Party 210, augustus 2019


Deze party was het snel geregeld wie het verslag over deze avond zou schrijven! Want tijdens een leuk en openhartig gesprek aan de bar met MrsMoonangel en sublogan vond MrsMoonangel dat logan dat wel eens kon doen toen ik de vraag stelde of een van hen een verslag zou willen schrijven. 😊

logan was super snel en  zaterdagochtend na de party had ik het verslag al in mijn mailbox!!!
En super leuk om te lezen. Bedankt lieverd xxxx


Het was in mijn ogen een bijzondere party omdat het echt druk was voor de maand augustus. Deze maand is het vanwege de vakanties doorgaans erg rustig.  Deze keer liepen de reserveringen vanaf het begin van de week steeds sneller binnen en uiteindelijk zijn er bijna 190 gasten geweest.
Ik bedank hiervoor de weergoden want door het slechte en koude weer was naar het strand, een terrasje of ergens lekker in een bootje op het water geen optie. Dus ja dan is mijn party natuurlijk een leuke uitlaatklep om toch nog een leuke avond te beleven 😉

En dat is het dan ook zeker geworden! Er is ontzettend veel gespeeld het Dm team heeft echt hard moeten werken en dat hebben ze ook weer met veel plezier gedaan.

Ook waren er weer veel nieuwe bezoekers waarvan ik er diverse aan het begin en aan het einde van de avond heb gesproken en daardoor weet ik dat we er weer een paar fans bij hebben.

Het muziek werd deze avond verzorgd door DJ’s Marcelles en Sydney. Marcelles was er weer voor de eerste keer na zijn burn-out en het was heerlijk om deze grote lieverd weer te zien en te horen. Fijn dat je weer terug bent Marcel en ook fijn dat het goed is gegaan.
Om 00:30 heeft Sydney de booth overgenomen en ook hij heeft erg zijn best gedaan om de dansvloer gevuld te houden maar helaas voor beide heren was het publiek deze avond meer geïnteresseerd in spelen dan in dansen.

Maar we weten dat kan volgende maand weer anders zijn! In ieder geval zien wij jullie beide terug op vrijdag 13 september want Pedro (die dan zou draaien) is op vakantie.

Kledingstand was weer een oude, vertrouwde bekende Fetish Company!
Bedankt weer lieverds xx

De demo trampling werd deze keer en net als de vorige 2 jaar weer gegeven door MrsMoonangel & sublogan nou hoe dat is gegaan heeft logan uitgebreid in zijn verslag geschreven  dus ik bedank jullie alleen voor deze leuk en leerzame demo en voor de mooie bondage aan het begin van de avond op de dansvloer. xxx

Als extra waren ook Henrie & Rob met hun kunstzinnige schilderijen weer aanwezig en dit jaar was het 10e jaar dat zij in de maand augustus op mijn party staan.
En daarom had Henri bedacht om een muziek optreden te geven voor ons en dat was de Showboat blues” naar een nr. van Motorhead met Henri als…Lemmy!
Het was hilarisch en echt heel speciaal. Bedankt mannen xxx
De kunst en de metamorfose van Henri kunnen jullie terug zien in de foto’s

De prachtige foto’s zijn deze keer alleen gemaakt door Erikfoto!
Ondanks dat zijn auto in de fik was gegaan was hij godzijdank toch aanwezig!
Bedank lieve schat xxxx

Wat kunnen jullie 13 september verwachten:

2E HANDS RUIL & VERKOOP
Deze editie geven wij jullie weer de gelegenheid om de spulletjes of kleding die je niet meer gebruikt of draagt te verkopen.
Van 21:00 tot 23:00 is de natte ruimte de verkoopruimte!
Dus heb je wat spullen die je kwijt wil, meld je dan even aan via party@mrs-manita.com zodat ik kan zorgen dat er een plekje voor je vrij is.

