Party 219, September 2021


Deze maand hoefde ik niemand meer te zoeken om het verslag te schrijven want slaaf Chemir had mij dat al beloofd om te doen.
Gezien het zijn eerste bezoek aan mijn party was moest het voor hem niet moeilijk zijn om een leuk verslag te schrijven.

En ja, wanneer je iemand al jaren kent vanuit de studio weet je als Meesteres wel dat het een positief verslag zal worden. slaaf Chemir zou anders niet tot mijn vaste slaven behoren. Nu ken ik Chemir al 16 jaar en weet ik ook dat hij zeker een kritische blik heeft en dat als hij iets vindt, hij het  ook niet onder stoelen en banken steekt.
Heel fijn dat hij dit met mij wilde delen!  Want alle complimenten en kritische opmerkingen van de gasten zijn welkom. Het is een leuk en eerlijk verslag geworden waar ik een glimlach van op mijn gezicht kreeg.

Bedankt slaaf Chemir voor jouw bijdrage!

Maar ook Damiana heeft een lief verslagje geschreven over haar eerste feestje met haar nieuwe Meester Robert-Erik. Ook jij bedankt voor het delen lieverd xx

De show werd deze maand gegeven door D-Moon & vetertje. Een hele aparte show waar zoals altijd veel aandacht aan is besteed. Muziek was de leidraad van de show en dat zal je op de foto’s ook terug zien. Drumstokken, een gitaar,  maar ook vuur en lichtzwepen zijn de revue gepasseerd. Ook jullie weer heel erg bedankt voor jullie bijdrage aan deze eerste party in 2021!

Daarnaast werd  een demo gegeven door Ome Willem.  Willem heeft een paar jaar terug mijn hart gestolen en als het even kan nodig  ik hem ook uit om iets toe te voegen aan de party.

Juist omdat hij is, wie hij is. Als je hem ooit hebt ontmoet dan weet je wat ik bedoel 😉

Deze keer een demo waarin hij een naaldenkorsetje maakte. En ja de belangstelling was groot! Zeker toen ook Lady Lidia Jane hem ging assisteren.
Zelf heb ik ook zo genoten dat ik het bijna niet kan omschrijven! Ook omdat ik het pas 3 weken na datum probeer te schijven en de volgende aanstaande vrijdag 8 oktober al weer een nieuwe is 😊

Maar mijn genot is terug te zien op de foto’s!

Door de aangepast openingstijden was deze editie het buffet van 18:00 tot 22:00 geopend en kon je een keuze maken uit het menu op het bord. Heb je de keuze gemaakt, dan kon je je bestelling doorgeven bij de keuken.
Speciaal voor jou werd er vervolgens het bordje naar keuze klaargemaakt door een van onze koks.
Mijn complimenten aan onze koks!!!

De kledingstand was van mijn oude vriend Hans van Fetish Company die eigenlijk al mee draait op de party vanaf het begin. Altijd leuke dingen voor leuke prijzen!!

Extra stand was van Damax zij maken hoogwaardige BDSM-artikelen gemaakt van roestvrij staal, ijzer en titanium. Of u nu een collar zoekt voor uw slavin, een boeienset voor uw sub, een kooi voor uw slaaf, bij Damax vind u een luisterend oor. Hun specialisatie ligt in op maat gemaakte BDSM-artikelen.

Onze vaste fotograven Cor & Jasmine de Vries hebben deze editie de foto’s gemaakt en wat zitten er weer prachtige foto’s tussen. Een mooie impressie van de avond/nacht, bedankt Kanjers!!!

Vrijdag 9 oktober is dus de volgende party!
Dan gaan jullie extra verwend worden met een demo trampling gegeven door de mooie MoonAngel & Sublogan.

De show gegeven door Irresistible Iris & Miss Mirja.

Dus reserveer door te mailen naar party@mrs-manita.com of bel 06-23972607
Als je dat hebt gedaan meld jezelf dan ook even aan op Fetlife.
Altijd leuk dat anderen ook weten dat jij gaat.

Liefs,
Meesteres Manita
Maandag 5 oktober 2021


Verslag slaaf Chemir

Eerste bezoek aan de Mrs Manita’s SM-Fetish play party

Mijn Meesteres had me toegestaan om mee te komen naar de party.

Al vroeg in de namiddag geholpen met het opbouwen van de verschillende ruimtes en al vlug werd het me duidelijk dat de Showboat werd omgetoverd tot een pretpark voor de BDSM liefhebber.

Toen de eerste gasten om 18.00 uur begonnen binnen te druppelen was het vooral het enthousiasme en de ongedwongenheid die me als eerste opviel.

