Party 226, 10 Juni 2022


Tja, weer veel te laat maar ja beter laat dan nooit zeg ik dan maar!

Bij deze het verslag van vrijdag 10 juni en wat was het weer een top avond.
Er waren weer heel veel nieuwe mensen en duidelijk veel mensen uit de buurt want ik heb zeker 4x gehoord wij zijn op de fiets!

Eigenlijk hebben zowel Lucky_me- en Elvira1979 al zoveel geschreven om jullie een indruk van de avond te geven, dat ik heb besloten om het deze keer zeer kort te houden.

Vooral wil ik wederom al de vrijwilligers bedanken voor hun geweldige inzet tijdens deze party. Namen noemen is te gevaarlijk want je kunt er altijd een vergeten.
Maar een persoon wil ik toch even benoemen en dat is Robert-Erik die even als van ouds weer hard heeft meegewerkt met op en afbouwen van de party. ( ik weet dat wordt geen gewoonte 😉 )

De avond is om gevlogen voordat ik het wist was het 3 uur en was het nog steeds lekker druk met bewegende menen op de dansvloer en zelfs in mijn studio werd nog vol op gespeeld.

De mensen hadden er duidelijk veel zin in deze avond zowel op dans als op speelgebied.

Wat ik ook superleuk vond is dat onze oude bar dame Daantje er was met haar vriend en die was zeker de hele avond op de dansvloer te vinden, tot groot genoegen van onze DJ’s Pedro & Sydney. Bedankt mannen!

De stand van hans van Fetish Company was ook weer aanwezig met wat extra leuke BDSM speeltjes.

De show van Vanadio Black begon goed maar liep uiteindelijk niet helemaal zoals gepland.
Maar goed dat kan gebeuren en wie weet komt hij alsnog eens terug om deze show te geven zoals hij  het echt had bedacht.
Let me no lieverd dankbaar ben ik je sowieso! Xx

De hoogte punten waren:
Actieve bondage liefhebbers.
Leuke nieuwe jonge mensen.
Veel gebruik van de loopbrug voor trampling.
Super goede sfeer.
Veel actief spel overal.
Volle dansvloer.
Mooie Travo dames aanwezig.
Heerlijke wrap sessie gedaan om de nek van mijn slaaf

Van al het bovenstaande zijn mooie foto’s gemaakt door Giel Ketting en Erik foto!
Heren ik ben jullie heel dankbaar.

Deze foto’s geven jullie beeld bij de verslagen van ons alle 3!

Volgende party is aanstaande vrijdag 8 juli!
Reserveren kan via party@mrs-manita.com of bel mij op 0623972607

Wat kun je verwachten:
DJ’s Sydney & Pedro
Fotografen: Giel Ketting
Kleding: Laced-up
Demonstratie: Cell popping

Liefs,
Meesteres Manita
6-7-2022

Verslag -Lucky_me-

Ja, het is weer zo ver, we mogen weer en wat kijk ik er toch iedere maand naar uit. Het opbouwen van de boot met alle vrijwilligers die iedere maand weer klaar staan. 

Na het opbouwen even een drankje doen en bijkletsen, wat nu toch in het teken stond, wat kunnen we veranderen om het nog leuker en aantrekkelijker te maken voor mensen…hebben jullie tips?! Deel ze dan graag met ons. 

21.00 de deur gaat open en de mensen stromen geleidelijke naar binnen en tot mijn verbazing weer veel nieuwe mensen die ik mag verwelkomen en rond mag leiden voor de boot. Ook veel oude bekenden en vaste gasten van de Party complimenteren ons met deze super fijne avond, want nergens is er dat persoonlijke stukje aandacht. 

combinatie van dans en spel, ik geniet daarvan! Dank mensen voor dit fijne compliment. 

De avond vliegt voorbij, de een na de ander komt voor een gezellig klets praatje en voor ik het weet is de avond al bijna voorbij gevlogen. 

Met de party van April had ik zo genoten van het spel van Manita en Lief-meisje die vanavond ook weer van de partij was! Na gezellig gekletst te hebben gaf ze aan dat ze erg benieuwd was naar het spel tussen Manita en mij, dus deed zij een vriendelijk voorstel bij Manita en als brave man ga je daar natuurlijk niet tegenin. 

