Party 206, April 2019


Het extra verslagje is geschreven door mijn lieve maso dame, “ A_girl_on_FL”.  In haar verslagje krijg je een duidelijke uitleg over de show en komt het eerste andere feestje al snel ter sprake.
“De bruiloft van Meester Tango en Lieke in Dwingeloo”, een feest waar wij de zaterdag na de party ook naar toe zijn afgereisd.  En zoals verwacht was daar een grote groep van mijn vaste gasten aanwezig waaronder het bruidspaar zelf.

Wij, Ik en A_girl_on_FL hebben er een heerlijk uitje van gemaakt en voor 2 nachten een hotel geboekt! Dus op vrijdag en zaterdag lekker genieten van onze BDSM hobby en van elkaar 😊
Op zondag ook nog een bezoek gebracht aan een prachtige sauna inclusief alle striemen en maandagochtend op ons gemak terug gereden naar huis.
Moe en voldaan!. Het was een heerlijk BDSM weekend.

Bedankt voor je verslagje lieverd xxxx


Dit was geloof ik de maand met de meeste feesten in een weekend, waardoor het bij ons helaas minder druk was dan voorgaande maanden.
Desondanks was het een goede party met veel dans en speelplezier.
Voordeel van een rustige avond is dat er lekker veel ruimte is om goed te kunnen spelen.

Op deze avond heb ik besloten verder te gaan met de 2 DJ’s Pedro en Sydney. Voor mijn gevoel passen deze 2 het beste in de sfeer van mijn party en daar waren de gasten het mee eens. Zeker over de terugkeer van DJ Sydney. (in ieder geval de dames 😉)
Ook DJ Marcel S behoort nog steeds tot het DJ team en hij zal dan ook terugkeren als hij weer is hersteld..

De show werd gegeven door mijn lieve collega’s Saint Laurence, Miss Kawa en slaaf willem en wat een maso show was dit, echt heerlijk  (zie verslag “ A_girl_on_FL”). Ik vond het geweldig omdat het gewoon echt was. De kleine Miss Kawa deed het super als schoolmeisje en later als dame in opleiding in de BDSM. Ze schopte willem zo hard in zijn ballen dat bij iedere schop de Dj 10 cm omhoog sprong achter de DJ Booth. Hij kon de pijn duidelijk voelen en dit was echt hilarisch om te zien. (ik bleef er bijna in van het lachen)
Bedankt voor jullie show, ik zie jullie op 14 juni weer terug als Miss Kawa de show geeft.

Ook was mijn favoriete zwepenmaker Leiband deze maand weer aanwezig.
En buiten een prachtige bos bloemen heb ik mezelf ook verblijd met een leuk, klein slappertje van 2 dikke plakken tuigleer.
Over dit nare dingetje kun je meer lezen in het verslag van A_girl_on_FL.
Bedankt weer voor je aanwezigheid Leiband. Xx

De demo Maso werd gegeven door Hans samen met zijn slavin Joy waarvan wij allang weten dat er dan veel raakte klappen gaan vallen! Dus deze demo sloot mooi aan bij de show.
Ik heb er zo van genoten dat mijn handen begonnen te jeuken en al snel gaf ik gerard de opdracht mijn koffer te pakken.
Dus toch spel de dag voor het grote feest van zaterdag. Maar goed alvast een beetje voorspel op A_girl_on_FL ter voorbereiding op het spel dat zaterdag nog moest gaan plaatsvinden was heerlijk om te doen.
Het is zo fijn spelen zo op de dansvloer die bijna leeg was en ook zo leuk om dan anderen gasten te zien meegenieten van ons spel.

Ondertussen was er beneden in de natte ruimte ook nog een spel gaande.
Een spel van Bregje en Nils, een spel met naalden zoals dat bij Bergje vaak het geval is. Nils had vooraf via de mail toestemming gevraagd maar Bregje weet dat spelen met naalden in onze natte ruimte is toegestaan.
Zelf heb ik het resultaat dus niet irl gezien maar gelukkig heeft Jasmine er prachtige foto’s van gemaakt.

Het was echt prachtig die rug met naalden met daarin veren die uiteindelijk samen 2 grote vleugels vormden. Petje af Bregje!!!

