Party 193, Maart 2018


Deze keer is het verslagje geschreven door lief-meisje. Het gaat vooral over haar ervaring op de party met mij! Van de rest heeft ze niet zo veel meegekregen geloof ik, hoe zou dat nou komen denken jullie 😉
Maar het is superleuk om te lezen wat zij voelde tijdens dit spel en wat het met haar deed.
Zeker voor diegenen die het spel beneden in de studio hebben gezien!

Dank je wel schatje, xxx


Hoe goed kan een avond beginnen, als je al meteen bij de stand van Whips by Wolf een geweldige singletail in je handen krijgt, Tja dan ben je verkocht, dus later op de avond maar even getest.

Maar eerst natuurlijk de gebruikelijke dingen gedaan zoals mensen begroeten en een praatje maken. Ik vind het altijd weer heerlijk om de mensen terug te zien, of ze nu elke maand komen of 2x per jaar.  Ook leuk om even hun verhaal te horen en een drankje met ze te doen.

Er was een stel dat gekomen was omdat een ander stel, die er vorige maand voor het eerst waren, hen overtuigd had ook te komen omdat ze het zo leuk hadden gehad. Alleen waren ze vergeten te vertellen dat er een dresscode is op mijn party dus eigenlijk dan geen toegang! Maar voor deze keer hebben wij het door de vingers gezien. Deze heer liep dus in een zwarte boxer en zwart shirt, maar hij heeft beloofd volgende keer terug te komen in een van zijn vele fetish outfits. Dus ik ben benieuwd!

Ik organiseer deze party al ruim 16 jaar met veel plezier en liefde, maar de avonden dat er veel mensen zijn die je ook privé vaak zie maakt de avond dubbel leuk.
En dat was deze avond het geval, vandaar dat ik op het einde van de avond diverse lieve vriendinnen heb geslagen met mijn nieuwe singletail.

Na het openen van het buffet wilde little-birdy even een woordje richten tot haar Meester Devilish_Dutch, waarom dat kunnen jullie verder op in haar korte samenvatting lezen.

Maar voordat het zo ver was, eerst om 00:00 uur de show van Meesteres Selena met haar trouwe slaaf. De show van Snake, die ik eigenlijk had geboekt, werd gecanceld omdat hij niet  kon vliegen vanuit Scotland in verband met het weer.
Ik had Meesteres Selena gevraagd om deze keer geen bondage te doen omdat we dat in februari al van RopeMarks hadden gezien. Vandaar een show van een strenge Meesteres die met zwepen haar slaaf kort en krachtig op zijn knieën slaat.
Bedankt lieve dame voor het uit de brand helpen.

Rond 1:00 uur was het tijd voor de voetbondage demo van Lady Petersen, met lief-meisje als model. Na een goede duidelijke uitleg en uitvoering zag het er prachtig uit en kon lief-meisje de lucht in!
Hoe ze dat heeft ervaren kunnen jullie in haar verslag lezen.
Er was veel belangstelling en omdat het niet echt makkelijk is heb ik Jasmine gevraagd foto’s te maken zodat jullie nog eens terug kunnen kijken hoe het ook alweer precies zat.
De foto’s in het verslag zijn er maar een paar als je ze allemaal wil om terug te kunnen kijken dan kan dat. Stuur mij dan even een PM dan zal ik alle foto’s mailen.

Omdat we toch al beneden waren, bedacht ik om weer eens een sessie te doen met lief-meisje op onze oude vertrouwde plek. De sessie hebben wij beiden als heel speciaal ervaren door de grote hoeveelheid energie die er bij mij loskwam en waar lief-meisje geweldig op reageerde, zodat ik het mooi kon gebruiken in het spel. Bijna zonder moeite kon ik met mijn handen op afstand sturen in haar bewegingen, en dat was prachtig om te zien en te ervaren.
Natuurlijk zijn er ook de nodige zwepen gebruikt, maar de rode draad in deze sessie was onze ENERGIE! Ook hiervan zijn prachtige foto’s te vinden onderaan dit verslag.

Mieke van Quasimodo stond weer met haar kledingstand. Een graag geziene dame in onze scene!
Als extra standje had ik Wolf gevraagd, die ik van de zomer op de KWS heb ontmoet. Het was zijn eerste bezoek aan mijn party en ik denk dat hij graag nog eens terugkomt aangezien hij diverse zwepen heeft verkocht.

