Party 188, Oktober 2017


Zoals elke maand ben ik altijd op zoek naar een bezoeker die een verslag wil schrijven en dat zijn er deze keer zelfs 2 geworden.
Een verslag van BelleVerde die de show gaf met haar Meester Bas B en Mr. Little.
Het 2e verslagje is van MrBlackJack die deze avond voor de 2e keer de party bezocht.
Allebei heel erg bedankt voor jullie leuke verslagjes!

Liefs, Manita.


Iedereen kent het bijgeloof over vrijdag de 13e. Nou ik niet hoor! We hebben al heel veel party’s gehad op vrijdag de 13e en het zijn altijd topavonden, en dat was deze ook!
Mensen, mensen wat een bedrijvigheid was er de hele avond over de gehele Showboat.

Het was al snel lekker druk en zoals het een gastvrouw betaamd heb ik weer een hoop zitten kletsen met iedereen, ook met de nieuwe gasten van vorige maand die er nu weer waren J (een daarvan is MrBlackJack). Ik kreeg zelfs van de fotograaf Cor en van 2 Dm’ers commentaar dat ik ze nog geen gedag had gezegd!  Sorry mannen, het was gewoon meteen druk, maar waarderen doe ik jullie zeker dus ik zal jullie volgende maand weer met open armen begroeten en knuffelen 😉

Na de toespraak om 23u heb ik het buffet geopend en er werd goed gebruik van gemaakt door de vele gasten. Ik zelf heb echt mega genoten van een kroket, dat ik al zeker meer dan 8 maanden niet gegeten (O, hij was zo lekker, maar zo slecht voor mijn lijn)

Om middenacht werd, zoals ik al eerder schreef, de show gegeven door Meester Bas B, BelleVerde en Mr. Little. Waar deze ontzettende leuke show over ging heeft Belle zelf prachtig voor jullie beschreven in haar verslagje hieronder.
Lieverds bedankt voor jullie aanwezigheid en de show. Ik zie jullie graag nog eens terug, als bezoeker of performer. Xxx

De kledingstand was van Lef the Pleasure store uit Rotterdam die een hele mooie nieuwe collectie bij zich had van een soort van doorzichtig plastic. Op de foto’s van de demo heeft de slavin een korsetje aan van deze collectie. Bedank voor het staan met jullie stand!

De demo Impact Play werd gegeven door Hans & slavinnetje, om 1:15 uur op de dansvloer. Omdat beneden alle ruimtes vol waren was dit de beste plek. Ik heb slaaf g wel eerst een rondje laten maken om aan te kondigen dat de demo zou beginnen.

En wat voor een demo, echt geweldig! Als je nog niet wist wat impact play is dan weet je het nu.

Slavinnetje had van Hans voor haar verjaardag een mooi buik korsetje gekregen en dat was ook het enige wat zij droeg tijdens deze demo. Trots als een pauw stond ze met haar lichaam te pronken voor Hans en de andere gasten. Al snel werd het een heftig schouwspel met een mooie afwisseling van liefde, genot, lust en vooral veel pijn waar beiden duidelijk erg van genoten!
Hans, bedankt voor deze bijdrage aan mijn party, en het was heerlijk om je weer eens zo bezig te zien met deze mooie slavin. Jullie zien Hans op 8 december weer, dan geeft hij de show. Wat dat gaat worden is nog een verrassing.

Tijdens de demo had ik samen met Meester 247game bedacht om op de dansvloer te gaan spelen (Marcel S draaide echt top speelmuziek, wat ons ook op het idee bracht)

Dus de daad bij het woord gevoegd, 247Game heeft zijn slavin op de kop aan de takel gehangen en met allerlei slagwerk bespeeld. Het was een genot om te zien.
Ik zelf ben met slaaf gerard aan de danspaal gaan staan, want op deze avond vierden wij onze 12-jarige D/s relatie. We hebben aan het begin van de avond even samen geproost, en het afgemaakt aan de danspaal. Hij is ooit bij mij terecht gekomen voor de bullwhip dus hij heeft een complete behandeling gehad van alle soorten bulls.
Zijn hele lichaam is ermee verwend en zijn glimlach was zo groot dat het leek of zijn mond zou uitscheuren 😉

Het was heerlijk om hem zo te zien genieten en ik geloof dat de mensen rondom de dansvloer ook heerlijk hebben genoten van dit schouwspel.

Daarna heb ik de takel overgenomen van 247Game om met KINKYmindedLOVER een spel te spelen, het was precies 1 jaar geleden dat ik hem had ontmoet op de party en dat spel stond nog bij veel mensen in hun geheugen. Nu denk ik dat ook dit spel een goede indruk heeft achter gelaten.
Helaas zijn er geen foto’s van het spel met gerard maar wel van het spel met KINKYmindedLOVER en die spreken voor zich.

Na dit spel met z’n alle neergestort op de bank, eindelijk mijn laarzen uit en ik kreeg weer een heerlijke voetmassage van Ruudje.

Tjonge wat hebben wij allemaal genoten van het spelen op de dansvloer en de rest van de avond.

