Party 189, November 2017


Deze keer een verslagje van Showboat’s showslet LilyLow.
Wat is het toch fijn dat ik elke keer wel weer iemand weer te vinden die het leuk vindt om dit te doen.

Bedankt lieverd en tot 8 december!


Tja, het beloofde echt wat te worden deze party, want al vroeg in de maand liepen de reserveringen binnen. Of dit nu kwam doordat wij de pre-party waren voor het Dominatrix weekend of dat iedereen gewoon zin had deze maand naar de Showboat te komen blijft een raadsel.

Wat was het weer een geweldige avond! Ik heb zo genoten van alle mooie gasten, waarvan er deze keer heel veel in het rubber gekleed waren. Zelf vind ik het niet fijn om het te dragen maar het blijft prachtig om naar te kijken en om te zien dat die mensen echt genieten van het gevoel van latex op hun huid.

Om 23:00 was het tijd voor mijn toespraak en ik bedacht ter plekke dat we richting de 200ste party gaan in 2018, waardoor er een vraag bij mij opkwam die ik jullie stelde: wat gaan we dan doen, hebben jullie leuke ideeën????
Maar één ding is zeker, het gaat een mega groot feest worden op vrijdag 12 oktober 2018.Manita’s 200ste SM Fetish Play Party!!!!

Wie had dat bijna 16 jaar gelden gedacht dat dit zo’n blijver zou zijn; weliswaar niet meer elke maand een volle bak, maar toch is het de meeste maanden gezellig druk, met veel spelers.

Deze keer was het echt lekker druk en er waren heel veel spelers, waardoor het beneden al snel helemaal vol was en bleef, wat mij weer op het idee bracht lekker boven te gaan spelen.
Guardianlion (die deze maand in viel als Dm’er) had ik al verteld dat wij zouden gaan spelen, en dat zeg je dan niet tegen een dove, en al snel stond hij te trappelen van ongeduld.
Nadat hij eerst in het vacuüm bed had genoten, onder begeleiding van Mil en Thysca, was het tijd om zich te melden op de dansvloer voor het hardere werk.

Ondertussen was het 1:30 uur en waren er al een paar mensen aan het spelen op de dansvloer bij de danspalen. Na het aanklikken van de spreidstang aan de takel, kreeg Guardianlion zijn boeien om en zette ik hem vast aan de takel. Het spel kon beginnen!
Hoe goed voel je jezelf als een slaaf binnen 2 minuten als was in je handen is, zeker als hij ook nog eens 3 koppen groter is dan ikzelf.  Nou heerlijk, dus echt genieten van de gezamenlijke lichaamstaal waarvan ik niet eerder wist dat wij die hadden samen. Het moet mooi zijn geweest om te zien dat zo’n groot lichaam reageert en je handen volgt zonder dat je hem daadwerkelijk aanraakt, maar gewoon luistert naar de energie die vrijkomt tussen hem en mijn handen.
Natuurlijk ben ik niet alleen maar lief geweest want dat zou niet goed zijn voor mijn reputatie als harde Meesteres 😉 Diverse van mijn zwepen hebben zijn lichaam geraakt en hem klein gemaakt.
Aan het eind mocht hij even lekker met zijn hoofd op mijn schoot bijkomen en ondertussen was het 2:30 en tijd voor een drankje.

De demonstratie van deze maand is net al even ter sprake gekomen in samenhang met het spel met Guardianlion.
Deze maand was Mil Maskinlatex er weer, deze keer met een nieuwe vacuüm bed.
We hadden de primeur van dit vacuüm bed met ledverlichting, en met een afmeting van 1m20 bij 2m40 lekker groot en er hebben dan ook vele bezoekers ingelegen.
Mocht je het gemist hebben dan krijg je volgend jaar nog een kans want Mil komt in 2018 zeker nog eens terug op de party.

Bedankt Mil xx

De show werd geven door mijn lieve vriendin irresistible_iris samen met LilyLow en InCommand. Zoals altijd was er weer heel veel tijd en aandacht besteedt aan het verhaal en de prachtige outfits.
De dames waren prachtig en ja, zelfs ik kan me voorstellen dat je dan zelfs op je huwelijksnacht het risico gaat nemen om betrapt te worden door je kersverse echtgenoot.
Uiteraard heeft hij de dames bruut afgestraft, wat een genot was om naar te kijken.

