Party 180, Februari 2017


Een goede vriendin van mij had toegezegd een verslagje te schrijven over de avond maar uiteindelijk kon ze dat niet doen omdat ze niet verder is geweest dan de bar en het rookhok. Dus ja dan heb je niet zo heel veel te vertellen dan “Hij is zo leuk” 😉

Zaterdagavond kwam ik op het idee om een andere lieve vriendin die aanwezig was op de party te vragen om een verslagje te schrijven. Na enige twijfel stemde Mrs. Angel ermee in en binnen 2 uur had ik al een verslagje van haar binnen!
Bedankt lieverd en fijn dat jullie genoten hebben op de party en de rest van het weekend in jullie prachtige hotel in Zaandam.
Bedankt lieverd xxx.


Ja, een jubileum party is toch altijd spannend, omdat er meer geregeld en voorbereid moet worden dan met een gewone party.  Maar alles was op tijd geregeld en de avond is op rolletjes verlopen.
Het was natuurlijk weer een geweldige avond en zeker voor mij is de avond echt om gevlogen, zoveel leuke mensen weer gezien, nieuwe mensen ontmoet, mooi spel gezien en hele fijne gesprekken gevoerd met verschillende mensen.
Helaas zat er voor mijzelf geen speelmoment in vanwege een slijmbeurs ontsteking in mijn rechterschouder. Donderdags had de arts daar een Cortisol injectie in gezet dus rust was geboden.
Daardoor kon ik eindelijk eens mijn mooie kanten cape dragen! Ik voelde mezelf de koningin van het bal 😉 Normaal als ik wil spelen dan is deze outfit helemaal niet handig dus vandaar dat ik nu de kans heb genomen om hem te dragen.

Ik ga ervan uit dat ik op de volgende party weer lekker kan slaan met mijn bullwhip en weer billenkoek kan uitdelen.

Het presentje was een idee van vonkje en samen met Leiband hebben wij het presentje gemaakt wat jullie vrijdag hebben gekregen, en wij hopen dat jullie hier nog heel veel lol aan gaan beleven.
Natuurlijk was Leiband zelf ook aanwezig met zijn rek met prachtige handgemaakt zwepen en heeft hij mij verwend met een hele mooie plak! Leiband nogmaals bedankt voor de sponsoring van mijn party. Jij en je Miss_Tornado zijn lieve mensen.

Miss Suzn Pasyon had ik gevraagd om de bubbelbar te bedienen, wat zij met veel toewijding en flair heeft gedaan! Bedankt lieverd xxx

Door de verbouwingen die nog gaande zijn op de Showboat was het wel weer even puzzelen om de speelmeubelen zo gunstig mogelijk neer te zetten maar ook dat was deze keer weer gelukt.
Iedereen kon naar hartenlust spelen en genieten van het spel van anderen.
Helaas was het deze keer door de heftige kou moeilijk om de benedenverdieping warm te krijgen, wat voor sommige mensen wel een beetje lastig was omdat dan in je spel komen extra moeilijk is.
Later op de avond was het beter maar ik beloof dat wij de volgende als het weer zo koud is nog beter ons best zullen doen om het warm te krijgen en te houden.

Er was ook geregeld dat er voor het buffet zou worden rondgegaan met kleine hapjes om jullie extra te verwennen. Deze hapjes werden uitgedeeld door Annelot en haar zusje Maartje, 2 mooie slanke dames met een grote glimlach die de eetlust ook weten op te wekken.
Om half 12 werd het buffet geopend en kon iedereen lekker genieten van de speciale gerechten die kok Dennis en zijn dochter hadden gemaakt! Helaas heb ik er zelf niets van geproefd omdat ik te laat was. Maar goed dat is ook beter voor mijn lijn 😉

De eerste show werd zoals elk jubileum gegeven door RopeMarks, deze keer samen met een nieuw model, spring, die ik zelf al jaren ken en maar nog nooit had gezien in combinatie met Bob. Ik moet zeggen het was een verrassende combinatie waarbij ik diverse keren op het puntje van mijn troon heb gezeten. Ook hier geven de foto’s de show goed weer en hoef ik geen verdere uitleg te geven!

Ilja & Annelot deden de 2e show. Samen heten zij ‘Flesh Factory’ en zoals de naam al doet vermoeden was dit een heftige show maar ook één waar veel liefde in was te zien.
Beide hadden al diverse naalden geplaatst in hun voorhoofd en torso.
Deze gingen ze om en om verwijderen uit hun lichaam en weer op een andere plek opnieuw plaatsen. Ook heeft Ilja 2 stalen pennen door de wangen van Annelot gestoken, wat een beetje dubbel gevoel geeft, je ziet duidelijk dat ze beide genieten maar ik denk ook meteen Oh dat prachtige gezichtje van Annelot, komt dat wel weer goed. (Ze verzekerde mij van wel)
Ik denk dat de foto’s voor zich spreken maar nogmaals LET OP het zijn heftige foto’s zeker als je niet tegen bloed kan!

