Manita “on Tour” @ Club 8, Amsterdam (de 3de Manita “on Tour”)

Eerste feest in Club 8 – zaterdag 18 maart 2023

Mijn eerste party in Club 8 is een feit.
En ja, het was alles wat ik van tevoren in gedachten had, misschien nog wel beter!!!

Een echt speelfeest, met voldoende speelplekken en waar de muziek op de 2e plaatst komt, maar wel wordt meegenomen in het spel.

Vanaf ons eerste gesprek in Club 8 was het voor mij een feel good gevoel! De club, de mensen, het voelde meteen als thuiskomen. Misschien is dat ook het gevoel van Amsterdammers onder elkaar, wat het dan zo vertrouwd maakt. Het gevoel hebben: dit kan niet misgaan! En dat bewijs is afgelopen zaterdag geleverd.

Wij hebben hard moeten werken om deze locatie speelklaar te maken. De speelmeubelen hebben wij donderdagmiddag opgehaald bij de Showboat en Club Paradise, en donderdag laat afgeleverd bij club 8. Veel spullen waren al maanden niet meer gebruikt, dus we wisten dat het een grote klus zou worden. Dus zaterdag om 12:00 uur begonnen. Jur en ik waren er als eerste, in een vreemde locatie, dus dat duurt even voordat je de weg hebt gevonden. Maar hup aan de slag, meubelen schoonmaken, repareren en er de juiste plek voor te zoeken.

Rond 13:30 uur waren onze toppers Inkie en Erik ook aanwezig voor het licht, geluid, trust stellage en podiumblokken met ligkussen.  Lieverds, mijn dank aan jullie is heeeeeeeeeeeeeeel groot xx

Om 14:00 uur waren ook -Damiana- & Master_M64 gearriveerd om ons te helpen. Samen hebben ze de trust installatie voorzien van maar liefs 6 speelplekken waar vooral ik veel gebruik van heb gemaakt.

Lieve mensen, het opbouwen was echt een enorme klus. Wij zijn ruim 4 uur bezig geweest, maar het was zeker de moeite waard. Toen ik rond 17:00 uur naar huis ging, keek ik nog even om naar de ruimte. Het was echt zó mooi geworden, dat dit voor mij een echt kippenvel moment was!
En dat was voor mij de bevestiging dat het een top speelfeest zou worden.

Eenmaal huis met -Damiana- & Master_M64 sloten Robert-Erik & belle1980 aan, om gezellig samen te eten, omkleden, make-up enz enz. Rond 19:30 uur zijn wij teruggegaan naar Club 8. Daar aangekomen waren de gaderobe/wc dames al aanwezig en bezig met de voorbereidingen van wc en garderobe (top gedaan dames).

Deze keer was er geen buffet, maar snoep, snacks en lekkere hapjes! De hapjes waren gemaakt door belle1960. Samen met Robert-Erik was zij ervoor verantwoordelijk dat iedereen een paar keer werd verwend met een lekker hapje. Lieverds, het was heerlijk en top geregeld!

Mijn lieve vriendin @irresistible_iris heeft samen met Latexservent een walk-around gedaan, beiden in een prachtige, rubberen outfit. Iris als poes en dan daarachter de grote Latexservent met een zilveren dienblad om zijn nek met snoepje en koekjes om de gasten te verwennen.

Deze keer 3 Dj’s!
DJ Zindag draaide in de speelruimte en dat met goede tevredenheid van de gasten. Het blijft heerlijk spelen als de muziek bij je spel past! Ik heb het zeker weer zo ervaren.
Dj’s Sidney en Pedro hadden de grote zaal. Pedro tot 23:00 uur, want die moest draaien in zijn vaste club PP die het 15-jarig jubileum vierde. DJ Sidney nam het van hem over tot sluit.
Nu, 2 dagen later, alleen maar goede berichten over de muziek. Dus mannen, goed gedaan! Xx

Alle foto’s bij dit verslag zijn gemaakt door Jasmine de Vries en Marcello. Beiden bedankt voor het weergeven van deze geslaagde avond xx