Mijn dank is weer groot lieverds xx

Voor het eerst weer sinds jaren was Nelliesz aanwezig met hun prachtige handgemaakte zwepen.
Beide waren mooi gekleed in prachtige uniseks leren outfits, die Nellie ook zelf heeft gemaakt.
Dat is iets wat ik graag nog eens zou willen, een leren outfit van Nellie!!!
Misschien een idee voor de 200ste party. We moeten maar eens samen praten over de mogelijkheden!

De Kledingstand werd bemand door mijn trouwe vriend Hans van Fetish Company die weer mooie aanbiedingen bij zich had. Door Hans had ik een hele gelukkige slaaf die avond, die heeft lopen pronken met zijn nieuwe leren broek en het mooie shirt dat hij had gekregen van Cor & Joke.

Jullie ook bedankt voor jullie aanwezigheid xx

De foto’s zijn gemaakt door Jasmine en Cor en ik hoop dat deze foto’s jullie weer een goede indruk gaan geven van de party!

Volgende maand is de party op 8 december en natuurlijk willen jullie die ook niet missen!
Wat kun je verwachten:

DJ’s: Marcel-S / Marco Verhoeven.
Fotografen: Cor & Jasmine
Show: Hans & Victim
kleding: Sensualdreams.nl
Extra: Zwepenmaker Leiband
Demonstratie:
Cellpopping is het letterlijke poppen van een cel, een gewild onderwerp momenteel. Net als in de mode zie je ook binnen de bdsm, dat sommige dingen steeds terugkomen. Logisch ook, omdat er steeds weer nieuwe mensen uit durven te komen voor hun geaardheid en fantasieën. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze tijdelijke vorm van branding, kom dan naar de party. Samen met mijn partner/slaaf omari zullen wij een workshop geven over cellpopping.

We zien jullie graag 8 december a.s.
Meesteres Domalia & omari.

Nou dat belooft weer wat te worden, dus reserveer via party@mrs-manita.com of bel 06-23972607.

Liefs,
Meesteres Manita
donderdag 16 november 2017


Verslag van LilyLOw

Op een gure, koude novemberavond werd het weer tijd voor een hete avond bij Manita op de Showboat. De geweldige Iris & Moi hadden mij gevraagd of ik mee wilde doen met hun show. In oktober heb ik samen met Hans de demo gedaan en in december doen we de show. Ik ben blijkbaar de Showboat’s showslet geworden.

We arriveerden tijdig en het was al lekker druk. Niet gek in het Dominatrix weekend. Ik heb gezellig staan kletsen met bekenden. Er waren weer veel mooie mensen in fijne outfits.

Even voor middernacht zijn we ons gaan omkleden voor de show. Een kinky latex bruiloft met een wilde huwelijksnacht. Het was de eerste show die ik gedaan heb en het verliep dankzij de fantastische irresistible_iris en InCommand heel soepel. Het was geweldig om te doen.

Beetje jammer dat een zekere meneer de kousenband van Iris onder de jarretels vast had gemaakt. Het sexy van haar been afhalen liep daardoor een beetje spaak, maar ik geloof dat niemand dit gemerkt heeft.

Na de show zat ik vol energie en ben ik wat gaan rondhuppelen. Kijken naar de spelende mensen en dansen op de lekkere beats. Er waren mooie spullen te koop zoals altijd, maar ik ben aan het sparen voor een verre reis dus ben snel weer doorgelopen. Het Maskin Latex Vacuüm bed zag er goed uit. Ik hoop dat ik op een minder drukke avond ik nog eens de kans krijg om die te proberen.

Later op de avond heb ikzelf heerlijk gespeeld 2 lieve, sexy dames en hun formidabele Doms. Wat een wonderlijke geile ervaringen weer. Bedankt lieverds!

Bij Manita op de Showboat voelt het altijd als thuiskomen in een hitsige stamkroeg. Knuffelen en kletsen met bekende en me verlekkeren aan prachtige outfits en verlokkelijk spel.

Plezier tot de max! Bedankt iedereen!
Liefs, LilyLow