Party 198, Augustus 2018


Echt deze maand was alles anders dan anders! Erg gecompliceerd omdat 5 van mijn vaste mensen er niet waren. Van drie was ik op de hoogte: Sander had een bruiloft van een goede vriend, Lief-meisje en DJ Marco zijn op vakantie. Maar dat DJ Marcel er niet kon zijn door gezondheidsproblemen en het nieuws op maandag van slaaf gerard dat hij zijn elleboog had gebroken bij een val, kwam als donderslag bij heldere hemel.
Dus pfff en wat nu?


Laat ik een lang verhaal kort houden uiteindelijk heb ik voor alles een oplossing gevonden.Het was al geregeld dat DJ JeeCee zou invallen voor Marco Verhoeven. En ik heb uit de oude doos van Sameplace,  DJ Pedro https://www.facebook.com/DeejayyPedro weer eens benaderd en die wilde graag komen. Beide DJ’s vielen bijzonder goed in de smaak, veel complimenten op de avond zelf maar ook achteraf via de mail dus stop die maar in jullie zak heren.

Zie mail:

Hoi Mrs Manita,

Afgelopen vrijdag voor het eerst naar je feest gekomen samen met Iris en Rene, en het was in één woord: geweldig!
Een hele leuke vrije intieme sfeer en alles perfect georganiseerd.Wij drieën een heerlijke avond gehad, met best wel veel aansluiting, iedereen staat wel open om met je te kletsen.
De DJ maakte de avond compleet met een aaneenschakeling van top platen, het leuke was dat iedereen die wij erover spraken zo enthousiast was, complimenten aan hem, en ik hoop meer van hem te horen op feestjes.

Enorm leuk om te gast te mogen zijn op je top feest, en ik, en Iris komen graag weer je superfeest vieren.

Hartelijke groet,
Wim (en Iris en Rene)

DJ JeeCee zie we zeker terug op vrijdag 14 september samen met Marco Verhoeven.

Uiteindelijk is mijn nieuwe speelpartner storm65 mij vrijdagmiddag komen helpen met opbouwen en ook in de avond heeft hij ingevallen voor gerard.
Storm65 heel erg bedankt dat je dit voor mij wilde doen. Je gedienstigheid heb je hiermee wel bewezen 😉

Wat Lief-meisje en Sander betreft was ik al op de hoogte maar door de uitval van gerard werd de afwezigheid van Sander opeens wel een dingetje. Die werd opgelost door Xantex in te zetten voor de afbouw en de overige werkzaamheden van Sander zijn opgevangen door de rest van het team.
Bewijst maar weer wat een ontzettend leuk en flexibel team ik heb!
Bedankt allemaal.

Natuurlijk wens ik gerard en Marcel een spoedig herstel maar ik ben bang dat ze beide nog niet aanwezig zullen zijn op de party van 14 september. Duimen maar dat ze er de 200ste wel bij kunnen zijn op vrijdag 12 oktober.

De avond is voor mij om gevlogen! Voor ik het wist was het 4 uur en waren er een hoop leuke dingen gebeurd!

De show en de Demo werden gegeven door “Samuel_ & Serotinal” : een kinbaku show.
Deze show was erg mooi, snel uitgevoerd en mooi om naar te kijken. Maar zoals ik hen al had aangeven na de show was het jammer dat we de gezichtsuitdrukkingen van Sertinal niet konden zien door haar prachtige lange haar. Op het eind gebeurde dat wel en dat maakte de show ook af!
Van de demo kinbaku van “Samuel_ & Serotinal” heb ik zelf weinig meegekregen behalve dat ik een groep belangstellenden heb zien staan in de natte ruimte.
Tot de mogelijkheden behoorde, kijken, ondergaan, vragenstellen en voelen en daar werd naar horen zeggen goed gebruik van gemaakt.
Bedankt!

