Spannende middag met slaaf Ron


Vanwege zijn drukke baan was slaaf ron een half jaar niet meer bij mij geweest voor een sessie. Wij hebben de gelegenheid gebruikt om alle registers open te trekken.

Spannend middagje voor slaaf Ron

Meesteres Manita Day – 13

Ik was al zeker een halfjaar niet meer bij mijn Meesteres geweest. Mijn verlangen naar haar was dan ook al een paar maanden aan het groeien. Op een gegeven moment, ik was van een zakenreis terug op Schiphol, besloot ik haar te bellen. Ik had in het vliegtuig al naar een datum lopen zoeken waarop ik haar eventueel kon bezoeken en deze zowaar nog gevonden ook. In het vliegtuig was mijn fantasie al met mij op de loop gegaan:

“Meesteres Manita had me de opdracht gegeven in het toilet van het vliegtuig mijzelf af te trekken en mijn sperma in een doorzichtig bekertje op te vangen (uiteraard verkregen van de stewardess bij een drankje). Met dat bekertje moest ik dan terug naar mijn stoel en het daar opdrinken zodat een eventueel oplettende passagier het zou kunnen zien. Ik besloot de fantasie uit te voeren. Met een leeg bierbekertje toog ik naar het toilet. Ik deed mijn kleren zoveel mogelijk uit en begon te masturberen. Plotseling klonk de stem van de purser over de intercom waar hij alle passagiers verzocht weer plaats te nemen wegens de toenemende turbulentie. En die was plotsklaps zo hevig dat ik mijzelf moest vasthouden aan de stangen in het toilet. Ik besloot dit avontuur maar af te blazen en terug te gaan naar mijn stoel. Mijn meesteres zou zeker niet tevreden zijn. Terug in mijn stoel fantaseerde ik verder dat ik inderdaad mijn eigen geil zat op te drinken en dat het jonge stel dat naast mij zat dit daadwerkelijk zou zien. Mijn erectie groeide en groeide. Vol schaamte liet ik mijn bloes over mijn broek hangen zodat dit niet zou opvallen.”

Het zijn dit soort momenten waarin exhibitionisme en vernedering bij mij samengaan en mij uiteindelijk enorm opwinden. Bondage (of eigenlijk machteloosheid/volledige onderdanigheid) daaraan toegevoegd maakt de cocktail voor mij onweerstaanbaar.

Eenmaal geland en mijn koffers afgehaald besloot ik zo snel mogelijk meesteres Manita te bellen. Haar stem klonk mij als muziek in de oren. Ze wist nog wie ik was ook al was het weer ruim een halfjaar geleden. Ze wist mij nog te herinneren van een bondagesessie die we in de showboot op een donderdagmiddag voor het aanwezige publiek hebben gedaan. We maakten een datum en tijdstip voor een afspraak. Ik vroeg mijn meesteres of ze nog een opdracht voor mij had. Ze zou mij wel een mailtje sturen. Ik vroeg haar ook of ze eventueel foto’s buiten wilde nemen, bijvoorbeeld voor de ingang van de Showboat. Na enig nadenken vond ze ook dat geen probleem. “Het is toch een rustige weg”, zei ze. Toen we ophingen voelde ik een soort van geruststelling en spanning tegelijkertijd. Ik “mocht” weer naar mijn meesteres. Ik was van plan mijn uiterste best voor haar te doen.

Na het gesprek (ik stond op dat moment in het stationsgedeelte van de NS op Schiphol) kwam er opeens een man om de openbare telefooncel heen lopen die mij wat vreemd aankeek. Zou hij mij hebben horen praten ? Ik liep snel weg en keek nog een paar keer achterom om te zien of hij mij niet volgde. Het adrenaline gehalte steeg hierdoor nog verder. Met kloppend hart rende ik naar mijn auto.

