Party 182, April 2017


Zoals elke maand was ik ook deze keer op zoek naar een enthousiasme dame of heer die een verslag zou willen schrijven over haar/zijn ervaring van de avond.
In de loop van de avond kwam ik de mooie SuziCute tegen en heb ik haar gevraagd of ze het leuk zou vinden om het te doen, haar antwoord was ja!
Het is een leuk verslag geworden maar zeker de eerste regel van haar e-mailbericht is erg leuk:
Zoals afgesproken een versie van mijn beleving.
Ik moet er eerlijkheidshalve bij vertellen dat ik een deel van de avond in ‘hogere sferen’ heb doorgebracht. Hierdoor heb ik een deel van de avond niet heel bewust meegekregen.

Bedankt lieve SuziCute voor je bijdrage aan de party en het verslag!
Liefs, Manita


Het was weer zo’n maand dat het lijkt alsof alles in hetzelfde weekend valt.
De Paasdagen, Fetish Evolution, feestje in de Loft en een verrassingsverjaardag voor een vriend die 50 jaar werd. Dan moet je kiezen, ook ik, want 3 dagen stappen trek ik niet meer en vind ik ook niet meer leuk. Ik denk dat er meer mensen zo over dachten en er gewoon even lekker tussenuit zijn gegaan met het gezin.

Helaas houdt dit in dat de party minder druk was dan ik had gehoopt, maar goed, het heeft de pret niet mogen drukken en de opkomt viel echt niet tegen.
Het was een speciale avond, heel anders dan wat wij gewend waren, veel nieuwe gasten die voor het eerst een Sm-feestje gingen beleven en daardoor had het Dm team het extra druk.
Het is hun taak om rondleidingen te geven en uitleg over wat wel en niet is toegestaan op mijn party.

Bij deze even mijn complimenten aan het DM team. XXXX

Mijn speelplannen vielen in het water doordat gerard die middag door zijn rug was gegaan en doordat Rob een dubbele dienst had gedraaid waardoor hij maar 3 uur had geslapen en om 1 uur bijna in slaap viel. Maar geloof mij, de volgende keer als ze op de party zijn komen ze alsnog aan de beurt. Want mijn plannen waren te leuk om ze niet uit te voeren. Dus mannen, maak jullie borst maar nat 😉

Enige weken geleden had ik contact met Leo & Esther van Slingpleasure.nl omdat ik had gezien dat ze mooie kruis online hadden staan. Wij zijn al een tijdje op zoek naar nieuwe meubelen die ook nog een beetje betaalbaar zijn. Dus na wat overleg stelde Leo voor om er een voor ons te maken die wij dan op de party zouden kunnen uitproberen. Zo gezegd zo gedaan! Het is een prachtig losstaand kruis geworden dat we overal kunnen neerzetten. Een prachtige aanwinst voor de speelgelegenheid.
Je begrijpt, we hebben besloten om het kruis te houden. Wij zijn er blij mee!!!

Bedankt leo & Esther.

Hans van Fetish Company bemande weer onze stand voor de avond en zoals altijd had hij weer een hoop spullen bij zich. Daarbij ook een nieuwe lijn van slagmateriaal, maar nadat we dat samen bekeken hadden hebben wij besloten dat dit rommel is en dat het terug mag naar de eigenaar.
Nog bedankt voor je leuke stroomsound ik ga hem binnenkort eens even testen op gerard.

De show van Meesteres Saint Laurence is altijd hard, heftig en een genot om naar te kijken.
Dzee keer had ze 2 slaven als slachtoffer. De eerste werd als een paard door haar bereden met het nodige knallen van haar zweep op het paard.  Dat was er niet echt van onder de indruk waardoor hij nog meer slaag kreeg met de favoriete singletails van Mrs. Saint Laurence. Ondertussen was slaaf nummer 2 er ook bij geroepen en beide slaven hebben hun kiezen op elkaar moeten zetten om het geweld te kunnen weerstaan. Het was heerlijk om naar te kijken.

Later werd er nog een leuke dame bij het spel betrokken en toen kwam het bewijs dat Mrs. Saint ook echt lief kan zijn, want deze dame werd verwend met lieve strelingen en kusjes.
Wat een verschil, je zou bijna denken dat ze mannen niet zo leuk vindt 😉

Bedankt weer voor deze enerverende show. XXXX

Vrijdag waren mijn 2 vaste DJ’s er weer en ik wil bij deze de jongens Marcel S & Marco Verhoeven nog een keer vertellen dat ik heel erg blij ben met onze samenwerking en ik hoop dat we zo nog jaren kunnen doorgaan. XXX bedankt lieverds.

Er waren zoals ik al schreef veel nieuwe gasten!
Ik zou het leuk vinden dat als deze mensen mijn verslag lezen ze iets in mijn gastenboek zouden willen schrijven over hun ervaring op mijn party.
Liefst natuurlijk positieve dingen maar kritiek mag ook, daar kunnen wij alleen maar van leren.

Dus alsjeblieft, deel je ervaring met mij via een PM of schrijft iets in mijn gastenboek.
Alvast bedankt!

Vanaf heden hebben wij op elke party nog maar 2 fotografen want het was te veel om met 3, soms met 4, fotografen te werken. Het is wel de bedoeling dat deze 3 lieverd blijven fotografen op mijn party.  Deze maand hebben Cor Bruin en Jasmine de foto’s gemaakt, volgende maand is Cor er niet dus dan hoop ik dat Erik-foto weer aanwezig zal zijn samen met Jasmine.

