Party 214, December 2019


Hoe kun je het jaar nu beter afsluiten dan met een ouderwetse volle bak!!! Rond de 200 man waren er binnen op deze december editie van mijn party.
Echt super fijn om zoveel mensen bij elkaar te hebben met allemaal dezelfde hobby.
Het geeft echt een geweldig gevoel; ik word daar zo blij van. En super dat bezoekers zo actief waren. De speelruimtes zijn weer veel en lang gebruikt.
Lekker hoor, al die knallende zwepen om me heen.  En zo hebben wij onszelf alvast een beetje het nieuwe jaar in geknald 😉!

Deze editie was ik al vroeg in de middag aan de slag om de 2e handsverkoopruimte klaar te zetten. Ook deze keer was het weer een groot succes qua verkoop en de inleg van spullen.
Maar het was vooral ook erg gezellig met die 3 mooie dames achter de inlegtafels. Bedankt lieve, roos, lief-meisje en tess
De volgende 2e hands verkoop is op 13 maart 2020.

Dan kun je weer spullen die je zelf niet meer draagt of gebruikt te koop aanbieden. Daar worden dan weer andere mensen blij van en jij hebt weer wat ruimte in de kast.

Altijd leuk om anderen blij te zien met een betaalbare outfit of speeltje!

De show werd gegeven door Sir Frizo. Hij zou de show geven met mijn lieve vriendin vonkje.
Helaas was zij geveld door de griep en niet in staat om pijn te incasseren.
Gelukkig wilde LilyLow voor haar invallen zodat Sir Frizo toch een show kon gegeven. Wel een andere show dan gepland maar prachtig om naar te kijken. Want tja ,LilyLow is en blijft een show slet 😉.

Maar graag zou ik in 2020 alsnog de oorspronkelijke show willen zien van Sir Frizo & vonkje . Dus lieverds, laten we hiervoor een datum plannen!

Jullie hebben niet voor niets zo veel getraind en voorbereid om deze show in elkaar te zetten!
ze keer hadden de 2 vaste fotografen Cor & Jasmine versterking van prachtige roodharige dame en beginnend fotograaf. Haar naam is izel en ze was er samen met haar kinky vader. Beide hebben erg genoten van deze avond. Dus Pa & izel komen zeker nog eens terug op de party heb ik begrepen van Pa Vitto! Bij het verslag zitten van alle 3 de fotografen foto’s , dus ik zou zeggen ga snel kijken en geniet van het prachtige beeldmateriaal!  Bedankt alle 3!! Xx

De muziek werd verzorgd door Dj Marcelles en DJ Pedro  en was weer heerlijk heren!

Ook jullie bedankt voor jullie bijdrage aan deze geweldige avond xxx

De kledingstand Indecent stond voor de eerste keer op de party tot grote tevredenheid van de bezoekers want ik heb diverse bezoeksters in nieuwe ketting setjes zien lopen en weer andere hadden leuke nieuwe speeltjes aangeschaft. Ze komen graag nog eens terug op de party in 2020.

Extra stand was van AJzwepen . Hun stand zag er ook weer prachtig uit en er hing een mooie sortering zwepen en ook daarvan heb ik er in de loop van de avond een paar horen knallen.
Waaronder mijn eigen nieuwe aanwinst! 😊 Bedankt Lieverds xxx
En tot ziens op 10 april 2020.

De demo van AET was echt super ! Wat kan deze dame leuk presenteren.
Er was een grote groep belangstellenden en ik denk dat we in 2020 deze demo gerust nog eens kunnen herhalen.  Bedankt Lieve AET & Angela xxxx

Het extra verslag is van een nieuwe bezoeker. Het is altijd leuk de beleving van nieuwe bezoekers met jullie te delen! Bedankt Gers en tot ziens begin 2020!

De volgende party is op vrijdag 10 januari 2020 en dan kunnen jullie het volgende verwachten:

DJ Sydney
Show: Iris & Moi
Fotografen: Erikfoto & Cor bruin
Kleding: Fetish Company
Extra: No-Boundaries & CMDC
Demonstratie: folie door – D_Moon

Dus reserveer alvast zodat je zeker weet dat je erbij bent 10 januari 2020!!!

