Party 192, Februari 2018


Mensen wat een avond, ik weet niet waar ik moet beginnen,
dus begin ik gewoon maar ergens!
2 weken geleden bij Try & Play had ik Vrijevogel, de nieuwe vriend van mijn goede vriendin
Miss B, gevraagd om een verslag te schrijven (dankjewel lieve man xx) Maar natuurlijk kon ik het niet laten om ook Little Lady te vragen iets te schrijven over haar ervaring van de avond! Zeker omdat het zowel voor mij als voor haar een mooie ervaring was, die leuk is om met anderen te delen. Bedankt kleine xx


Zoals voor elk jubileum was het deze keer ook weer een spannende week naar de party toe, je wil alles graag toch goed geregeld hebben en zorgen dat je klaar bent voor de grote avond.
En wat voor avond was het, echt weer superleuk, gezellig, druk, spannend, opwindend en van tijd tot tijd een beetje chaotisch, maar dat maakt het ook wel weer leuk.
Zoals elk jaar was er weer voor iedereen een glaasje bubbels bij binnenkomst!
Deze bubbels werden aangereikt door 2 prachtige dames, marjolein en daantje.
Dankjewel lieverds en ik hoop jullie snel weer terug te zien xxxx

Het was een weerzien van oude en nieuwe bekenden, wat inhield dat ik de volgende dag geen stem meer over had na alle leuke gesprekken die ik had gevoerd. De avond was ook om voordat ik er erg in had, maar gelukkig niet zonder dat ik weer een paar mooie momenten had beleefd met 2 dames, lief-meisje en little lady, maar daar kom ik straks op terug.

De 1e show was zoals traditioneel op iedere jubileumparty een prachtige bondageshow door RopeMarks. Als goede vrienden heb ik 16 jaar geleden aan Bob en Chantal gevraagd of zij een bondage show wilden verzorgen op mijn nieuw te organiseren SM-Fetish Play Party.
Lieverds als zij zijn, deden zij dit met overgave, en ze hebben dat alle jaren op het jubileum weer gedaan.
Een goede traditie moet je in ere houden en de bondagekunst van RopeMarks op mijn party is in mijn ogen niet weg te denken.
RopeMarks bestaat ondertussen niet meer uit Bob en Chantal, wat overigens niets uitmaakt voor de zeer hoge kwaliteit van hun performances. De shows zijn zonder meer anders geworden, met meer pijnprikkels, en dat vind ik geweldig om naar te kijken.

Het was weer een genot om naar te kijken lieverds bedankt xxx

De 2e show van D_Moon en clan, was prachtig, duidelijk een show waar veel tijd en aandacht aan was besteed. De uitleg van deze show kan het beste door D-Moon zelf gegeven worden en in combinatie met de foto’s wordt alles duidelijk.

Uitleg D_Moon – Tribal fire:
Door middel van vuur nemen we je mee naar een plek waar historie en sciencefiction elkaar raken. Gebaseerd op rituelen uit het verleden, maar met elementen uit de postapocalyptische werelden die je kent uit films als Mad Max en Waterworld.
Dynamische en intense scenes met dans, humor, mysterie, interactie en gevecht waarbij vuur het belangrijkste element en de verbindende factor is.”

Jullie ook bedankt voor je bijdrage aan deze geweldige avond.

Na de 2e show werd het tijd voor een pak rammel want lief meisje had zich niet aan de afspraken gehouden! Of had ik gewoon zin om even Robert-Erik’s zweep uit te testen op haar (lol.) Waarschijnlijk een combi van beide;) Nadat ze plaats had genomen bij de danspaal kon deze dans beginnen.
Ja, ik noem het een dans omdat zowel lief-meisje als ik liever niet stil staan tijdens een spel.
Ik had gerard ook meteen de opdracht gegeven om mijn koffer te pakken, om het spel te kunnen voortzetten. Heerlijk was het om weer eens voluit op haar te slaan. Ze had het zwaar maar het was ook een genot om te zien hoe zij de klappen van de zweep probeerde te vermijden. Helaas ontkom je daar bij mij niet aan J en aan het eind van het spel was haar lichaam goed getekend met de marks van mijn bull.

