Extreem fotoalbum

U heeft gekozen om het extreme fotoalbum te bekijken.

Voor U verder gaat wil ik toch even een waarschuwing uitspreken over wat U krijgt te zien.

De foto’s in dit album zijn zeker niet geschikt voor onervaren kijkers, kinderen of mensen die niet kunnen meegaan met het extreme karakter van deze foto’s.  Alle foto’s zijn echt en niet in scene gezet of bewerkt.  Ik wil nog wel benadrukken dat iedereen, ook ik, volledig uit vrije wil hebben meegewerkt bij het tot stand brengen van dit extreme fotoboek.
Ondanks het soms zichtbare bloed is hier beslist geen sprake van onmenselijke martelingen, maar van een extreme vorm van lustbeleving welke is voorbehouden aan een selecte groep liefhebbers.  Een ieder die bij mij wil komen voor een sessie hoeft nooit bang te zijn ongewild in een dergelijk spel verzeild te raken.  Dit soort spelletjes doe ik alleen op verzoek van de klant en in overleg met strenge voorwaarden van mijn kant.

waarschuwing

De onderstaande fotoseries zijn gemaakt met echte en ervaren liefhebbers van extreme SM. Deze spelvorm is zeker niet de meest voorkomende, maar heeft een kleine maar zeer enthousiaste schare van beoefenaars. Omdat ik een persoonlijke interesse heb met extreme spelvormen, ga ik, alleen onder zeer strenge voorwaarden van mijn kant, in op verzoeken tot spelen. Dit zijn geen doorsnee spelletjes voor een regenachtige zondagmiddag en zij vragen veel geduld, voorbereiding en kennis van zaken. Laat iedereen die geen gerichte training in deze heeft gehad dus gewaarschuwd zijn om dit niet zelf te gaan proberen.

Meesteres Manita