Party 207, Mei 2019


Voor deze editie was vergeten een van de gasten te vragen om een verslagje te schrijven.
Maar gelukkig zag ik de zaterdag na de party vonkje weer op de 40ste verjaardag van mijn lieve masochiste A_girl_on_FL en heb ik vonkje gevraagd. En lief als altijd wilde zij dat wel voor mij doen!
Bedankt lieve schat hou ook van jou!!!! Xxxx

Ondanks dat er weer diverse andere party’s waren dit weekend was het toch lekker druk. Er werd ontzettend veel gespeeld vandaar dat ik zelf uiteindelijk toch boven ben gaan spelen (wat stiekem ook wel mijn favoriete plekje is  😉)

Er werd zoveel gespeeld dat er mensen hadden geklaagd over het feit dat er niet genoeg ruimte was om te spelen in de speelruimtes. Ja, lieve mensen ik gun iedereen een plekje om te spelen maar de ruimte blijft beperkt en kunnen we niet allemaal tegelijk spelen.
Dus doe de volgende keer gewoon wat ik ook doe, ga boven spelen!
De danspalen zijn daar superleuk voor en het slaan op de beats van de muziek is ook heerlijk.

Op Facebook had ik in een gekke bui een oproep geplaatst onder een foto van mijzelf met een bullwhip in mijn hand  met de tekst “ Morgen mag ik weer! Wie wil er aan de andere kant van deze zweep staan? “

Ik kreeg  veel reacties en het leek erop dat de reserveringen nog harder binnenkwamen.

Maar van de vele grote monden is er uiteindelijk niet een gekomen.

In de toespraak bracht ik dit nog even onder de aandacht en kreeg ik meteen een spontane reactie van een jonge blonde man met een grote mond 😉
Dit bleek rhubarbarian te zijn die daar voor het eerst was samen met zijn vriendin PENELOPE_74. Na zijn toezegging moet hij wel nog even geduld hebben tot dat alle geplande dingen achter de rug waren en ik merkte al dat bij rhubarbarian dat de zenuwen begonnen aan te slaan. Dit met goede hulp van lief-meisje en DM Thysca in het rookhok (deze dames hebben even uitgebreid verteld hoe het in zijn werk zou gaan 😉)
Opwarmen op lief-meisje en rhubarbarian mag de harde klappen ontvangen.

Uiteindelijk was het natuurlijk niet zo brut als de dames hadden voorspeld ( of toch wel 😉)

Maar rhubarbarian heeft zich supergoed gehouden aan de paal met de steun van lief-meisje die ook aan die paal stond.
De foto’s vertellen de rest.

Deze berichtjes kreeg ik van rhubarbarian en PENELOPE_74
“Hallo Manita,

rhubarbarian op fet, met die grote bek hier.
Allereerst bedankt, het was een gave ervaring.
Zou ik de foto’s mogen ontvangen?
Je hebt toestemming om de foto’s te plaatsen waar je wil btw.”

En van PENELOPE_74

“Bedankt voor de fantastische avond 😍 Wat een mooi spel aan die paal en Rhubarbarian heeft prachtige lichaamsversieringen waar ik nu nog van geniet! Wij komen zeker nog eens terug. De avond was gewoon te kort zo leuk.. Kus PENELOPE_74

Ondertussen heb ik ook de demo violent wand even bijgewoond en dat was echt weer een superleuke demo waar net als de vorige keer veel belangstelling voor was.
De goede uitleg en de schrikreacties en gilletjes maakte het een gezellig onderonsje.
Bedankt lieve Miss. Helios.
Ook je standje zag er supergoed uit met mooie spulletjes! Toch eens kijken de volgende keer voor een mooie collar voor een speciale dame.