Meesteres Manita Day – 8

Niet wetend welke opdracht Meesteres Manita mij gaat geven ben ik wel alvast hevig aan het fantaseren wat die opdracht gaat worden. Het lijkt mij zelf bijvoorbeeld leuk om vanuit mijn auto geheel naakt naar binnen te lopen en zo mijn onderdanigheid voor haar te tonen (uiteraard moet er dan niemand in de buurt zijn). Ik heb mij ook alvast geheel geschoren. En met geheel bedoel mijn oksel, borst en buikharen, mijn schaamhaar zowel rondom mijn ballen en pik als mijn anus. Lekker glad dus. Vandaag ben ik naar een sekshop in Rotterdam geweest waar ze een groot assortiment aan kleding en andere attributen hebben. Er staat een meisje achter de toonbank en er is een kleedruimte midden in de winkel alleen door een gordijn afgescheiden. Perfecte gelegenheid om mijn exhibitionische inslag weer eens uit te proberen. Ik koop naadkousen, van die zelfophoudende, en een kettinkje wat je door middel van lusjes aan je tepels kunt bevestigen. Daarnaast vind ik een nieuwe cockring. Een gigantisch en zwaar ding. Ik vraag aan het meisje of ik een en ander mag passen. “Als je eerst afrekent”, zegt ze nors. In het pashokje kleed ik mij geheel uit, doe de naadkousen aan (na enig gestuntel weer wat bijgeleerd). Ik doe daarna snel de cockring om (later heb ik ‘m thuis gewogen, 150 gram, voor deskundigen onder ons) want mijn pik begint al behoorlijk te groeien en als ‘ie eenmaal stijf staat is het onmogelijk om ‘m nog om te doen. En als laatste de tepelketting. Zo stap ik naar ‘buiten’. Met een gigantisch harde pik en strakke ballen en enorm sexy benen, althans zo voelde ik mijzelf. Het meisje kijkt op en zegt ongeïnteresseerd: ‘ zo, ziet er leuk uit’ . En ze gaat weer verder waar ze mee bezig was. Verder is er niemand in de zaak, …. jammer. Ik besluit mijn kleren weer aan te trekken en naar het seminar te gaan waar ik die middag moet zijn.

‘s Avonds thuis blader ik door mijn e-mail en zowaar, een mailtje van Meesteres Manita. Mijn hart klopt mijn keel uit. Vol spanning open ik het mailtje, het bevat mijn opdracht:

Hoi Ron,

Was je al ongerust, vol spanning zitten wachten op een antwoord van je Meesteres ? Dan nu, je opdracht is om woensdag bij mij te verschijnen met je: cockring om, naadkousen en je schoenen met naaldhakken aan. Dit alles zit onder je lange broek. Je boven lichaam is bloot en in je handen houdt je een hele grote bos met rode rozen met van die prachtige grote dorens eraan, stijf tegen je aan gedrukt, zodat je bij iedere beweging de dorens voelt prikken. Om klok slag 14.30 uur bel je aan bij de Showboat en wacht netjes met de rozen dicht tegen je aan, tot de deur wordt geopend. Als je de eerste deur door bent dan leg je de rozen op de grond en kleed je uit, doe je kleding in een tas, pakt de rozen weer op en loop dan naar de volgende deur. Dan zie je mij staan en je gaat gelijk op je knieën en overhandigt mij de rozen. Wat er verder nog gaat gebeuren is een verrassing. Maar van het eerste gedeelte worden dan al foto’s gemaakt.

Groet, Meesteres Manita

Meesteres Manita Day !!

Ik sta extra vroeg op om lekker lang te douchen en mijzelf te scheren. Daarna leg ik mijn spulletjes klaar die ik vanmiddag nodig heb bij mijn bezoek aan Meesteres Manita: mijn zware cockring en naadkousen en een grote tas voor mijn kleren. Ik kleed me aan en ga op weg naar mijn zakenafspraak. Dat is die dag in Amsterdam en dus lekker dichtbij de Showboot.

