Party 183, Mei 2017


Het verslag van een gast is deze keer van Suzn Pasyon, de mooie dame die ook de show geeft deze avond! xxx

Wat een heerlijke avond was het weer!!!
Goede opkomst dus de boot was lekker gevuld met mooi geklede mensen en je kon volop genieten van spelende mensen. Er werd echt in alle ruimtes volop gespeeld zelfs boven waren mensen heerlijk bezig met hun spel, aan het dansen, praten, kijken en natuurlijk hing sublogan weer aan de danspaal om ons te verblijden met een paaldansshow.
Het is een genot om te zien hoe logan er zelf van geniet om de omringende mensen te vermaken met zijn spannende moves.

Het was al vroeg op de avond druk en ik zag dat het eerste spel om 9:10 al was begonnen in mijn studio.  Dit stel had er echt heel veel zin in en natuurlijk heb je dan ook nog alle ruimte om je uit te leven. Er waren veel vrienden die al een tijdje niet op de party waren geweest dus dat is altijd erg gezellig want dan valt er weer veel bij te praten. Hierdoor was ik aan het eind van de avond mijn stem bijna kwijt, maar dat mag de pret niet drukken.

Wat wel raar en onwennig was het ontbreken van mijn vaste slaaf gerard die door omstandigheden er deze keer niet bij kon zijn. Gelukkig kon mijn vriend Rob er deze party wel bij zijn en heeft hij wat van gerard’s taken op zich genomen. Dat was erg fijn want helaas had ik weer last van mijn schouder waardoor ik werd beperkt in mijn bewegingen.

Deze hele avond stond in het teken van Trampling!!!!

De show werd geven door Suzn Pasyon en Simona. Ik wist niet van tevoren wat voor show ze zouden doen na maar na enig aandringen, zodat ik in mijn toespraak er iets over kon zeggen, vertelde Suzn dat het een trampling show zou worden! Daar schok ik een beetje van want ja, is dat handig als we ook een trampling demo hebben. Werd dat niet een beetje te veel vroeg ik me af?
Als ik het van tevoren had geweten dan had ik om een andere show gevraagd, maar achteraf was het helemaal geen probleem. Zo zie je maar, misschien moet ik vaker een thema-avond inplannen!
Mochten jullie ideeën hebben daarover stuur mij dan een PM.

De show begon om 24:00 uur en de beide dames zagen er weer prachtig uit, het was een trampling optreden waarin Suzn, met de hulp van Simona, haar schoenen elke paar minuten verwisselde voor een volgend paar (van mooie schoenen met vlijm scherpe hakken tot en met schoenen met bier dopjes eronder (lol)
Voor het slachtoffer, edward, was dit een genot, dat was duidelijk te zien!!!
Dat Edward er was, was ook een beetje een verrassing voor mij. Hij kwam vroeger elke maand op de party, wat door zijn gezondheid uiteindelijk niet meer kon. Maar gelukkig gaat het weer beter met hem en heeft hij weer genoeg energie om zo nu en dan een party te bezoeken en weer te genieten van zijn grote fetish “ trampling“

Edward bedankt voor de prachtige Orchideetak en jullie ook bedankt meiden! xxxx

Om 1 uur was het tijd voor de trampling demo van MoonAngel en sublogan. Deze vond plaats in de natte ruimte waar er alle ruimte is om goed gebruik te kunnen maken van de loopbrug.
Na een goede en duidelijke uitleg van MoonAngel mochten de gasten ook proberen om op de heren te staan, te lopen, te springen of lekker te prikken met hun hakken.
3 mannen lagen op een rij op de loopbrug: sublogan, edward en kleine johan, die later werd vervangen door André.
Vele dames en heren zijn over ze heen gelopen, dus we kunnen spreken van een geslaagde demo. Voor veel mensen een eerste ervaring wat veel vrolijke gezichten opleverde.

Bedankt MoonAngel en sublogan.
xxxx

De kledingstand van deze party begint al een vertrouwd gezicht te worden, Peter SPM van Sensualdreams weet elke keer weer een prachtige stand neer te zetten. Deze keer bracht hij samen met vonkje de spullen aan de man en vrouw.

Deze maand was het DJ Marcel S die van start ging met draaien, wat een heerlijke muziek. De gasten waren duidelijk aan het genieten. Rond 1:00 werd de booth overgenomen door DJ Marco Verhoeven die ook iedereen uit zijn dak heeft laten gaan!
Jongens top gedaan ik heb veel complimenten gehad van de mensen bij het naar huis gaan!!!
Dus tot volgende maand weer! xxxx

De foto’s zijn deze party gemaakt door Erik foto en Jasmine. Lieverds, beide weer bedankt voor de mooie plaatjes. Was fijn dat jullie er weer waren Erik & Madieanne (Madieanne, je zag er echt prachtig uit!) xxxx

Volgende maand is de party op vrijdag 9 juni en dan hebben wij het volgende te bieden:

Show van Mrs. Isabellev & plaske
Kledingstand van QuasiModo
Extra: Mastersinsteel.com

Dus weer redenen genoeg om de party niet te missen!!!!

