Party 199, September 2018


Hoe anders was deze maand vergeleken met de vorige. Nou compleet anders!!

Deze maand liep alles op rolletjes. De reserveringen liepen al gelijk de dag na de party in augustus weer binnen voor zowel september als voor oktober.
Vrijdag 12 oktober is het alweer mijn 200e party.
Natuurlijk gaan wij daar een groot feest van maken.  Er zijn al veel mensen in de weer om er een leuke en te gekke avond van te maken.

Natuurlijk was ik ook super blij dat slaaf gerard en Sander er weer bij waren voor het opbouwen en hand en span diensten tijdens de party en het afbouwen. (Bedankt mannen!)

Hierdoor bleef mij een ritje Showboat overdag bespaard en heb ik zelf een heerlijke relaxte dag gehad. Mezelf goed kunnen voorbereiden op de party.  Qua kleding was de keuze maandagochtend al gemaakt. Een rode leren jurk die ik van mijn buurvrouw Linda heb gekregen met daaronder een paar mooie open schoenen met hoge hakken. En wat een complimentjes heb ik gehad! Ik ging er bijna van blozen.
Om 17:00 uur was lief-meisje bij mij en hebben we samen gegeten en ons opgetut.
Rond 20:00 uur was het tijd om te vertrekken naar de Boat en kon de avond beginnen.

Wat een topavond mensen! Wat was het druk en gezellig. Geweldig gevoel de boot zo vol met leuke, lieve mensen die ook van BDSM houden. Dat betekende dat er weer volop werd gespeeld in alle ruimtes en er hier en daar wel eens gewacht moest worden tot er een plekje vrijkwam.
Maar hoe erg is dat? Want kijken naar het spel van anderen is bijna net zo leuk! Toch?

Voor mij was het een speciale avond omdat het een jaar geleden is dat ik Beau heb leren kennen op mijn party en, zoals Beau hieronder schrijft, we hadden gelijk een ontzettend leuke klik. Ondertussen hebben we een paar keer gespeeld maar voor deze gelegenheid wilde ik iets anders en was de keuze voor mij snel gemaakt. “Naalden”
Ik wilde haar ook een andere kant laten voelen van de energie in mij en wat het met je geest kan doen. Hoe ze dat heeft ervaren kunnen jullie in Beau haar verslagje lezen.

Ook haar man Storm65 heb ik het afgelopen jaar leren kennen. Afgelopen april kwam ik een man te kort voor een foto shoot en vroeg ik Beau of dat wellicht iets voor Storm65 was?
Het antwoord was ja en wij leerden elkaar beter kennen op speelgebied.  Wat er uiteindelijk op is uitgedraaid dat Storm65 en ik nu vaste speelpartners zijn en dat is echt superleuk.

Lieverds ik ben super blij met jullie beide en ik hoop dat onze vriendschap nog lang blijft bestaat! (Hihi Poëziealbum taal).

De kledingstand was deze maand van Latexkledingmaikel.nl en was er voor de eerste keer. Maikel heeft in het verleden wel bij ons gestaan toen hij nog samen was met Miranda van On Top Of Love. Maar ondertussen heeft hij een complete eigen rubber collectie ontworpen en ik moet zeggen, het is echt supermooi wat hij maakt.
Volgens mij waren er meer mensen die daar zo overdachten want het was de hele avond druk in de shop. Zeker mijn lief-meisje wil een mooie outfit bij Maikel laten maken.

Ik hoop Maikel dan ook volgend jaar nog eens terug te zien en hopelijk zijn er dan wat meer mensen die zijn kleding willen huren voor een avond.

De extra stand “ AJzwepen “ van Alex & Jenn was ook voor de eerste keer op mijn party. Deze lieve mensen heb ik ontmoet bij Try & Play. Ze stonden daar met prachtige, aparte zwepen dus ik wilde ze wel eens op mijn party hebben.  Netjes gevraagd en het antwoord was ja. En nu is het zelfs zo dat ze 12 oktober ook weer staan als extra stand.

Lieverds bedankt voor de mooie stropdas die ik van jullie heb gekregen, ik ben er erg blij mee en ook benieuwd wat voor leuke nieuwe dingen jullie meenemen naar mijn 200ste jubileum party.

De show, een paaldans show deze keer geven door een man, Nils-Anders Gruben van Anders Pole Power samen met MoonAngel. Het is leuk dat ik Nils had gevraagd zelf een verslagje te schrijven waardoor jullie meer duidelijkheid krijgen over de show en vooral over zijn eigen belevenis van deze avond en wat die voor hem en zijn vriendin heeft betekend.
Echt supermooi om te lezen. Dankjewel Nils, en als je volgend jaar eens terug willen komen met een mooie uitwerking van paaldansen en BDSM, dan hoor ik het graag.

De demonstratie was van Bregje & Eindbaas met als thema, Painful and sharp, needles and piercings. Meer hoef ik hier niet over te schrijven de foto’s zeggen genoeg!

