Party 224, 8 April 2022


Statement: Het was een super gezellige avond/nacht!

Wederom geen grote opkomst maar de reden daarvan was deze keer wel duidelijk!
Met 5 feesten in een weekend moeten er keuzes gemaakt worden en helaas had dat deze keer consequenties voor mijn party op de vrijdagavond.

Het heeft bij ons de pret niet mogen drukken en voor zover ik heb gezien en gehoord, hebben de mensen die er waren een geweldig avond/nacht gehad. En dat kunnen jullie op de foto’s zeker terugzien!

Er is veel gedanst, gespeeld, gekletst, gegeten en gechilld.

Rond 22:00 was het grootste deel van de mensen die zich hadden aangemeld binnen en kwam de bedrijvigheid beneden al snel opgang. Er is echt zo veel gespeeld dat ik veel niet heb gezien maar daarom is het ook zo fijn dat ik 2 fotografen heb die alles vastleggen!
Onze vaste fotografe Jasmine de Vries was aanwezig en een nieuwe fotograaf, Giel (www.gielkettingfotografie.nl) Beide hebben prachtige foto’s gemaakt om de party in beeld weer te geven.

Toevallig heb ik net afgesproken dat fotograaf Giel er de 13e mei ook weer is omdat Jasmine andere verplichtingen heeft.
Dus super Giel dat je er weer bij bent!  En zoals beloofd gaan wij samen zeker een fotoshoot inplannen!
Naast Giel is ook fotograaf Cor dan weer aanwezig.

De show werd geven door Meesteres Saint Lawrence, Michael-T en Destiny_sg
Een mooi samenspel en het plezier tussen de 3 spatte ervan af. Er was geen verhaallijn maar er werd een mooi spel neergezet met veel interactie!
Destiny_sg werd met liefde in de touwtjes gezet en Micheal-T daarentegen kreeg er goed van langs met de bullwhip. Beide hebben zich kranig gedragen zodat Meesteres Saint Lawrence weer trots op ze is!

Bedankt lieve alle 3 xxx

Zelf ben ik ook lekker druk bezig geweest maar daar hoef ik eigenlijk zelf niks over te schrijven.
Want zowel Lief-Meisje als -Lucky_me-  hebben zelf een verslag geschreven over hun beleving.
Het enige wat ik er over wil zeggen is dat het met beide geweldig was. Bij de ene kwam het oude gevoel weer makkelijk naar boven en konden we spelen alsof gisteren de laatste keer was 😊 en bij de andere is alles nieuw en nog steeds een superfijne ontdekkingstocht.
Dus in die verslagen kunnen jullie lezen wat ik met ze heb gedaan en natuurlijk zijn er foto’s als bewijs 😉

Ook onze DJ’s Sydney en Pedro met hun geweldige muziek hebben er weer voor gezorgd dat de mensen met hun voetjes van de vloer gingen!!
Bedankt mannen.

De kledingstand was van Hans, Fetish Company en ook op 13e mei zal Hans er weer zijn met zijn stand. Dus heb je de laatste keer iets gezien en niet gekocht dan krijg je nu een herkansing.

Graag wil ik ook D-Moon bedanken voor haar geweldig demo met folie! Het was hilarisch en ook hier over staat het nodige geschreven en zijn er foto’s van te zien.

Nieuwtje: vrijdag de 13e komen 2 lieve vriendinnen hun verjaardag vieren bij mij op de party !!!

 A_girl_on_FL en lua- om precies te zijn. Hoe oud ze worden mogen jullie ze zelf vragen.
Maar als je ze kent weet ik zeker dat ze het leuk zouden vinden als je ook even langskomt op hun verjaardag!