De hoofdstand deze avond was van mijn trouwe vriend Hans van Fetish Company. Altijd een goed gevulde stand met mooie spullen voor een redelijke prijs. Sorry lieverd dat ik jullie vergeten was te groeten maar doordat er meteen van alles gaande was heb ik er niet meer aan gedacht. Maar bedankt dat jullie er waren en na wat ik begreep was het voor jullie ook een goede avond qua verkoop.
Tot ziens weer op 9 augustus

De show werd gegeven door D-Moon, Herakles, Najila45 en tommie_B.
Thema Piraten:

Aan boord van een piratenschip wordt er tussen het plunderen door flink gezopen, gevochten en gegokt. Toch gelden er ook strenge regels, tucht en orde. Wie de regels overtreedt of orders niet opvolgt kan rekenen op een flinke afranseling.
Zelfs mythische zeewezens zijn niet veilig voor de kat met negen staarten of een subtiele correctie met het zwaard van de kapitein….
Hoe hard het eraan toe kan gaan hebben wij mogen aanschouwen het was wederom een geweldige leuke show. De foto’s spreken voor zich!
Bedankt lieverds!!!

De nieuwe DJ Sydney die deze avond voor het eerst alleen draaide was ook een geslaagde avond gezien dat de dansvloer constant bezet geweest.
Jij ook bedankt en tot ziens op 12 juli aanstaande party van 14 juni is DJ Pedro er weer!

De prachtige foto’s zijn deze keer gemaakt door Jasmine & Bart Baka Bbd
bedankt voor jullie bijdrage aan dit verslag.

Wat kunnen jullie 14 juni verwachten: 2E HANDS RUIL & VERKOOP

Deze editie geven wij jullie weer de gelegenheid om de spulletjes of kleding die je niet meer gebruikt of draagt te verkopen. Van 21:00 tot 23:30 is de natte ruimte de verkoopruimte!
Dus heb je wat spullen die je kwijt wil, meld je dan even aan via party@mrs-manita.com zodat ik kan zorgen dat er een plekje voor je vrij is.

Show: Domina Kawa (vorige maand deed deze dame mee aan de show met Saint Laurence
Fotografen Erik & Cor
Kleding van Passie & Plezier
Extra standje is een nieuwe: Patrick No Boundairies & CMDC

Genoeg redenen om de volgende editie ook niet te willen missen!
Dus ik zeg bel 06-23972607 of mail naar party@mrs-manita.com om te reserveren.

Tot ziens op vrijdag 14 juni,
Meesteres Manita
20-05-2019


Na een hele drukke werkweek is het dan eindelijk vrijdag. De-tweede-vrijdag-van-de-maand-vrijdag ;-). Omdat ik heel spontaan mijn fl zusje A-girl-on-FL en vriendin Joya had uitgenodigd te komen eten ben ik overdag maar thuis gaan werken. Zo spaarde ik in ieder geval minimaal een uur reistijd en die tijd kon ik dan mooi besteden aan boodschappen en een maaltijd bereiden. (anders was ik echt gigantisch in tijdnood gekomen… tijd is echt een ding hoor…. Je knippert een keer met je ogen en er is weer een tijd voorbij hahaha)

Thuis heerlijk zitten kletsen bij de maaltijd met een wijntje erbij. De tijd vloog, zoals gewoonlijk, weer veel te hard voorbij. Joya besloot na haar feestelijkheden van de voorafgaande avond toch maar niet mee te gaan naar de Showboat en naar huis te gaan. Zusje en ik zetten onszelf in de make up en konden al snel de auto in om zo’n klein half uurtje later voor de deur te staan.

Altijd leuk om bij binnenkomst gelijk al bekenden tegen te komen en, met hier en daar een gebbetje, te begroeten. We krijgen onze sleutels voor de kluisjes en gaan naar beneden om ons om te kleden. De geluiden die uit Manita’s studio komen spreken al tot de verbeelding en we kunnen al raden van wie die afkomstig zijn.

Gauw kleden we ons om. Ik snoer zusje lekker strak in haar mooie corset en hijs mezelf in een mooi faux leren jurkje. Zo blij dat het weer past! Als we beiden klaar zijn gaan we naar boven naar de bar. Het leuke van de Showboat vind ik dat het spel en borrelen/kletsen gescheiden zijn. Hoewel ook aan de bar een enkele keer wel eens iets gebeurt en later op de avond de dansvloer ook weleens veranderd in een speelplek. Het ontbreekt er in ieder geval niet aan sexyness maar echt hard spel zul je er zeker aan het begin van de avond niet zien. Dat is fijn voor wanneer je als newbie voor het eerst naar een feest gaat. Spel kan er nog wel eens hard aan toe gaan en sommige dingen kunnen behoorlijke indruk maken als je nog niet zoveel gezien hebt in real time. Aan de bar zitten al weer leuke en lieve bekenden. Knuffels worden uitgewisseld, praatjes gemaakt… Ik merk dat ik altijd even tijd nodig heb om te landen. Vind het fijn om even een rondje te maken, beetje hier en daar kort een babbeltje te maken voordat ik de rust heb om ergens een gesprek aan te gaan. Gelukkig is daar ook altijd de ruimte voor.