DJ Marcel S & DJ Sydney
Show: Lynx & Elle – Flying high
Fotografen Erik foto & Peter van Gelderen
Kleding QuasiModo
Extra DiubeoWhips
Demonstratie: Ome Willem Naalden Clinic

Natuurlijk hoop ik jullie weer te zien op vrijdag 13 september!!

Reserveren kan via party@info@mrs-manita.com of bellen 06-23972607

Liefs,
Meesteres Manita


Verslag van sublogan

Verslag van mijn beleving van Manita’s SM Fetish Play Party ( Showboat) vrijdag 9 augustus 2019

Geschreven door sublogan, behorend bij MrsMoonangel.

Door Manita werd ik gevraagd om een stukje te schrijven over mijn beleving deze avond op de Showboat. En om eerlijk te zijn mocht dit wel een keer gebeuren gezien wij regelmatig aanwezig zijn op dit evenement, waaronder we ook gevraagd zijn weer de workshop trampling +ervaren te geven. Maar over het laatste in dit verslag later meer.

Als eerste een aanbeveling voor deze party, gezien de diversiteit aan mogelijkheden. In mijn beleving is het een fetisj party+. Je kan in je volledige fetisj outfit heerlijk los gaan op de dansvloer op de beats van goede Dj’s. Aan de bar met een drankje genieten van al het schoon op de dansvloer, en zijn 2 danspalen( waar ik regelmatig in hang als ervaren paaldanser). Er zijn ook mogelijkheden zat om je BDSM gevoelens te praktiseren in de verschillende BDSM ruimtes onder toezicht en/of informatie van de crew van Manita.

We waren mooi op tijd op de Showboat, rond een uur of 21:15 al, na omgekleed te zijn in de gevraagde kleding eisen zijn we naar de bar gegaan om wat te drinken en een praatje te maken met bekenden. Nadat ik getriggerd werd door de beats van de DJ, vroeg ik aan mijn Dame of ik de danspaal in mocht. Na wat gedanst te hebben en wat toffe powermoves in de danspaal te hebben gedaan was het na nog een drankje intussen een uur of 22:30. Het was gezellig druk en dat in de vakantietijd. Mijn ogen dwaalde snel af richting de vloer om naar hakken van vrouwen te zoeken, gezien later op de avond wij de workshop trampling zouden gaan geven. Mijn hoofd ging te keer met gedachtes van stel dat deze dame met die hakken straks mee zou willen doen, ja dat zou tof zijn!.

Mijn gedachtes werden snel afgeleid toen ik door mijn Dame op de lege dansvloer neergelegd werd voor een rope suspension. De elektrische takel boven de dansvloer werd naar beneden gehaald, onze draaiende suspentionring werd er aan gemaakt. Dit keer werd er besloten om mij op de kop op te hangen. Mijn benen in kleermakerszit, Haar touwen ontmoetten mijn benen en al gauw werd ik onder begeleiding van de beats van de DJ op de kop om hoog geknoopt. Als laatste werden mijn handen vast geknoopt richting de suspension ring. Daar ging ik, op de kop op de dansvloer in een prachtig aangebrachte technische suspension. Ik werd tentoongesteld aan het zittende publiek, en omdat deze suspensionring kan draaien kregen mensen een goed overzicht van de suspension in alle hoeken en ondertussen werd ik een beetje gezweept en geplaagd.

Na ongeveer een kwartiertje op de kop te hebben gehangen werd ik weer rustig naar beneden gebracht. En Haar touwen verlieten mijn lichaam met de zelfde spanning als dat deze aangebracht werden.

Tijdens het uitknopen kondigde Manita het avondprogramma aan. Nadat het avondprogramma bekend was gingen 2 mannen een optreden met gitaren en zang doen en werd ook het buffet geopend. Dit kan ik zeker aanraden, zowel warme als koude gerechten en veel fruit. Ook wij gingen een hapje eten, het buffet zit in de entrée prijs verwerkt, en eten geeft je weer voldoende energie om de nacht verder door te komen.