In de vooravond had lief-meisje mij kennis laten maken met Little Lady, zoals de naam al zegt een heel klein leuk vrouwtje die het wel gezellig vond in mijn nabijheid. Tijdens show heeft ook zij op de grond voor mijn stoel gezeten en tijdens de 2e show kon ik haar voelen met mijn energie. Zij voelde dat ook en keek op terwijl ik mijn hand boven haar hoofd hield. Yes, ze voelt heerlijk dacht ik! Naar aanleiding van deze ervaring wist ik dat ze openstond voor een spel en gebood ik haar aan de paal plaats te nemen. Meteen stond ze op, beetje glimlach en een heel klein beetje nerveus.

Hoe dit verder ging kunnen jullie lezen in haar eigen verslag. Ik wist niet dat het een droom van haar was, maar leuk dat ik hem heb laten uitkomen.

De stands waren van SensualDreams.nl en ML Orignal
Het hebben van de 2 stands op de party maakt het feestje compleet, want wat is er nu leuker dan shoppen op een feestje! Dat vindt iedereen toch leuk!

Beiden bedankt voor jullie aanwezigheid xx

De fotografen waren er deze keer alle 3 want natuurlijk willen ze allemaal erbij zijn op het jubileum.
Dus bedankt voor de prachtige foto’s weer Erik, Cor en Jasmine.
Cor en Erik hebben alles vastgelegd en Jasmine stond vast in de natte ruimte waar wij een kleine foto booth hadden opgezet. Gasten konden daar even een leuke foto laten maken in een fotolijst en de bedoeling is om deze foto’s voor jullie te laten afdrukken zodat je die 9 maart kan meenemen als leuke herinnering aan deze avond.

Via deze weg wil ik iedereen nogmaals bedanken, van de Showboat, mijn DM team, de DJ’s, de fotografen en alle aanwezige gasten xxx

Ik zie jullie graag weer op 9 maart en dan kunnen jullie het volgende verwachten:

DJ’s: Marcel-S / Marco Verhoeven.
Fotografen: Cor & Jasmine
Show: Snake More
Kleding: QuasiModo
Extra: Whips by Wolf
Demonstratie: Lady Peters – Voet bondage

Liefs,
Meesteres Manita


Verslag Little Lady

Ik werd benaderd door Manita om een verslagje te schrijven over deze overweldigende en onvergetelijke avond voor mij.

Het is het 16-jarige jubileum van deze sm-fetish play party in de Showboat in Zaandijk waarin ik al geen 8 jaar de loopplanken over ben gelopen en ik dus nu met knikkende knieën overloop. Eenmaal binnen twijfelde ik een kort moment aan of ik nog de weg wist maar volgde gewoon de anderen. Bij de lockers haalde ik mijn kleren uit mijn tas en werd ineens heel erg onzeker, paste ik het nog? Maar vooral, werd dit toegelaten door Meesteres Manita. Het ging goed, dame naast mij gaf mij een complimentje en we praatte nog wat over dat het weer voelde als ‘mijn eerste keer’.

Boven kreeg ik een overheerlijke glas champagne die ik een beetje onzichtbaar probeerde op te drinken, ik was zo nerveus! Wat veel mensen, ik kende werkelijk niemand meer op het barpersoneel na en natuurlijk Manita. Ik werd opgemerkt door de eigenaar en gekoppeld aan een Lief Meisje. Zij nam mij een soort van op sleeptouw. Hierdoor brak het ijs een beetje en werd ik minder nerveus. Ik vertelde haar dat mijn droom was dat Manita een keer met mij zou spelen, vervolgens vertelde zij dat zij een goede vriendin van haar was en dat zij een balletje zou opgooien. Ergens werd ik de gelukkigste Little Lady op deze wereld maar de zenuwen sloegen weer toe en ik raakte Lief Meisje even kwijt. Na even bij de prachtige uitgestalde speeltjes gekeken te hebben van (……) liep ik weer via de dansvloer naar de bar en bestelde wat te drinken. Ik werd door Lief Meisje weer opgemerkt en meegesleurd naar Manita, de vrouw die ik 8/9 jaar geleden op haar eigen feestje ontweek en nu kon ik geen kant op. Ik stelde me voor en we praatte even kort wat. Wauw wat is het toch een prachtige vrouw schiet er door mijn hoofd waarna vervolgd dat ze heus niet zo eng is als dat ik dacht hihi. Lief Meisje zat aan de ketting en ook bij mij werd deze ketting door mijn bh gedaan. Ik zou mezelf niet zijn als ik niet genoot van dit spel. Het afwachten van wat er gebeuren gaat, Lief Meisje was daarin wat rebelser en genoot vooral van het doen van dingen die ‘niet mochten’. Ik ben dan te eerlijk (genoot ontzettend van de gevolgen hiervan 😉 ) wanneer mij werd gevraagd wat er werd gezegd of wat wij hadden gedaan in deze tijd.

