Archives

Lieve Manita & crew,
Hartelijk dank voor de geweldige avond in Club 8! Dit is voor mij zoals ik me een event voorstel: mooie locatie, voldoende ruimte en speeltoestellen, geweldige sfeer, goede muziek, lekkere hapjes! Een exclusieve bdsm/ fetish vibe waar je helemaal jezelf kunt zijn. Chapeau 🎩

Een mooie in twee delen gesplitste ruimte waar uitgebreid gespeeld kan worden zonder elkaar in de weg te lopen en waar ook de langere zwepen zonder problemen kunnen knallen.
Ik heb een heerlijke avond gehad, diverse (nieuwe) mensen gesproken en genoten van de diverse spelende mensen. Het was jammer dat @-Miss-V geblesseerd was en haar show niet kon doen. Maar wat in het vat zit verzuurd niet denk ik dan maar 😉. Ik dank jullie voor de organisatie van deze avond en de heerlijke hapjes die regelmatig rondgingen.

Wouw wat een superfijn feest was het! Hele mooie plek en jullie hadden er een fantastisch fijn speelparadijs van gemaakt.

Vooral de combi dansen/spelen/kletsen en dan ook nog hapjes erbij, vind ik fantastisch. Memorabel ook want voor het eerst als top gespeeld in het ‘openbaar’, op jouw party. Erg fijn om dat in de kleinere ruimte te doen. Was best spannend maar het voelde heel intiem en veilig.

Lieve Manita & Crew,
Bij binnenkomst voelde ik meteen de positieve energie.
Bij de ingang en bij de garderobe, vrolijke dames.
Oude bekenden ontmoet en nieuwe leuke, interessante mensen leren kennen.
Heel gezellig, leuk feest!
Ik zeg: “Tot de volgende keer!”

Heerlijk en erg intiem gespeeld in de kleine ruimte op de waanzinnige beats van @Zindag. Wat een kanjer is dat toch dat hij zo goed het ritme van mijn canes wist te volgen.
Ook vond ik persoonlijk het fijn dat feest ook een echt Fetish gedeelte had.
Er zijn veel speelfeesten tegenwoordig maar nagenoeg geen die BDSM en Fetish combineren en daarom was deze on tour in Club 8 weer uniek.
Iedereen en Manita in het bijzonder heel veel dank voor alles.

Wat een prachtig feest hebben jullie opgezet. 👍👍
Heerlijk ruime en sfeervolle locatie met echt fijne en ruime speelplekken. We hebben genoten en ook heerlijk gespeeld.🥰
Voor een iedere die het heeft gemist, dit feest is zeker een aanrader.

Lieve Manita, nu net weer thuis😊. Wat een topavond was dit. Zit hier met een grote grijns de avond in mijn hoofd nog een keer over te doen. Diepe buiging voor het gigantische werk dat zoveel mensen hebben verzet: dank, dank, dank! Ook dankbaar voor ons spel! Voel me heel erg blij nu. Luv you❤️

Wat een toffe locatie en wat een ruimte! Wij hebben een heerlijke avond gehad!