Party 220, 8 Oktober 2021


We zijn alweer 3 weken verder maar bij deze het verslag van de party van 8 oktober. Ondertussen kijk ik uit naar het volgende feestje op vrijdag 12 november! Hopelijk wordt deze net zo’n succes als de party van oktober.

Wat was het fijn om weer eens een volle bak te hebben! Een volle bak met fijne mensen die er allemaal waren om te genieten van en met elkaar, het spel, de DJ’s, het eten en/of gewoon lekker kletsen aan de bar met gelijkgestemden. Of het nu oude vrienden of nieuwe kennissen waren, het was weer ouderwets gezellig om met zoveel mensen te kunnen zijn en praten.

Wat hebben we daar allemaal naar uitgekeken!

Natuurlijk is deze avond mede dankzij de Showboat zo’n succes en dan heb ik het over de geweldige koks, het barpersoneel en natuurlijk de nieuwe eigenaar Dew.
Allemaal doen ze hun best het ons naar de zin te maken!
Lieverds, ik denk dat het is gelukt, dus bedankt!

Laat ik even bij mezelf beginnen want ik heb deze avond echt heerlijk gespeeld met 3 lieve vrienden.
Als eerste met mijn slavin meermin. Een spel met deze dame is altijd superleuk. Vooral omdat het spel heel geestelijk is en het niet gaat om knallende zwepen maar des te meer om dansende zwepen.
Zwepen die haar lichaam zeker raken maar geen striemen achterlaten en daarnaast natuurlijk ook de borsten behandeling, die ik van meermin beslist niet mag vergeten 😉 Niet veel mensen hebben kunnen kijken omdat wij in de kleine kooikamer op het achterdek hebben gespeeld.
Fotograaf Rayan (www.vikingtimes.com) heeft hier mooie foto’s van gemaakt zodat wij, en jullie, ons spel nog eens kunnen (her)beleven.

Mijn 2e spel was met Damiana, de nieuwe slavin van mijn ex man Robert-Erik.
Het spel vond plaats op het achterdek boven tussen de banken. Niet de handigste plek maar ik hou wel van een uitdaging 😉
Het spel was kort en krachtig met de door haar zelfgemaakte korte bullwhip van paracord en een geweldige zweep die ik even moest uitproberen van Hans van Fetish Company. Dat was ook een bull, maar achteraf wel een erg gemene en dat zie je ook aan Damiana’s gezicht op de foto’s 😊
Wetende dat er nu nog plekjes op haar prachtige lijf te zien zijn maakt mij blij.

Als laatste was mijn slaaf bofkont aan de beurt, en voor dit spel speel ik graag in mijn eigen studio dus hup naar beneden. Het was al laat op de avond en de studio leeg dus gauw bofkont aan de takel vast gezet. Ondertussen was er een groepje mensen binnen gekomen om te kijken 😊 Heerlijk vind ik dat als er mensen kijken en gelukkig bofkont ook.
Met bofkont is het ook een goed geestelijk spel we gaan diep samen, maar dit spel gaat ook gepaard met veel zweep- en tepel pijniging. De hele rij bullwhips en andere harde zwepen zijn de revue gepasseerd.
Maar ook ons net nieuw gekochte speeltje, een stalen staaf met daaraan een leer stuk met stalen pennetjes erin. Nou, die viel ook goed in de smaak bij ons……
Maar zeker de gezonde dosis humor in ons spel maakt het denk ik leuk om naar te kijken en te luisteren.

Helaas zijn ervan dit spel geen foto waarschijnlijk omdat de fotografen al naar huis waren.

De show “Pet on a leash” werd uitgevoerd door mijn lieve vriendin Irresistible Iris & Miss Mirjana de beide dames waren prachtig gekleed in rubberen outfits.
Miss Mirjana was de rol van poes toebedeeld en dat heeft ze echt superknap gedaan en ik was meteen verliefd op deze mooie ondeugende poes.
Iris probeerde de poes in bedwang te houden maar poes kon het bijna niet laten om te knuffelen met het publiek die in een grote cirkel om hen heen stond.
Iris probeer haar te verleiden met heerlijke melk die uit een kunstkut werd gespoten die in haar broek was verstopt. Op het moment dat de melk ging spuiten, ging de boel compleet los en likte de poes de melk uit de kunstkut en dat was een spannend en opwindend tafereel om naar te kijken.
En zijn ontzetten veel mooie foto’s van gemaakt dus heb je het gemist omdat je zelf aan het spelen was dan kun je hier nog even kijken wat er tijdens deze leuke show is gebeurd.
Bedankt lieve dames xx

Door de aangepaste openingstijden is het moelijker om een kledingstand te vinden.
De winkels zijn tot 18u open en wij beginnen om 18u dus ja dat wordt dan erg moeilijk.
Maar Hans van Fetish Company vond het geen probleem om ook deze keer aanwezig met zijn stand en ook op 12 november is hij weer van de partij!