Bob, spring, Annelot en Ilja bedankt voor jullie bijdrage aan dit 15-jarig jubileum, het was geweldig!  xxxx

De kleding stand werd bemand door SPM van Sensualdreams.nl samen met vonkje.
Er was een prachtige grote stand neergezet en er was weer genoeg keuze om de gasten te verleiden om iets moois voor zichzelf of een ander te kopen.
Ondertussen is Sensualdreams.nl een graag geziene stand op mijn party, zeker door zijn schappelijke prijzen en omdat SPM altijd weer nieuwe dingen op tafel heeft liggen.
deze keer viel mijn oog op heel bijzonder tepelklemmen (ik zal er een foto van in het verslag zetten). Deze doen echt heel erg pijn, dus voor mijn tepelfreaks: kom maar snel langs om deze eens te voelen, want ik heb een setje van deze klemmen gekregen van SPM! Bedankt lieverd xxx

Ook mijn dank aan het DM Team en de fotografen! Om jullie te bedanken voor jullie inzet elke maand gaan wij binnenkort lekker met z’n allen eten in de studio.
Kok Raymond zal zorgen dat wij een topavond gaan beleven met z’n allen.

De foto’s zijn gemaakt door het vaste team Cor, Erik en Jasmine!

Volgende party is op 10 maart en natuurlijk kunnen jullie hiervoor al reserveren!

Wat kun jullie dan verwachten:

Show van Madam J
Kleding stand van QuasiModo en een demo van Hammerzeit en Andere Han, ze gaan iets doen met prikkeldraad.

Dus mis het niet en reserveer party@mrs-manita.com of bel 0623972607.

Liefs,

Meesteres Manita
15 februari 2017


Verslag van Ms. Angel & slaaf j

Wij hadden er super veel zin in.

Bij binnenkomst werden wij zoals altijd hartelijk verwelkomt en zagen wij al dat het lekker druk was. Leuk als er veel mensen zijn en zeker bekende.  Snel omkleden en onze koffer opruimend en met een fles Cava voor de gastvrouw, snel weer naar boven.

Aan de bar zat Manita, stralend zoals altijd, ontving zij ons liefdevol.  Heerlijk om elkaar weer te zien, en even te knuffelen.
Mijn slaaf haalde een heerlijke glas bubbels, en proosten op haar 15-jarig jubileum.

Al snel zagen wij nog meer bekende, je wilt altijd met iedereen even babbelen, je komt elke keer weer tijd te kort.

Veel van de gasten hadden er weer heel wat werk van gemaakt.  Mooie kleding, make-up.  Altijd leuk om naar te kijken.

Nog even een kijkje genomen in de stand achter de dansvloer.  Mooie zwepen, speeltjes en kleding hadden ze.  Je wordt er altijd hebberig van.

De muziek was weer heerlijk.  Samen nog even de moves gedaan op de dansvloer.

23:30, het buffet werd geopend, heerlijke gerechten.  Het smaakte ons weer goed.  Complimenten voor de koks.  Ook de bediening niet te vergeten.  Zij zorgen de hele avond dat iedereen te drinken heeft en dat de bar opgeruimd blijft.  En ze blijven lachen, daar houden wij van.

Rond de klok van 12 uur begon de eerst show.  Heerlijk zelf daar niet te hoeven staan maar lekker toe kijken. 2 mooie mensen in een bondage show.  Een knap stukje knoopwerk mag ik zeggen.  Zij genoot van het hangen en hij van haar, dat was goed te zien.

Daarna nog even een rondje gedaan en in de kelder gekeken.  Het was er niet zo druk, ik denk omdat het er redelijk koud was.

Weer boven gekomen te zijn begon de tweede show.

Wij houden van extreem, en dat was deze show ook wel.  Veel naalden en bloed, hmmmm, bijzonder om te zien.  Het was een mooi spel.  Ik was wel nieuwsgierig hoe het zat met wondjes van de naalden in haar gezicht.  Laat dat geen littekens achter?   Zij verzekerde mij dat de er bijna niks aan over hield.

Ik hou ook erg van een naalden spel, maar niet zo heftig in het gezicht.

Heb ook nog even een slavin mogen lenen van een Meester om zo mij evenwicht te bewaren bij een trampling spel bij mijn slaaf.

Wij kijken terug op weer een geweldig speelavond met lieve mensen om ons heen.

Tot snel weer.

Mrs. Angel en slaaf J.