Giel, de fotograaf werd erbij geroepen en ik werd gesommeerd de koffer te gaan halen, -Damiana- werd op pad gestuurd om een plekje te gaan zoeken, terwijl de nieuwe gasten die graag de bullwhip wilde horen en zien erbij werden geroepen. 

Hup kleren en schoenen uit en ga maar staan, als ik mijn prachtige set boeien weer om mag, ik voel mij echt bevoorrecht, dankbaar en gelukkig zo een lieve, mooie en kundige Meesteres te hebben! Want schat, wat ben je goed, ik vertrouw je voor 1000% met iedere zweep of attribuut.

Je hebt carte blanche met mijn lijf ! Het is van jou !

Het was weer zo fijn, de reacties van de mensen die bleven kijken waren weer zo mooi!! Bedankt allemaal. 

Wanneer is de volgende party?
Ik kan niet wachten 😇😇

-Lucky_me-

 Verslag: Elvira1979

Avondje Showboat 10 juni.

We waren al in april geweest dat ik m’n zwarte lenzen mee moest nemen. Geen idee wat daar de bedoeling van was, maar Mijnheer had een leuk plannetje. Zou grensverleggend zijn voor me. Dat is alles wat ik wist. Er waren die avond zoveel leuke bekenden dat er van spel niks kwam. De wijn kwam ook wat harder binnen dan bedacht, dus niet handig om iets te doen. Helaas, maar wel erg gezellig gehad.

In mei zouden we voor een ‘herkansing’ gaan. Helaas gooit Corona roet in het eten en kunnen we niet gaan.

Dus nu, 10 juni, staan we te popelen om naar de Showboat te gaan! Erg leuk, er gaat een vriendin mee die bij ons blijft slapen, dus ook al gezellige voorpret!

Alles ingepakt, in de auto en gaan!

Oh wat was het leuk en gezellig! Niet zo druk, maar druk genoeg voor een hoop leuke gesprekken. Veel nieuwe mensen ontmoet en ook bekenden weer gezien. Super leuk. Erg mooi spel mogen kijken.
Ik vroeg me af of we nog wat zouden gaan doen. Door die mooie spellen gaat het toch wat kriebelen. Rond een uur of 1 (hoorde ik later) kwam Mijnheer bij me om te zeggen dat ik nog 10 minuten had om m’n drankje op te drinken.
Pffff, AAN…… Wat gaat er gebeuren, wat kan ik verwachten; de lenzen, pijn spel, of iets heel anders? Mijnheer weet me altijd te verrassen. Bereid ik me ergens op voor, komt er toch iets anders… Dat.

Ik ga mee naar de kluisjes. Ander jurk aan, boeien om, collar om en ja: “doe je zwarte lenzen maar netjes in”.
Gelukkig is er een goed verlichte ruimte waar je dat rustig kan doen. Ze zitten best snel in m’n ogen. Ff wennen, maar daar waar veel licht is kan ik wel nog iets zien. Mijnheer leidt me netjes de trap op. Ook voor hem even wennen dat ie ieder drempeltje moet benoemen zodat ik niet elegant op m’n neus eindig….
Bij de bar ziek ik niks, te donker. Af en toe zie ik een schim. Iedereen maakt ruimte zodat we er door kunnen. Dat geeft me het gevoel dat ze allemaal weten wat er komt behalve ik…… hmmmm, dat klopt ook wel zei Mijnheer. Ik krijg nog een drankje, maar niet de tijd om ‘m op te drinken. Of ik was aan het trutten….. kan ook hihi.
Achter me voel ik Mijnheer: ”jij gaat zo meteen voor mij dansen. Aan de paal. Heel sensueel.”

Stil….

Herrie in m’n hoofd. Mensen die me kennen weten dat ik dat niet kan. Ik kan me niet afsluiten voor wat anderen dan denken of zien of vinden of…. Iets….
Dus dit is nogal een uitdaging. Ik wil het wel goed doen, maar lukt me dat wel? Jaren geleden een moeten strippen terwijl iedereen keek…. Pfffff, nou dat ging nergens over. Oh mijn goed zeg, wat was dat slecht zeg!