Ik heb mezelf heerlijk vermaakt met die 2 speeltjes 😉
Bedankt Hans

Onze DJ’s Pedro & Sydney waren er ook weer en nu is tijd om deze mannen even in het zonnetje zetten want ook zij passen zichzelf prima aan. Aan de aangepast openingstijden en de verplichte QR code. Dus lieve mannen bij deze dankjewel voor de heerlijke muziek en jullie aanwezigheid. Hopelijk mogen wij nog lang van elkaar genieten. En zien wij ook de komende maand weer veel blije gezichten op de dansvloer.

Dikke kus voor jullie!

De Demo trampling werd geven door Meesteres MoonAgel & subLogan. Dit stel is al samen vanaf 2002, getrouwd in 2010. Na 1 jaar samen zijn ze begonnen trampling.
En dit gaat ver! Want Mrs. MoonAngel staat tijdens het koken, de afwas, haar make-up doen boven op Logan. Nu was dit denk ik al de 3 of 4e keer dat ze een demo gaven, maar deze keer vond ik het heel speciaal omdat ze dit verhaal met ons deelde. Natuurlijk is er ook weer een super goede uitleg gegeven over hoe en waar je wel of niet kan staan. Er waren er een hoop mensen die het wilde proberen zowel liggend of staand. Ook ik vond het fijn om weer even op subLogan en doorstep te staan en op een nieuwe jongen die deze avond alles voor het eerst beleefde en geloof me, hij was zo happy!!

Al met al een super geslaagde demo met veel info en lol!
Bedank lieverds xx

Helaas zijn ook van deze demo geen foto’s!
Ik vermoed dat de fotograaf dacht dat de tramplinggroep ervoor de show was. Dus er zijn wel  trampling foto’s maar die zijn van Mrs. Jill en Mrs-Lucille en crew.

De foto’s zijn gemaakt door www.rosapictures.nl en www.vikingtimes.com
Beide heel erg bedankt voor de prachtige foto’s waar iedereen nog lang van kan nagenieten!

Voor de volgende editie van 12 november staat op de planning:
DJ’s: Pedro & Sydney
Demo: Cellpopping by Domalia & omari.
Cellpopping is het letterlijk poppen van de huid waarmee je tijdelijke branding kan maken.
Show: FleshFactory meets Double Trouble’
Double Trouble is de nieuwe samenvoeging van Vintage Catt en Bambii.
In dit showtje verbind ik (FleshFactory) letterlijk en figuurlijk hun skills en lichaam aan elkaar.
Kleding: Fetish Company
Fotografen: Cor Bruin

Lijkt het je leuk om eens langs te komen maar vind je het nog een beetje spannend?
Geef dat dan door bij het reserveren. Ik zorg er dan voor dat een van de  DM-ers je opvangt en je een goede en duidelijk rondleiding geeft.
Ook zal deze je even voorstellen aan Mij, het bar personeel en wat andere gasten.

Reserveer door te mailen naar party@mrs-manita.com of bel mij op 06-23972607
Als je dat hebt gedaan, meld jezelf dan ook even aan op Fetlife.nl. Ook leuk om daar andere BDSM’ers te leren kennen.

Tot volgende maand!
Meesteres Manita
02-11-2021 – Amsterdam

Verslag van Meesteres Jill

Misschien blijf ik vanavond niet zo lang’, zei ik tegen @MrsLucille, ‘Ik voel me niet helemaal ok vandaag’. Maar zo ging het helemaaaal niet. 

Nadat ik dat had gezegd, begon er een rubber show. Een zwarte kat en haar Meesteres lieten een mooi spel zien waar velen intens van genoten. Zo keek ik de zaal rond en zag ik genoeg blikken van plezier, genot, lust en zo had er ook één de behoefte om de zwarte kat aan te raken. Haar Meesteres liet duidelijk merken dat zij daar niet van gediend was. Hij snapte haar direct. Het was een mooie show!

Ik ben nu zo’n 3 jaar actief in de wereld van bdsm. Nog maar kort om ‘alles’ te hebben gezien of te hebben meegemaakt. Dus maakt een feest als deze mijn rugzak met ervaringen wel steeds voller. En er is nog heel veel ruimte voor meer.

