Studio diner met slaaf Ron


Samen met mijn beste vriendin Meesteres Monita, heb ik slaaf ron verrast door hem te gebruiken als dienstmeisje. Gekleed als slet en op naaldhakken moest ons hij bedienen op een door mij georganiseerd studio diner.

Studio diner met slaaf Ron 

Ik heb voor de zomer een fantasie verhaal over een Theekransje gestuurd aan Meesteres Manita. Ik doe dit regelmatig en publiceer ze ook op internet. Ik kreeg van mijn Meesteres de volgende reactie terug:

Leuk verhaal, het heeft me wel op een idee gebracht!

Eerste opdracht: Koop een dienstmeisjes schortje en breng die mee naar de boat donderdagavond twee weken van nu.  Tweede opdracht: zorg dat je anaal goed schoon bent. Derde opdracht: ik wil dat je naakt de loopplank op komt lopen. Voor je zelf ga je een masker maken van een plasticzak of  vuilniszak. Deze kun je dan over je hoofd doen als je de loopplank op komt, zodat ik ook meteen al foto’s kan maken. Dan gaan we naar de SM ruimte en geef je mij het schortje en een lekkere fles rode wijn.  Dan ga je door naar de natte ruimte om goed te douchen om dan weer terug komen naar de studio. Ik heb daar dan ondertussen je outfit voor deze avond klaar gelegd en  zal je vertellen wat je werkzaamheden voor deze avond zijn. Je komt dus a.s. donderdag om 19.00 uur voor mij een uur werken en -let op- werk weigering wordt zwaar gestraft.        Lol!!!!!!

Groet,

Je Meesteres Manita.

In de tussenliggende periode probeer ik wanhopig een diensterschortje te kopen. Ik loop er een aantal lingerie en sekswinkels voor af. Maar meestal kun je zo’n schortje alleen kopen in combinatie met een heel pakje. Alhoewel je deze opdracht best in de categorie travestie mag plaatsen gaat dat me toch een beetje te ver. Ik loop al voor paal in zo’n outfit maar met zo’n pakje zie ik er helemaal niet uit. In een lingeriewinkel in Den Haag wordt ik door een leuk meisje geholpen na dat ik heb uitgelegd wat ik wil. Jammer dat ze niks in voorraad had anders had ik daar een leuke pasmiddag gehad. Uiteindelijk vindt ik in een sekswinkel een setje (jarretels met doorzichtig slipje er aan vast en een schortje. In de week van onze afspraak heb ik die maandag eerst nog een Stones-concert. Op de maandag zelf krijg ik dan ook nog een aanvullende opdracht van mijn Meesteres:

Lekker naar de Stones hé! De cockring heb je om en je voelt je zelf vast een
hoerige slet die iets  stiekems aan het doen is.  Maar klaarkomen mag je daar niet, als je naar het toilet gaat ga je, je zelf  aftrekken totdat je bijna klaarkomt, LET OP BIJNA !!!! NIET DOEN DUS!!!!!  Als je op weg bent naar huis, dan wil ik dat je stopt bij een tankstation en dat je zelf daar dan in het toilet aftrekt en klaarkomt. Pas op alles netjes opruimen en als het op de bril komt dan lik je dat op, dus wees voorzichtig met knoeien. Donderdag om 19.00 uur ben je op de Showboat voor een bezoek aan je Meesteres. Ik verwacht van je dat je al schoon bent als je bij me aankomt (misschien weer een bezoekje aan een openbaar toilet?) onder je jas draag je dan al je naadkousen, het schortje, je cockring en natuurlijk je masker.  Zodat je gelijk je rol als dienstmeisje kunt uitvoeren en mij een uur lang  gaat plezieren. Waarschijnlijk zit je nu met een stijve lul achter je computer, SLET!  Sta op en ga voor de spiegel staan en doe je broek op je knieën en geeft je zelf een harde klap op je lul. Je begint steeds meer op een hoerige slet te lijken.

