Party 209, Juli 2019


Deze keer was ik het echt vergeten iemand te vragen om een verslagje te schrijven.
Dus moeten jullie het deze keer doen met alleen een verslag van mij (dacht ik)!

En dan komt toch nog op zaterdagmiddag onderstaand bericht binnen. Hoe leuk is dat!!

“The Showboat, geweldige ervaring. 3 lesbische vrouwen gaan een avond/nachtje stappen. 2 dames met ervaring en 1 dame zo groen als gras.
Bij binnenkomst hartelijk ontvangen, zelfs een rondleiding werd aangeboden. Op eigen initiatief op verkenningstocht gegaan. In de kluisjes netjes onze spullen gedaan en sleutel voorzien van nummer was tevens betaalmiddel bij de bar.
Sfeer was heel relaxed, waardoor je je al snel op je gemak voelt.  De ruimtes beneden waren heel netjes en voorzien van de nodige attributen.  Voor ieder wat wils. Boven bij de bar , vriendelijk personeel, en een praatje met hen en ook de gasten is snel gemaakt. Muziek niet te hard, erg aangenaam. Afgesloten rookruimtes en heerlijk buffet. Iedereen kon ongedwongen zich laten verwennen en de shows waren indrukwekkend. Al met al….zeker de moeite waard om nog eens terug te komen.
Zegt al heel wat dat wij tot 04.00u zijn gebleven.”

Debby bedankt en lieve dames tot ziens op de Showboat!!!!
Liefs Manita


Juli is vaak een rustige maand op mijn party. Maar deze keer mocht ik echt niet klagen. Het was gezellig druk! De sfeer was geweldig en er werd weer super veel gespeeld overal op de boat.
Zondag  op de Amsterdamse Munch hoorde ik dat de mensen moesten zoeken naar een speelplek. (spelen mag ook boven vergeet dat de volgende keer niet 😉)

Ook deze keer weer een spel van mij. Nu met lief-meisje en dat was ondertussen al weer veel te lang geleden dat wij hadden gespeeld.  Van te voren heb ik al aangegeven dat ik met haar wilde spelen.
En bovendien dat ik een plan had wat we zouden gaan doen! Door de loop van de avond is daar helaas niets van terecht gekomen. Maar ik beloof dat  we dat een andere keer zeker nog wel gaan doen lief-meisje 😉

00:00 uur het moment dat de show moet beginnen kreeg ik te horen dat Meesteres Angel en slaaf tuinwandelaar niet op de hoogte waren dat ze ook een show zouden doen.
Zij dachten dat ze alleen een demo moesten geven met de zwepen van Slagwerk Atelier.
De bedoeling was eerst een show met deze zwepen en dan om 1:00 uur een demo waar ik dan ook aan mee zou doen.
Maar goed geen probleem.  Ik zei: “ga gewoon een spel spelen en dan zien we wel hoe het loopt.”

Nu hadden ze ook nog nooit een show gegeven dus na verloop van tijd zakte de aandacht van het publiek een beetje.
Uiteindelijk ben ik na overleg met Mrs. Angel ook gaan spelen op de dansvloer aan een van de palen eveneens met de zwepen van Ed van Slagwerk Atelier.
Vooraf had ik voor de demo al 5 zwepen uitgezocht die ik wilde testen en dat heeft lief-meisje geweten! Vergezeld van de nodige Mindfucks waardoor er op eens toch veel gebeurde op de dansvloer. Lief-meisje heeft wat narigheid en lolligheid moeten doorstaan, zo hebben de gasten die terug kwamen om te kijken kunnen ervaren ;-).
Aan de 2e paal begonnen ook mijn lieve vrienden InCommand en irresistible_iris te spelen en dat maakte het plaatje compleet.

Al met al hebben wij als 3 setjes de boel geëntertaind 😉 en dat kun je op de foto’s terug zien.
Vandaar dat mijn originele speelplan in het water viel maar zoals ik al schreef “dat doen we een andere keer”

De zwepen van Ed Slagwerk Atelier zijn echt super mooi en ik ben Ed heel dankbaar voor de 2 die ik heb gekregen. Ik zie jou en je mooie dame graag weer terug op 9 oktober evenals Meesteres Angel en Tuinwandelaar!
Alle vier bedankt en natuurlijk ook Ron voor de bemiddeling xxxx

Normaal schrijf ik hier altijd over wie de kledingstand was, de extra stand, de show en de demo maar deze keer is de uitleg van de extra stand, show en demo in een geheel en dat is wat jullie net hebben gelezen.

De kledingstand was van – Lef 2.0 (de vroegere winkel van Ron) die nu is overgedaan aan Henk die er samen met Carla was. De stand zag er leuk uit en er waren de hele avond wel mensen te vinden bij Lef 2.0. Henk jij ook weer heel erg bedankt en tot ziens xxx

DJ Pedro heeft het deze avond weer helemaal top gedaan. Hij vond het zelf wat tam maar ja deze editie hebben de spelers gewonnen van de dansers.
Voor de gasten die er waren was het een top avond en Pedro ze vonden je TOP!!
Echt diverse keren gehoord en jij zelf ook volgens mij 😉

Tot volgende maand  xxxx

Er was deze keer wel weer even iets qua dresscode. Geloof mij lieve mensen , de stands die bij mij staan zijn er omdat ik wil voorkomen dat mensen zonder de juiste dresscode naar huis moeten. Iets wat we bijna nooit doen zeker niet bij een eerste bezoek, maar we bieden zo de mogelijkheid om ter plekke iets te kopen. Het heet ook niet voor niks Manita’s SM Fetish Playparty.

Ik ben de standhouders dan ook super dankbaar want ik snap dat het zwaar is om na sluitingstijd van  je winkel snel je bus te moeten laden en weer een stand opbouwen op de boat.  Mijn dank aan jullie is groot!!!

Ik zoek nog 2 stands voor 11 oktober en 13 december dus heb je interesse meld je dan aan!!!

De foto’s zijn gemaakt door Cor en Jasmine! Lieverds ook jullie weer 1000x dank en Cor top dat je toch bent gekomen ondanks prive omstandigheden en dat het uiteindelijk een fijne avond voor je was.

Wat kunnen jullie volgende maand verwachten:
DJ’s: Marcelles & Pedro
Fotografen: Erik foto & Cor
Show: Ome Willem met Needle extra Vaganza
kleding: Fetish Company
Extra: Passie & Plezier
Demonstratie Trampling door MoonAngel
Schilderijen BSDM & Erotiek van Henrie  & Rob

+ Een variatie op  ‘whore house blues’  van Motorhead met andere text, speciaal voor de showboat. (zie; officiële video op internet: ‘Motorhead, whorehouse blues’) music video. (de breedbeeld versie ipv smalle versie) Gevolgd door een  uitvoering met: Henri als Lemmi (Henri Lemmi): zang/gitaar en Ben Geurdes (Benny Bgoode) op gitaar. Ik kijk er al naar uit!!!

Al met al zijn dit al weer genoeg redenen om op 9 augustus ook naar de party te komen dus mail naar party@mrs-manita.com of bel 06-23972607

Liefs,
Meesteres Manita
25-07-2019