De eerste show werd gegeven, Manita neemt plaats op haar troon en Lief Meisje en ik gaan naast haar zitten op de grond. Wat een kunst deze bondage, prachtig knoopwerk! Wat een voordeel zo op de eerste rij zitten! Ik heb ervan genoten. Super bedankt!

Na de show raak ik Manita en Lief Meisje weer even kwijt, Lief Meisje herpakt haar rebelse moment weer even en ik vind haar later terug in de rookcabine. We besluiten weer terug te gaan naar Manita. Manita laat Lief Meisje weer weten dat zij nogmaals te ver is gegaan. Ik geniet merk ik..

We gaan foto’s maken beneden. Weer bedenk ik me hoe fantastisch ik me voel. Na de foto’s glippen we weer even weg en als we terugkomen wilt Manita zich omkleden, ongemakkelijk wandel ik in mijn eentje een rondje beneden langs en merk ik op dat er het een en ander veranderd is in de jaren. Positieve zin! Maar of dit nu is vanwege deze party weet ik niet.

Nadat Manita zich omgekleed in ook dit keer weer een prachtig jurkje en de 2e show is in aantocht. Vuur en vlammen, prachtige show, heerlijk warm weer zo vooraan aan Manita haar voeten op de grond. Dit was de eerste keer dat ze naar mij knikte dat ik daar ook moest gaan zitten.. Het voelde goed, hier volgde haar eerste ‘test’; of ik haar kon voelen zonder dat ze mij daadwerkelijk raakte.. Het werkte, ik voelde ‘iets’, geen idee wat, maar keek wel om…

Na deze prachtige show gingen wij wat drinken en werd Lief Meisje verzocht om plaats te nemen bij de danspaal om haar misstappen van deze avond even recht te zetten. Prachtig om te zien al kreeg ze er best flink van langs. Ik merkte haar lichaamstaal op, extreme pijn is wegdraaien en zolang je het trekt dans en geniet je. Ze waren klaar… Ik smeekte werkelijk van binnen of mijn wens dan op deze bijzondere dag zou mogen uitkomen.. Werd ik nu even het speeltje van Meesteres Manita? Ik voelde me ongemakkelijk maar ze merkte het op en keek me aan en wenkte richting de danspaal. Ik trok mijn rokje uit en gaf mij over… Ging tegen de paal aanstaan en het gevoel overweldigde me, ik heb 1 momentje gehad toen ik mij wegdraaide en verder genoten, intens genoten, ik ging zitten op de grond en werd bijna gedragen naar de bank, kreeg een glas water en zat te trillen als een rietje. Ik kwam steeds weer een beetje bij, mensen zaten vol verwachting naar me te kijken. Wat een ontlading, wat een fantastisch gevoel. Ik liet het gaan en zelfs de tranen hebben even in mijn ogen gestaan van blijdschap. Ik kroop heerlijk tegen haar aan en men heeft wel 10 keer gevraagd naderhand of ik weer wat bijgekomen was. Dat voelde wel een beetje gênant.

Een droom die deze avond is uitgekomen, zo voelde het ook in de auto op weg naar huis. Bij thuiskomst heb ik lekker gedoucht en ben ik mijn bedje ingekropen en viel ik met een glimlach op mijn gezicht in slaap.

Volgende maand ben ik er dus zeker weer bij!

Nogmaals, iedereen die ik heb ontmoet deze avond, bedankt!
Het was leuk om jullie te leren kennen. Hopelijk tot volgende maand!

