Party 181, Maart 2017


Deze maand was het weer op de valreep dat ik iemand kon vinden die een verslag wilde schrijven, meisje44 de slavin van Sir-Stefano zei gelijk ja!
Deze lieve dame heeft in het verleden weleens eerder een verslag geschreven dus ik wist dat het weer een leuk stukje zou worden. Helemaal nadat ze mij vertelde het ze geen van de shows had gezien en daar dus over niks kon schrijven, wat inhoudt dat het dus echt alleen haar beleving zou worden, en daar was ik blij verrast over. Maar het is duidelijk dat ze een heerlijke avond en nacht heeft gehad!

Bedankt voor je leuke verslag.
Liefs, Manita.


Zoals bijna elk jaar is de party van maart altijd wat minder goed bezocht en daar zal carnaval wel iets mee te maken hebben omdat de mensen nog niet helemaal bij zijn gekomen van die week feesten. Maar daardoor weet ik dat ik extra aandacht moet besteden aan de promotie om te zorgen dat jullie de party niet vergeten. Laat het duidelijk zijn dat het weer is gelukt, iets minder gasten dan normaal maar toch een mooi aantal om het een gezellige en geslaagde party te laten zijn.

Ik zelf had heel erg uitgekeken naar de show/demo, een prikkeldraad suspension van AndereHan en & Hammerzeit.
Ik had dit nog nooit eerder gezien en heb voor beiden respect. Het prikkeldraad vastzetten is volgens mij bijna net zo erg als erin hangen. Maar of dat zo is ga ik nooit ervaren, want ik zie het niet zitten om dat met mijn handen te doen.
Allebei bedankt voor jullie bijdrage aan deze avond. Ik heb ervan genoten. Xxxx

De show van de avond werd gegeven door MadamJ & msdaizy, beide lieve vriendinnen van mij, en daarom dubbel leuk om door ze verrast te worden.
Wat MadamJ deze keer weer bedacht had?
Msdaizy was de poes en MadamJ het baasje en gingen ze lekker samen spelen, met balletjes en veertjes aan een stokje. Het was een genot om te zien hoeveel lol de beide dames hierin hadden 😊 Helaas voor de poes liep het uiteindelijk iets minder goed af nadat ze haar nagels in MadamJ had gezet en daarvoor staf kreeg. Maar helaas bleek de poes het wel fijn te vinden. Hihi en ja, zoals ik uit ervaring weet, zijn er veel poezen die het heerlijk vinden als je ze op hun billen slaat.
Jullie ook beide bedankt, jullie hebben ons geweldig vermaakt en heerlijk laten lachen. Het was een erg leuke en originele show. Xxxx

De extra stand was van Jeroen en Edith, allebei op zichzelf staande bedrijfjes.
Crearub is van Jeroen die van oude fietsband kleding, tassen, zwepen en kussens maakt en Edith van Creacionel maakt prachtige oorbellen, armbanden, kettingen en nog meer.

De kledingstand werd bemand door Mieke van Quasiomodo, een oude rot in het vak want Mieke loopt al ruim 30 jaar mee en blijft groeien in haar creaties!
Natuurlijk hoop ik dat ze hier nog lang mee doorgaat en ook regelmatig bij mij op de party blijft staan.

Onze vast DJ Marcel S was op die ochtend, 10 maart, vader geworden van een 2e zoon 😊 Marcel en Bianca: van harte gefeliciteerd namens het hele SM party team.
En Marcel wij hopen jou op 14 april weer te zien en te horen!
DJ Jancoen heeft voor Marcel ingevallen en later kwam natuurlijk onze andere vaste DJ Marco Verhoeven om de avond af te sluiten met zijn heerlijke muziek.

Al maandenlang hoopte mijn slaaf gerard dat ik hem zou trampelen op onze nieuwe aanwinst: de loopbrug. Vrijdag was het dan eindelijk zover. Samen met ana nam ik g mee naar beneden.
Dus hup uitkleden en liggen. Zijn gezicht was geweldig om te zien, pretogen en een megagrote glimlach en toen was er nog niet eens iets gebeurd. Natuurlijk hebben hem niet te lang laten wachten en we hebben hem heerlijk verwend met onze hakken. Hoe dat was kun je terugzien op de foto’s, als je die bekijkt hoef ik niks meer te vertellen.

Daarna even lekker beneden blijven zitten kijken naar het geweldige zwepen spel van AndereHan. Ondertussen waren Robert-Erik en ik samen ana aan het plagen, wat erg leuk was om met z’n 3-en even te doen. Daarna werd het tijd voor een drankje aan de bar en ook daar was het weer gezellig. Een paar van de D-heren hadden de behoefte om de slapper, die vorige maand het cadeautje was, uit te proberen. Nou iedere D was het erover eens wat een geweldig ding het was maar ook s-en waren het eens ‘’wat een kloteding’’ Hahaha.

De fotografen waren deze maand Cor, Jasmine en Kenneth, onze vaste fotograaf Erik was helaas geveld door de griep. Ik hoop dat hij ondertussen is opgeknapt en hoop dat hij er volgende maand weer bij is.

De volgende party is op vrijdag 14 april en dan hoop ik jullie weer allemaal welkom te heten op de Showboat. Ook in april hebben wij weer een leuk show en demo gepland staan. Kijk voor meer informatie op de agenda pagina en reserveer!!!

Tot ziens,
Meesteres Manita
Woensdag 15 maart 2017


Verslag van meisje44, avondje Showboat

Het was alweer lang geleden dat we naar de showboat waren geweest, we vermoeden wel ongeveer een jaar en dat is eigenlijk veel te lang geleden.
We hebben een paar keer aangemeld gestaan, maar dan waren er weer omstandigheden dat het toch niet door kon gaan. Maar nu is het toch weer eens gelukt….we gaan weer een avond genieten.

Bij binnenkomst lopen we meteen Manita tegen het lijf en na het begroeten en knuffelen zijn we naar beneden gegaan, naar de locker ruimte om ons om te kleden en de speelkoffer neer te zetten. Vervolgens gaan we richting de bar waar we weer veel mensen begroeten, knuffelen, kortom het was een heerlijk weerzien van bekenden.

Na wat gedronken te hebben zijn we een rondje gaan lopen, er was het een en ander veranderd in de speelruimtes, er stond een bubbelbad in één van de ruimtes bijvoorbeeld. Het zag er weer mooi uit.
Toen we beneden rondliepen werd Sir-Stefano duidelijk geïnspireerd door de omgeving, dus is Hij direct de speelkoffer gaan halen.

Hij zette me tegen één van de kruizen en heeft me een hele lekkere zweepsessie gegeven. Lekker, voelde goed. Het liep heel lekker, het was echt even genieten. Na de sessie even lekker bijgekomen op de bank en ondertussen naar wat mensen gekeken die ook aan het spelen waren. Een domina die het haar slaaf niet gemakkelijk maakte, mooi om te zien.

Nadat ik me weer had aangekleed zijn we naar de bar gegaan en hebben weer lekker staan kletsen. Op dat moment was de eerste show gaande. Ik had ernaar willen kijken, maar was net even in gesprek op dat moment, dus heb het gemist. Het was een prikkeldraad suspension. Ik zal eerlijk bekennen dat me dat ook nog weleens heel spannend lijkt. Ik hoorde in de verte dat het er prachtig uit zag, maar ik heb het persoonlijk niet gezien.

Even later werd het buffet geopend. Sir-Stefano heeft lekker wat gegeten, er was weer volop eten en ik hoorde positieve geluiden, als altijd eigenlijk.
Na het eten zijn we weer naar de speelruimte gegaan, waar Sir-Stefano lekker gespeeld heeft met twee vriendinnen, ik heb zitten kijken. Ook weleens fijn om gewoon mee te kijken en anderen te zien genieten en soms ook vechten.

Nadat Sir klaar was kreeg ik toch wel weer de kriebels en na een vragende blik van Zijn kant, knikte ik vol overgave dat ik ook nog wel een keertje wilde.
Ik werd tegen het kruis gezet, vastgezet en Sir begon direct al vrij hard te zwepen. Ik moest alle zeilen bijzetten om Hem bij te houden. Ik heb me regelmatig even wat omgedraaid om wat te mopperen en te zeuren dat het best wat kalmer mocht, maar daar had Sir geen boodschap aan. In elk geval denk ik dat Hij er geen boodschap aan had, want Hij was niet erg geneigd het me gemakkelijker te maken.

Toen pakte Hij mijn favoriete gereedschap ter hand, ik had me iets omgedraaid, dus ik zag dat Hij het Ikea bedbodemlatje pakte. Ik draaide me terug en dacht….dat wordt genieten… Nou….de eerste klappen gaven wel aan dat dat niet per definitie alleen maar genieten zou worden. Dat kwam binnen. Sir begon niet met een lekkere opbouw, maar ging gelijk goed los. Waarschijnlijk had ik vlak daarvoor teveel gemopperd en gezeurd, dat leverde me flinke klappen op met het latje. Toch merkte ik op den duur dat het beter ging, ik kon het beter opvangen en ik begon te genieten van de cadans, dat maakte dat ik toch na een poosje een orgasme voelde opkomen, heerlijk gevoel. Even later stortte ik neer en was even helemaal van de wereld. Dat blijft een fijn moment, lekker wegzeilen naar een hemels plekje J

Toen we weer wat bijgekomen waren zouden we richting de bar gaan om wat te drinken. We moeten in de hal even wachten, want daar lag Vonkje over de bok en ze werd lekker aangepakt door Tony. Ze leek het zwaar te hebben, was mooi om te zien. Op een bepaald moment keek ze op, zag mij, glimlachte en kwam omhoog en zei tegen Tony terwijl ze mij aanwees, ‘zij daar wil een keer een sterretje op haar billen, ze heeft op fetlife gezet dat ze dat graag wilde’. Voor ik het wist kreeg ik de sterretjeszweep in mijn handen gedrukt en mocht ik Tony gaan vragen om een sterretje op mijn billen. Nadat Tony had geverifieerd bij Sir-Stefano of dit akkoord was kon ik over de bok leunen en vroeg Hij aan Sir hoe hard het mocht op de schaal van 1-10. Sir gaf aan dat het een 8 mocht zijn. En al gauw had ik een mooie afdruk van een sterretje op mijn linker bil. Aangezien men het erover eens was dat 1 slag niet voldoende was, kreeg ik nog twee slagen op mijn rechterbil, de hardheid werd wat opgeschroefd en het waren twee forse slagen, ze waren goed te voelen. Dat brandt stevig na, maar het ziet er een dag later nog steeds erg mooi uit, het lijkt wel een vallende ster. Dit smaakt naar meer…aangenaam gevoel.

Na dit gebeuren zijn we weer naar de bar gegaan, hebben daar nog lekker wat gekletst, gedronken en uiteindelijk hebben we rond  halfvier ons weer omgekleed om naar huis te gaan. Het was een geslaagde avond, we hebben weer genoten!

Manita en jouw team, dank je wel voor de organisatie van deze gezellige meeting!

xxx meisje44