Party 228, Augustus 2022

De laatste party!

Zo en dat was het dan!!! Mijn laatste SM Fetish Play Party op de Showboat in Zaandijk.

Het was een avond vol emoties, van heel gelukkig tot intens verdrietig.

Dat maakte echt genieten voor mij wel erg moeilijk maar achteraf heb ik wel heel erg genoten van alle lieve aandacht, cadeautjes en donaties voor 2.0.

De mensen waren er massaal, voor het eerst sinds jaren weer eens een volle bak bijna 300 BDSM liefhebbers bij elkaar. De een kwam om afscheid te nemen van hun geliefde maandelijkse feest, een ander kwam na jaren weer eens kijken op het laatste feest. Maar er waren ook mensen die er voor de eerste keer waren en nu ontzettend baalde dat ze nooit eerder waren geweest. Maar troost jezelf, er komt een 2.0 party.

Vooraf had ik opdracht gekregen (ja ik krijg ook wel eens een opdracht) van Damiana om die avond niet bij de deur te komen om dat zij en A Girl on Fet alles daar zouden regelen inclusief een verrassing voor mij!

Nu kan ik mezelf altijd prima aan mij belofte houden dus ik heb de meeste tijd aan de bar en op dansvloer doorgebracht waar ik heel veel kusjes en knuffels heb gehad.

Natuurlijk ook diverse praatjes gemaakt die hoofdzakelijk gingen over hoe jammer het is dat de party stopt. (Maar nogmaals als je verlies draait moet je actie ondernemen en verder gaan zoeken naar nieuwe mogelijkheden.)

Om 22:30 was het zover mijn opkomst naar de dansvloer met 5 bevriende slavinnen en mijn geliefde lucky- me-, dat gaf mij echt een heerlijk gevoel toen iedereen begon te klappen en te joelen.

Echt hart verwarmend was dat, dank jullie wel!

Mijn toespraak liep lekker maar op het moment dat de emoties mij te hoog werden viel de microfoon uit (saved by the bel) Batterij leeg ☹ Robert-Erik heeft mij ook nog toegesproken met prachtige woorden (dankjewel lieverd)

Toen was Bull-Mastiff aan het woord en kregen Rob en ik kregen beide een mooi schilderij gemaakt van kleine foto’s van de flyers van de afgelopen jaren. Echt leuk thanks lieverds. Lieke, Tango en Lua, Bull

Daarna kwamen A-Girl-on-Fet en Damiana met een groot boeket, een spaarvarken en een stapeltje enveloppen. (die ik bij thuiskomst heb open gemaakt en gelezen en opnieuw veel emoties)

Daarna kwamen nog meer kussen, knuffels, enveloppen, mooie flessen wijn, bubbels, oorbellen slaginstrumenten en de prachtige ketting van Luck-me gemaakt door Meesteres Kim.

Een echt blingbling voor speciale gelegenheden dus ik heb hem de rest van de avond om gehouden zoals jullie op de foto’s kunnen zien. Dankjewel lieve schat xxx

De DJ’s waren weer lekker op dreef en ook voor hun was het natuurlijk echt genieten met zo vollen dansvloer! Ook jullie bedankt voor alle jaren samenwerking en hoe jullie op de hoogte qua nieuwe plannen. Xxx

Er waren deze avond 2 shows de eerste werd gegeven door Jaim die een prachtige singletail show ga op opzwepende muziek van El Tango de Roxanne – from Moulin Rouge.
Het was echt prachtig deze dame met de zwepen. Bedankt xxx

Een 2e show werd gegeven door mijn lieve vriend Bob van RopeMarks samen met flawless meow.
Dat was ook echt een prachtige show, zo mooi dat de mensen met ingehouden adem hebben zitten kijken hoe deze dame steeds verder werd opgeknoopt. Dit ging snel, vakkundig, met liefde en veel focus!
Beide heel erg bedankt xxx

De stand van Hans van Fetish Company was ook weer aanwezig!
Ook aan jou Hans dankjewel voor alle jaren dat jij op mijn party heb gestaan.

De foto’s gemaakt door Cor Bruin en Giel Ketting zijn prachtig geworden en geven de avond goed weer. Bedankt hiervoor heren en ook jullie spreek en zie ik snel xxx.

Natuurlijk wil ik de Showboat en crew van harte bedanken voor de 21 jaar samen werking en hopelijk komen we weer samen met de 2.0 versie in 2023. Liefs Manita

Ondertussen is het nu op de dag af 1 maand later, eindelijk zou ik vanavond dus mijn party hebben geven maar deze keer zit ik aan de keukentafel met lieve vrienden te brainstormen over mijn nieuwe plannen.

Het nieuwe plan is dat ik verder ga met een Manita’s SM Fetish Play Party “On Tour” het de bedoeling om door het hele land in diverse clubs een keer mijn party te houden.

En de eerste wordt op 10 december in Club Tien in Groningen Wagenborgen ( zie het event op Fetlife  https://fetlife.com/events/1174096

Mijn website zal ook zo snel mogelijk worden aangepast met de juiste party informatie.

Ik hoop jullie allemaal snel weer, deze keer bij Club Tien in Wagenborgen!

Liefs,
Meesteres Manita.

Verslag -Lucky_me-

De laatste party op de Showboat zoals we dat gewend zijn!!!!

Ongelofelijk wat waren jullie met veel zeg, wat een prachtig gebaar, wat een mooi afscheid van een toonaangevend feest!!!

Ik had me voorgenomen om zoveel mogelijk taken uit handen te nemen van Manita, om haar toch te laten genieten van alle complimenten en alle dank betuigingen. 

Soms was dat een hele klus, soms was het zo druk boven dat beneden door de snelste weg was om dingen te doen of halen. 

Gelukkig had ik hulp van a girl on fl enn m’n zusje -Damiana-, die ook zoveel voorwerk hadden verricht samen. Bedankt meiden!!!! 

Prachtige show met bullwips en later de show van Bob, het was echt geweldig. Ook tussen het span meiden aan de riem gelopen, ik voelde mij zo fijn tussen die meiden. Het was best leuk! 

Toen we iedereen welkom geheten hebben, gingen de eerst mensen weer naar huis leek het wel. Er kwam geen einde aan het handen schudden en knuffelen. Een rare gewaarwording maar wat indrukwekkend allemaal!!! 

Uiteindelijk hebben we thuis samen lekker een wijntje genomen en vol verbazing de avond nog even door genomen 

Bedankt allemaal!!!