Het is niet perse een hele drukke avond, maar wel heel gezellig. Zelf heb ik geen speelplannen dus de focus ligt echt op gezellig kletsen en kijken naar spel van anderen.

De tijd vliegt – ook hier – en al snel is het tijd voor de show. Ik moet bekennen dat ik die gemist heb. Ik stond te kletsen. Maar vanuit mijn ooghoeken zag ik piraten dingen doen op de dansvloer. Er was veel belangstelling voor de show, dus meer dan af en toe een glimp van wat er gebeurde ving ik niet op. Maar ik ben er zeker van dat er mooie foto’s zijn gemaakt die een impressie geven van het geheel.

Op een gegeven moment had ik toch echt zin om even een rondje te gaan lopen en beneden te gaan kijken. Overal waren mooie spellen bezig. En heel diverse spellen. Ik zag bullwhips dames omarmen, gemene rijzweepjes sporen maken op ruggen, een man met prachtige hakken lag op zijn knieën en onderging een zweepsessie van een Domina, vernederingspel, seksueel spel…. Er gebeurde van alles. Alles kan en alles mag, mits met respect voor elkaar en voor anderen. De Showboat is wat dat betreft een erg fijne plek waar zowel openbaar als in kleine kamertjes ruimte is voor allerhande spel.

Er werd in de natte ruimte een demo met de violent wand gegeven. Nu was ik ooit, toen ik nog maar net de scene aan het verkennen was, zonder dat ik het wist model voor een demo met een violent wand. Vonken met vonkje ;-). Ik weet niet zo goed wat het is met electro. Ik ben er een beetje bang voor. Het is het ‘schok’effect hahaha… Ik weet niet eens of ik het nou lekker vind of niet, of pijnlijk of niet – ik kan me er niet aan over geven en juist die angst is wat het aantrekkelijk maakt…. Aiaiaiai…. Goed, ik heb dus ook braaf, omdat ik het dan toch wil voelen, mijn arm uitgestoken wanneer er een gelegenheid was om even kennis te maken met de verschillende mogelijkheden van de violent wand. Niet alleen ik overigens. Er waren veel belangstellenden bij de demo. En de dame die de uitleg gaf deed het erg leuk naar mijn persoonlijke mening.

Weer boven heb ik nog een klein dansje gewaagd op de dansvloer. Maar vond op een gegeven moment het spel van Meesteres Manita met liefmeisje en een gretige gast leuker om naar te kijken dan om mijn dansmoves uit te voeren. De man hield zich stoer, want mijn doorgaans zo ontzettend lieve vriendin Manita was niet mild voor hem ;-). Het was prachtig om te zien hoe hij het onderging.

Na nog een laatste drankje mijn lieve zusje toch maar eens aan de mouw getrokken dat het de hoogste tijd was om afscheid te nemen en naar huis te gaan. Ten slotte zouden we het niet te laat maken ivm alweer een feestje de volgende avond ;-). Dat niet te laat maken is mislukt. Het feestje de avond daarna daarentegen was weer een heel leuk feestje. Ook hier nog een stiekeme felicitatie zus met je 40ste verjaardag.

Omdat we van te voren gegeten hadden heb ik het immer geweldige buffet niet eens aangeraakt. Nou ja…ehm… aan het einde van de avond heb ik een lekker balletje uit de bakken geschept en opgepeuzeld.

Het was weer een supergezellige avond. Een van de eerste feestjes waar ik naar toe ging toen ik net het wereldje inrolde en nog steeds een van mijn favoriete plekken om naar toe te gaan. Niet in de minste plaats vanwege de immer hartelijke ontvangst van mijn ondertussen ook dierbare vriendin Manita. Mooie avond met fijne sfeer weet je toch altijd weer neer te zetten lieverd. Love you.