De prachtige singletail waar mijn oog aan het begin van de avond op was gevallen is na een spel op de dansvloer met lief-meisje, mijn eigendom geworden.
De klappen voelden voor haar zo heerlijk aan op haar lijf en dat in combinatie met mijn grote glimlach tijdens het slaan heeft haar doen besluiten de zweep voor mij te kopen.
Eén ding weet ze nu zeker, die klappen zal ze in de toekomst nog regelmatig op haar lijf voelen.

Bedankt lieverd xxx

Nadat ik de singletail had gekregen waren 3 andere dames aan de beurt!
Eerst ana, die er ook echt stond te genieten. Het omslaan van de zweep op haar blote lichaam had zij nog nooit eerder ervaren en ze vond het te gek.
Het was superleuk, ana kon er geen genoeg van krijgen, en ik gelukkig ook niet 😉

Vervolgens stond voor het eerst in lange tijd mijn lieve vriendin vonkje weer met haar billen bloot (YES!). En ja, ook zij heeft zo genoten. Het was heerlijk om te zien dat ze weer eens los ging.

Als laatste kwam ook mijn prachtige vriendin Iris in haar nieuwe rubberen outfit van Demask de dansvloer op huppelen, ook zij wilde wel even de klappen van de zweep voelen.
Zo aardig als ik ben was dat natuurlijk geen probleem, daar offer ik mezelf graag voor op 😉
Gelukkig waren er nog genoeg plekjes zonder rubber waar ik haar kon raken.

Thanks dames, love you all.

Na deze anderhalf uur was het tijd voor een drankje, een voetmassage voor de Meesteres en even chill hangen op de bank met de groep.
Even daarna was het alweer tijd om naar huis te gaan, de avond was weer omgevlogen, maar gelukkig is er volgende maand ook weer een party, op vrijdag 13 april.

Laat je niet afschrikken door vrijdag de 13e want alle party’s in het verleden op vrijdag de 13e waren TOP.

De foto’s bij het verslag zijn gemaakt door Cor & Jasmine. Lieverds, bedankt voor het vastleggen van alle speciale momenten van de avond xx

Wat kunnen jullie verwachten:
DJ’s: Marcel-S / Marco Verhoeven.
Fotografen: Cor & Jasmine
Show: Mistress Saint Lawrence
Kleding: Vell
Extra: Masters in Steel
Demonstratie: Miss Helios – Elektro.

Er is dus weer genoeg te doen en de reserveringen lopen al lekker binnen, dus zorg ervoor dat je het niet mist en reserveer op tijd, via mail party@mrs-manita.com of bel 06-24627481

Bedankt voor jullie aanwezigheid, en tot ziens op 13 april.

Liefs,
Meesteres Manita
Zondag 18 maart 2018


Uitleg van little-birdy

Hieronder kort even de uitleg bij mijn verhaal van vorige vrijdag.

Drie jaar terug kwam Devilish_Dutch mijn leven binnengewaaid wat ervoor zorgde dat alles in sneltempo op z’n kop kwam te staan en ik terug helemaal tot leven kwam.

Wat startte als een D/s groeide uit tot een vriendschap waarin hij mijn steun en toeverlaat werd waarin we er altijd voor elkaar zijn geweest in wat voor situatie ook.
Voor alles wat hij de laatste jaren voor me heeft betekend wou ik hem heel graag even op een originele manier bedanken.

Het heeft ons opnieuw hele mooie, intense en liefdevolle herinneringen bezorgd die we meenemen in onze toekomst samen.

Liefs, little-birdy


Het verslag van lief-meisje.

Het is weer vrijdag, de 2e vrijdag van de maand. Dat betekent gezellig naar de Showboat voor

Manita haar SM Play Party. Eerst lekker gegeten bij Manita thuis, daarna ons klaar maken om naar de Showboat te gaan. Gek genoeg maar na al die jaren nog steeds superzenuwachtig, maar dat is eigenlijk altijd al zo geweest!

Nadat we alles hebben ingepakt hup de auto in, en op weg naar de Showboat. Daar aangekomen eerst mijzelf omgekleed en ja was voor het eerst sinds lange tijd niet in mijn latex jurkje (dat was wel even wennen) Maar na veel complimentjes over mijn outfit trok de onzekerheid weg.