Een beetje onwennig aan de zijde van mijn Meesteres al die blije gezichten, al die mooie eensgezinde mensen te zien binnenkomen gaf me een bijzonder gevoel.

Iedereen had er na al die tijd duidelijk zin in.

Na het welkomst woord van Meesteres Manita kon het feest echt beginnen.

Eerst een heerlijk hapje gegeten en met enkele mensen een praatje gemaakt. Bijzonder om dan eindelijk de mensen te kunnen ontmoeten waarover Zij me al vaak verteld heeft.

Beneden wordt er in de verschillende ruimtes al aardig gespeeld. Heerlijk om hier volledig jezelf te kunnen zijn zonder dat iemand je veroordelend aankijkt. Alles kan – alles mag – iedereen lijkt hier iedereen te begrijpen. Zo mooi!

Terwijl we naar de eerste show van de avond kijken gebied Mrs Manita me Haar speelkoffer te gaan halen. Zenuwen gieren door mijn lijf, wat is Ze van plan hier met al die mensen om ons heen? De dansvloer loopt na de show aardig vol en we gaan eerst nog een drankje doen aan de bar. Nieuwe “onbekenden” worden bekenden omdat ze nu voor mij een gezicht krijgen en wederzijds waarschijnlijk ook. 😃

Beneden gaan we kijken naar de naalden demo en nadien gebiedt Zij me een lege speelruimte te zoeken en daar op Haar te wachten. Minuten lijken uren en gespannen wacht ik op mijn knieën tot Zij met een grijns,  gracieus de ruimte binnenstapt.

Onmiddellijk is die geestelijke verbinding daar en zonder woorden begin ik Haar voeten minutenlang te aanbidden.

Met de rug vastgemaakt aan het kruis kan ik zien hoe Haar sadistische blik intenser wordt terwijl Ze met flinke uithalen van verschillende zwepen mijn voorkant bewerkt. Oh wat voelt dit hemels. Elke slag, pijnlijk maar met zoveel liefde gegeven … Onze kruisende blikken spreken boekdelen, inmiddels verworden tot één harmonisch geheel. Zij leidt, ik lijd, Zij de D, ik de s, beiden stralend …

Eens met de voorkant tegen het kruis zie ik pas dat enkele mensen ons spel aan het bekijken zijn. Geen schroom maar volledige overgave, loslaten en verworden tot de echte “ik” onder Haar vleugels. Ik kan Haar nu niet meer zien maar voel hoezeer ook Zij hiervan geniet en hoe meer Zij geniet hoe meer ik me kan geven en laten gaan in wat er zich tussen ons afspeelt. Het gefluit van de zweep door de lucht kondigt net voor de impact haar komst aan. Ik voel me wegzakken in een heerlijke roes van pijn – lust en genot. Zij leest me perfect en zonder woorden voelen we elkaar zo voortreffelijk aan.

“Even een rustpauze?” fluistert ze vragend in mijn oor en ik kreun bevestigend.

“Ik ben nog niet klaar met je hoor, straks ga ik Je pas echt pijn doen, opruimen nu en dan naar boven komen”

In mijn roes nog wat nagenietend aan de bar, kijkend naar al die mooie mensen die zich laten gaan op de dansvloer voel ik me zo immens blij en gelukkig hier naast Haar te kunnen staan. De eerste mensen kwamen al afscheid nemen het bleek al na twaalven. Time flies when you are having fun.

Ik word met de speelkoffer naar de studio gestuurd “en wacht daar op je knieën tot Ik er ben”

“Wat zit je hier mooi te wachten” hoor ik een onbekende stem zeggen.

Als Haar aanwezigheid de ruimte vult, wordt er een muziekje opgezet, de slavin van Rob komt er even gezellig bijzitten om het bijzondere gebeuren dat zich hier tussen ons gaat afspelen te bewonderen.

Eens vastgemaakt aan de stang van de takel sta ik daar klaar voor het “echte werk”

Bij iedere slag voelde ik het onweerstaanbare verlangen Haar trots te willen maken. De intensiteit perfect opgebouwd, de gelukshormonen raasden door mijn lichaam en de sadistische blik van Haar was mijn grootste motivatie om het te blijven volhouden. Even verward toen Ze me vroeg een nummer te zeggen maar 34 kwam er zonder nadenken uit. Na 34 harde klappen vloeiden er voor de eerste keer in een spel tranen en kwamen de diepste emoties los. Op mijn knieën voor Haar liet ik de emoties even de vrije loop, toen rechtte ik mijn rug en zei klaar te zijn voor de volgende 34. 😳

Niet meer vastgemaakt maar gewoon de stang vasthoudende speelden we nog even verder en na de 34ste klap vielen we elkaar liefdevol in de armen. Zo mooi – zo intens – zo diepgaand – zo echt. Dit is geen spel, dit is “zijn”, “zijn” in de puurste en zuiverste vorm.

