Manita “on Tour” @ Club 8, Amsterdam – 4e editie

Hoe loopt een dag, als je weet dat je voor de laatste keer een party gaat geven op een locatie?
Nou, dat besef je de dag erna pas! Op de dag zelf had ik geen idee waar mijn rare mood mee te maken had. Mooier nog, ik heb de hele dag redenen lopen bedenken waarom mijn mood zo raar was. Dat ben ik niet van mezelf gewend; meestal zit ik vol energie en loopt het als een trein op de dag van een party.

Maar deze keer was anders, niks werkte zoals normaal, de dag duurde lang!
Ik voelde me moe, leeg, worstelen met wat ik aan moest,  welke sieraden, wat voor make-up, is het nog geen tijd om te gaan en tot overmaat van ramp krijg ik de app voor de ticketscan niet geïnstalleerd op mijn telefoon. Pffff…
Uiteindelijk na veel gevloek en getier vroeg -Lucky_me-: “Schat, wat kan ik voor je doen?”
En daar kwam het antwoord: “Ik wil WIJN!!”
Nu moeten jullie weten dat wij vanaf 2 januari tot 8 februari niet hebben gedronken. En dat we daarna alleen af en toe een glaasje in het weekend drinken.

Maar ik vond dat dit een mooie dag was voor een uitzondering en ja hoor, het werkte. Door de wijn voelde ik mezelf meer ontspannen en kwam er rust in mijn lijf.

Met als resultaat, ik was eerder klaar! Dus zijn we vroeger dan gepland alvast naar Club 8 gegaan om daar de laatste dingen neer te zetten.

Eenmaal daar aangekomen was de locatie weer prachtig uitgelicht door onze lieve vrienden ZENorBITE & -DrEaMON- Het was weer een kippenvel moment, want wat is het toch een geweldige plek om zo’n speelfeest neer te zetten.

De Dj’s Zindag en Pedro waren er ook lekker vroeg om hun plek op orde brengen.
En wat was het weer heerlijke muziek heren. In beide zalen hebben de mensen weer volop genoten van jullie beats! Mijn dank xxxxxxx

Wat ik ook heel graag wilde, was een groepsfoto van de crew met een glas bubbels. Dat moest natuurlijk voor de opening van de party gebeuren en dat is gelukt! Het is een prachtig foto geworden, dankzij onze fotografe Jasmine de Vries. Deze dame behoort tot mijn vaste crew en dat is ze echt al jaren lang! Alle foto’s bij dit verslag zijn gemaakt door Jasmine.
Thanks lieverd xxx

In tegenstelling tot andere keren, ben ik deze editie veel bij de deur gebleven om de mensen ook zelf welkom te heten. Veel mensen die nog nooit op deze locatie waren geweest en meteen verkocht waren. En ja, dan is het dubbel jammer dat het de laatste is. Maar ook mensen die al eerder waren geweest, wilden deze laatste niet missen.

Besef van tijd was ik op een gegeven moment kwijt. Maar toen ik later de zaal in liep was het al lekker druk en was iedereen aan het socializen en de ruimtes aan het verkennen.

Toen rond 22:00 uur nog steeds niemand zijn zwepen had gepakt, ben ik samen met -lucky_me- toch maar weer het goede voorbeeld gaan geven op mijn oude vertrouwde plek in de truss stellage in de grote zaal.

Vrijwel meteen gingen er meerdere mensen speelspullen pakken en al snel hoorde ik overal om ons heen de zwepen knallen (heerlijk). Zoals vooraf besproken zouden wij een kort spel doen omdat er nog genoeg dingen geregeld moesten worden.

Waaronder het openen van de avond met een welkomstwoord met daarin een uiting over de prachtige locatie en de triestheid dat dit de laatste is!

Dit was voor ons de beste samenwerking die wij ooit hebben meegemaakt.
Club 8 en Crew wij gaan jullie heel erg  missen!! 
Bedankt voor het afgelopen jaar!

En daarom was een groot applaus voor Club 8 en Crew ook zeker op zijn plaats.