Bedankt lieverds voor deze prachtig demo xxx

DJ Marco Verhoeven heeft het deze party helemaal alleen gedraaid en hoe!!!
Petje af! Je hebt het top gedaan en daar waren veel gasten het mee eens want de dansvloer is niet leeg geweest.
Onze andere vaste DJ Marcel S nog niet hersteld en het lijkt erop dat het ook nog wel even gaat duren voordat wij hem weer gaan zien. Dus bij deze: sterkte Marcel S xxx
Ik ga pas weer iets over Marcel schrijven als ik goed nieuws heb ontvangen en dat hij weer komt draaien!

De fotografen Jasmine & Erik hebben deze editie alles op plaat gezet. Hun werk vormt weer een leuke aanvulling op het verslag! Beide bedankt xxxx

Wat kunnen jullie verwachten op de 200ste party op vrijdag 12 oktober!!!!

Een extra luxe warm & koud buffet.
Glaasje bubbels en een aandenken aan deze avond.
DJ: Marco Verhoeven.
Fotografen: Cor & Jasmine
Kleding: Lef The Pleasure store
Extra: AJ-zwepen by Alex & Jenn
De show van Dark Dance Theatre:
Wie zijn wij Dark Dance Theatre:

Wij zijn vier bevlogen kinksters/bdsm-ers die samen een theatergroepje Dark Dance Theatre hebben opgericht  waarvan je al één productie (Captured by Maleficent) tijdens de ‘Manita’s SM Party’ van afgelopen januari hebt kunnen zien. We waren dan ook zeer vereerd toen je ons vroeg, speciaal ter gelegenheid van de 200e editie van dat feest, een jubileumproductie voor je te maken.

Kodo Sado, belooft een heel bijzondere productie te worden die, gebaseerd op de door ons ook bij de Maleficent-voorstelling gehanteerde combinatie van theatertechnieken (ballet, mime, videoprojectie en speciaal op de productie vervaardigde kostuums en muziek) zijdelings is gebaseerd op de klassieke opera Madama Butterfly van Giacomo Puccini, maar dan in een wel héél kinky jasje.

Ik ben reuze benieuwd! Jullie ook reserveer dan snel via party@mrs-manita.com of bel 06-23972607

Tot ziens op vrijdag 12 oktober!!!

Liefs,
Meesteres Manita
Donderdag 20 september 2018


Verslag van Nils-Anders Gruben

Shows geven is niet nieuw voor mij, ik word graag gezien en kan vaak wel iets moois neerzetten. Toen ik hoorde dat er ergens wel animo was voor een show op een locatie die de Showboat heette was ik dan ook gelijk nieuwsgierig, naar mij een beetje te hebben ingelezen over de aard van het evenement leek het mij eigenlijk wel heel gaaf om te doen!

Vol enthousiasme vertelde ik mijn toenmalige vriendinnetje erover: “komt niks van in!” Zei ze en verwierp daarmee gelijk het hele idee. Niet heel veel later liep de relatie stuk en was het eerste dat ik dacht, ik mail naar de Showboat!

Ikzelf relatief nieuw in de scène wilde graag een stuk neerzetten dat zowel paaldansen zou verheerlijken als echte acrobatiek alsmede het publiek daar zou prikkelen.

Het moest dus wel invloeden gaan hebben van bondage en sm. Hierbij kreeg ik gelukkig hulp van bekenden van de Showboat en samen met hen hebben we een leuke show gemaakt.

Eenmaal daar aangekomen werd ik bij de ingang begroet door een grote halfnaakte man met tepel piercings en de toon was gezet. We gingen naar binnen om ons om te kleden, mijn dame kreeg een prachtige ropebody en met verder alleen een bloedrode string en gelijk gekleurde hakken zag ze er nog mooier uit dan ooit tevoren.
Overal om mij heen verkleedde mensen zich en ik viel van verbazing in verwondering. De meest mooie outfits werden aangedaan en ik genoot van het aangezicht.

Toen wij boven kwamen zag het er prachtig uit, de dansvloer met palen prachtig aangekleed en veel spiegels om jezelf en anderen in te bewonderen.
In het begin was het wel wat onwennig maar naar mate het drukker werd gebeurde er steeds meer om mij heen, ikzelf kon niet wachten tot ik de paal in kon maar wilde mezelf niet verraden als de poleact.
Om warm te worden ging ik lekker dansen en al gauw kwamen er mensen bij. Ik genoot van hoe vrij ik me voelde, een emotie die ik al jaren niet meer had meegemaakt.
Vrij van meningen van anderen en vrij van het gevoel hebben dat je “raar” of “anders” zou zijn, genieten!

Om 00.00 begon mijn act, gelukkig maar want ik kon niet wachten om de mensen te laten zien wat ik kon! Geblinddoekt aan een ketting werd ik begeleid door mijn Meesteres die mij vervolgens vastketende aan de eerste paal. Vanaf daar was het eerste gedeelte eigenlijk een soort Houdini act waarbij ik vrijkwam doormiddel van dansbewegingen aan de paal.

