Party

Klik hier voor onze partyagenda

Wat is mijn sm-fetish play party?

Vanaf 8 februari 2002 organiseer ik iedere 2e vrijdag v/d maand mijn SM-Fetish Play Party op de Showboat in Zaandijk. Ik kan met een gerust hart zeggen dat deze party’s een begrip zijn geworden in de nationale en internationale BDSM wereld.

web

Juist de combinatie van een Fetish Party, met de bijbehorende strenge kledingseisen, en een actief BDSM speel feest bleek een schot in de roos te zijn. Mijn party is klein genoeg, maximaal 300 gasten, om een intieme sfeer te krijgen en groot genoeg om niet tot een huiskamer/clubhuis feestje te verworden, hoe leuk en aantrekkelijk die ook zijn.

Deurbeleid

Het deurbeleid is streng. Reserveren is absoluut noodzakelijk en er is een strikte dresscode welke wij zonder pardon hanteren. In geval van twijfel of kleding voldoet aan onze eisen, beslis ik en alleen ik of toegang mogelijk is. Alleengaande heren zijn welkom, al waken wij er wel voor dat de verhouding paren en heren, in verhouding blijft en zij de aanwezige paren niet hinderen.

De dresscode

Lak, Leer, Rubber, PVC, Fetish Glam, Gothic, Medical, Body Art, Plastic, Full Uniform, Bondage, Burlesque, Kilt, Lolita, Cat Girl, Age Play en een net zwart kostuum compleet met das of smoking.

web

Let wel dat het kostuum, inclusief das, de gehele avond compleet gedragen moet worden. Dus geen stoffen onderkleding, boxer shorts, lingerie setjes, bloot ( of onder begeleiding van een Dominant ) of casual kleding zoals sportschoenen, spijkerbroeken, T-shirts en sweaters. Kortom geen kleding waarin je op bezoek zou gaan bij je oma. Let wel dat travestie op zich voor mijn party geen dresscode is, voor travestieten gelden dus dezelfde kledingregels.

Accommodatie

De Showboat, normaal gesproken een parenclub, is met de nodige aanpassingen de ideale accommodatie om een party als dit te organiseren. Op de party’s worden, buiten de al bestaande SM ruimte, meerdere plekken gemaakt waar gespeeld kan worden. Er is ruim voldoende mogelijkheid tot omkleden en iedereen krijgt een genummerd afsluitbaar kastje. Met dit nummer kunnen drankjes besteld worden aan de bar. Voor, tijdens of na een spel kunt U douchen, handdoeken zijn gratis en volop aanwezig in iedere ruimte. Op iedere party is er een BDSM optreden of show, na overleg is het uiteraard altijd mogelijk om zelf een show te geven. Op iedere party is een stand aanwezig waar kleding en/of accessoires gekocht kunnen worden.

Entree

De entreeprijs hebben wij bewust laag gehouden, om mijn party’s voor iedereen toegankelijk te maken.
Paren betalen € 30,00 entree en hebben een minimale bar besteding van € 30,00
Heren alleen betalen € 30,00 en hebben een minimale bar besteding van € 15,00
Dames alleen betalen € 15,00 en hebben een minimale bar besteding van € 15,00
Rond 23:00 serveren wij een warm en koud buffet van sweets & snacks.

Openingstijden

Openingstijden voor de party zijn van 21:00 tot 04:00
De speelplekken zijn te gebruiken van 21:00 tot 03:30

Adres

Lagedijk 328
1544 BX  Zaandijk
075-6222348
www.showboat.eu

Klik hier voor een routebeschrijving naar de Showboat

Muziek en dansen

Zoals op ieder Fetish feest hebben wij een echte DJ, een ruime dansvloer en een professionele licht en geluidsinstallatie. De muziekstijl is redelijk rustig, maar wel dansbaar. In de speelruimtes die zich onder in het schip bevinden draaien wij sfeervolle speelmuziek.

Mobiele telefoons

Het gebruik van mobiele telefoons is verboden aan boord van de Showboat. Mocht het onverhoopt nodig zijn om toch gebruik te maken van uw mobiele telefoon, dan is gebruik toegestaan bij de ingang.

Foto’s

Omwille van de privacy van onze gasten is het zelf maken van foto’s of video’s ten strengste verboden. Op mijn party worden alleen foto’s gemaakt door speciaal door mij geselecteerde fotografen.

Manita Fetish Play party 2015-feb 057

Geen van de gemaakte foto’s zullen zonder uitdrukkelijke toestemming van de betrokkenen door mij gebruikt worden ter illustratie van mijn maandelijks party verslag. Publiek zichtbaar op de achtergrond zal altijd onherkenbaar gemaakt worden voor een foto gepubliceerd word.

Opmerkingen of vragen

Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben betreffende mijn party’s, dan ben ik te bereiken via mijn e-mailadres: manita@mrs-manita.com of telefonisch van maandag t/m vrijdag van 11:00 – 21:00 op mijn telefoonnummer: 06-23972607

Reserveren

Reserveren is beslist noodzakelijk en moet gebeuren via het e-mailadres:
party@mrs-manita.com of op telefoonnummer: 06-23972607 ( ma-vrij van 11:00 tot 21:00 )

Taxi service van de Showboat

Bestel voordelig en eenvoudig een taxi naar de Showboat of naar huis en reis altijd gereduceerd tarief!
Hans Taxi 0031 (0) 630881481

Hotels

Klik hier voor hotels in de buurt van de ShowBoat