Toen was het tijd voor de show, die werd geven door Mr_CuteSadist & St3ffielov3slif3
En wat voor show, mensen. Het was echt zo mooi! Ze maakten gebruik van touw en dans, als middelen om hun diepe verbondenheid en emoties met ons te delen. De foto’s spreken voor zich! Dank je wel lieverds xxxx

Onderweg naar de kleine zaal, loop ik @Noorderkoppel tegen het lijf en kreeg ik spontaan het idee dat ik het leuk zou vinden om eens met @MrsKoppelnoorden te spelen!
Zo spontaan dat als ik ben, stelde ik de vraag meteen, waarop @MrKoppelnoorden gelijk zei, JA leuk!. @MrsKoppelnoorden keek een beetje onzeker maar besloot uiteindelijk toch om op mijn voorstel in te gaan. En daardoor zijn wij nu beide een mooie herinnering en prachtige foto’s rijker! Bedankt voor jullie vertrouwen. xxx (hierbij spreken de foto’s ook voor zich)

Na de show ging het pas echt los in de speelruimtes en op de dansvloer!
Ik heb een prachtig spel mogen bewonderen van Gerard & Esther die voor het eerst sinds lange tijd weer hun geliefde spel hebben opgepakt. Gerard de kunstenaar met zijn zwepen en Esther als mooie ontvanger. Van alles kun je van haar gezicht lezen  genieten, boosheid, vloeken, wanhoop, tranen en uiteindelijk de grote glimlach (dit is ook goed op de prachtige foto’s terug te zien). Nog een mooi spel waar ik van heb genoten was van Herakles_& Najila-Dawa. Jullie dynamiek is en blijft geweldig, en ook hiervan zijn veel foto’s gemaakt. Dus ga snel kijken want dan snap je wat ik bedoel met prachtig spel!

Natuurlijk gebeurde er nog veel meer maar het ontbrak mij verder aan tijd om meer te kunnen zien,  want even een fijn gesprek met verschillende mensen is natuurlijk ook leuk.

Onze lieve belle1980 had ook nu de hapjes weer verzorgd, alleen deze keer was het Robert -Erik die verantwoordelijk was voor het opmaken van de schalen. Maar om hem te helpen had ik 2 slaven te leen gekregen die de hapjes mochten uitdelen en dat hebben @Slaaffrans en @subbjo goed gedaan.
slaven bedankt en natuurlijk ook beide Dames bedankt voor het lenen xxxx

Koes Komo, de Sketchologist, was er ook weer. Altijd heerlijk om hem bezig te zien hoe hij mensen vastlegt in zijn tekeningen. Koes maakt tekeningen en schilderijen van live performances, dans, bdsm en burlesque. Daarnaast maakt hij ook snel portretten.

Thank you Koes xx

Wil jij jouw tekening hebben als blijvende herinnering, dan kun je zelf contact opnemen met Koes http://koeskomo.com/

Rond 01:45 uur zijn -lucky_me- en ik nog even naar de kleine speelruimte gegaan waar we de hele zaal voor ons zelf hadden! Maar helaas kwamen we erachter dat het deze avond niet ging werken. Duidelijk (achteraf) beiden toch teveel met ons hoofd bij deze laatste avond.
Uiteindelijk zijn we weer terug gegaan naar de grote zaal en hebben nog even een glaasje gedronken met een klein groepje, en hebben we afscheid genomen van de laatste gasten.
Om 2:30 uur was iedereen naar huis en konden we beginnen met het  afbouwen van dit speelparadijs. Toen alles was afgebroken en ingeladen, hebben nog een drankje gedaan met de crew van Club 8, napratend over een zeer geslaagde laatste party bij Club 8.

Bij deze wil ik nogmaals iedereen bedanken voor het maken van deze geweldige avond!!!

Wij hopen jullie weer te zien bij de volgende editie van de Manita “on Tour”.
Op zaterdag 13 april zijn wij weer te gast bij @Party-Players in Lelystad met de 11e Manita “on Tour editie en voor de 4e keer bij PP.

Wat kun je verwachten:
Open van 16:00 tot 00:00 uur

*Happy hour van 16:00 tot 17:00 uur. Je betaalt dan € 45,- pp i.p.v. € 60,- pp.
   Let op! Reserveren is hiervoor verplicht.
* Warm & koud buffet
* Demo voetbondage van 17:30 tot 19:00 uur.
Gegeven door @LadyPeters & @peters
* Show: om 21:00 uur
Gegeven door @Batair & @Jackiewild.
* Natuurlijk volop speelruimte
* DJ Zindag
* De verjaardag van -Lucky_me-
Voor meer informatie zie: www.mrs-manita.com

PS Er zitten nog 3 foto bij van gevonden voorwerpen!
Stuur een mail naar ontour@mrs-manita.com

Tot ziens,
Manita & Crew

=================================

Complimenten van de gasten: