Party 184, Juni 2017 


Al maanden geleden had ik Emilie gevraagd of ze eens een verslag wilde schrijven.
Ik heb er even op moeten wachten maar het was het wachten meer dan waard, echt een superleuk verslag waarbij ik diverse keren werd geraakt door de mooie emoties en ik moest een aantal keer erg lachen om Emilie’s openheid, eerlijkheid en humor.

Emilie heel erg bedankt voor het geweldige verslag xxx


Als ik eerlijk ben heb ik hier niet veel meer aan toe te voegen, alles is al aan bod geweest.
Toch zijn er nog wel een paar kleine dingen die nog wat uitleg nodig hebben.

De geplande demonstratie Karada suspension werd geannuleerd i.v.m. een blessure van lynx.  Zodra hij weer is hersteld zullen wij een nieuwe datum plannen.

MoonAngel kwam vragen hoe laat de demo zou begingen en toen zij hoorde dat het niet door zou gaan bood zij spontaan aan om zelf een kleine show/demo te doen met touwtjes.
Na enig overleg zagen wij op een gegeven moment een groot gat op de dansvloer en was het idee geboren om de suspension aan de takel op de dansvloer te doen.
Zo gezegd zo gedaan, ik ben lekker in mijn stoel gaan zitten om op mijn gemak te kunnen kijken, met slaaf gerard onder mijn voeten op de grond. Natuurlijk heeft hij weinig van deze suspension gezien omdat hij aan alle kanten werd bewerkt door mijn hakken, maar geloof mij, hij vindt het niet erg dat hij het heeft gemist 😉
Ook vonkje heeft hem nog even lekker verwend door op hem te gaan zitten zodat het bewegen voor g wat moeilijker werd gemaakt.
Ondertussen aan de andere kant van de dansvloer stonden eerst 1, later 2 dames aan de danspaal die door een groepje van 3 mannen werden gezweept en ook duidelijk veel lol hadden.
Dus al met al was het even een hele happening zo onverwacht op de dansvloer.

Verder was het voor mij een avond met veel fijne gesprekken met nieuwe en oude gasten. Heel fijn om mensen na zoveel jaar weer terug te zien en te horen hoe het hun verder is vergaan.

Ons team van fotografen bestond deze maand uit Jasmine en Cor, beide hebben weer goed de party weten vast te leggen op de gevoelige plaat. Helaas waren er veel gasten die niet herkenbaar op de site wilden, dus staan er veel dezelfde gasten op de foto.

Volgende maand hebben wij weer een mooie line-up aan verrassingen voor jullie gepland staan:

DJ’s: Marcel-S / Marco Verhoeven

Show: D_Moon_ & Vetertje – Heidense rituelen/pagan rituals
Een mysterieuze en intense BDSM-scene geïnspireerd op heidense rituelen uit verschillende delen van de wereld. Van Viking tot Voodoo en van Keltisch tot Occult.
Het (slacht)offer @Vetertje wordt door @D_Moon_ ritueel toegetakeld met onder andere vuur, stekels, messen en traditioneel slagwerk.

“We Celebrate the time of Summer
And call on the Magic Spirits to speak to and grant our deepest desire
So we call you to come to our offering….”

Kledingstand: Fetish Company
Extra: Leiband
Demonstratie: Sensual Bondage Bregje & Daizy

De fotografen voor juli zijn Jasmine en Erik-foto

Alles bij elkaar is er dus weer een hoop te zien en te doen op vrijdag 14 juli!
Als je dit alles niet wil missen stuur dan een e-mail naar party@mrs-manita.com of bel 06-23972607 om te reserveren.

We gaan er weer een topavond van maken en dat is leuker met jullie erbij 😉

Liefs,
Meesteres Manita
donderdag 15 juni 2017


Verslag van Emilie

Een tijdje geleden kreeg ik het verzoek van Manita om eens een verslag van een party te schrijven. Het leek me een leuke uitdaging om dat een keer voor haar te doen en een mooie manier om iets terug te doen voor alle heerlijke partyavonden die we mogen beleven. Nou, daar ben ik dan met mijn verslag. Ik hoop dat jullie het met plezier lezen en dat ik jullie in gedachten en gevoel weer even mee terug kan nemen naar de Showboat.

Om te beginnen zal ik me even voorstellen, wel zo netjes. Mijn naam in SM land is in_lak_ech en komt vanuit de Maya tradities. Het is een soort begroeting waarin je zegt: ” ik ben jij en jij bent mij”, en heeft dus niets te maken met dat ik echt van lak houd, wat veel mensen denken haha… Voor mij betekend mijn naam een gevoel van samensmelten en alles met iemand willen delen. In het dagelijks leven is mijn naam Emilie. Sinds 2010 ben ik samen met mijn Meneer Ez5, die van zijn ouders de naam Olaf heeft gekregen. Met hem beleefde ik mijn eerste fetishparty en stapte in een wereld die mijn nickname eer aan doet. Wat heerlijk om te mogen zijn wie of wat je bent, nou ben ik al een erg volle vrouw, maar ik groeide nog meer, maar dan van van trots op deze feestjes. Laat je maar zien, je mag er zijn met al je overdadige rondingen en big boobs. Heerlijk dat je dan ook nog regelmatig complimentjes krijgt over je verschijning en daar ga je van stralen en damn wat voelt dat goed!!

Op de feestjes hoorden we regelmatig dat de party’s van Manita helemaal geweldig zijn. Dus Manita kwam hoog op ons verlanglijstje te staan, maar op een of andere manier wilde het maar niet lukken om te gaan. Andere verplichtingen of nog een feestje in het weekend (2 feestjes trek ik niet door mijn beperking), maar eindelijk juni 2013 gingen we voor het eerst naar de Showboat. Tsja…..en dan ben je hooked!! Wat een warm bad, wat een leuke mensen, wat een sfeer, wat een lekker eten, en wat kan je hier fantastisch spelen! Dit vindt je alleen bij Manita. Manita die zelf als een soort oppermoeder waakt en laat waken over haar gasten. Haar best doet om iedere keer weer te verrassen, met een bijzondere show, leerzame demonstraties en bij jubileumparty’s altijd voor iets extra feestelijks zorgt. Sinds juni 2013 proberen we er dan ook iedere maand bij te zijn en lukt het een keer niet, dan voelt het echt als een gemis.

Gisteravond, juni 2017, was het dus precies 4 jaar geleden dat we voor het eerst aan boord zijn gestapt. We hebben een beetje onze eigen gewoontes ontwikkeld tijdens een avond bij Manita. Ergens rond tien uur komen we meestal aan en worden vriendelijk ontvangen bij de ingang, bijna altijd staat Ron daar ook klaar om nieuwe gasten rond te leiden en wegwijs te maken en de do’s en dont’s te vertellen. Zo ook gisteravond, na elkaar een welkomstkus te hebben gegeven, mocht hij gelijk met een mooie dame met groen haar de boot rond. Ik weet nog dat ik dacht, wat stoer dat ze alleen durft te komen en ik had haar buiten al van verre aan zien komen lopen volledig in outfit en op hoge hakken. Respect voor deze trafodame. Toen mijn Meneer terug was van de auto wegzetten, daalden we de trap af, altijd een beetje gedoe met mijn krukken, maar heej ik ben blij dat ik dat kan. Beneden aan de trap stond een ontvangstcommite van Dungeon Masters, die altijd in zijn voor een dolletje en dat draagt zeker bij om in de stemming te komen. Meestal kleden we ons om in het spiegelkamertje, dat is voor mij wat makkelijker. Meneer was bijna klaar met omkleden, hij had zijn stoere zware rubberen rok aan, als ik dan naar hem kijk denk ik, wow dat is mijn Meneer en smelt ik als sub en voel zijn kracht en macht groeien ( hoewel Meneer zijn billetjes in een strakke leren broek ook erg lekker zijn). Zelf had ik ondertussen mijn kousen, lak jarretellesgordel, petticoat en lak rok aan getrokken en moest wachten tot Meneer klaar was om mij in mijn corset te helpen. Maar onze lieve Thysca was hem voor, ik weet dat het een van haar lievelingsbezigheden is om een subje in een corset te snoeren en we geven het graag uit handen aan deze dame. Als ik het corset steeds een stukje strakker om me heen voel, groeit mijn zelfvertrouwen. ” Zit het zo strak genoeg?” vraagt Thysca. Het mag nog wel wat strakker, zeg ik. Thysca gaat weer aan de slag, ik voel het corset goed strak om mijn lichaam, ik kijk in de spiegel en ben trots op mezelf. Mooie taille, tieten omhoog en ook minder last van mijn scoliose ruggetje door de steun van de metalen baleinen. Dan het moment waardoor ik alles van me af voel vallen en ik de controle uit handen geef, mijn Meneer gespt mijn polsboeien en collar dicht, dan aan de ketting, zucht…Ik ben er klaar voor.

Eerst even kijken wat zich benedendeks allemaal afspeelt. In Manita’s playroom zijn 2 stellen aan het spelen. Twee dames hebben de touwtjes in handen. Een dame laat prachtig zien hoe je met 2 floggers om en om je sub kan verwennen, het ziet er heel mooi uit, het tempo is heel gelijkmatig, losjes vanuit haar polsen draaien de floggers om elkaar heen en landen op de rug en billen van haar sub die vastzit aan de trapeze. Een heel sereen beeld. De andere dame staat, met haar sub tegen het hek aan, kleine voorzichtige tikjes met een cane op zijn kont te geven. Ook dit gaat in een gelijk tempo…vermoedelijk tot een wat steviger einde, maar Meneer wilde verder kijken. Nog even via de natte ruimte naar de andere speelruimte om te zien of daar wat aktie was. Het was nog erg rustig. Eerst maar naar boven, want we willen Manita haar welkomstwoordje niet missen. Ook boven leek het rustiger dan anders, maar ik bedacht dat de voetbal hier wellicht iets mee te maken kon hebben. Na 11 uur werd het ineens een stuk drukker, dus toch eerst voetbal gekeken denk ik. Anders weet ik ook niet waar iedereen ineens vandaan kwam haha… Het welkomstwoord van Manita ontroerde me op een of andere manier. Het voelde alsof ze alle narigheid in de wereld onder de aandacht bracht door te vertellen dat in haar wereld iedereen respectvol en lief met elkaar om gaat. Toen ik later op een bank aan de zijkant van de dansvloer zat te kijken, dacht ik, hier op de boot is de wereld echt mooi. Iedereen is lief en aardig voor elkaar, nooit vervelende dingen meegemaakt, alleen indien gewenst haha. Ik keek rond en zag een naakte man zich uitleven met een paaldans, een matroos, een man in een worstelpakje, mooie trafodames, mensen in leer, latex, blote voeten en high heels. Er waren deze avond ook wat mensen die geen rekening hadden gehouden met de dresscode, dus volgens mij heeft Quasimodo prima zaken gedaan. Tegenover Quasimodo waren de mooie spullen Masters in Steel te bewonderen. Ook zeer de moeite waard! Na het woordje van Manita gaat altijd het buffet open en zoals altijd was het weer zeer gevarieerd en smakelijk. Ook mijn favo de lemon chicken was erbij en mijn Meneer gaat altijd voor een 2de bordje, zo lekker allemaal! Eten met een strak corset aan valt trouwens echt niet mee, met mijn formaat kan ik met moeite zitten en mijn borsten kan ik dan als tafeltje gebruiken, zo worden ze omhoog geduwd, maar ook dat draagt bij aan het partygevoel. Complimenten voor de keukenbrigade en gelijk ook voor alle andere medewerkers die ervoor zorgen dat alles prima verzorgt en soepel verloopt. Yeahhhh applaus!

Na het eten verspreidde iedereen zich weer over alle ruimtes van de Showboat. Wij blijven vaak lekker op de comfortabele bankjes hangen en zo ook afgelopen vrijdag. Lekker gekletst met bekenden en ook met mensen die we al vaker hebben gezien, maar waar we nu eens mee in gesprek kwamen. Dat was erg fijn!

En toen was het tijd voor de show….. Manita had de show van IsabellaV en Plaske aangekondigt als heftig en bloederig. Dus dat beloofde wel wat. Ik keek toe hoe IsabellaV bij de dansvloer haar show voorbereidde. Prikkeldraad in allerlei vormen werd uit de knoop gehaald en netjes klaar voor gebruik gemaakt. Plaske mocht midden op de dansvloer gaan staan en kreeg eerst nieuwe prikkeldraad schoenen aan. Hij mocht zich wel vasthouden aan een trapeze waaraan hij zich een beetje kon optrekken. IsabellaV had een soort cane van prikkeldraad, waarmee ze Plaske strelend verwende, zachtjes langs zijn tepels gleed het prikkeldraad en hier en daar een klapje. Hij kreeg nog meer prikkeldraad om zijn lijf gewikkeld, terwijl het draad onder zijn voetzolen ook zijn werk deed.  IsabellaV genoot samen met Plaske en publiek van een prikkelende show, die qua bloederigheid meeviel maar wel lekker heftig was.

Mijn Meneer zat ondertussen een beetje knikkebollend op de bank, na een week hard werken. Dus ik dacht, hmmm zal hij nog energie hebben om zijn subje onder handen te nemen. Laat ik hem maar eens voorzichtig gaan rellen. Na nog een drankje te hebben gedronken gingen we naar beneden en was mijn Meneer weer helemaal wakker. Er werd goed gespeeld in de ruimte van Manita. Dus we bleven even kijken. Wat me het meest bij is gebleven is een sub die nagenietend op de grond zat met een lichaam vol horizontale rode lijnen, het spel hadden we gemist, maar als je naar haar keek, kon je de bullwhip nog horen knallen…

Daarna moest ik mee naar de andere speelruimte. Mijn Meneer legde een handdoekje voor me neer en ik mocht gaan zitten. Naast ons kreeg een sub billenkoek op schoot liggend met de billetjes omhoog. Later werd ze door haar D meegenomen naar een andere plek en zag ik dat ze een luierbroekje aan had, haar D was streng, maar wel heel zorgzaam. Mooi vind ik dat.

Mijn Meneer had ondertussen zijn koffertje gepakt en voor ik kon spieken wat erin zat kreeg ik een blindoek op. Ik protesteerde nog dat ik zo geen goed verslag kon schrijven, maar ik moest het verder maar met mijn gehoor doen. Hij leidde mij naar het bokje en ik mocht over het bokje heen buigen. Met mijn beperking is dit een prettige houding, dus dat is lief van mijn Meneer. Rokje omhoog en de billen bloot, ik voelde de vliegenmepper, een metalen stokje met lederen flapje, meegenomen uit zuid afrika en een lekkere opwarm klapper. Daarna het veneinige paardrijzweepje, de flogger die zwaar op je lijf land met knoopjes aan het eind van de strengen die gemeen hard aankomen. Dan de werkhandschoenen met grof grit erop, gekocht bij Leiband, simpel maar effectief. Het kriebelt en krast tegelijk afhankelijk van de plek en de druk en is wel een favoriet speeltje van mij. Soms moet ik lachen om mezelf, want wat een rare geluiden maak ik tijdens het spel.  Ondertussen hoorde ik gekreun, af en toe een gil en volgens mij kwamen er veel vrouwen squirtend klaar of was het er eentje die heel veel keren klaarkwam of was het alleen maar mijn geest die de geluiden op deze manier vertaalde en gebeurde er iets heel anders….

Na het spelen en even bijkomen op een bankje wilden we nog iets drinken, maar de tijd was zo snel gegaan…de bar was dicht.

Bedankt voor de fijne avond Meesteres Manita en team,

Liefs van Emilie