Party info

Party: Agenda | Verslag | Testimonials | Contact

Wat is mijn SM-Fetish Play Party? 
Zoals de naam al doet vermoeden, is het een Fetish Party met de bijbehorende strenge kledingeisen en een actief BDSM speelfeest in één.

Al sinds 2002 organiseer ik deze feesten. Toen ik begon, bleek de combinatie een schot in de roos. Zoiets bestond nog niet. Nu kan ik met een gerust hart zeggen dat mijn party’s een begrip zijn geworden in de nationale en internationale BDSM wereld.

Mijn vaste locatie is niet altijd meer beschikbaar, daarom heb ik besloten verder te gaan onder de naam “Manita on Tour”. Houd dus goed in de gaten waar en wanneer ik een feestje geef!

Deurbeleid
Afhankelijk van waar ik mijn “Manita on Tour” SM-Fetish Play Party geef is vooraf reserveren gewenst of er is een mogelijkheid om een toegangskaartje te kopen. Reserveren kan via het emailadres vermeld in het event, of via WhatsApp. Een toegangskaartje kopen kan zoals vermeld in het event

Heren alleen zijn van harte welkom, maar we houden wel de balans in de gaten tussen het aantal dames en heren.

Dresscode
De toegestane materialen zijn leer, lak, latex, Synleather, Neopreen, Wet-lak-rubber-look, Datex, Rubber, PVC en touw bondage. Combineren met stof, kant of wat dan ook is prima, zolang de fetish look er maar is! Mogelijke fetish stijlen zijn Fetish Glam, Gothic, Medical, Body Art, Full Uniform, Burlesque, Kilt, Lolita, Cat Girl, Age Play. Hier moet wel de nodige aandacht aan besteed zijn en de stijl moet duidelijk herkenbaar zijn. Een mooie smoking of een net zwart pak met overhemd is ook toegestaan (tijdens het spel mag het jasje natuurlijk best wel uit). Helemaal naakt is alleen toegestaan onder begeleiding van een Dominant.

Als je twijfelt of jouw outfit voldoet aan onze eisen, stuur mij dan een foto. Zo voorkom je teleurstellingen!

Suggesties voor sites waar je leuke, sexy en geschikte outfits kunt scoren:

On Top of Love  | Fetish CompanyBon PrixLeather EroticsU Want I SellSexy StoreMoon Heels
en nog veel meer

Of kijk eens op Vinted voor mooie outfits. Daar kun je voor een leuk bedrag een mooie outfit scoren, die een ander niet meer draagt. Ik ben er zelf een groot fan van!

Accommodatie / Entreeprijs / Openingstijden
Deze wisselen per party. Check de details van de party waar je naartoe komt voor meer informatie.

Muziek en dansen
Op elke party wordt muziek gedraaid. In de speelruimtes draaien we sfeervolle speelmuziek. Als de locatie zich er voor leent, is er ook een dansvloer met een DJ.

Mobiele telefoons
Mobiele telefoons zijn op mijn party niet toegestaan. In geval van nood kun je je telefoon gebruiken bij de receptie/ingang.

Foto’s
Vanwege privacy is het absoluut verboden om zelf foto’s of video’s te maken op mijn party’s. Er worden alleen foto’s gemaakt door speciaal door mij geselecteerde fotografen. Geen van de gemaakte foto’s worden zonder uitdrukkelijke toestemming van de betrokkenen gebruikt of online gezet. Als er wel toestemming is, kan ik foto’s gebruiken in mijn online partyverslagen. Publiek op de achtergrond wordt altijd onherkenbaar gemaakt.

Opmerkingen of vragen
Stuur een email maar ontour@mrs-manita.com of bel/whatsapp mij op +31623972607.

Tot ziens op een van mijn party’s!
Meesteres Manita

 


Impressie van de locaties