Manita “on Tour” @ Club Tien

Op zaterdag 10 december was het eindelijk zover mijn 2e  “on Tour” party. Deze keer bij Club Tien in Wagenborgen, Groningen.

Met een groepje van 13 zijn wij op vrijdag al afgereisd naar Groningen.
Het idee was om lekker fit aan de party te beginnen en om alvast wat dingen voor de party te regelen. Alle 13 hadden aangeboden om mee te helpen om er een geslaagde party van te maken.

We verbleven in een heel mooi, groot huis met alles erop en eraan. Het voelde vanaf aankomst alsof ik in een warm bad terecht kwam. Met de hele groep voelde ik de saamhorigheid en liefde. Het was heerlijk om samen te eten, drinken,  spelletjes te doen en voetbal te kijken. Maar we hebben vooral heel veel gepraat en gelachen met elkaar. Zo lief dat de groep zei: geef zoveel mogelijk uit handen. Ga jij genieten van het gastvrouw zijn en je gasten bezighouden.

De volgende ochtend op bed werden -Lucky-me- en ik verrast door njai en a-Girl-on-Fet met een dienblad met daarop 2 kopjes thee, rozen in een vaasje, een leuk presentje, rozenblaadje en hartjes, en de opdracht om op de kamer te blijven tot we gehaald zouden worden.

Toen het zover was, konden wij het spoor van rozenblaadje en hartjes volgen naar beneden, waar de eettafel versiert was met slingers en nog meer suiker- en drophartjes op tafel. En er werd een fles champagne open gemaakt om te proosten op het 1 jaar samen zijn met -Lucky-me-  😊. Ja, het jaar is omgevlogen met deze nieuwe liefde en Manita “on Tour”! Het is 1 jaar geleden dat wij elkaar voor het eerst hadden gekust, maar er zijn nog vele kussen achteraan gekomen.

Na het ontbijt was het tijd om de mail te bekijken en dat was goed nieuws, WEER 10 personen erbij! En toen stond de teller op 128 gasten!!! Joepie! Dit gaf zo’n goed gevoel.

Maar het was ook het eerste weekend dat er vorst was en er werd nog erger verwacht. Daardoor hadden we toch nog een paar afzeggingen gedurende de dag. Bij terugkomst na het opbouwen van de loopburg bij Club Tien stond de teller op 118 personen.  

Ja, de loopburg is ding geworden. Die zal steeds mee gaan op mijn “on Tour” party’s. De brug en Manita reizen samen!

Eindelijk was het 17:15 uur en konden we vertrekken richting Club Tien. Alle speelkoffers waren
 ’s middags al bij de Club neergezet, dus we konden er met 3 auto’s heenrijden.

Eenmaal daar kreeg de rest van onze groep een rondleiding van MasterM-64 zodat iedereen rondleidingen kon geven. En echt lieverds, dank jullie wel, ik ben superblij met jullie!!! xxx

Normaal doe ik altijd een openingstoespraak, maar op deze locatie had ik besloten om de mensen meer privé aan te spreken tijdens het rondlopen, en dat is mij prima bevallen.

Eerst nog even voor we open gaan een groepsfoto’s met het hele team en zoals jullie kunnen zien is deze foto erg leuk geworden. Ook de andere foto’s van John Huff zijn erg leuk geworden. John, mijn dank is groot, bedankt voor de fijne samenwerking xxxx

Ook mijn 2 top Dj’s Pedro & Sidney waren mee op deze Tour en wat zijn de heren overspoeld met complimenten over hun geweldige muziek. Club Tien doet nooit iets met Dj’s en daarom had ik besloten om deze heren mee te nemen. Ze hebben heel wat mensen op de dansvloer gekregen. Om 01:30 uur stond die nog bomvol, toen de laatste ronde werd ingezet. Heren, jullie ook bedankt voor het afreizen naar het hoge noorden! Xxxx

Natuurlijk waren er ook mensen die de muziek te luid vonden. Ook ikzelf heb daar zo nu en dan last van. Maar het fijne van deze locatie is dat je ook heel makkelijk de rust kan opzoeken in de gang, eetruimte of in een van de kamers, om een praatje maken. Trouwens, op de speelkamers was er gewoon rustige muziek die zeer geschikt was voor een BDSM spel.