Ik besluit wel eerst op zoek te gaan naar rozen. Onderweg vindt ik een bloemenzaak in Aalsmeer en vraag daar om rode rozen. Die zijn er in eerste instantie niet meer maar na een telefoontje naar een collega haalt het winkelmeisje opeens een boeket uit de koelcel. Ik ben geneigd haar te vertellen voor wie de rozen zijn. Ik onderdruk deze ‘exhibitionistische’ neiging. Ze zou de rozen wel eens subiet weer terug kunnen brengen naar de koelcel. Onderweg bel ik naar een winkel in Amsterdam die ik op internet heb gevonden waar ze pumps verkopen in mijn maat. Ik noem de artikelnummers op en ja hoor, ik kan ze die dag komen ophalen. Ik besluit dat direct te doen. Eenmaal aangekomen in de winkel wordt ik door een jong en aantrekkelijk meisje van begin twintig geholpen. Ze is duidelijk gewend aan dit soort situaties. Ze helpt me heel professioneel. De pumps zijn mooi en hoog, heel hoog. Ik vraag of ik ze mag passen met mijn naadkousen aan. Ze leidt me direct naar een pashokje. Bij het aantrekken van de naadkousen, wil ik de banden wat hoger op mijn dijen trekken en daarbij trek ik een kous aan flarden. Dacht ik dat ik klaar was voor vanmiddag … Ik vraag aan het meisje of ze zelfophoudende naadkousen heeft. Helaas zijn ze op. Ik bewonder mijzelf nog wel in de grote spiegel in de winkel, maar het effect is wel een beetje weg met zo’n kapotte kous.

Nu eerst naar mijn afspraak. Er moet ook nog gewerkt worden. Tijdens de lunch (ik had als excuus dat ik nog een andere afspraak had) ga ik hartje Amsterdam in op zoek naar een sexshop waar ze naadkousen hebben. Niet zo moeilijk toch? Laat de wijk waar ik op dat moment ben nou net niet voldoen aan het aloude Amsterdamse imago: geen sexshops. Pas na een halfuurtje lopen vind ik er een. Mijn beloning is echter voldoende: een setje zelfophoudende naadkousen. Nu eerst nog even lunchen en dan op weg naar de Showboat.

Bij Zaandijk aangekomen moet ik eerst nog een ophaalbrug over. Ik zit al krap in de tijd en … ja hoor, de brug staat natuurlijk open. Ik besluit alvast mijn schoenen en wat kleren uit te doen en in de tas te stoppen. Dat is toch moeilijk in zo’n auto terwijl je het voorbij fietsende publiek in de gaten wilt houden. Uiteindelijk kom ik aan bij de Showboot. Ik heb nu alleen nog mijn pantalon en een T-shirt aan met daaronder de naadkousen en de cockring. Ik kijk naar buiten en zie net een gezinnetje aankomen lopen met een kinderwagen. Het is vijf voor half drie. Klokslag half drie voor de deur, had de Meesteres gezegd. Dat wordt spannend. Ik zit nu als slet in de auto. Mijn pik is nu weer behoorlijk geslonken. Ik besluit toch maar om uit te stappen en naar de ingang te lopen. Ik doe de autodeur open, kijk snel rond of ik iemand zie, het gezin is gelukkig doorgelopen. Ik pak de tas met kleren, de rozen, doe de auto op slot en loop naar de ingang van de boot. Deze ingang bestaat uit een doorloop begrensd door een hoge heg tot aan de deur die naar de overkapte loopbrug leidt. Aan deze deur moet ik aanbellen. Eerst doe ik snel mijn T-shirt uit. Zo sta ik voor de deur zoals mijn Meesteres mij heeft opgedragen. Ik bel aan. Ik zie inmiddels al een zwart tasje liggen op het midden van de loopbrug. Aan weerszijden van de loopbrug zit matglas zodat ik straks alleen nog maar te zien ben als mensen recht voor de ingang staan. De deur gaat open. Ik loop naar het tasje, doe eerst mijn pantalon uit en stop het bij de rest van mijn kleren. In het tasje zitten een halsband met ketting en twee leren pols en armbanden, een hoofdkap zodat de meesteres foto’s kan nemen zonder dat ik herkend wordt. Ze heeft echt overal aangedacht. Ik doe eerst de hoofdkap op, waardoor ik niet meer zo goed kan overzien wat er gebeurt. Dan begin ik met de halsband en vervolgens de pols en enkelbanden. Ik ben zo zenuwachtig dat mijn handen trillen. Opeens zie ik Meesteres Manita achter de volgende deur staan. Ze neemt foto’s. Opeens doet ze de deur open en roept “Je pols en enkelboeien zitten verkeerd, je moet ze omdraaien.” Van de zenuwen had ik niet in de gaten wat ik waar aan deed.