De volgende party is op vrijdag 10 november en dan zijn wij onderdeel van het grote Dominatrix weekend. Wij zijn de Pre-play party voor dat weekend en daar zijn wij trots op!
Wat kunnen jullie verwachten:

DJ’s: Marcel-S / Marco Verhoeven.
Fotografen: Cor & Jasmine
Show: Iris & Moi
Kleding: Fetish Company
Extra: Nelliesz – Whips
Demonstratie: Maskin Latex Vacuumbed

Door privé omstandigheden is dit verslag wat later dan jullie gewend zijn, maar beter laat dan nooit zeg ik dan maar!

Tot ziens, op vrijdag 10 november!

Meesteres Manita
Vrijdag 18 oktober 2017Verslag van BelleVerde:

Met Mr.little naar de showboat.

Om 16.00 uur klap ik mijn laptop dicht. Ik moet om half 8 klaar zijn met alle voorbereidingen voor ons vertrek naar de Showboat. Vandaag is extra bijzonder want dit keer geven BasB en ik een showtje samen met Mr. Little. En ik ga voor het eerst op een feestje lekker in mijn rol als kleine stoute Belle. Compleet gestoord en onder invloed van de stemmen van Mr. Little (die is niet zo aardig hoor!). Vrij zijn.

Het publiek van de Showboat.. Wat zouden zij vinden van een meisje dat rondhuppelt met een knuffel en haar Meneertje veel te brutaal af is vaak? Eenmaal binnen zie ik al snel veel bekenden, maar ook mensen die ik nog nooit ontmoet heb die gelijk zonder problemen glansspray lenen, me in de maling nemen (ik wist het!! Grrr) waarna we hartelijk hebben gelachen met zijn allen. heerlijk! Wát een fijn publiek. Mooie, open, mensen. Allemaal hebben ze zin in hun eigen feestje.

En ons feestje? Mensen hebben erom gelachen.. Sommigen vonden het gek maar met een nieuwsgierige blik, weer anderen haakten aan op gekke grapjes van mijn stoffen vriendje, de Dj maakte er zelfs een dansje mee 🙂 en ik heb er mensen gezien die het aantrekkelijk vonden en op gepaste wijze meegenoten. Ik heb genoten!

De sfeer was fantastisch. Spelende mensen met of afzonderlijk van elkaar allemaal op een samensmeltende energie. Geen groepjes, niemand die iets hoog te houden heeft. Gewoon samen BDSM beleven.

100 punten voor het feestje van Mistress Manita!

Dikke zoen! BelleVerde


Verslag MrBlackJack

Friday the 13 oktober, eindelijk was het zo ver.

Gelukkig ben ik niet bijgelovig maar ik hou wel van de vrijdag de 13e dus zo ook dit x heen met een aantal vrienden en bekende mensen naar Manita’s Party.
Bij binnenkomst was het al aardig druk en de sfeer was prettig en aangenaam was voor mij de 2e keer dat ik heen ging.

Eerste x was ik solo helaas dus alleen sfeer geproefd en genoten van enkele leuke stellen die aan het spelen waren in prachtige sessie.
En ja vrijdag de 13e mocht ik eindelijk gebruik maken van de locatie die prachtig is en zeer geschikt voor een sessie zeker in de kelder.

Daar heb ik me plekje uitgezocht en begon alles klaar te zetten voor een druk en lange Sessie met als eerst Storm65 die dit x aan de beurt was voor mij ook een primeur eerste x dat ik een man ging slaan en zwepen maar de locatie sfeer en combi van de band die ik heb met Storm was het niet vreemd om het te doen.

Toen we begonnen was het rustig beneden maar tijdens de sessie begon er steeds meer mensen te komen kijken erna en ook in de ruimte die groot genoeg is voor spel en sessie voor andere kwamen er mensen gebruik van maken…. zo lekker al die geluiden en geknal.

Dus geen last van elkaar en je kon gewoon je spel voortzetten en af en toe meekijken na andere.

Terwijl de planning was beau een soort van demo te geven besloot ze gezellig met de mensen te kletsen ipv Storm te steunen en mij te helpen dus die ook maar ff ernaast gezet en weer bij de les geroepen met elk een zweep whaha Heerlijk.

Later haar de zwepen laten proberen en tips gegeven ze geniet er ook van het te geven en te krijgen….he bunny 🙂

Erna was het eindelijk mijn babygirl ‘s time om weer een stap verder te ontdekken en te proberen. Hierbij kreeg ik dit x de hulp van Storm om haar dingen te laten voelen.

Thx mattie je deed het goed ze heeft dankzij jouw paar mooie marks.

Dus zeker een aanrader voor mensen die eens buiten en in een club willen spelen om na de party van Manita’s te gaan geen storende Swinger alleen Bdsm’ers en kinksters in allerlei
diverse mooie outfits prachtig te zien.

Lekkere lounge gedeelte je kan heerlijk aan de bar hangen was ook een winkeltje aanwezig buffet rook ook heerlijk maar hadden al vooraf gegeten dus zaten al lekker vol.

Zou het kort houden maar je kan lezen hadden lol en plezier in een mooie en gastvrije locatie.

So thank you very Much Manita en mensen zeker een x een kijkje komen nemen ze nemen de tijd voor nieuwe mensen

See you next time 4 Sure.

Bye-bye
MrBlackJack