Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Manita “on Tour” 1 @ Club Paradise

30 October 2022 @ 15:00 - 21:00

Wat kunnen jullie verwachten:

Wie bekend is met mijn party, kent het concept. En dat verandert niet. De omgeving is bij elke“ on Tour” editie anders en daarom is het elke keer een nieuwe beleving!!

Club Paradise is een hele mooie, sfeervolle parenclub in Amsterdam-Noord met diverse kamers waarvan er 3 op slot kunnen en er 2 ingericht zijn als darkroom. Wij maken van dit alles weer het welbekende speelparadijs met de speelmeubelen.
Bij goed weer kun je spelen op het ruime dakterras, waar zich ook de overdekte rookruimte bevindt. Rondom de supergezellige bar zijn knusse zitjes met sfeerverlichting, een groot rond bed, een VIP ruimte, dansvloer, podium, 2 danspalen en het restaurant.
In het restaurant zijn continu snacks en tussendoortjes te verkrijgen en rond 17:00 – 17:30 uur wordt er een warm buffet geserveerd. Gedurende dag/avond zullen we rondlopen met warme en koude hapjes.

Parkeren:
De club heeft een beperkt aantal gratis parkeerplaatsen. Zijn die vol, dan kun je rondom de club parkeren voor € 1,40 per uur tot 19:00 uur (daarna gratis).

Dresscode:
Halloween stijl!
Het is niet verplicht, maar wordt wel zeer op prijs gesteld.

Heb jij geen zin in een verkleedpartij, dan ben je ook van harte welkom in je normale fetish kleding. Toegestaan is zie https://www.mrs-manita.com/party/ (onder rubriek dresscode).

Fotograaf:
Onze fotograaf is Giel Ketting [https://gielkettingfotografie.nl/]
Giel heeft een foto booth van 15:00 tot 16:30 uur waar jullie leuke foto’s van jezelf kunnen laten maken. Later zal Giel ook rondlopen om de show fotograferen en ook jullie spel indien gewenst!

Show FleshFactory
Al bijna 25 jaar staat FleshFactory bekend om zijn body suspensions en needle play shows. Dit keer worden Ilija en Bambii vergezeld door D_Alien uit België.
Samen zullen zij een mooie, intieme naalden show neerzetten die dit maal op verzoek nog steeds spectaculair, maar niet bloederig zal zijn.

Extra:
Speciaal voor de mensen die geen zin hebben in verkleden, heb ik mijn vriendin Miss Daizy gevraagd te komen. Zij is body painter en bij haar kun je iets in Halloween stijl op je lichaam laten schilderen of plakken. Ze is een ware kunstenares! Wil je zien wat ze kan, kijk dan op Fetlife https://fetlife.com/users/4759678?sp=1

Cindy Ferron, een andere vriendin van mij, heeft een nieuwe hobby en wat voor een! Zij transformeert oude barbiepoppen tot geweldige Halloween dolls! Deze wil je zeker zien en dat kan dus op deze party!

Muziek 
Ik neem een oude bekende van mij mee (van de BDSM Pure), namelijk DJ Zindag.
Deze DJ is een topper voor speelparty’s, omdat hij zijn muziek aanpast aan het spel dat hij voor zich ziet gebeuren. 

Entree 
De entreeprijs is € 50,00 pp all-in. 

Dat betekent drankjes, hapjes, warm en koud buffet, lockers, handdoeken, condooms, desinfectiemiddel, de body paint van Miss Daizy, Halloween dolls bewonderen, enz.

Openingstijden
De openingstijden van de party zijn van 15:00 uur tot 22:00 uur.
De speelplekken kun je van 15:00 uur tot 21:00 uur gebruiken. 

Adres 
Club Paradise
Schaafstraat 26a
1021KE Amsterdam
https://club-paradise.nl/

Reserveren
Reserveren is zeer gewenst (in verband met inkoop keuken) en kan via
Paradise@mrs-manita.com of via Whatsapp 06-23972607. 

Opmerkingen of vragen
Email naar paradise@mrs-manita.com
Bellen of een Whatsapp kan naar mij op 06-23972607. 

Tot ziens op mijn party!
Meesteres Manita & Crew

Details

Date:
30 October 2022
Time:
15:00 - 21:00
Event Category:
Website:
https://mrs-manita.com/

Organizer

Manita
Phone
+31 (0)6 23972607
Email
ontour@mrs-manita.com
View Organizer Website

Venue

Club Paradise
Schaafstraat 26A
Amsterdam, Noord Holland 1021 KE
+ Google Map
Phone
0623972607
View Venue Website