Als ik klaar ben komt Meesteres Manita weer door de deur. “Even stil staan”, roept ze. Zo neemt ze een foto. Eenmaal binnen val ik op mijn knieën voor Meesteres Manita en biedt haar het boekt rozen aan: “met liefde voor U, Meesteres”, prevel ik. De Meesteres neemt het boeket aan. Daarna neemt Meesteres Manita mij aan de halsketting mee naar beneden. Halverwege de trap moet ik weer blijven staan voor een foto. Beneden in de studio stelt ze me op mijn gemak met een drankje. Ik ontspan weer een beetje. Dan aan de slag. Ik moet in het midden gaan staan, wankelend op de pumps. Ik krijg een ander masker op met een harde ball-gag in mijn mond. Dan begint ze mij met touwen vast te binden. Mijn pikkie nog steeds slap. Stiekem probeer ik ‘m aan te raken zodat ‘ie weer wat kan gaan groeien. Helaas heeft de Meesteres het door. “Zo, zonder mijn toestemming aan je kleine pikkie zitten, hé. Wat dacht je dat je aan het doen was?”, zei Manita. “Ik weet het niet Meesteres”, loog ik. “Het toont maar weer eens aan wat slaven eigenlijk zijn, nou wat ben je?”. Vraagt ze streng. “Stout, Meesteres”, zei ik onderdaniger dan ooit. Ze slaat een paar keer heel hard tegen mijn pik, die daardoor nog verder in zijn schulp kruipt. Van die mooie verhalen van mij met mijn strakke pik uit mijn cockring blijft niets meer over.

Mijn Meesteres gaat gelukkig door met mij vast te binden. Dit is het meest prettige gedeelte van de hele sessie. De Meesteres is vlak bij me, soms kijkt ze me recht in de ogen aan wanneer ze iets tegen me zegt. En haar ogen, nou ja, jullie moeten zelf maar gaan zien om het te geloven. Ze zijn betoverend. Haar nabijheid, haar aanrakingen wanneer ze de touwen om mij heen drapeert (want het is bijna kunst), haar geur. Alles brengt mij in een welhaast extatische stemming. Het liefst zou ik willen dat ze dan helemaal naakt was. Haar goddelijke Meesteressen lichaam waar ik dan niet aan kan/mag komen omdat ik geheel ben vastgebonden. Nou ja, zelfs slaven mogen dromen hebben. Ze onderbreekt nu regelmatig het vastbinden om foto’s te maken. Ik kom steeds vaster te staan, meer en meer word ik geheel weerloos. Een heerlijk gevoel. Ik kan het elke manager met stress aanraden. Je vergeet alles, je moet je concentreren op datgene wat je Meesteres doet en van je vraagt. En je wilt geen fouten maken. De Meesteres stapt iets achteruit om haar werk te kunnen bewonderen. Ze kijkt naar mijn ballen en knijpt er in. Ik kreun. Alhoewel ze weet dat ik niets van pijn moet hebben probeert ze telkens mijn grenzen daaromtrent te verleggen. Ik probeer mijn gewicht te verplaatsen op mijn benen omdat ik nu bijna niet meer kan staan op die pumps. De Meesteres ziet dit en lacht. Ze heeft de hele tijd plezier om mij daar zo vernederd te zien staan. En daar doe ik het toch voor. Na wat foto’s gemaakt te hebben mag ik de pumps uitdoen. Maar dat valt niet mee om zo vastgebonden de pumps uit te doen. Schoppend met mijn voeten, ze langs mijn benen halend, uiteindelijk lukt het. Dit alles draagt wederom bij tot het plezier van de Meesteres. Ik moet er zelf ook om lachen. “Ga nu maar op je buik liggen” zegt ze weer streng. Ik laat mij op mijn zij vallen en draai me zo op mijn buik. Dat had ik gelukkig al meer gedaan. Meesteres Manita bevestigt de touwen vanuit mijn handen aan mijn enkels waardoor mijn benen en armen aan elkaar vast zitten. Ze trekt de touwen steeds strakker aan waardoor ik in een soort U-vorm kom te liggen, maar dan omgekeerd. Ze controleert goed of mijn armen het nog houden. Zo gaat ze op mij zitten. De knopen van de touwen op mijn borst en buik voel ik nu extra hard. Door de ball-gag loopt het kwijl me uit de mond. Het slikken wordt steeds moeilijker. Eenmaal in deze positie maakt ze weer een paar foto’s. Ze doet mijn pumps weer aan om nog een foto te maken. Dit is wel mijn favoriete bondagestandje, Althans als het vrouwen betreft. Maar ja ik lig er nu ook als een slet bij: pumps, naadkousen. Ik ben dan ook benieuwd naar de foto’s. Opeens lig ik te kokhalzen. De ball-gag wordt me te veel. Razendsnel trekt Meesteres Manita het masker en de bal weg. Ik krijg weer adem. “Ik wilde al net vragen of je het volhield met die bal”. Vraagt ze bezorgd. Ik ben op dat moment blij dat ik bij een professionele Meesteres ben, die weet wat ze doet.