In begin van de avond ben ik met Manita even gaan kijken bij de kledingstand van QuasiModo en de extra stand met zwepen van Whips by Wolf, al snel wordt duidelijk welke zweep de voorkeur heeft bij Manita, en moet zeggen daar ben ik het helemaal mee eens;)

Ik hoorde in het begin van de avond dat er een demonstratie door Lady Peters werd gegeven – Voet bondage of te wel onderste boven hangen, nou dat leek mij wel wat en in mijn enthousiasme heb ik dat ook wel duidelijk laten blijken;)

Later op de avond nadat iedereen lekker heeft gegeten, en de show was afgelopen. Gingen wij naar beneden naar de studio van Manita voor de demonstratie van Lady Peters. Ik had alleen nog niet door, dat ik degene mocht zijn die als eerste dit mocht ondergaan. En dat was een leuke verassing maar vond het toch wel spannend. (Want stel je voor dat ik val;)) maar moet zeggen wauw wat was dat leuk, en wat geeft het een apart gevoel als je zo onderste boven hangt, (met wel een heel mooi uitzicht als je dan naar boven probeert te kijken opzoek naar mijn Meesters. Na even gehangen te hebben was het tijd om weer naar de grond te gaan, wat ik persoonlijk wel jammer vond omdat ik wel prima hing. Lady Peters legde mij uit, dat je het niet te lang moet hangen onderste boven als het de eerst keer is. Nadat ik weer op de grond lag. Heb ik eerst netjes Lady Peters bedankt voor deze ervaring, en bij deze nogmaals dank je wel lieverd vond het echt superleuk!! Daarna naar Manita toe, die eigenlijk meteen aan gaf dat ik bij het kruis mocht gaan staan voor een spel, meteen gingen de zenuwen door mijn lichaam en stond ik van binnen te trillen van spanning. Het is namelijk een behoorlijke tijd geleden dat ik samen met Manita in haar studio heb gestaan.

Waar voor mij de mooiste herinneringen liggen, samen met al deze gedachtes sta ik aan het kruis en wordt door Manita vastgezet. Ik doe mijn ogen dicht, en wacht vol spanning af wat er gaat gebeuren. Eerst en scherp gevoel dit herken ik meteen de kammetjes heerlijk dat scherpe gevoel over je lichaam. Altijd nog steeds sta ik behoorlijk gespannen en hoor veel geluiden om mij heen. Dan voel ik even niks meer en begin te twijfelen, is ze er nog? Wat gaat er gebeuren? Ik hou mijn ogen dicht en dan voel ik ineens een warm gevoel aan de achter kant van mijn hoofd, dit gaat samen met lichte tintelingen die zich verplaatsen van links naar rechts. Ik word rustiger en voel de spanning afnemen. Het warme voel blijft samen met de tintelingen, ik voel de aanrakingen van Manita over mijn lichaam dit voelt goed en zo vertrouwd. Daarna de afwisseling van de zweep wat overigens ook zo goed voel intens dreunt het door naar binnen waar het aan komt. Ik raak in mijn eigen wereldje. Ik alleen in mijn hoofd samen met Manita de rust is er, zo een heerlijk gevoel even alles loslaten! Weer komt er een heel warm gevoel automatisch volg ik met mijn lichaam de warmte, de tintelingen worden erger en voel de energie van Manita langs mijn lichaam en in mijn hoofd zo fijn, ik draai mij even om naar haar om te zeggen dat ik haar voel. Een mooi moment voor mij een gevoel van blijdschap komt over mij heen, samen met de rust in mijn hoofd en het gevoel van wauw wat heb ik dit gemist, wat is dit fijn. Ben zo dankbaar dat wij deze weg samen rustig weer in gaan. Toen we klaar waren even bijgekomen aan de voeten van mijn Meesteres. Ik kijk op en zie een prachtige vrouw en het enige wat ik toen dacht is wauw ik ben zo blij en trots om hier te mogen zitten nu.

Nadat Manita zich had omgekleed zijn we naar boven gegaan om een drankje te doen. Daarna vroeg Manita mij om de zweep die we begin van de avond hadden getest van    Whips by Wolf te halen voor een 2de test, dit vond ik natuurlijk helemaal geen probleem en ging hem blij halen. En moet zeggen wauwie wat voelt deze lekker zeg, dat gevoel dat je gevangen wordt door de zweep afwisselend van harder naar heel zacht superfijn. Deze zweep brengt mij snel in de wolken, maar was daar zeker niet de enige in. Meerdere hebben hem gevoeld en waren super enthousiast, dit samen met de twinkelende ogen van mijn Meesteres besloot mij deze haar cadeau te doen (dit natuurlijk is ook eigen belang want zou deze zweep veel vaker willen voelen om mijn lichaam).

Na afloop nog lekker en drankje gedaan en geklets op de bank voor dat we naar huis gingen. Het was een heerlijke avond en heb van begin tot einde genoten van alle mooie dingen die ik heb beleefd maar ook van alle mooie en lieve mensen om mij heen, dank jullie wel.

Liefs, Lief-meisje