Goed, terug naar vrijdag.
Mijnheer neemt me mee naar de dansvloer. Zet me op een blok waar ook een paal in staat. Boeien worden om de paal vast geklikt, dus ik kan niet eens weg vluchten.. “Doe je best” en weg ben je.
Ik probeer wat te bewegen, maar die vast zittende armen op m’n ru aan de paal belemmeren me behoorlijk. Moet echt even vinden hoe ik dit moet doen.
Dan voel ik iemand achter me. Een vrouw, ik voel haar handen. Ze streelt me al dansend/ bewegend op de muziek. Ik merk dat dit me we helpt om iets te kunnen; reageren op haar kan ik wel.
Dan voel ik ineens andere handen aan m’n collar. Ik schrik hier echt van maar kan niet weg draaien ofzo. Bleek het Mijnheer te zijn die onder m’n collar m’n jurkje los deed. Het had lang genoeg geduurd, er kan wel wat uit. Dus heel even handen los mom de jurk te verliezen.
Vervolgens met m’n handen weer om de paal maar ook m’n gezicht naar de paal. Dat beweegt toch even wat makkelijker.

Door de zwarte lenzen merk ik dat het makkelijker is om me af te sluiten van de buiten wereld. Ik zit behoorlijk in m’n eigen kokon.
Ik durf steeds iets meer en bedenk steeds een andere beweging die ook nog kan. Alsof ik thuis nooit dans (in m’n uppie dan hè).
Handen worden nog boven m’n hoofd vast gezet. Ik heb steeds meer m’n kokon. Weet inmiddels een beetje waar Mijnheer zit te kijken dus focus me daar op. Dat lukt aardig.
Hij komt achter me staan wat maakt dat ik meer vertrouwen krijg en uitdagender beweeg. Langzaam trekt hij m’n slipje ook uit….
Sta je dan. Naakt. Aan de paal. Geboeid. Vluchten kan niet meer.
“lekker verder dansen, je doet het hartstikke goed. Zo meteen ga je door je knieën en doe je je benen wijd zodat ik m’n lekkere kutje kan zien.”… euhhhh….. wat….?
Hoop gegiechel komt eruit en weg is Mijnheer.
Oh shit hee, nou voorzichtig maar proberen.
Maar ik merk dat het toch best wel erg geil is. Geen idee wie, wat, hoeveel mensen kijken. Ik zie echt niks op de dansvloer. Maar ik ga lekker. Voel me steeds beter ( duurt ff) en geniet er meer van.
Lekkere muziek om op te bewegen helpt ook!

Na een tijdje mocht ik er af. Aan de ene kant wel fijn, aan de andere kant ook wel jammer dat het voorbij was.

Nog even terug naar de bar, naar ons drankje dat Mijnheer vervolgens voor de helft opdrinkt… “Ja, ik hoor al weer een dubbele tong.” Zegt ie dan. En ik denk oprecht dat ik dronken wordt van (tuurlijk) alcohol, maar dat het effect versterkt wordt door de fijne stofjes die vrij komen bij ‘bubbelen’. Weet niet goed hoe ik het moet verwoorden, maar in m’n hoofd is het heel logisch, hahaha!!

Terug beneden lenzen uit doen. Kwamen we Mistress-Manita tegen. Zij dacht dat ik goed van het padje was omdat Mijnheer mij zo zorgvuldig begeleidde. Hahaha, was ff gezellig zo. Lenzen uit (viel niet mee) en toen kon ik eindelijk weer normaal zien.

Wat een ervaring!! Echt zo tof!
Zo bijzonder om te merken dat je door zwarte lenzen, bijna niks zien, zoveel beter maling aan de buiten wereld kan hebben. Ze zijn er niet. Je ziet ze niet en door de luidde muziek hoor je ze ook niet. Top. Voor mij dan.

Schatje, dank je wel dat je mij over grenzen heen helpt. Dat je zo goed voelt en weet wat ik eigenlijk wel wil maar niet kan verwoorden.
Wat hou ik daarom nog meer van je!!
XX

Elvira1979