Party 223, 11 Maart 2022


Open van 18:00 tot 02:00 uur

Al weer ben ik veel te laat met het schrijven van mijn verslag! Maar ja, het leven is ook weer zo druk en gezellig nu alles weer terug is naar normaal. We mogen en we willen weer dingen doen die we zolang niet hebben kunnen doen.
Juist daarom had ik verwacht dat de eerste party, “terug naar normaal”, wel een volle bak zou worden. Helaas dat was niet het geval.
Toch was het lekker druk met 130 gasten (ik had er rond de 200 verwacht). Ik merk wel om me heen dat veel mensen het nog moeilijk vinden om in een grote groep samen te zijn.
Wat ook heel begrijpelijk is na bijna 2 jaar leven met beperkingen overigens. Maar goed, wij zijn blij dat het weer mag evenals de gasten die aanwezig waren op deze editie.

Deze editie begonnen we weer vroeg op verzoek van vele gasten. Het bevalt blijkbaar goed en  ik wilde dit ook graag blijvend voort etten maar helaas gaat het niet werken voor de Showboat en hun personeel. Dus gaan we 8 april terug naar de oude openingstijden die van 21:00 tot 04:00 uur.
Ik ben benieuwd hoeveel mensen er weer echt nachtbrakers gaan worden!  Als ik voor mezelf spreek zie ik er wel een beetje tegenop! Want rond 3 uur in je bed om vrijdag houdt in dat je zaterdag redelijk fit bent.
Maar goed we gaan het gewoon weer doen en over een half jaar weten we weer niet beter.

De party was in ieder geval supergezellig met veel activiteiten zoals gezellig kletsen aan de bar, spelen, dansen en chillen op onze loungebanken.

Om 18:00 uur stond er al een groep te trappelen voor de deur en vrijwel meteen werd er beneden lekker gespeeld en zaten de mensen te kletsten aan de bar.
Het was echt heerlijk om weer in zo’n  sfeer met elkaar te kunnen zijn!

Vorige maand had ik tess beloofd om weer eens met haar te spelen en dat had ik niet tegen dovenmansoren gezegd.  Alleen had zij verwacht dat ik het zou vergeten? Nou echt niet want ik weet uit het verleden dat spelen met tess erg leuk en heftig kan zijn, zeker qua energie spel.
Dus dat was ik ook van plan “spelen met energie”! Doordat ik zo goed in mijn vel zit (verliefd zijn voelt zo goed) is mijn energie level weer super hoog en dan gebruik ik die energie ook heel graag in mijn sessies (ook in de studio).
Tess is geen pijn liefhebber dus dit is een prima spel om met haar te spelen en het ging ook echt goed en dat kunnen jullie wel zien op de foto’s bij dit verslag zitten.
Want schrijven hoe dit voelt is moeilijk voor mij en voor tess ook dus bekijk de foto’s en zie dan hoe diep het ging. Bedankt lieve tess xxx

Meteen nadat wij klaar waren was het tijd voor de demo,  gegeven door Lady Petersen!
Voetbondage dit was ook een groot succes 3 dames hebben gehangen en de studio stond vol met geïnteresseerde mensen. De 3 dames meermin, Girl-on-Fet en -Damiana- waren er helemaal vol van en blij met deze ervaring! Natuurlijk zijn ook hier mooie foto’s van gemaakt!
Dank aan de 3 dames en Lady Peters xxx

Bijna tegelijkertijd was boven ook de Burlesque & Shibari show begonnen van Natsumi Scarlett!
Het is echt een genot om naar deze prachtig bewegende vrouw te kijken een echt show beest, die met veren, touw en een prachtige outfit een super show neerzet.

Dit was een show waar je haar in volle concentratie, Burlesque & Shibari met elkaar ziet combineren om zichzelf in de touwen te hijsen.
Het applaus was bijna pijnlijk voor de oren maar dat had ze zeker verdiend want het was echt geweldige, mooie show!
Natuurlijk staan ook hiervan foto’s onder dit verslag.

Bedankt Natsumi, fijn dat je er weer was! xxx

Iets wat ook al een hele tijd in de lucht hing was een spel spelen met Robert-Erik en zijn slavin
 -Damiana- ! Dit was het moment, vonden Rob en ik, om haar wens in vervulling te laten gaan. Zoals altijd met deze dame is een goed voorspel van groot belang om ver te kunnen gaan.
Maar met 2 man sterk waren we al snel waar we wilden zijn en heeft het weer prachtige momenten opgeleverd die ook zijn vastgelegd door Jasmine en daar zijn wij alle 3 heel blij mee.
Het is de bedoeling dat dit vaker gaat gebeuren, samen spelen met deze dame!