De reden dat ik niets heb gezien van de demo is dat ik zelf aan het spelen was met Storm65. Voor het eerst speelden wij in het openbaar wat voor ons beide een spannende nieuwe beleving was.
Als je gewend bent om altijd samen te spelen in een ruimte en het is dan zo druk als deze avond, dan raak je soms even de aandacht kwijt. Het heeft de pret niet mogen drukken.
Het was fijn om deze avond samen te beleven het is alleen heel erg jammer dat alle foto’s van ons spel donker en niet scherp zijn. Toch zet ik een foto van ons spel in het foto-overzicht.

Zo zie je maar. Onverwachtste uitval van de een,  zet voor een ander een deur open J
Nogmaals blij met jou/jullie!!!

Kleding was ook deze keer van Hans van Fetish Company en natuurlijk is hij hier niet voor niets zo vaak. Want Hans houdt al zijn spullen altijd goed betaalbaar en helpt mij altijd uit de brand als er een kledingstand uitvalt.. Ook jullie bedankt xx

Als extra standje was Miss Helios weer terug met SM Toys, metaal en de violetwand (die ze was vergeten) 😉 http://www.mysmshop.nl/ Kom volgend jaar nog eens terug meid, dat zal vast iemand heel leuk vinden 😉 xx

En natuurlijk 1 keer per jaar kun je op mijn party ook kunst bekijken en wel van Henri van Breda en Rob Lambeek. 2 Fijne sympathieke heren die altijd in volle teugen genieten 1x per jaar van een avondje Showboat.

Verder was mijn vriendin A Girl on Fet ook aanwezig maar deze keer kwam zij in de zwepen terecht van Meester T en dat heeft ze geweten. En ja Girl het was oké maar we gaan er geen gewoonte van maken! Gelukkig zijn hiervan wel een paar prachtige foto’s.

Uiteindelijk kan ik wel vertellen dat het een hele geweldig speelavond was maar waar ook tijd was voor een dansje en een goedgesprek dus al met al weer een topavond!!!

De foto’s zijn deze keer alleen van Erikfoto omdat Cor op de dag zelf ziek werd.
Maar Erik petje af super blij met wat je gemaakt hebt! Nu duimen dat de flitser er de volgende maand bij is 😉

Wat kunnen jullie verwachten op 14 september:

DJ’s: JeeCee / Marco Verhoeven.
Fotografen: Jasmine & Erik
Show: Anders Pole Power by: Nils-Anders Gruben.
Kleding: Latexkledingmaikel.nl
Maikel verhuurd zijn latex kleding ook, voor meer informatie mail maikel@latexkleding.nl
Extra: AJzwepen Alex & Jenn
Demonstratie: by Bregje, Painful and sharp, needles and piercings

Wederom reden genoeg om snel te reserveren via party@mrs-manita.com of bel 06-23972607.

Als laatste heb ik Xantex bereid gevonden een verslagje over zijn beleving te schrijven.
En hoe leuk is dat geworden;)
(zie hieronder) Nog super bedankt voor jouw hulp bij het afbouwen ook names Arie!!!!

Liefs,
Meesteres Manita


Verslag van Xantrex

Elke maand heb ik Manita’s feestje in mijn agenda, want je weet dat het altijd gezellig is en de boat is een heerlijk locatie om te spelen.

Augustus, financieel zit het niet mee en denk niet dat ik het ga redden deze maand.

Op social media zie ik een oproep van Manita. Gezocht, een oplossing voor hulp te kort.
Een reactie en privébericht verder kan ik haar uit de brand helpen en kan ik alsnog een feestje pakken. Win-win.

De werkweek vliegt voorbij en heb zin in vrijdag nacht. Snel avondeten, kleding pakken, speeltas en m’n boots. Ready! Go!

Iets verder op parkeren en dan…. plensbui. Geen zin om te wachten, dus half rennen door de regen en snel naar binnen.
Inchecken bij de balie en naar beneden om van kleding te wissel. Beneden al snel mijn vrouw tegengekomen, haar dates van de avond begroeten en mijn Latex kilt aan.
Zonder mijn kleding in de polish te hebben gezet loop ik snel de zaal in, op zoek naar tali.
Ik wil door haar gepolished worden, wetend dat ze een goed rubber outfit kan waarderen en al helemaal als ik erin zit.
Volgens mij heeft ze wel drie keer alle vierkante centimeters van mijn outfit gedaan.