Ik wil ook nog even mijn dank uitspreken aan de spontane hulpactie van Sammie, Andrew en Ilse die ons aan het eind van de avond nog hebben geholpen met afbouwen echt supertof!!!
Heel erg bedankt xxx

Ik heb even een serieuze vraag aan jullie allemaal!!!
Hebben jullie een idee of ideeën waardoor wij weer meer mensen zouden kunnen trekken naar de party? Zo ja stuur mijn een PM berichtje met jouw idee en wij gaan dan kijken of wij er iets mee kunnen. Het is niet zodat de party’s niet leuk of gezellig zijn maar iets meer opkomst zou het nog leuker maken.

Alvast bedankt.

Voor de komende party op vrijdag 13 mei hebben wij gepland:

Show 23:00: MoonAngel & Sub Logan – Suspension
Kleding: Fetish Company
Fotografen: Cor bruin & Giel www.gielkettingfotografie.nl
DJ’s Sydney & Pedro
Demonstratie 01:00: Trampling door: MoonAngel & Sub Logan

Het wordt op zeker weer leuk dus mis het niet en reserveer via party@mrs-manita.com of bel met 06-23972607.

Tot ziens,
Meesteres Manita


Verslag Lief-Meisje

En dan is het al zondag avond, als ik terugdenk aan een leuke en geslaagde vrijdag avond, die voor mij een heel bijzonder was.

Ik heb lang getwijfeld om iedereen te vertellen waarom dat zo is, maar doe dat nu toch. Ik ben 18 januari geopereerd, dit alles is mede de oorzaak van mijn borstimplantaten die zijn gaan lekken en door mijn lichaam zijn gaan “zwerven”.
Door deze operatie is mijn lichaam nogal verandert en is mijn zelfvertrouwen wat gedaald. Want eerlijk is eerlijk je hebt ze niet voor niks! Maar genoeg over dit.

Een paar dagen voor de party kreeg ik een berichtje van Meesteres Manita met de vraag of ik het leuk vind om mee te doen aan de demo “iets met folie ” mooi begin om weer eens wat te doen in het openbaar gaf ze aan.
Manita wist namelijk dat het voor mij moeilijk was/is om weer te gaan spelen in het openbaar. Dus bij de aankondiging van dit berichtje kreeg ik gezonde spanning, maar wist van binnen dat ik dit eigenlijk alleen maar met haar wou doen, tenslotte kent niemand mij beter op dit gebied dan Manita.

En dan is het vrijdag en beginnen de kriebels op te spelen, goed en fijn gevoel. Eenmaal op het boatje kwam iedereen rustig binnen, de sfeer was meteen goed.
Na heel wat afgekletst te hebben met iedereen, was het ineens al tijd voor de Demo. Na een korte uitleg over folie, werd ik nogal melig waarschijnlijk door de zenuwen, maar dit wist Manita snel de kop in te drukken, door mijn mond/hoofd in te pakken met jawel niks minder dan duck tape. In eerste instantie dacht ik alleen maar ojeee me haar, maar had al snel door dat ik mijn mondje nog steeds kon gebruiken.
Toen mocht ik gaan staan en ging Manita mij met folie/duck tape en maar liefst 2 paar stokken vastzetten zodat ik niet meer kon ontsnappen, en eerlijk is eerlijk ik had er flink wat moeite mee. Het heeft mij zelfs een bult op mijn achter hoofd bezorgd, door dat de stokken steeds tegen mij hoofd aan sloegen tijdens mij ontsnapping ’s poging, we hebben wel flink wat afgelachen tijdens deze actie, tijd geleden dat ik pijn in mijn buik had van het lachen, zo fijn als dit gewoon kan.
Dit alles resulteerde erin dat wij beneden nog even verder gingen in weliswaar een voor mij heel bijzonder spel. Vanaf het moment dat Manita bij mij de boeien om deed voelde ik een heel vertrouwd gevoel, dat ik al lang niet meer had gevoeld.
Voordat ik het kon beseffen stond ik al vast aan het kruis. Even keek ik in het rond wie er nog meer beneden waren, maar al snel had ik alleen nog maar oog voor Manita.
e emoties zaten hoog bij mij door alles wat in eerste instantie door mijn hoofd ging operatie en al paar jaar niet samengespeeld, maar lieverd jeetje wat was dit fijn en wat heb ik dit gemist.
Na de eerste aanrakingen dwaalde ik af in mijzelf en in mijn herinneringen. Merkte dat ik mij heel veilig en op mijn gemak voelde, waardoor ik ook wat durfde uit te dagen, even stond de tijd voor mij stil, en ging ik helemaal op in het spel, was fijn te voelen en fijn om alles even los te laten. Ook was het een bijzonder gevoel dat de interactie tussen ons er nog steeds was/is waardoor er een mooi spel ontstond met veel oogcontact, uitdagen maar ook zeker een gezonde dosis humor aanwezig was.