Liefs, Little Lady


Verslag Vrijevogel

Haar dromerige blauwe ogen kijken me aan van boven haar glazen beker warme chocolademelk als ze zegt, “Je hebt een mooi pak gekocht”, ”Hiermee voldoe je aan de dresscode voor de party van Meesteres Manita morgenavond op de Showboat”.

We zitten samen op een terras bij Rosada in Roosendaal, de zonnestralen doneren ons de eerste warmte op ons gezicht.

Hoewel ik best wel ervaring heb met BDSM en tien jaar lang een D/s relatie heb gehad, is dit de eerste keer dat ik met mijn nieuwe liefde een fetisj feest ga meemaken in Zaandijk en ik uit welingelichte bron had vernomen van de daar heersende dresscode.

Of fetisj kleding of als man keurig gekleed in zwart kostuum, ik koos voor het laatste vandaar mijn bezoek aan Van Gils. Als het in stijl gewenst is dan ook echt in stijl.

Vrijdag, aan het begin van de avond, gereed maken voor de festiviteiten. Mijn lief kleed zich in een leren topje met daaronder een soepel vallende rok en ik ga het gevecht aan met meneer Van Gils. Nog even de broek een beetje persen (een valse vouw ontdekt) en mijn lief in gevecht met haar nylons. We hebben dit benoemd als “kousenstress”. Nadat de hond buiten nog even haar behoefte heeft gedaan, rijden we om vijf minuten over negen richting het Amstelstation om nog een passagier op te halen.

Hij wilde graag meerijden naar Zaandijk en daarbij kan een klein gebaar grote vreugde schenken.

Exact kwart over negen rijden we het voorplein van het station op en staat onze medereiziger al te wachten. Na de begroeting rijden we via de A10 richting noord, richting de boot. De auto geparkeerd langs de stoeprand en arm in arm schuifelen we over een wat bol lopend paadje, waarop zich een dun laagje sneeuw bevindt, al glibberend richting de ingang van de in deze wereld bekende fetish locatie.

Snel buiten nog even de laatste sigaret opgerookt, onze mede passagier gaat alvast binnen kijken.

Dan toch ook maar snel naar binnen, het is nog lang geen zomer en best een frisse wind buiten.

Bij de balie de nodige formaliteiten, bekeken wordt of je wel op de gastenlijst staat. Helaas, Van Gils ontbrak daar op, maar gelukkig ik zelf niet en werden mijn lief en ik allerhartelijkst ontvangen. Mijn lief deelde al de eerste kussen uit aan bekenden van haar.

Snel naar beneden naar de kleed- en lockerruimte om de jassen, telefoons, tas en overige onnodige attributen op te bergen.  Nu helemaal gereed voor het feestje weer naar boven, naar de bar.

Met een trots gevoel loop ik met mijn lief de bar binnen, trots op haar, toch iedere keer weer heerlijk om haar nu in het zachte licht zo opwindend en sexy te zien in een omgeving waar gelijkgestemden zich kunnen uiten en tonen, waar zij zich op hun gemak voelen.

Na ontvangst van de aangeboden champagne begint het ritueel van begroeten, kussen, handen schudden en complimenten uitdelen en ontvangen. Veel gezichten komen me bekend voor, maar de namen erbij ontbreken nog voor mij, ondanks dat ik ook op de verjaardag van Manita was en meerdere mensen al had ontmoet op de KWS, bij Try&Play of op een munch.

Wat mij betreft kan het feest beginnen. De rust en de manier waarop mensen elkaar respecteren, de beleefdheid, maar ook de volle lach, het plezier dat mensen daar beleven maken het een unieke plek en locatie voor het soort feestjes dat helaas vaak door velen wordt afgewezen.

In ieder geval voel ik me daar thuis. Leuke mensen, mooie shows en heerlijk eten, kortom een gezellige fijne avond.

Achteraf heb ik me nog heel even afgevraagd of ik meneer van Gils dan toch niet had moeten aanroepen. Die gedachte heb ik maar gelijk van me afgeworpen, anders hadden haar dromerige blauwe ogen van boven haar glazen beker warme chocolademelk me niet aangekeken.

Vrijevogel