Op het moment dat mijn Meesteres deze mail aan mij verstuurt ben ik echter al onderweg naar de Amsterdam Arena voor het Stones-concert. Helaas kan ik ‘m dus pas kunnen lezen na het concert. Ik heb echter wel mijn cockring omgehad in het stadion. En inderdaad voel ik mij geil, sletterig en loop er rond met een (half) stijve pik. De dag erna heb ik een zakenbezoek afgelegd in Brabant en heb alsnog Manita’s opdracht uitgevoerd. Onderweg terug van dat bezoek wil ik mijn cockringen (heb een ‘gewone’ en een balzakstretchring met imbussluiting) omdoen. Ik heb echter al de hele dag zo’n gevoel van een volle zak’ te hebben (waarschijnlijk naar aanleiding van het lezen van de opdracht). En dat betekent dat -wanneer ik een cockring omdoe en daarmee in de auto ga rijden de zachte trillingen van de automotor ervoor zorgen dat ik spontaan in de auto klaarkom. Het gevoel is dit keer heel sterk dus ik durf ze dan ook niet om te doen. Ik  besluit daarom eerst naar Den Haag te rijden om daar naadkousen te kopen in een lingerieshop. Ik was daar al eerder geweest voor het diensterschortje (tevergeefs) en werd toen geholpen door een meisje dat  -volgens mij- wel voor een geintje in was. Eenmaal daar aangekomen blijkt er een andere dame te werken. Ik heb inmiddels  -in de auto- mijn balzak ring (die met die inbussleutel) en een ‘sier’ halsband omgedaan (staat leuk bij het schortje). Ik zeg haar dat mijn  meesteres mij opdracht heeft gegeven om naadkousen te passen en te kopen. Ik voeg er aan toe dat het om mijzelf gaat. Daarop zegt ze resoluut en koeltjes dat zij daar ‘niet aan doen’. Een koude douche dus. Mijn plannetje gaat niet door. Het ‘volle-zak-gevoel’ neemt gelijk af. Ik besluit daarop om maar naar Rotterdam terug te rijden (ik ken Den Haag niet zo goed) om naar een -mij bekende- seksshop te rijden om daar dan maar de kousen te kopen. Onderweg op de A13 komt het ‘gevoel’ echter in hevige mate weer terug. Ik herinner mij de opdracht van mijn Meesteres en besluit direct bij een wegrestaurant aan de A13 te stoppen en daar naar het toilet te gaan. Aldaar aangekomen ontkleed ik mij in het toilet en pak mijn harde pik vast. Ik trek er een paar keer aan en ja hoor, ik voel mijn sperma stromen. Door de balzakring wordt dit altijd eventjes tegengehouden. Dat betekent dat mijn pik al schokt maar er nog niks uitkomt. Snel houd ik mijn hand ervoor en algauw spuit ik mijn hand netjes vol. Ik lik alles snel uit mijn hand op mors niets. Het was een tijd geleden dat ik weer mijn eigen geil geproefd had. Op dat moment voel ik mij echt Manita’s hoerige sletje. Daarna snel terug naar de auto om de balzak ring los te schroeven (anders gaat het behoorlijk pijn doen en worden mijn ballen erg blauw). Ik besluit daarna maar naar huis te gaan. Die kousen koop ik a.s. donderdag wel.

Die donderdag heb ik eerst een afspraak in Utrecht. Ik moet alleen nog naadkousen kopen en een masker maken. Onderweg naar Manita rij ik nog snel Amsterdam in om een sekswinkel te zoeken. Eenmaal gevonden koop ik snel de spullen en haast mij naar de Showboat. Onderweg, op een parkeerplaats vlakbij de Showboat kleed ik mij snel uit en doe de kousen, jarretels, schortje en halsband om. Ik doe al mijn kleren in een plastic zak en rij, met alleen mijn jas en schoenen nog aan (en de eerder genoemde attributen), naar mijn Meesteres. Daar aangekomen beginnen mijn zenuwen al weer gierend de kop op te steken. Ik ben precies op tijd maar moet mijn masker nog maken van een plastic zakje. Dat lukt niet helemaal goed, maar besluit toch maar naar binnen te gaan. Ik loop met mijn plastic zak met kleren, alleen gekleed in overjas en schoenen naar de deur en bel aan. Daar doe ik snel mijn overjas uit, De deur gaat open en ik loop naakt over de loopplank naar de receptie. Ik zie geen Manita en Rob maar alleen personeel van de Showboat. ‘Ben ik te laat of te vroeg?’, denk ik nog.