My turn, zorgvuldig haar pakje polijsten en richting bar.

Alle bekenden begroeten, van Manita korte uitleg over helpen afbouwen en dan drankje doen.

Even bijkomen voor we naar beneden gaan om te spelen.
“Kom tali, het is zo ver”
Tas gepakt en plekje gezocht om te spelen. Het was nog geen 10 uur en de gebruikelijke plekken waren al ingepikt. Dan maar in de hoek bij de trampeling toestel. tali mag over een bok heen leunen.
Vanavond staat in de thema, hoe veel kan een kont handelen en dan voornamelijk de doffe voorwerpen.

In der zichtsveld wordt mijn tas geplaatst en haal eerste de gemeenste spullen eruit. Haar blik spreekt boekdelen en dat is voor mij alleen maar leuker. We beginnen met een lief, klein floggertje. Meestal doet die niet echt zeer, behalve als je zo af en toe ermee uit haalt.
Spanking met platte hand, spanking met gebalde vuist en dan tijd voor de zwaarder flogger.
Ondertussen wel mijn nieuwste aanwinst klaargelegd, een wapenstok.
Wat een heerlijk ding is dat zeg. De billen van tali beginnen al aardig op te warmen.
Wapenstok wordt gepakt en je ziet de schrik in der ogen.

Om het plan goed tot uitvoering te brengen en haar niet direct kapot te slaan begin ik aardig rustig. Het publiek dat voorbijloopt kijkt al met grote ogen naar mijn aanwinst. Wacht maar…

Uit mijn tas wordt de aluminium honkbalknuppel tevoorschijn gehaald.
tali slikt en grijnst omdat ze die al kent. Dat soort doffe pijn is beter te incasseren.
De knuppel kort houden, slaan met één hand en nog steeds opwarmen.

Mijn vrouw loopt voorbij “willen jullie thee?”. Dit is haar manier van een subje proberen te redden door thee of ijs aan te bieden. Kortstondig liggen we in een deuk en vervolgen ons spel. tali heeft al een aardig plakkaat op der billen en kan inmiddels door slaan met de knuppel.
Slaan met de knuppelen afwisselen met schoppen met mijn heavy boots. Ze kijkt ervan op hoe anders dat binnen komt dan welk ander voorwerp.
Twee handig uithalen met een knuppel is leuk en zeker op een mooi paar billen.
Mijn slachtoffer krijgt nog wel even wat tikken voor haar knieën aan het knikken zijn en we echt even moeten stoppen.

==Pauze==
Naar boven.
Huh, buffet is al geopend? Hoe laat is het? 23:55 zegt iemand.
Oeps, zowat twee uur beneden bezig geweest, we pakken wat eten, drinken, even bijkomen en door voor het tweede rond
========
Beneden wordt een bekenden goed bewerkt met twee zwepen te gelijk, floggers en singletails.
Daar is al een menigte omheen komen staan en genieten zichtbaar van het spektakel. Ik en tali zeer zeker ook, van de kundige slagen en spel.
We vervolgen ons weg en vinden een verlaat kamertje.
Tijd voor wat intiemer spel en sexy time. Dat is wat mij betreft heerlijk na een intens spel.
Naast mijn aanwinst heb ik een nieuw mes voor een net iets enger knifeplay. Dat afwisselen met een fibercane, dan heb je een mooie combinatie.

Time fly’s when you’re having fun.
In dit geval echt wel. Spelen, knuffelen en van elkaar genieten.
Even iets drinken boven? Ja hoor. Hoe laat is het dan? 02:30, tali der rit naar huis gaat er zo vandoor en we nemen afscheid.

Aan de bar hangen en kletsen met de mensen die nog zijn overgebleven.
Snel opruimen en dan naar huis.

Weinig mensen echt gesproken, maar wat een heerlijk avond hebben wij gehad.

Super bedankt Manita dat je deze avond mogelijk hebt gemaakt.

Xantrex