De show werd uitgevoerd door mijn lieve vriendin Madame Magneta, met de show Faces of Cruelty.
Het verhaal van deze act gaat over Cruella, de boosaardige vrouw uit de film 101 Dalmatiërs, die geobsedeerd is door Dalmatiër puppy’s en daar een bontmantel van wil maken.
Ze had mij gevraagd om een kleine uitleg vooraf te geven voor de mensen die deze film niet kenden (zullen die er zijn?). Dat was ook meteen een mooi moment om alle mensen welkom te heten!
De show was goed, er was duidelijk veel aandacht aan besteed! Bekijk snel de foto’s, want die spreken voor zich! Ook de lenigheid van deze lieve, mooie dame wordt goed weergegeven. Petje af voor jou! xxx

En dan komt het moment dat de show achter de rug is, in de kleine zaal knallen de zwepen al een tijdje, maar in de grote zaal komt het spel wat lastiger op gang. Tja, en wat doe je dan als gastvrouw?  Het goede voorbeeld geven! Natuurlijk was -Lucky-me- weer de gelukkige. Hij mocht de koffer halen en plaatsnemen in de trust ruimte.
Nadat ik kort bezig was, zag ik in mijn ooghoek mijn Sister-in-Crime, Mrs. Mischa, haar slaaf vastzetten op een stoel naast het trust. Op het moment dat ik in mijn koffer de volgende zweep zocht, heeft Mrs. Mischa mijn plekje ingenomen bij -Lucky-me-.

Het was jaren geleden dat wij samen hadden gespeeld met onze mannen (de mijne was toen nog een andere), maar ik schakel over naar haar slaaf. Eerst wat ontwenning, omdat het zo lang geleden was dat ik met hem had gespeeld. Kan zomaar 13 jaar geleden zijn, zo niet langer. Plus dat ik nog nooit een ander Meesteres met mijn -Lucky-me- heb laten spelen, maar bij deze dame voelde het goed.
Vlak naast elkaar spelen en beiden je slaaf in de gaten houden. Het was leuk, maar uiteindelijk was er het moment dat Mrs. Mischa iets uit haar koffer ging zoeken en dat was voor mij het moment om -Lucky-me- weer over te nemen. Het werd een heftig en intens spel waar we nu beiden nog van nagenieten. Lieverd, ik hou van jou!!

Verslag van -Lucky-me-: https://fetlife.com/users/8379221/posts

Meteen daarna komt er een leuke slavin op me aflopen die de klappen van de laatste 2 zwepen zo geweldig vindt klinken dat ze die ook graag wil voelen. Uiteindelijk met toestemming van haar Meester heb ik haar de 2 zwepen laten voelen en weet haar Meester nu dat hij harder moet slaan 😉

Robert-Erik had aan mij gevraagd of ik met belle1960 zou willen spelen, omdat hij geblesseerd is. Nou, natuurlijk wil ik met zo’n geweldig lieve dame spelen. Omdat ik nog nooit eerder met haar had gespeeld, besloot het spel in de speelruimte te doen. Daar stond de muziek een stuk minder hard dan in de grote zaal. Voor een spel met een nieuw persoon heb ik wat meer rust nodig, zodat ik die persoon beter kan lezen en voelen.

Ik vond het begin best moeilijk, omdat belle1980 erg nerveus was. Er was weinig lichaamstaal om te zien wat wel en niet fijn voelde. Maar uiteindelijk kwam het helemaal goed! We hebben elkaar gevonden “on the way”! Lees het verslag van belle1980 maar, dan weet je alles.

Verslag van belle1980: https://fetlife.com/users/9457169/posts

Na dit spel wat het al over 2-en en was het tijd om langzaam afscheid te nemen van de mensen. En we moesten ons voorbereiden op het afbouwen. Want ja, alle spullen die we die middag hadden neergezet, moesten ook weer weg!

Uiteindelijk zaten we om 04:30 uur in de auto en konden we terugkijken op een geweldige avond.

Lieve mensen van de crew, andere die hebben meegeholpen, en natuurlijk alle gasten!
Bedankt!!!

Wij zeggen “geslaagde avond” en kijken uit naar de volgende editie in Club 8. Die wordt zeker drukker als ik alle goede reviews op Fetlife bekijk.

Tot ziens in Club 8 op zaterdag 16 september,

Maar eerst nog 2 andere “on Tours”

Vrijdag 2 juni PartyPLayers in Lelystad:
https://www.mrs-manita.com/party/4e-manita-on-tour/

Zaterdag 8 Juli Elpine in Drenthe:
https://www.mrs-manita.com/party/manita-on-tour-elpine/

Liefs,
Meesteres Manita