Party 203, Januari 2019


Het heeft even geduurd, maar eindelijk dan toch het verslag van de party online.

Omdat mijn computer crashte moest ik op zoek naar een andere mogelijkheid om het verslag te typen. Van slaaf gerard kreeg ik zijn laptop te leen zodat ik gelukkig weer wat dingen heb kunnen doen. Poe, dan merk je ineens hoe afhankelijk je bent geworden van de computer.

Afgelopen party was mijn lieve vriendin Iris er weer, voor het eerst na 6 maanden!
Ik zag Iris en INCommand volop genieten dus vandaar dat ik dacht die wil vast wel een verslagje voor jullie schrijven.

Dankjewel schat voor je ontzettend lieve verslag xxxxx

De avond begon voor mij wat anders dan anders omdat ik de maandag voor de party had besloten om voorlopig geen alcohol (lees wijn) te drinken. Wat dat betreft heb ik nogal wat gewoontes om bijvoordeeld aan het begin van de avond even te proosten met het team op een goede avond.
Maar deze keer was dat met een kopje thee, spa rood of tonic en ik ben trots dat ik dat de hele avond heb volgehouden. Zeker degene die mij beter kennen weten dat mijn wijntje wel een dingetje is 😉
Nog steeds hou ik het vol met af en toe een wijntje en dat gaat heel erg goed.

Het was  lekker druk en zeker voor de maand januari. Ik denk dat iedereen eraan toe was om weer eens even lekker los te gaan. Dat was beneden in de speelruimtes dan ook duidelijk het geval want het geluid van de knallende zwepen en de kreuntjes van pijn en genot waren overal te horen.

Het was fijn om Mieke van QuasiModo weer te zien. Voor mijn gevoel was dat al weer te lang geleden. Ik had Mieke willen vragen om voor mij een rokje te veranderen maar ik ben zo handig geweest om die thuis op tafel te laten liggen.

Dus Mieke je moet maar snel weer terugkomen met je standje.

Het extra standje werd bemand door Passie en Plezier en op 8 februari staan ze ook maar dan met een grotere stand. Dus dames en heer tot ziens op 8 februari. Dat is de avond dat de party 17 jaar bestaat.

De show werd gegeven door Natsumi Scarlett.  Een prachtige dame die altijd super mooie shows neerzet en ook deze keer. Maar hij was anders dan voorgaande shows.  Eerder gebruikte Natsumi stoffen doeken om atletisch in te klimmen en deze keer gebruikte ze touwen.
Eindelijk was het een zelfbondage wat natuurlijk werd neergezet met de juiste muziek, vuur, prachtige kleding en veel theater!

Bedankt weer lieverd en wie weet tot snel (shoot) 😉

De Demonstratie werd gegeven door mijn vriendin Mrs. Domalia en omari. Het thema was: “nietje, naaldje en draadje”.

Vanuit de medische wereld kennen we eigenlijk allemaal wel de nietjes of een naald en draad die worden gebruikt na een operatie om een wond te sluiten. Tijdens deze demonstratie werd de piemel van omari een kutje en werd hij ook nog eens versierd met paars lint.

Op de foto’s kunnen jullie deze metamorfose goed bekijken. Bedankt schatjes voor deze bijdrage.

Nadat dit alles achter de rug was werd het tijd om zelf eens de handen uit de mouwen te steken en wie is er dan een leuker slachtoffer dan A Girl On Fet!

Deze keer had ik zin en ook de mogelijkheid om weer eens beneden in mijn eigen studioruimte te spelen waardoor de sfeer van een spel toch anders is dan boven op de dansvloer.
Het zijn 2 plekken waar ik heel graag speel, beide om een andere reden.
Het mooiste was dat ik de studio helemaal voor mezelf alleen had, wat een luxe is dat op de party!

Nadat ik A Girl On Fet had vastgezet aan de takel kon het spel beginnen. Nu zijn wij ondertussen aardig goed op elkaar ingespeeld maar toch duurde het even voordat we er beide goed inzaten . Het werd een heerlijk spel met een mooie afwisseling van energie, pijn en liefde!
Met 2 heerlijke warme billen en mooie striemen kon deze dame even nagenieten met mij samen op een van de banken boven bij de dansvloer. Deze dame kroop lekker tegen mij aan en Ruudje gaf mijn voeten weer een heerlijke massage! Dit is elke maand weer een groot genot aan het eind van de avond.

Bedankt lieve Ruudje

Wat kunnen jullie verwachten op het 17 jaar jubileum:

Sowieso maken wij er weer een groot feest van net als de voorgaande jaren.

