Archives

Supergenoten! Mrs-Crystal en ik hebben weer heel veel lol gehad en leuke mensen ontmoet. Meegenieten van andere die “lekker” bezig waren. Top sfeer en muziek en ook het eten was super. Absoluut een aanrader deze party in Party Players, zoals wij altijd al gewend zijn op Manita’s SM Fetish play party.😊👍

Je kan je zelf zijn bij jou avonden,
(Dat merk je aan iedereen)
💋 Bedankt.

Ja ook wij hebben weer genoten.
Muziek, trefzeker.
Mooi speelveld.
Fijne mensen.

Wat een heerlijke avond. Muziek, sfeer, mooie ruimte om te spelen. Oude tijden herleven. We hebben nog lang nagenoten. Veel dank Manita & Crew. Op naar de volgende.

Het was weer een heerlijk feestje! Ik was van plan niet zo laat naar huis te gaan, maar de sfeer was zo goed dat ik tot t einde ben gebleven. Ik kijk al weer uit naar de volgende!

Terecht lees ik hier allemaal complimenten. Vanaf de aanvang een fantastische sfeer. Het leek net een reunie van vrienden die dit te lang gemist hadden. Helaas moest ik met OV wat (te) vroeg terug naar huis.

Heerlijke avond! Fijne sfeer en lekkere muziek. Goede gesprekken en veel lieve mensen. Mooie herinneringen gemaakt. Intens genoten…

Genoten van een heerlijke avond. De positieve sfeer was voelbaar. Persoonlijke twijfels om te gaan na zo lang niet gespeeld te hebben, zijn geen waarheid geworden en we hebben elkaar weer een stukje teruggevonden. Mede mogelijk gemaakt door. Op naar nog vele avonden zoals deze.

Wij hebben ook enorm genoten. Heerlijk gespeeld, fijne mensen, positieve vibe, lekker Manita sausje over de club, op naar de volgende!

Een top feestje! Goede muziek, een hele fijne energie en genoeg ruimte om heerlijk te kunnen spelen ❤️.