Nadat we gegeten hadden, kwam al gauw was het tijd voor de show van die avond. Een bijzonder optreden met naalden. Al hebben wij naalden wel eens geprobeerd, het is niet ons ding. Maar complimenten hoe het optreden gedeeld werd, naar mijn inziens niet te heftig. Het optreden was een soort toneelstuk met erg goed gekozen muziek wat aansloot bij het optreden en de persoon die deze show gaf. Deze man gaf bij zichzelf op een theatrale wijze en op de muziek naalden, veren met naalden en een soort metalen staaf die hij leek te piercen door zijn vel van zijn buik. Met als slotstuk aan beide uiteinden van de staaf een soort van sterretjes vuurwerk ( wat je ook wel eens ziet op een toetje of taart als iemand jarig is).

De tijd ging snel, 01:30 kwam inzicht en het werd tijd voor onze demo+ ervaren trampling, beneden in de natte ruimte. We gingen rustig naar beneden toe, waar ook de trample brug staat. Dit is een soort loopbrug met beide kanten een railing. Je kan languit liggen, of er passen een aantal mensen overdwars op de brug naast elkaar.

Ik ging rustig alvast op mijn rug liggen op de brug, en mijn Dame en Manita begonnen al een beetje met hakken op mijn lichaam te drukken. Om mij gefocust te krijgen en aandacht te vragen voor de demo. Er verzamelde steeds meer mensen zich rondom de brug, en mijn Dame begon met voorstellen en uitleg over trampling terwijl ze met hakken op mij stond.

Na Haar uitleg wat trampling inhoud, wat er allemaal kan en juist ook niet kan met trampling en er gelegenheid was voor vragen te stellen, werd het tijd om mensen het te laten ervaren. Ik ging overdwars liggen, zodat er ruimte ontstond voor mensen die het wilden ervaren naast mij. Hiervoor stelde mijn Dame zich voor beschikbaar en ik mijzelf voor degene die het op mij wilden proberen.

Manita beet de spits af op mij, haar hakken en volledig gewicht ontmoetten mijn buik en borst.

Tegelijkertijd wilde er een andere man het ondergaan, en deze kwam naast mij liggen en Milady heeft hem een trampling ervaring gegeven. Ondertussen kwamen er meer vrouwen die het wilden proberen op mij. Sommige met een twijfel over hun gewicht en of ik het wel aan kon. Een dame met twijfels over hun dunne (naald) hakken. Met goed spiegelen tussen de dames en mij hebben ze hun onzekerheid overwonnen en hebben ze het kunnen ervaren hoe het is om op iemand te gaan staan met en zonder hakken aan.

We hebben deze demo vaker gegeven op deze party en het bijzondere is dat zowel Dominante als onderdanige vrouwen mij trampelen. Op iemand gaan staan blijft een bijzondere ervaring voor diegene en het hoeft niet persé Dominante gevoelens op te roepen.

Milady heeft een man een nieuwe trampling ervaring gegeven, en ik heb uiteindelijk 6 dames mogen ontvangen inclusief mijn Dame, Manita en een bijzondere vriendin. Dit betekent dat er 3 nieuwe dames en 1 man een trampling ervaring rijker zijn! Wij hopen door deze demo te geven meer mensen te enthousiasmeren voor onze liefde voor trampling. En deze mensen, hopelijk ook de nieuwe dames vaker te mogen zien trampelen in de toekomst.

Nadat de workshop rustig zijn einde naderde, werd het ook rustiger op de Showboat en besloten wij om een laatste drankje te doen en ons om te gaan kleden om naar huis te gaan.

We kijken terug op een leuke avond en zal dit verslag af en toe nog wel eens terug lezen om de herinneringen op te halen.

One life, don’t waste it!

logan{K}
Mrs Moonangel}l{