Alle foto’s zijn deze maand gemaakt de onze enige vrouwelijke fotograaf,  Jasmine de Vries!
Door uitval van Cor moest zij het deze avond alleen doen. Waardoor een spel met haar zelf een beetje in het water viel maar bedankt lieve schat voor de prachtige foto’s die je hebt gemaakt.
Wij zijn super blij met de foto’s van ons spel!

Thanks xxx

Wat kunnen jullie volgende maand verwachten:

DJ Sydney
Fotografen: Jasmine & Bart
Show: @D_Moon – Piraten
kleding: Fetish Company
Extra stand: http://www.mysmshop.nl/ Miss Helios
Demonstratie door: Miss Helios met de violetwand.

Dus ook deze keer weer genoeg leuke en spannende dingen op de party!
Reserveren kan via party@mrs-manita.com of bel 06-23972607.

Tot ziens op vrijdag 10 mei 2019!!

Liefs,

Meesteres Manita
woensdag 24 april 2019


Verslag van a Girl on Fet

Het is weer tijd voor een bootavondje. Ik ben vrij, heb geen taak, hoef niets te doen. Ik ben laat uit mijn werk en daardoor ook wat later op de boot. Als ik om 22 uur binnen kom, is het druk bij de balie en de trap. Allemaal bekenden en meteen gezelligheid. Ik kleed me snel om en loop richting de bar. Daar val ik midden in een groepje andere bekenden en daar is ook Meesteres Manita bij. We kletsen wat en de tijd vliegt weer voorbij. Ze heeft een mooi nieuw speeltje gekregen van Leiband en een kleine test op mijn been maakt duidelijk dat het een heftige is. Maar ook zeker mooi om te zien! Voor ik het weet, is het al weer tijd om het feestje te openen en wat te eten van het heerlijke buffet. Het is rustig vanavond, maar bij het lekkere eten is het altijd druk.

Om 12 uur is er een mooie show. Volgens Manita wordt het een sadistische show en daar hou ik wel van. Dus ik ga vol verwachting zitten aan de zijde van Manita. Een mooi schoolmeisje en een schoolmeester komen op en ik moet lachen als ik zie dat het meisje sexboekjes zit te lezen. Er wordt een scene opgevoerd waarin het meisje straf krijgt van de meester, tot er een prachtige meesteres opkomt. Dan draaien de rollen om en straffen de meesteres en het meisje de meester en nog een andere slaaf. Ik heb veel gelachen om de verbazing van het schoolmeisje en de manier waarop ze probeerde straffen te geven als de meesteres daar opdracht toe gaf. Erg grappig. En ja, sadistisch.

Er is deze avond ook nog een demo met als thema sadisme. Omdat het rustig is, is deze ook boven op de dansvloer. Manita en ik gaan er weer even goed voor zitten en genieten van het schouwspel voor ons. Deze keer een mooie dame die flink onder handen genomen wordt door haar Dominant.

Het kijken maakt toch wel wat speelkriebels los. Manita en ik zouden vanavond niet spelen, want we hebben zaterdag ook nog een mooi feestje waar we samen heen gaan. Maar de kriebels zitten niet alleen bij mij en ineens heeft Manita bedacht dat we best wel een voorspel kunnen doen. En dat dat ook wel boven kan. Dus dan ineens komt toch de koffer en voor ik t weet sta ik naakt op de dansvloer en glijden de eerste zwepen over mijn rug en billen. De nieuwe aanwinst wordt nog wat beter getest en ja, het is een behoorlijk rotding! Of misschien niet… als masochist hou ik juist wel van rotdingen. Het wordt inderdaad een voorspel, even opwarmen voor het heftigere werk op zaterdag. Met een aantal mooie, fijne zwepen weet Manita toch al wat mooie plekken en strepen op mijn lichaam te zetten. We hebben een heerlijke chemie tijdens het spel en ik onderga met een grote lach de sadistische grillen van Meesteres Manita. Ik kan niet wachten tot het morgen is en ze echt los kan gaan op me!

Nu ik dit zo op papier zet, is die zaterdagavond natuurlijk al geweest en ik kan je zeggen dat het geweldig was. Onze band was heel sterk, de tranen vloeiden hevig na afloop en de foto’s van het resultaat zijn prachtig!

Er zit ook een foto hiervan bij dit verslag.

A_girl_on_FL