Eenmaal los ontstond er een soort viering van de gevonden vrijheid aan de andere paal begeleid door een prachtig nummer van Sia.

Dit zou abrupt beëindigd worden daar mijn Meesteres mij gevonden had en ze was “not amused”. Grof rukte zij mij uit mijn paal en bond een touw om mijn nek waaraan zij mij meenam terug naar de eerste paal. Hier bond zij mij in en kreeg in zweepslagen als straf.

Aan het einde van het stuk val ik flauw van de pijn en word er nonchalant een glas water in mijn gezicht gegooid waarna mijn Meesteres wegloopt.

Het publiek genoot en dus ik ook!

Vanaf hier werd het alleen maar leuker, de mensen werden losser en de dansvloer voller. Om mij heen gingen mensen met elkaar spelen en ik was bijna verbaast hoe ontspannen en fijn ik dat vond. Ik leefde in een soort alternatieve realiteit deze avond waarbij alles geoorloofd leek, op de dansvloer ging ik dansen met mijn dame en het leek wel een soort waas.. wegdromen met haar en gewoon tussen de mensen op heerlijke muziek helemaal opgaan in elkaars lichaam.

Grenzen vervaagden als sneeuw voor de zon en voelde me helemaal op mijn gemak.

Wij zijn nog even door de kelder gewandeld om te kijken wat er daar allemaal speelde en vond het fijn om te zien dat hier mensen dezelfde hobby en passie hadden in spelen met elkaar.
Niks voelde raar en ik voelde me een soort van thuis tussen mensen die in het gewone leven waren zoals iedereen en hier helemaal zich konden laten gaan.
Ik ging naar huis met een heerlijk gevoel en een nieuwe blik op de mogelijkheden op dit gebied en kom zeker graag nog eens een keer terug!

Nils-Anders Gruben


Verslag van Beau

Exact een jaar geleden ontmoette ik jou, Manita, voor het eerst op jouw eigen maandelijkse party op de Showboat.  Meteen soort klik op eerste gezicht.  Jij als doorgewinterde meesteres, ik als nieuwkomer. In de loop van het jaar zijn wij elkaar steeds vaker tegengekomen en hebben elkaar in het hart gesloten.

Dat moest gevierd worden vonden wij beide. Hoe en wat liet ik aan jou over, maar dat er naalden zouden worden gebruikt werd al snel duidelijk.
Vrijdag was het zover. Jij en ik hadden er beide zin in. Soort intiem feestje, uiteraard wel met de nodige bekijks.  De bank werd neergezet, ik uit de kleren, en op de bank.

De energie die jij uitdraagt, maar ook van mij opvangt is iedere keer weer verrassend snel voelbaar. Nee, het knettert niet, maar is soort onzichtbaar draadje.
Bij de eerste minuten al voelbaar, soort vertrouwd rustgevend gevoel, het gevoel dat je de touwtjes kan loslaten. Ik duik er ook meteen in.

Door de drukte om ons heen, lukt het me niet om de energie compleet te voelen en ervan te genieten. De blinddoek biedt uitkomst.

Het zetten van de eerste naald is dan ook even wennen. Het doet geen pijn, totaal niet, maar het triggert meteen iets. Het moment dat je jouw hand erboven houdt, voel Ik druk…energiestroompjes…en tja…het kietelt zelfs. Zo lekker!
De tweede naald gaat ook goed, de derde gaat stugger. Energiepunt is lastiger, geeft zelfs tegengas. Prikt enigszins. Met het verstrijken van de tijd, ook na het zetten van de andere naalden, voel ik me steeds meer ontspannen worden. Zelfs loom. Ik geniet er met volle teugen van.
De trillingen van mijn spieren, het kietelende gevoel als je over de naalden gaat als gevolg van de energie uit je handen, alles gaat in elkaar over. Te lekker gewoon.

Ik word weer wat helderder, ben uiteindelijk weer in staat gewoon wat te zeggen. De naalden wil Ik graag zien, leuk aanblik, spoor naalden van linkerborst naar rechterbeen, dwars over mijn buik heen.

Niet alle naalden heb ik voelen zetten, best raar. Ze worden er stuk voor stuk uitgehaald. Er blijft niets van over, alleen op de 2 “zwaardere” punten kleine speldenprikken bloed.  Deze zijn zo weg.

Ik blijf nog tijdje op de bank zitten, gewoon rustig en aan het nagenieten.
Van zwaarder spel wil ik nu niets weten.  Dit voelt zo lekker relaxed en ontspannen.

De avond verder doorgebracht pratend aan de bar.

Nu twee dagen later zit ik op een bankje voor een 19e -eeuwse boerderij heerlijk voor mij uit te staren. Geen drukte, geen stuiterbal in mij …….
Hihi, grinnik nu ik dit typ…..als je een naald in een stuiterbal steekt….stopt deze inderdaad met stuiteren.

Echter, voor hoe lang? Voor nu voorlopig best lekker even niet stuiteren. Gewoon even genieten op dat bankje van niets……

Manita bedankt lieverd, voor deze ervaring.
Liefs Beau  xxxxxx