Je kunt dan ook gelijk reserveren voor het 18 jaar jubileum feest van vrijdag 14 februari. Wel zo makkelijk toch! Dan geef ik je voor beide party hetzelfde reserveringsnummer. 😉

Reserveren via mail party@mrs-manita.com of bel 06-23972607

Als laatste wil ik via deze weg iedereen hele fijne feestdagen wensen en een goed en gezond nieuwjaar.

In 2020 komen wij elkaar weer tegen op de party en gaan we opnieuw genieten van alles wat de Showboat ons te bieden heeft.

Liefs,
Meesteres Manita
23-12-2019


Verslag van gers

Een jaar geleden heb ik mijn vaste Meesteres ontmoet, ons uitgangspunt was om hooguit een aantal keer te spelen en dan weer veder te gaan. Maar ons spel werd al snel veel intenser, we voelde elkaar steeds beter aan en zo konden we samen grenzen gaan verleggen. Na een tijdje beloofde mijn Meesteres me mee te nemen naar een feest waar een nieuwe wereld voor me open zou gaan. (Ik speelde al jaren maar altijd privé)

In de aanloop naar ons bezoek van Mrs Manita’s play party kreeg ik instructies om 5 dagen voor het feest niet meer aan mezelf te zitten, voor mij werd meteen duidelijk dat ik ook tijdens ons bezoek aan het feest mijn kooitje zou dragen, gelukkig kan niemand dat zien. Bij de gedachten dat ik mijn halsband voor het eerst in het openbaar zou gaan dragen kreeg ik het nog warmer, iedereen zou meteen weten dat ik de slaaf van Mrs BadCindy zou zijn.

We liepen de showboat binnen en werden vriendelijk ontvangen, eenmaal omgekleed stond ik wat onwennig aan de bar. Ik keek mijn ogen uit, wat een mooie mensen lopen hier rond, iedereen is vriendelijk en open. De sfeer is super relaxed. Na ons tweede drankje heeft mijn Meesters een nieuwe zweep gekocht en zijn we beneden in de speelruimtes gaan kijken, er werd al volop gespeeld. Zien spelen doet spelen!! Ik kreeg opdracht om het koffertje dat mijn Meesters had meegenomen bij de lockers op te halen, niet veel later stonden we samen in een privé kamertje te spelen. Uiteraard moest de nieuwe zweep getest worden en mocht ik het verschil ervaren tussen de andere zwepen die we bij hadden. Gelukkig had mijn Meesters voor een privé ruimte gekozen, de deur ging af en toe open en soms bleef er iemand even staan kijken. Spannend! De avond is goed opgang gekomen er wordt gespeeld, gedanst en gekletst. We verzamelen ons opnieuw beneden, deze keer voor de cane workshop van AET. De vraag kwam al snel: of er vrijwilligers waren die als bottom wilde dienen. Mijn Meesteres vond dat het tijd was om eens publiekelijk aangepakt te worden, en ze gaf een seintje aan AET en Mrs Manita.

Enkele seconden later stond ik in het midden van de ruimte, iedereen die voor de workshop kwam staarde mij aan. Laat je broek maar zakken, daar stond ik met mijn halsband om in mijn blote ass met mijn kooitje zichtbaar voor iedereen. Er werd wat me gedold, Mrs Manita verbeterde mijn houding door mijn kin wat verder omhoog te duwen. AET zetten met stift een kruis op mijn voorhoofd en gaf een knipoog, ze vertelde iedereen dat het voorhoofd geen plek is om met een cane op te slaan. De betere plekken om te slaan werden op mijn onder lichaam met een permanent marker gemarkeerd, niet lang daarna volgde de tikken met de cane. Auww dankjewel mevrouw. Ik mocht mijn broek terug aan doen en het gevoel van schaamte verdween en maakte plaats voor een trotst gevoel, vanaf nu mag ik ook in publiek gezien worden en dat is misschien wel een stap waar ik onbewust jaren mee bezig ben geweest.

Wat een heerlijke avond, begin 2020 staat ons volgende bezoek aan Mrs-Manita’s party alweer gepland.

Gr Gers