Het verslag is deze keer wat later dan normaal doordat ook ik allerlei activiteiten en feesten had de afgelopen dagen.

Maar ik wens jullie veel leesplezier!

Wat kunnen jullie verwachten op de volgende party, vrijdag 12 mei 2017:

Een show van de mooie Miss Suzy Pasyon.
De kledingstand van Sensualdreams.nl
Een demo Trampling van MrsMoonangel & sublogan

Al met al weer leuke vooruitzichten dus bel 06-23972607 of mail naar party@mrs-manita.com om te reserveren dan weet je zeker dat je niets hoeft te missen.

Tot ziens,
Meesteres Manita
Vrijdag 21 april, 2017


Verslag van SuziCute

Na een inspannende week keek ik uit naar vrijdag, en een spannende Goede Vrijdag zou het worden. Heerlijk opgetut en goed gehumeurd reed ik met MadamJ richting Zaandijk.  Het leek relatief rustig in de straat en ik prees mezelf gelukkig met de parkeerplaats die we vonden; recht tegenover Showboat. Voor de deur liepen we Mr-Nice tegen het lijf en na een warme begroeting onder de lantaarnpaal liepen we richting de deur. Een fijne mix van geluiden was licht hoorbaar. Wanneer ik voor de allereerste keer ergens binnen stap, voel ik vaak een gezonde, opgebouwde spanning in mijn lichaam om het avontuur en de ontmoetingen die ik tegemoet treed. Showboat is zo’n plek waar ik keer op keer de spanning van die eerste keer opnieuw voel. Heerlijk.

Aan de deur werden we enthousiast begroet door het gebruikelijke ontvangstcomité.  Na het ritueel van de namenlijst en het gegoochel met kluissleuteltjes mochten we doorlopen waar ik boven aan de trap de eerste bekenden al tegen kwam.  In de kleedruimte waar mijn kluisje stond was het een drukke bedoeling, dus besloot ik wijs een rustiger plekje te vinden in de 2e kleedruimte.  Heerlijk de tijd nemend om mijn kleding te wisselen voor de voorgeschreven dresscode en mijn collar en polsboeien om te doen. Het blijft een speciaal moment waarop ik mijn onderdanige gevoelens de vrije loop mag laten.

Meesteres Manita vulde de zaal al met haar prominente aanwezigheid en zij zou me later vragen mijn beleving van deze avond te delen. Aan de bar begroette ik de barmannen die al jaren daar de bar draaiende houden en ieder een gelijke, snelle service verlenen. Na wat interessante gesprekken en een drankje werd ik naar mijn plaats onder de takel in de grote speelruimte geboden. Beneden aangekomen was er een bekend stel zich klaar aan het maken voor spel op precies diezelfde plek. Zenuwachtig vroeg ik aan de Dominante Dame in kwestie of Zij de takel nodig had. Ik was te laat.  Naakt en met gebogen hoofd stond ik naast het Andreaskruis te wachten op nieuwe instructies.

Met knikkende knieën liep ik terug naar boven, waar ik naast de ingang van de bar rustig op mijn beurt moest wachten. Een geweldig plekje om te observeren, te constateren dat het gezellig druk was geworden en te zien dat er nieuwe gezichten tussen zaten. Sommigen kwamen een praatje maken, opmerkend dat ik daar zo netjes stond. De muziek en het geroezemoes van stemmen brachten me zichtbaar tot rust.

Met een enkel knikje werd aangegeven dat het tijd was voor mij om te gaan staan.  Tijdens spel vocht ik de laatste tijd een onmogelijke strijd in mijn hoofd waarbij thema’s centraal stonden als focus bij mezelf houden, vertrouwen op en durven loslaten. De blinddoek zorgde dat ik in mijn eigen belevingswereld werd getrokken.  Mijn focus houdend bij het spel, vergat ik alles en iedereen om me heen en gleed ik even een paar uur van de wereld af.

Na het fijne spel liep ik op wolken en mocht ik een dansje wagen op de dansvloer.  DJ Marco S draaide zoals gewoonlijk weer op volle toeren en hij genoot zichtbaar. Mijn blik werd getrokken door de heer op badslippers die deze vast aan had ter ere van de nieuwe jacuzzi.

Er waren een aantal mensen die de gang van zaken op de Boat niet helemaal door hadden. Vooral de dames die vroegen waar ze een nummertje konden trekken voor een spel, sloegen de plank volledig mis.  De gehele avond hadden de Dungeon Masters er hun handen vol aan.

Later op de avond keek ik in de grote speelruimte naar een samenspel van 2 mensen waar de Dominant met een mooie, fijngevoelige hand zijn zweep hanteerde.  Keuvelend aan de bar werden er ook daar nog wat spelletjes gespeeld. Een strafsessie met de tawse leidde tot een gesprek over sterke en zwakke kanten van incasseren. Verder wat klieren met een pantoffel en het zelf uitdelen van een tik had het effect op mij dat mijn dominante kant even gezien mocht worden. Nog een laatste drankje werd besteld voor het slagwerk weer in de koffer verdween en we ons klaar maakten voor de rit naar huis.

Kortom het was weer een sfeervolle avond met lieve mensen waar ik weer een stapje dichter bij mijn kern mocht komen.

Meesteres Manita en haar vaste team van mensen, hartelijk dank voor de goede
zorgen en fijne tijd!

SuziCute.