Dan wordt mij door een van de personeelsleden een envelop en een set sleutels overhandigd. Ik moet nu naar beneden naar de kelder, wordt mij duidelijk gemaakt. Ik loop snel naar beneden en probeer met de sleutels de deur van de kelder open te krijgen. Door het geïmproviseerde masker zie ik vrij weinig en het lukt me dan ook allemaal niet erg. Eenmaal in de SM-kelder zie ik nog steeds niemand. Snel doe ik mijn plasticzak-masker af, loop naar een locker om mijn kleren in te leggen en snel weer terug naar de kelder. O ja, de envelop. Ik maak ‘m open en lees haastig de brief die er inzit: ik moet alle kaarsen aansteken, de tafel dekken met de fles wijn, spulletjes klaarleggen die de meesteres op mij mag gebruiken en daarna de Meesteres gaan halen bij de bar boven. Ik doe wat mij gevraagd wordt, althans dat denk ik, en ontdek dat ik mijn fles wijn in de auto heb laten liggen. Snel loop ik naar boven en vraag aan een personeelslid of hij de fles wijn uit mijn auto wil halen. Gelukkig doet hij dat en ik snel weer met de fles naar beneden. Al met al heb ik het gevoel een hoop tijd te hebben verloren. Ik doe een leren masker op (voor de foto’s), mijn hoge hakken aan en loop nu snel naar de bar.