Ze maakt mij los en ik mag gaan staan. “Ga de bondagekist maar halen”. De bondagekist is een groot gevaarte van zo’n twee meter lang en een halve meter breed en bovenop met leer bekleed waar je heerlijk op kunt liggen. Dat moet ik dan ook gaan doen. Liggend op mijn rug bind ze me weer strak vast. Mijn pikkie nog steeds slap. Ze wil foto’s nemen. “Je hebt nog steeds een slappe pik. Waar blijft ‘ie nou die harde stijve van je?” vraagt ze vernederend. “Zo kan ik natuurlijk geen foto’s nemen.” Met alle moeite probeer ik een erectie te krijgen. Door de spanning, de zenuwen (ja, ik ben echt doodzenuwachtig als ik bij mijn Meesteres ben) lukt dit voor geen (centi)meter. Meesteres Manita probeert me te verleiden met haar ogen, streelt over mijn buik en borsten, drukt haar borsten tegen me aan en, ja hoor, daar komt ie. Mijn geilheid wint het van mijn zenuwen. “Zo mag ik het zien”, zegt Meesteres Manita triomfantelijk. Ze neemt eerst wat foto’s. Dan doet ze een condoom om mijn harde penis en begint mij af te trekken. Ik voel al snel de spasmen opkomen. “Mag ik klaarkomen, Meesteres”, kreun ik. “Ja hoor je mag klaarkomen”, zegt ze. En voor dat ik het weet spuit ik het condoom vol. “Misschien kan je nog wel een keer ?”, vraagt de Meesteres. Helaas dat lukt me niet meer zo snel. “Is dat alles wat je hebt opgespaard in de afgelopen twee weken ? Weet je zeker dat je daarnet je niet in de auto hebt zitten aftrekken?”. Vraagt ze argwanend. Ik had haar eerder al verteld dat ik twee weken lang niet meer was klaargekomen, sinds ons eerste telefoongesprek op Schiphol. Ze vond het duidelijk te weinig. “Nee Meesteres, echt niet.” Antwoord ik naar waarheid. Misschien moet ik me wel meer masturberen om zo de produktie omhoog te krijgen? Ze knoopt het condoom dicht en pakt een schaar. Ze houdt het condoom boven mijn mond en knipt de onderkant open. Mijn eigen sperma stroom mijn mond binnen. Ik slik alles door. Heerlijk vies. Aan de ene kant vind ik dit verschrikkelijk, aan de andere kant voel ik mezelf dan heerlijk geil. Een echte slet van mijn Meesteres. “Zo mag ik het graag zien, mannen die hun eigen rotzooi opruimen”, zegt de Meesteres streng. Ik voel me voldaan; de vernedering is nu compleet. Ze begint me weer los te maken. Ik voel de spanning uit me wegglijden, alsof ik ontwaak uit een droom. Eenmaal los zegt ze streng “Laarzen kussen”. Ik ga op mijn knieën en begin haar kniehoge laarzen met kusjes te bedekken. Als ik daarmee klaar ben zegt ze “Je mag gaan douchen”. “Ja Meesteres. Dank u wel, Meesteres”, antwoord ik blij en onderdanig.

Een half uur later zit ik weer in mijn auto onderweg naar huis. Volledig voldaan , ontstrest en trots.

Slaaf Ron