Zo heb ik deze keer mogen spelen met sissyboy, @zerO-MrsBstrong. Wat zag hij er mooi uit in zijn zwarte latex jurk. Afgemaakt met zijn make-up en haar zag hij er perfect uit, of zeg ik nu ‘zij’!? MrsLucille had met zijn @MrsBstrong afgesproken dat hij maar eens goed moest worden betast. Hij was daarvan zelf niet op de hoogte. Des te groter en mooier de verrassing. En midden op de dansvloer gebeurde het. Overal waar we maar bij konden werd hij aangeraakt. Het waren niet alleen mijn handen en die van MrsLucille, MrsBstrong, maar ook die van @Cupiduo raakten hem aan. Onze sissyboy genoot ervan. Dat bevestigde de glimlach op zijn gezicht.

Mijn mood veranderde. Ik kreeg steeds meer zin in de rest van de avond, naar huis gaan was geen optie meer. Op naar het volgende onderdeel wel! 

We brachten mijn sub, genaamd ‘demijne’, naar de trampletafel en lieten hem daar liggen. Die avond was het thema ‘hoe meer, hoe beter’ wat maakte dat er 4 Mrsen op demijne stonden. De hakafdrukken hebben nog de hele week in zijn huid gestaan en zijn borst was beurs tot en met. Heerlijk om te horen! Heerlijk om te doen! Heerlijk om te zien! MrsManita stond ineens bij ons, ik dacht ze gaat meedoen! Maar nee, we stonden de workshop tramplen in de weg. Oeps……. De workshop was mooi om te zien. Voor onze eigen trampleshow zeg ik MrsMarijn, MrsLucille en MrsBstrong …. bedankt voor jullie afdrukken! @Guardianlion wilde dezelfde behandeling ondergaan en dat gebeurde, wie vraagt wordt overgeslagen, maar in dit geval kreeg hij wat hij vroeg. 

Op dit punt van de avond zweette ik mij inmiddels een ongeluk van alle inspanning, maar ik was heeeeel tevreden met alles wat er (om mij heen) gebeurde. 

Omdat de ruimte weer open was en vrij om in te bewegen kon ik veel activiteiten tegelijk zien. De zwepen sessies die ik zag waren mooi, de subs die in de bondage touwen lagen waren mooi om te zien. 

De knifebladingsessie van @Stoer- liepen we voorbij, daar MOEST ik even blijven staan en kijken! Dat staat zeker op mijn eigen wishlist om te doen. Zo’n fijn en bevredigend gevoel geeft dat. Om te doen, maar ook om te kijken naar het mes dat over (in dit geval) haar lichaam bewoog. Awesome! 

Ik keek nog even bij de zwepensessie van Stoer- en MrsLucille en in de tussentijd heb ik nog even op Guardianlion gestaan terwijl ik sprak @MrsMoonangel van de workshop en haar @sublogan. Zij stond daarna ook op demijne. Wat ik al zei, hoe meer hoe beter, zelfs als dat verspreid is over verschillende momenten van de avond. 

FetishCompany had MrsLucille benaderd of zij zijn nieuwe zwepen wilde uitproberen op @Queen-Emily, een sub die daar alleen was en graag een zweepsessie wilde. Ze heeft @R-ruudje_99 Ruud erbij gevraagd en mij ook. MrsLucille en ik spelen inmiddels al wat weken samen, wat maakt dat we aardig op elkaar beginnen in te spelen. Zo wrapten we haar samen. Het waren heel fijne zwepen om mee te wrappen. De één aan de voorkant en de ander aan de achterkant. De strepen en plekken op haar huid waren om heel blij van te worden. Blij!? Eerder gelukkig! In de tijd dat ik samen met MrsLucille speel heb ik zoveel van haar geleerd, ben dankbaar voor alle lessen! Het maakt mij een betere Mrs. Maar het ‘samen’spelen is vooral heel leuk, niet alleen met demijne, maar ook met heel veel anderen. Betere manier van leren is er niet. 

Ik kon op dit punt alleen nog maar rondlopen met een lach op mijn gezicht. Ik had inmiddels niet eens meer door dat het al 00.30u was geweest. 

Op naar de het laatste onderdeel! Het spel van MrsManita. Ik vind het leuk om haar te zien spelen. De vorige speelde ik naast haar. Ze was toen heel hard en streng, deze keer heel sensueel en zachter (voor zover je het zachtjes kan noemen). Met een goeie dosis humor. Een Belg met een Nederlands accent laten praten, vond ik wel grappig. Hij kon het ook echt heel goed……..nope. Dat zorgde voor een heleboel gelach in de zaal. Ik ben heel blij dat ik tijdens deze feesten zoveel mag leren en ook nog eens van de allerbeste. Lucky me!

In de auto op weg terug naar huis sprak ik al over de volgende keer dat we weer gaan! Ik heb er nu al zin in. Tot de 12e 😍!

Meesteres Jill