Inmiddels zie ik Rob al lopen met zijn camera. Dan ontdek ik wat de verrassing is. Meesteres Manita heeft een andere Meesteres bij haar aan de bar. Ze stelt haar voor als Meesteres Monita. ‘Om het voor mij niet al te moeilijk te maken’, grapt Manita nog over de naam. Meesteres Monita is een mooie meesteres met een goed figuur. Ik ben benieuwd wat de avond mij gaat brengen. Ik moet op mijn knieën gaan zitten zodat mijn Meesteres mijn leren masker kan dichtknopen. Op dat soort momenten krijg ik altijd een gevoel van overgave. Ze is dan echt mijn Meesteres, ik ben dan van haar, ze kan doen met mij wat ze wil terwijl ze dan eigenlijk heel teder, bijna verzorgend, bezig is. Als ze klaar is commandeert ze mij dat ik achteruit, met mijn gezicht naar de twee meesteressen toe, hen moet begeleiden naar de SM-kelder. Daar aangekomen inspecteert Manita mijn werk. Al gauw blijkt dat ik er een potje van heb gemaakt. Ik ben een aantal kaarsen vergeten, De wijn is niet open gemaakt, Ik ben vergeten mijn pols en enkelbanden om te doen die voor mij had klaargelegd (en ook in de brief had aangegeven). Ik wordt kleiner en kleiner en kleiner. Veel te gehaast bezig geweest, brief niet goed gelezen. Ik voel mij op dat moment een heel klein dom dienstmeisje. De twee meesteressen kleineren mij dan ook waar ze kunnen, en terecht. Meesteres Monita maakt mij bijvoorbeeld nog eens fijntjes duidelijk dat mijn naadkousen scheef zitten.
“Heb je die brief wel goed gelezen ?”, vraagt Manita streng. “Kom hier en lees die brief maar eens goed voor”. Ik ga op mijn knieën bij het tafeltje van beide Meesteressen zitten en lees de brief. Ik probeer zo goed en zo kwaad als het kan alles enigszins te herstellen en bereid mij geestelijk voor op stevige straffen. Ik doe snel alle resterende kaarsen aan, mijn boeien om en trek mijn kousen recht. “Zo en wat ga je nu doen..?” vraagt Meesteres Manita met duidelijk ongeduld in haar stem. Beide Meesteressen zitten nu parmantig aan het tafeltje waar zij zo dadelijk hun diner gaan nuttigen. Dan opeens dringt het tot mij door, ik moet mijn Meesteres en haar gast nog begroeten zoals een slaaf het betaamt. Ik ga op mijn knieën en begin nederig hun laarzen te kussen. Stuk voor stuk en plekje voor plekje. “Goed zo, dat kun je nog tenminste”, zegt Manita, “ga nu maar de amuse halen” Ik moet naar boven naar de keuken bij de bar om de twee voorgerechtjes te halen. Rob loopt met mij mee om foto’s te maken, vraagt af en toe of ik even stil wil blijven staan. Op mijn pumps, met kousen, pols, enkelboeien en een leren masker op en niet te vergeten het schortje moet ik zelfs in een parenclub een ‘vreemde’ indruk maken. Toch gaat iedereen gewoon zijn gang. Sommigen kijken wel, maar niemand schrikt of valt van zijn stoel (of barkruk). Ik heb het ook eigenlijk veel te druk om me daar zorgen over te maken. De amuses blijken al klaar te staan. Ik neem de twee bordjes mee en ga weer als een haas terug naar de kelder. Ik dien de amuses zo professioneel mogelijk op. De glazen zijn leeg maar daar moet mijn Meesteres me eerst op wijzen voor dat ik dat door heb. Als dit een examen was voor dienstmeisje dan was ik al vele malen gezakt. Ik probeer nu de fles wijn te openen die ik heb meegebracht. De opener is zo’n doordraai opener, terwijl ik denk dat het er een is die je met van die hefboompjes werkt. Als ik die ‘hefboompjes’ probeer te bewegen breken ze plotseling af en schiet de fles wijn uit mijn handen. De kurk was er al uit en een plas rode wijn verschijnt dan ook op de keldervloer. Nog een geluk dat ik het wat op een afstand heb gedaan van het tafeltje waar de twee meesteressen aan zitten anders was de schade niet te overzien geweest. Op dit moment ontstaat alleen maar grote hilariteit. Beide meesteressen lachen mij hard uit. Het lijkt ook wel of niets meer lukt die avond. Ik ben op dat moment geneigd om het schortje er bij neer te gooien, zo kwaad ben ik op mijzelf. Maar met de wil om in ieder geval nog iets goeds te doen voor mijn meesteressen, ga ik door. Na de rommel opgeruimd te hebben zegt meesteres Manita “Dan wordt het nu tijd om eens te kijken of mijn sletje ook echt een sletje is. Ga maar op de sling liggen” De sling is van soort hangmat van leer en aan kettingen opgehangen aan het plafond. Met name bedoeld om een slavin eens goed te gebruiken. Dit keer ben ik aan de beurt, hoop ik. Ik moet voorover op de mat gaan hangen en mezelf ontspannen. Dat laatste is nou juist het probleem. Mijn hart klopt mijn keel uit.
