Archives

Heet tof! Hele coole locatie, met echt een fijne vibe, zowel binnen als buiten. Eigenlijk een nachtmunch en playparty tegelijk. Een perfecte locatie voor de zomer en lekker genoten van de bizarre film waar we nu weer in beland waren! Love it! 😘

Wat een heerlijke en vrije sfeer. Er was ruimte voor allerlei vormen van spel en we werden enorm in de watten gelegd. Het werd een zwoele zomeravond die me nog lang bij gaat blijven. Ik kijk uit naar een volgende keer hier. Bedankt voor de organisatie weer!

Het was echt een prachtige avond! Een geweldig diner, orachtige en vele speelplekken, heel mooi aangekleed allemaal en we werden verwend met veel diverse hapjes die rondgebracht werden! De zomers warmte tot laat in de avond was een geweldige combi. Een plek om naar terug te keren!!!

Top feest en locatie. Hele speciale plek. Kan niet wachten op de volgende.

Bedankt voor deze prachtige avond, gastvrijheid, heerlijk eten, een fantastische vibe en prachtige mensen. Wij hebben genoten.

Een super locatie, echt zo gaaf!!! Vanaf het aperitief hapje tot aan het verlaten van de locatie was het super.!!!! Combi van binnen en buiten kunnen spelen, zwemmen, chillen, spelen, kletsen alles was mogelijk!!!

Het was een fantastische locatie. Een hele relaxte sfeer. Zalig eten en ook heel veel hapjes de hele avond. Ik zou het leuk vinden als het hier nog een keer georganiseerd zou worden.

Het was super! Hele mooie locatie, wat een vrijheid!

Het was een geweldige avond en nacht. Lekker gegeten en fijne wijn gedronken en na afloop bijna 3 uur spelen in de buitenlucht. Wanneer maak je zoiets mee.