Bij binnenkomst krijgt iedereen een heerlijk glas bubbel
Om 23:00 uur een extra luxe warm & koud buffet.
DJ: Marco Verhoeven en misschien wat gast DJ’s
Fotografen: Cor & Jasmine
1e Show: RopeMarks 
2e show: Iris & Moi
kleding: Passie & Plezier
Extra: Damax

De foto’s zijn deze maand gemaakt door Jasmine & Cor bedankt weer lieverd en ook jullie zie ik volgende maand weer teug op het jubileum.

Wil je het 17 jaar jubileum feest niet missen wacht dan niet langer met reserveren!!

Mail naar party@mrs-manita.com of bel 06-23972607

Tot ziens op vrijdag 8 februari 2019.

Liefs,
Meesteres Manita
27 januari 2019


Verslag van Iris

Al ruim tien jaar zijn we vaste gasten bij mijn vriendin Manita op de Showboat dus het was een grote uitzondering dat we er al nu een half jaar niet aan toe waren gekomen om te gaan.
Het begon echt een beetje te knagen, want we misten de sfeer, de vele vrienden en kennissen en de gelegenheid om lekker te spelen!

Het is met kriebels in de buik dat we de loopplank van de Showboat betreden. Mijn partner, die tevens mijn dominant is, draagt naast zijn koffer met speelattributen nog een tas met een paar extra schoenen en speelpakje voor mij. Sinds ik ooit naar huis  moest vanwege een afgebroken hak en een gescheurde latex catsuit (niet allebei op dezelfde avond gelukkig), neem ik steevast extra kleding en schoenen mee.

De club is al behoorlijk vol aan het lopen bij binnenkomst en ik kan letterlijk geen stap verzetten zonder weer een nieuwe bekende tegen te komen. Het eerste uur zijn we daarom bezig bij te praten , te knuffelen en te zwaaien.  De heerlijke muziek op de dansvloer lokt en wanneer ik uitgepraat ben ga ik dan ook even ‘los” op de dansvloer. Wat is het fijn hier weer te zijn en wat voelt het weer vertrouwd aan! Het is lekker druk maar niet te druk om goed te kunnen bewegen. Ik heb eigenlijk nog geen tijd gehad om bij te praten met mijn vriendin Manita, de gastvrouw van deze party. Ik laat haar even weten dat ik het wel van plan ben. Ze moet lachen want ze weet hoe ik ben. Altijd heen en weer aan het fladderen en overal even babbelen, teasen en lol maken.

Na de adembenemende show van Natsumi Scarlett  gaat mijn Meester zijn koffer beneden halen en doe ik mijn latex masker op. Ik ben gek op latex en een rubber hood geeft me de gelegenheid om heerlijk naar binnen keren. De gag die ik in mijn mond krijg versterkt dat nog.  Mijn Meester vind het leuk om me boven op de dansvloer bij een van de danspalen neer te zetten en ik houd zelf ook wel van een spel waarbij iedereen toe kan kijken. In het begin ben ik me nog bewust van alle mensen om me heen, maar na een stevige zwepensessie, waarbij de bullwhip het heftige slotstuk vormt ben ik volledig in mijn eigen wereldje. Dat gevoel heb ik erg gemist!

Na het spel lig ik even lekker tegen hem aan en word ik ook nog door een lief vriendinnetje extra geknuffeld. Omdat onze kinderen groter worden is thuis spelen steeds lastiger. Zeker wanneer je, zoals wij, echt uitgebreid met zwepen wilt spelen. Daarom is het ook zo fijn weer terug te zijn op de Showboat, waar we ons  vrij kunnen voelen en we alle ruimte hebben.

De avond is echter nog niet om en wanneer ik later benedendeks rondloop kan ik het ook niet laten zelf nog even met een leuke dame te spelen. Overal om ons heen zijn mensen lekker hun eigen ding aan het doen; ik zie en trample sessie, verschillend zwepenspel en bondage. Ik hoor gelukzalig gezucht en gekerm.

Wanneer de avond bijna ten einde loopt praten Manita en ik nog even een beetje bij aan de bar. We zijn echter nog lang niet uitgepraat maar er is echt teveel afleiding om ons heen!.

Wanneer het dan echt rustig begint te worden besluiten mijn Meester en ik ook te vertrekken en thuis nog even na te zitten met wat goede vrienden en een borrel te drinken.

Het was heerlijk om weer op de party te zijn en me weer volledig “thuis” te voelen. Volgende maand staat alweer in de agenda. Logisch ook, want dan is het jubileum en verzorg ik samen met mijn Meester en mijn  twee lieve vriendinnetjes, Lily Low en Vintage Catt een van de performances. Ik neem me voor om niet meer zo lang weg te blijven want Manita’s party is nog steeds een van mijn favorieten. Een heerlijke intieme fetish play party met de leukste mensen, de meest ontspannen sfeer en de aardigste gastvrouw. Ik kijk uit naar volgende maand!

Iris