“Zo en nu eens kijken of mijn slet ook echt een kutje heeft. Ontspan je maar goed” Ik doe mijn best en voel een vinger van mijn Meesteres zachtjes tegen mijn kringspier drukken. Ze neukt me met haar vinger. “Oh wat is ie nauw” roept ze uit tegen haar collega Meesteres Monita. “Oh er kan best nog wel een vinger bij hoor” antwoord Meesteres Monita. “Nee hoor voel maar hoe nauw en hij is gespannen zeg, ik kan zijn hart voelen kloppen”. Ze gaat met haar vinger nu draaiend in mijn kontje heen en weer. Aan de ene kant is het heerlijk wat ze doet. Aan de andere kant doet het inderdaad een beetje pijn. Ben ik weer te gespannen. Ik wordt niet goed van mijzelf. Ik wilde mij vandaag echt als slet van mijn Meesteres Manita gedragen. “Laat mij dan eens” zegt Meesteres Monita. Ook zij stopt er een vinger in. “Zo en dan nu nog een vinger erbij”. Ze voegt de daad bij het woord. Ik voel me nu behoorlijk vol. Ik voel mij nu toch ook wel een beetje een slet. Ik wordt door twee vrouwen gebruik zoals zij dat willen. Helaas niet met de dildo die ik had klaargelegd voor mijn Meesteres. “Ja hij is inderdaad wat nauw” beaamt Meesteres Monita. “Jammer, maar je bent afgekeurd als slet vanavond” roept Meesteres Manita. Ik neem mij op dat moment voor een volgende keer er echt klaar voor te zijn.
“Ga nu eerst maar de soep halen”, commandeert mijn Meesteres. Ik snel weer naar boven en vraag om de soep. De gevulde soepkommen neem ik mee op een dienblad en breng deze eerst naar de Meesteressen Manita en Monita. Na deze geserveerd te hebben (dat gaat me gelukkig steeds beter af) krijg ik nog een complimentje voor de keuze van de wijn (de fles was niet kapot en ik kon deze alsnog inschenken). En nog steeds geen straf. Mijn Meesteres heeft duidelijk een milde bui vanavond. Ik moet nu plat op mijn buik gaan liggen naast het tafeltje waaraan beide Meesteressen dineren. Om wat rustiger te worden, volgens mijn Meesteres. In mijn bijzijn praten beide Meesteressen tegen elkaar wel honderduit over mijn onhandige, eigenlijk meer klungelige optreden. Mentaal vernederen is ook een kunst binnen de SM-wereld, zo wordt mij steeds meer duidelijk. Ik blijf dan ook letterlijk en figuurlijk zo klein als ik maar zijn kan.
Dan moet ik bij mijn Meesteres komen staan. “Zo laat eigenlijk eens zien wat je onder dat schortje hebt”. Een klein slap pikkie omhoog gehouden door een cockring en mijn ballen strak gehouden door een metalen balzakstretcher (die je met een inbussleutel vastzet) is wat zij te zien krijgt. “Zo dat ziet er mooi uit”, zegt Meesteres Manita nog, meer wijzend op de ringen dan op mijn speeltuig zelf. “Speel maar een beetje met je zelf” zegt ze tot mijn grote vreugde. Normaal gesproken mag ik helemaal niet aan mijn eigen speeltuig komen tijdens een sessie. Al snel blijkt haar bedoeling. Als er weer wat bloed mijn kleine pikkie is ingestroomd zegt ze plotseling. “Stop maar, zo heb ik wel genoeg vlees, pak maar wat van die touwen daar” Ik pak een aantal korte bondagetouwen en breng ze aan mijn Meesteres. “blijven staan en schort omhoog houden”  Dan  bindt ze mijn inmiddels iets gegroeide pik stevig in, zodat dat ‘ie wat recht vooruit staat en er een mooie strik omheen zit. “Ga nu maar gauw het hoofdgerecht serveren. Even wachten, zo hier dat staat leuker”. Ik krijg een servet in tussen mijn billen gestopt en zo loop ik naar boven om naar het hoofdgerecht te vragen. Het zijn teveel borden en schaaltjes om op het dienblad mee te nemen dus loop ik een paar keer voordat alles op tafel staat. De beide Meesteressen gaan eten. Ik moet op mijn knieën naast mijn Meesteres gaan zitten. Beide praten over van alles en nog wat zonder op mij te letten. Opeens vraagt Manita aan mij “je hebt je zeker weer erg gehaast vandaag?”