Lieverd heel erg bedankt voor deze mooie avond en dat je mij het gevoel hebt gegeven dat ik nog steeds mooi ben.

Nu nog aan het genieten van hele mooie blauwe billen/buiken rug.

Liefs,
Lief-Meisje


Verslag van -Damiana-

Yessss, het is weer de 2e vrijdag van de maand…al een paar dagen word ik overspoeld met stuiters en zit ik heerlijk in mijn stuiter modus. We komen op tijd op de boot aan om alles op te bouwen en in orde te maken als het ineens al 20.15 is, een laag make up op mijn toetje en eindelijk mijn stoere nieuwe laarzen aan die ik van mijn lieve Daddy heb gekregen. Mijn lieve vriendinnetje Meermin is er vandaag helaas niet dus neem ik de verantwoording van de deur op me, zo leuk, mensen komen in vanilla kleding binnen en een paar minuten later komen ze omgetoverd in mooie fetisj kleding weer boven. Na 2 uur lijkt iedereen binnen te zijn en de zaal is goed gevuld, er hangt een supergezellige sfeer en het leukste van alles is nog dat mijn lieve schat Herman er eindelijk ook weer bij is. 

Ik stuiter lekker het rond en sluit mij soms bij mensen aan voor een leuk gesprek. Na de show is het tijd voor mijn maandelijkse massage met Ruudje, het moment waar ik altijd zoooo naar uitkijk NOT!!! Het is voor mijn eigen bestwil want dankzij Ruudje is de spier in mijn bil eindelijk weer normaal geworden thks fijne vriend!!! 

Na de folie workshop die echt te leuk was om naar te kijken gaan Herman en ik nog even roken boven als daar die ene vraag valt; he ouwe gaan wij nog spelen? Door de breuk in zijn been in december is hij nog niet super stabiel maar we gaan het proberen dus al stuiterend en gierend scheur ik de trap af en zoeken we een plekje…Mistress-Manita en Lief-meisje zijn net klaar met spelen dus kunnen wij mooi het plekje overnemen. Los tegen het kruis aan, dit vraagt om problemen dus vraag ik mijn Daddy of hij mijn boeien wil halen, ik ken mezelf als het te gek wordt loop ik weg en dat is natuurlijk het laatste wat we willen. Mijn boeien om als herman mij vastzet aan het kruis en de flogger handvat in mijn mond stopt, als hij hem terug wil pakken krijgt hij hem niet terug met alle gevolgen van dien, prima dan pakken we toch wat anders als ik denk fuck waarom doe je dit nu weer kutje… 

De paardenhaar flogger striemt en snijd over mijn rug, man wat is dit lang geleden dat ik die heb mogen voelen als de plak al snel tevoorschijn komt….ohoh nee niet dat rot ding, een paar klappen met de rode kant die overigens erg lekker is als er nog een paar genadeloos harde komen met de zwarte kant, gvd klootzak je bent het nog niet verleerd, nee klopt schatje het is net als lopen, ohnee dat ben ik wel verleerd als ik de slappe lach krijg….heerlijk hoe hij altijd zo koelbloedig op mijn gescheld kan reageren…nog een paar klappen als ik weer de scheld emmer open trek en op mijn donder krijg van Mistress-Manita; kappe nu Damiana…ja Manita….