Is het al bijna vrijdag hoor ik haar al weken roepen 😊

En als laatste heb ik ook mijn lover -Lucky_me- nog onderhanden genomen en geloof me dat ging er hard aan toe 😊 Helaas zijn hiervan geen foto’s behalve in de hoofden van de mensen die het hebben gezien. Zo trots op jou schat!

De kledingstand was van Laced-up Boetiek, deze stand ga ik vaker terug vragen, het zijn leuke mensen en ze hebben kleding die ook betaalbaar is.
Bedankt Laced-up xx

Ook even een complimentje aan met vaste DJ’s Sydney & Pedro, zo blij met jullie 2 toppers!
Echt top dat jullie jezelf steeds hebben aangepast om op alle gekke tijden van de afgelopen party’s aanwezig te zijn.
Mijn dank is groot xxxx

Voor het eerst sinds de Coronatijd was fotograaf Erik-foto (heb je gemist man) weer aanwezig samen met fotografe Jasmine de Vries. Beide hebben weer prachtige foto’s gemaakt!
Bedankt lieverds xxxx

Ook Dm-er Thysca was weer voor het eerst aanwezig en was als vanouds samen met Dm-er Johnny999 op het benedendek de nieuwkomers aan het rondleiden en natuurlijk ook de boel in goede banen te lijden qua spel en veiligheid.

Fijn dat we weer compleet waren bedankt xxxx

Let op de party van 8 april gaat weer terug naar de gewone openingstijden van 21:00 tot 04:00 uur.
Wat kunnen jullie verwachten:

DJ’s Sydney & Pedro
Show: Saint Lawrence + 2 slaven.
Fotografen: Jasmine de Vries & Cor bruin
Kleding: Fetish Company
Demonstratie: D-Moon – Folie escape challenge

Dus mis het niet en reserveer party@mrs-manita.com of bel 0623972607.

Liefs,
Meesteres Manita


Verslag Epitome

Op vrijdag 11 maart rij ik naar de Showboat. Ik snak naar feestjes en ik ben niet de enige als ik eenmaal ter plaatse om me heen kijk. Het is jaren geleden dat ik voor het eerst én laatst hier ben geweest en het is heel anders dan ik me herinner. Het is veel leuker.

De locatie: ik hou van de Showboat. De laatste tijd ben ik naar verschillende andere BDSM-feesten geweest en de Showboat staat hoog op mijn favorietenlijst qua locatie. De ontvangst is hartelijk, ik vind dat erg belangrijk. We krijgen een uitgebreide rondleiding wat handig is als je de Showboat niet zo goed kent. Het is warm binnen, zeker beneden en het is wat krap in de kleedruimte. Maar ach, ook dat heeft zo z’n charme.

Het gezelschap: ik ben samen met drie vrouwen gekomen waarbij ik me op mijn gemak voel. De sfeer is ontspannen en we hebben zin in een feestje, dat is de beste mindset.

De hostess: Mistress Manita. Need I say more? 🔥

Het publiek: dresscodes en ik zijn een prima combinatie. Dat gaat waarschijnlijk niet voor iedereen op maar ik vind dat het de sfeer echt ten goede komt. Iedereen heeft z’n best gedaan er goed uit te zien en dat is gelukt. Ik kom ogen te kort. Er was zelfs ter plekke nog kleding te koop dus aan alles was gedacht. Ik heb nieuwe mensen leren kennen wat voor mij een belangrijke reden is om naar een feestje te gaan. Fijn dat dat hier kan in een open en veilige sfeer.

De demonstraties & shows: ook hierbij kijk ik mijn ogen uit. Zo genoot ik van een mooie voetbondage waarbij het (overigens prachtige model) op de kop omhoog werd getakeld. Er was nog veel meer te zien, je vervelen is hier geen optie.

Het eten: ik ben niet zo’n eter op feestjes maar het is fijn dat het er is.

De muziek: wat is er leuker dan een dj op een feestje? Twee dj’s. 👌 Ik dans zelf niet snel en dan alleen op muziek die ik goed ken. Maar zelfs mijn voeten kwamen van de grond en ik zag veel mensen genieten op de dansvloer.

De BDSM: ja, daar kom ik uiteindelijk toch voor. Ik vind het nog altijd bijzonder om naar spel van anderen te kijken. Ik zag van alles. Van een subtiele dynamiek tot heftig pijnspel en alles daar tussen. Zelf heb ik ook nog gespeeld. Deze BDSM’er was meer dan voldaan.

Ik hoop 8 april weer bij de volgende editie te kunnen zijn. Ik heb er nu al zin in. 🥳

Epitome