Tot de 9e juni,

Liefs,
Meesteres Manita.

Amsterdam, donderdag 18 mei 2017.


Verslag van Suzn Pasyon

Het is weer vrijdag, de 2e vrijdag van de maand. Dat betekent gezellig naar de Showboat voor Manita haar SM PlayParty. Alleen deze avond ben ik niet alleen maar gezellig aanwezig, ik geef ook nog een show om middernacht voor iedereen die daarvan wilt genieten, dus ik ben al vanaf de middag bezig met de nodige voorbereidingen en contact houden met mijn 2 subjes dat ze op tijd zijn en ik moet Lizz ook halen, wij zijn namelijk weinig onafscheidelijk.

De auto volgeladen met de nodige tas, koffer en spullen voor mijn optreden ga ik geheel in de make up vroeg de deur uit en nadat DJ Marcel mijn muziek controleerde kon ik mij een beetje ontspannen. Mijn sub voor de show Simona is op tijd aanwezig, wat mij ook niet verbaasde, ik werk graag met haar omdat ze een heerlijk mens is en een professional. En ook mijn sub Ed is op tijd, met de mooiste orchideeën, mijn verassing voor Manita. De avond staat met mijn show en met Moonangel haar demonstratie zowat geheel in het teken van trampling en Ed kan daar niet van ontbreken.

Al eerder een Showboat ganger geweest voor Manita haar party en heeft noodzakelijk een aantal jaren wat rust moeten nemen en geniet nu weer met volle teugen van een mooie dame die op hem danst en springt. Dat gaan we vieren.

Nadat Manita om 23.00 haar speech geeft en het buffet opent geniet ik van een klein hapje en van het samen zijn van vrienden en bekenden om mij heen en van oude vrienden lang niet gezien. Veel spel heb ik niet gezien omdat ik nog niet beneden was gaan kijken, genieten van de muziek doe ik wel, Manita haar keuze in DJ’s bevalt mij altijd goed en klets hier en daar wat bij totdat het tijd is voor mij om mij om te kleden beneden voor de performance.

Ik heb altijd wel een soort van vlinder in mijn buik als de muziek begint en de spotlight aangaat, toch geniet ik er elke keer weer van met volle teugen en deze keer wilde ik een show doen met focus op trampling. Simona is mijn french maid service sub en Ed is mijn trampling slachtoffer. Zelf heb ik een military look met traditionele jas en baret van de Nederlandse landmacht in combinatie met lingerie en leer, zelf ben ik meer een latex fetishist, toch even mijn leer tevoorschijn getoverd voor Manita. Tijdens de show bouw ik de spanning up met het verwisselen naar steeds extremere pumps. Ook sleehakken met bierdoppen eronder gaan over Ed zijn buik en borst en Simona haar mooie lange gestalte zorgt dat ik haar goed kan vasthouden voor ondersteuning. Ook de rug gaat eraan om de crush aan beide kanten te voelen en Ed krijgt een martel matras van bierdoppen voor zijn rug. Dan is het tijd voor balletboots, met 1 been op de navel staan is het toetje van de trample en om dat te vieren splashen we zijn gezicht lang mijn via een postoel over Ed zijn hoofd voor een suggestief golden shower effect. Ed laat het allemaal over zich heen komen en heeft daarna nog heerlijk genoten van de demonstratie beneden, hij had een drukke avond, dat was zeker!

Na de show even heerlijk na geklets en ook kennis gemaakt met internationale gasten uit Engeland en Australië, toen was het tijd voor wat spanking en Simona haar bips vroeg er meteen om. Beneden in de dungeon area haar achterwerk goed verwend met verschillende zwepen, onder andere een flogger, paddle en haar eigen favoriete bull whip. Ze maakte eerder op de avond de opmerking dat haar tepels zo gevoelig waren de laatste tijd, dus daar heb ik ook meteen gebruik van gemaakt. Sidderend uiteindelijk aan het kruis met een trouw publiek was dat even een heerlijke spanking sessie, voor beide.

Ook Lizz had het heel gezellig en uiteindelijk werd ons gevraagd om aanstalten te maken om richting huis te gaan. Zeker weer een avond die voor herhaling vatbaar is!

Suzn Payson