Herman maakt me los en haalt de bullwhip uit de koffer….yessssss daar is mijn vriendje eindelijk weer…staan jij en daar komt de eerste…al snel wordt het tempo en  de kracht opgevoerd en merk ik dat ik in mijn bubbel glij…doe je halsband en boeien eens af, als ik alles bij Rob neer leg….kom eens staan. Armen naar beneden als daar de bullwhip mijn nek om krult, met veel rust en beleid word dit nog een paar keer herhaald…de energie die ik uit zijn blik haal is zo intens…bijna 2 jaar hebben wij niet meer gespeeld. Na een paar harde klappen om mijn middel is het echt genoeg en zak ik in elkaar en krijg ik een aai over mijn bol; goed gedaan meisje als ik vraag of ik even heerlijk naar mijn Daddy mag…tuurlijk mag jij dat ga maar…

Als ik een beetje bij ben gekomen kleed ik mij aan want het is zo echt tijd om naar huis te gaan, als we boven komen doen we nog een drankje als Mistress-Manita nog even met mijn lieve broertje gaat spelen, op het podium aan de paal zie ik hoe hij te grazen wordt genomen als Mistress-Manita ineens roept; waar is je zusje nou als je haar nodig hebt; jaja ik kom al…;-) Ik ga tegenover Jorgen staan en kijk hem diep in zijn ogen, zo mooi om deze connectie met hem te kunnen maken, zoveel kracht en energie gaat er over en weer als hij in zijn bubbel zakt….ohoh als iets niet mag op dit moment is dat het als ik hem weer bij zijn positieven roep…yess hij is er weer…nog een paar flinke klappen als Mistress-Manita hem naar de dansvloer dirigeert…de bullwhip komt tevoorschijn als hij na een paar flinke klappen op is…ik neem hem mee naar de bank als hij daar in zijn bubbel zakt, een glas cola en een blikje redbull helpen hem weer op de been en zo sluiten wij weer een super party af….

Is het al de 2e vrijdag van mei???
Damiana


Verslag van -Lucky_me-

Het werd wel weer eens tijd om mijn gedachten op papier te zetten, na een week waar er privé veel gebeurd is, ben ik echt toe aan de party vanavond samen met mijn lief Mistress-Manita. 

Aangekomen op de boot bleek dat Sander zich al flink uitgeleefd had met het opbouwen van de party dus was het een makkie vanavond. Om 21.00 ontvangen we samen weer al die lieve mensen, weer veel nieuwe gezichten voor mij. Iedereen was weer super enthousiast en nieuwsgierig hoe wij elkaar nou gevonden hadden, het is zo fijn dit te kunnen delen en zal dit vast nog wel vaker doen ;-).

De avond vloog voorbij, na het prachtige spel van Mistress-Manita met Lief-meisje, nou ja lief…..maar na een tijdje werd ze toch echt wel wat stiller, bedankt voor je lieve reactie naar mij toe ook!! Dit waardeer ik enorm Lief-meisje. Nadat we nog bij Herman1970 en -Damiana- hebben zitten kijken gaan we nog even samen een drankje doen aan de bar, schoenen uit en even in de relax modus waren de wijze woorden van mijn meisje. Tot daar die ingeving kwam; Zeg schatje hoor ik haar zeggen, ik zie daar een hele mooie plek midden op de dansvloer, ga jij de koffer eens halen…en doe gelijk vast wat kleding uit!!

Yesss…ik mag ook nog als ik snel de koffer ga halen, het is toch een heerlijk gevoel als je het eigenlijk niet meer verwacht. Mistress-Manita liet er geen gras over groeien en het ging er lekker hard aan toe, op een bepaald moment toen ik het zwaar kreeg kwam mijn lieve zusje -Damiana- tegenover mij staan om mij te helpen met een fijne interactie… heerlijk om toch in het spel ook te kunnen lachen…

 Lieve Mistress-Manita dank je wel, ik hou van jou tot aan de sterren en daar voorbij…
-Lucky_me-