Nadat ik 3 keer de vraag had gekregen “Wanneer ga je een show geven?” heb ik -Lucky-me- opgezocht. Eigenlijk zou ik eerst met A-Girl-On-Fet spelen, maar omdat er nog steeds mensen binnen kwamen, bleef zij bij de deur. Nu moest -Lucky-me- als eerst en daarom was hij gelijk nerveus.

Nu speel ik graag voor publiek, maar hou er niet van om een show te geven. Er was ook geen show aangekondigd. Alleen denk ik, omdat er op de Showboat altijd een show was, dat de mensen het hier automatische ook hadden verwacht. Dus ja, wat doe je dan als gastvrouw? Dan ga je een spel spelen op de dansvloer, waar de meeste mensen het goed kunnen zien.

Maar eerst was het nodig om Luck-me rustig te krijgen en dat gaat altijd prima als ik begin met mijn energie. Je ziet hem dan langzaam wegzakken in mij en mijn energie, hij beweegt mee en volgt mijn hand zonder dat hij zelf kan zien wat ik van hem vraag. Het is heerlijk om zo één te zijn samen, terwijl er zoveel andere mensen omheen staan. Zo’n sterke band heb ik voor hem nog nooit zo heftig ervaren. Als ik hem rustig heb ga ik verder op de beats van de muziek, arme -Lucky-me- 😉
Nee hoor, het was een heerlijk spel dat we beiden echt nodig hadden. Super connected, mooi dansen met mijn zwepen en uiteindelijk de genadeloze slagen van de bullwhip.
Wat een feest en wat was/ben ik trots op mijn -Lucky-me- xxxx HVJ lieverd.

Daarna was het tijd om even iets te eten. Op social media is al wat feedback over de kwaliteit en hoeveelheid van het eten gegeven, ook wij waren teleurgesteld.
Maar deze feedback gaan we zeker meenemen naar volgende “on Tour” party’s.
Een belofte, op de volgende party verbeteren we dit!
Ook gaan we met de locaties duidelijker op papier zetten wat wij verwachten.

Tijdens het eten kwamen we in een superleuk gesprek terecht met Mastercenc en zijn lieve dame Cimi-aka-SlutC. Dit was zo’n fijn en open gesprek! Ik verwacht dat daar nog mooie “on Tour” party’s uit gaan komen!  Spannend! (30 december gaan we kijken op een nieuwe locatie)  

Na het eten was iedereen binnen en kon A-Girl-on-Fet weg bij de deur. Wij hadden vanaf februari niet meer gespeeld en na overleg hebben wij besloten om ons spel op één van de kamers te doen i.p.v. op de dansvloer. Zelf vind ik de ruimte waarin we speelden de mooiste van de hele club.
Het was weer een heerlijk spel, zeker na zo’n lange tijd, en al snel waren wij heerlijk op dreef en knalden de zwepen. Het was een mooi spel met een goede warming-up met diverse zwepen, veel kusjes, oogcontact, complete focus op elkaar, liefde, de genadeloze bullwhip en uiteindelijk de dikke tranen. Schatje, je bent een bikkel en ook op jou was ik weer supertrots.

Na deze geweldige sessie was het tijd voor een lekker koud drankje aan de bar. Even bijkletsen met de mensen die ik al ken, maar vooral ook met de mensen die ik nog nooit eerder had gezien. En dat waren er best veel. Dus mijn rol als gastvrouw heb ik goed gebruikt om die mensen te leren kennen en te horen hoe ze de avond vonden. En geloof me, ze waren enthousiast!

Mijn dank gaat uit naar alle mensen waar ik mee in het huis zat, jullie zijn toppers!
Club Tien, Tineke, bedankt voor de gastvrijheid en het beschikbaar stellen van je Club.
Damax, Danielle bedankt voor de inzet aan de deur met mijn dames, en Marcel, bedankt voor het runnen van de bar en het beschikbaar stellen van de geweldige speelmeubelen.

Lang verhaal, kort, een top avond!!!

Liefs,
Meesteres Manita
26-12-2022