. “Ja Meesteres”, antwoord ik. “Je hebt zeker ook nog niks gegeten?”. “Een slaatje Meesteres, onderweg bij een benzinestation”. “Dat dacht ik wel” antwoord ze. Dan stopt ze een patatje in haar mond en beweegt haar gezicht naar mij toe. Het patatje steekt uit haar mond en ze duwt het zo de mondopening van mijn masker in. Ik pak het patatje met mijn tanden en samen eten we het patatje op zachtjes naar elkaar toe bijtend. Dit beschouw ik als een bijzonder teder moment van mijn Meesteres, als een soort van beloning die ik absoluut niet heb verdiend die avond. Zo verwent ze mij nog een paar keer. Totdat ze opeens resoluut zegt “Zo genoeg nu, ga maar achter mijn stoel zitten en maak die pik van je maar eens stijf”. Ik ga achter haar zitten en begin te trekken aan mijn stevig ingebonden pik. Het voelt best lekker aan maar stijf worden, ho maar. Dat lukt zo niet met die touwen. Bedeesd vraag ik: “Meesteres mag ik de touwen er af halen?” Ongeduldig antwoord zij “Ik heb toch gezegd dat je ‘m stijf moet maken. Als daarvoor die touwen er af moeten dan doe je dat. Moet ik nu alles voor je doen?” Beschaamd trek ik aan het strikje en bevrijd mijn stijver wordende penis. Zachtjes ruk ik verder.
“Pak dat hondenbakje is daar in de hoek”. Ik sta op haal het hondenbakje en ga ermee naast mijn Meesteres staan, niet wetend wat te doen. “Zo, ga nu maar op je knieën zitten en ga je zelf maar eens lekker aftrekken. En denk er om je spuit je sperma in dat bakje. O wee als je er naast morst.” Dankbaar begin ik aan mijn pik te trekken. Met mijn andere hand knijp ik in mijn strakke zak, die door de balzakstretchring erg gevoelig is geworden. Ik voel mij enorm geil worden zo rukkend boven een hondenbakje, twee beeldschone en verleidelijke Meesteressen rustig toekijkend aan een diner-tafeltje en Rob foto’s makend. Ik ben nu het centrum van de aandacht. Tegelijkertijd beangstigd mij dat en door de ongemakkelijke positie waar ik in zit duurt het even voordat de orgasmenkrampen opkomen. Maar dan komen ze toch. Ik voel mijn ballen samentrekkende bewegingen maken. Althans dat proberen ze want ze zitten helemaal vast door die ring. Pijn en genot gaan hier heerlijk samen. Door de ring kom ik al klaar terwijl het geil nog moet komen. Plotseling ben ik bang dat ik naast het bakje ga spuiten en probeer het bakje op te tillen naar mijn eikel toe. “He, He, laat dat bakje staan”, waarschuwt mijn Meesteres. “Je zorgt er maar voor dat je er in spuit”! Ik buig mij wat voorover zodat ik midden in het bakje kan richten en ja hoor, de eerste stralen spuiten in de hondenbak. Ik spuit zo even door, tot mijn verbazing is het beduidend meer dan ik van mijzelf gewend ben. Als ik klaar ben zegt Manita: “zo doe nu maar je kap af en lik de hele bak maar schoon. Ik leg de leren kap weg en buig met mijn gezicht in de hondenbak en begin alles op te likken. In zo’n bakje kun je er toch moeilijk bij en met mijn tong verschuif ik mijn geilklodders meer dan dat ik ze daadwerkelijk oplik. Uiteindelijk lukt het me toch het meeste op te likken en te zuigen. Totdat ik er van ga kokhalzen. Ik vraag mijn Meesteres of ik mag stoppen. Ze heeft al door dat het me iets te veel is geworden en ik mag stoppen. “Ga de bak maar schoonmaken en was je zelf ook maar.” Ik spoed mijzelf naar de natte ruimte waar ik de hondenbak goed schoonmaak en ik mezelf snel douche.
Eenmaal terug bedank ik beide Meesteressen op gebruikelijke wijze. Weer een ervaring rijker nemen we na afloop nog een borrel.

Slaaf Ron