en ik kom nu al 1,5 jaar bij Meesteres Manita. Meesteres Manita is een Meesteres die goed weet wat Ze doet, je stimuleert tot zelfontwikkeling en je laat kennis maken met je eigen kracht.

  Als ik kijk naar O/ons prille begin en nu dan kan ik met veel trots zeggen dat W/we enorm naar elkaar zijn toegegroeid. Ik heb grenzen verlegd en dingen mogen ervaren waarvan ik nooit had verwacht deze te durven en mogen ervaren. Dat is waar ik mijn Meesteres dan ook erg dankbaar voor ben.

  Ik hoop dit jaar nog veel mooie en spannende momenten met mijn Meesteres te mogen beleven en dat W/we onze D/s weer naar een hoger niveau kunnen tillen. Ik kijk ernaar uit,

  warme groet, slavin vannora

 42. Gerard

  Beste mensen
  Na heel wat omzwervingen en ook heel veel Meesteressen te hebben meegemaakt, ging ik dik 10 jaar geleden een afspraak maken met Meesteres Manita.
  Ik dacht, als dit eens mijn Meesteres kon worden!!
  Na de sessie ( die overheerlijk was ) met haar Bullwhip, waren mijn verlangens nog groter om echt het eigendom van deze Meesteres te worden.
  Ik dacht ook tegelijkertijd, dat geluk zal ik niet hebben, maar zie,, nu dik 10 jaar verder ben ik de rechter en linker hand van Meesteres Manita
  Ik ben al 8 jaar Haar party slaaf en draag ook al 5 half jaar de letter M op mijn arm als eigendomsbewijs
  Ik ben echt nog steeds zielsgelukkig dat het eigendom mag zijn van deze fantastische Meesteres
  Ik ga ook nooit meer weg en zal ook alles voor deze Meesteres blijven doen.

  Lieve Meesteres Manita
  U heb mij echt gelukkig gemaakt, ik hou van U mijn leven lang
  alvast bedankt voor de mooie 10 jaar, en ik ga voor nog eens 10 jaar

  Veel liefs Uw eigendomsslaaf Gerard