Jasmine bedankt voor het vastleggen van deze mooie momenten 😉

Boven aan de bar nog een frisje gedronken.

André bedankt voor het verkoelende blikje frisdrank op mijn rug 😉

Mrs Manita ging in de zetels nog even haar voeten laten verwennen door Ruud en Ze gebood me alvast om te kijken of er al opgeruimd kon worden beneden.

Na een uurtje waren we beneden klaar maar eens boven bleken alle mensen reeds weg.

We reden beiden met een brede glimlach naar huis, moe maar zeer voldaan.

Mrs Manita keek terug op een zeer geslaagde avond en ik had mijn eerste party overleefd. 😃

Ben zo trots op Je ☯️❤️


Verslag Damiana

Yes eindelijk!!! Na lange tijd eindelijk weer een party op de Showboat, snel Manita appen voor de reservering en ja hoor wij zijn er weer bij.

Vrijdagavond komen we aan als Manita bij de deur staat, eindelijk kan ik haar weer eens in haar ogen kijken en knuffelen, zo die knuffel heb ik vast te pakken als we ons beneden gaan omkleden. Het is nog vroeg maar langzaam aan druppelt iedereen binnen. Als we boven aan de bar staan komen we veel bekenden tegen, heerlijk om iedereen weer te zien en te knuffelen dat het ook gewoon weer kan en mag. Iedereen weer in zijn of haar fetischkleding te zien shinen, ik kan me niet heugen wanneer dit voor het laatst is geweest, mijn avond kan niet beter beginnen.

We besluiten even te gaan roken, zo dit is lekker buiten roken i.p.v. in die vieze benauwde hokken, yeah weer een pluspunt. Buiten is het gezellig en je merkt aan de meesten wel dat ze blij zijn dat dit weer kan en mag.

Lekker een wijntje aan de bar en heb al vele knuffels mogen ontvangen, wel gek hoor met 2 mannen op stap zijn maar ja het maakt me ook wel weer gelukkig. Maandenlang geen speelcollar om me nek gehad, geen boeien om mijn polsen, geen uitgedoste make up laat staan die heerlijke fetisj kleding. Langzaam loopt het vol, Manita opent de party en de muziek gaat nog een tandje harder. De eerste zwepensessie op de dansvloer is een feit, Bullmastiff en Lua gaan samen in elkaar op, ik kan hier altijd zo van genieten en met mij vele anderen die staan te kijken, de chemie die zij hebben, prachtig om te zien hoe die zwepen om haar heen gaan en hoe hij haar leest en op haar in speelt. Beneden staan Heracles en najila te spelen in de studio, helaas had ik niet veel tijd om te kijken want ik had mij niet aan mijn opdracht gehouden mee naar beneden te komen. Een klap in mijn gezicht en kleren uit, ga daar maar staan als al snel de eerste zwepen mijn lichaam raken. Door de rumoer kom ik niet in mijn spel en besluiten we de gezelligheid weer op te gaan zoeken.

De dansvloer vol met mensen die helemaal opgaan in de muziek, overal zie je groepjes mensen die het er lekker van nemen weer bij te kunnen kletsen. Rond 23.00 gaan we het nog een keer proberen, met mijn armen in de tralies van het hek probeer ik steun te krijgen als de eerste klappen weer vallen, ik geniet, ik onderga en bijt soms op mijn tanden om er doorheen te komen maar het valt goed als ik langzaam weg zak in mijn bubbel. Jou favoriete zweep is ook echt mijn favoriet, het is zo lekker dat ik vraag of ik over de bank mag hangen want ik voel dat ik ieder moment onderuit kan schieten, je leest me zo goed, geeft me tijd tot ademhalen, tijd om de pijn weg te laten zakken als daar al snel mijn max bereikt is, 10 nog als ik denk fuck nee dit worden 10 snoei harde, ik ga staan en vang ze op, ze waren niet genadeloos, ze waren niet lief het was gewoon goed zoals het was.

We gaan naar boven even buiten zitten als ik een drankje ga halen en beneden Manita zie spelen, ik ga erbij zitten en zie hoe ze speelt, de klappen gaan hard, die glinsterende ogen verraden haar en kan echt genieten van haar spel, zelf bij mij tovert ze een lach op mijn gezicht. Het is tijd om naar huis te gaan, ik ben op! Het was fijn weer in de Showboat bubbel te kunnen zijn, de fijne lieve en mooie mensen om ons heen!!

Tot volgende maand x Damiana