Party 195, Mei 2018


Ook deze keer was ik vergeten om iemand te vragen om een verslagje te schrijven over de beleving van de avond. Maar ik kreeg het heldere idee om a Girl on Fet te vragen de jarige job van deze avond. Omdat wij privé contact hebben was dat met een appje geregeld 😉

En hoe leuk en complimenteus is dit verslag geworden echt lieve dame bedankt voor de mooie woorden xxx


Ook deze maand liepen de reserveringen al de dag na de party weer binnen dus het beloofde weer een drukke avond te worden. Inderdaad was die voorspelling juist. Het was geweldig, want meer dan 200 mensen hebben afgelopen vrijdag mijn party bezocht.

Het is zo fijn om omringd te zijn met zoveel mensen om je heen die ook van BDSM houden en zich allemaal heerlijk uitleven in de speelruimtes, aan de bar, relaxt bankhangen of lekker aan het dansen zijn.

Er waren tig gasten die kwamen vertellen dat de muziek zo geweldig was, sommigen dachten zelfs dat er nieuwe DJ’s aan het draaien waren.
Maar nee het waren gewoon mijn vaste jongens, Marco Verhoeven die de eerste set heeft gedraaid en Marcel S de 2e set.
“Complimenten voor jullie boys, and keep up the good work”

De kledingstand was een hele oude bekende van Fetish Company, Hans & zijn vriendin moi_AN, zijn degenen die deze stand beheren.
Al jaren staat Fetish Company gemiddeld 3x per jaar op mijn party! Wat ik van Hans begreep was het ook voor hun ook een goede avond geweest, ze hadden lekker veel verkocht!!!
(Zo fijn Hans dat het probleem van jeuk op mijn rug nu zo is opgelost, dankjewel).

En dat is natuurlijk wat wij graag willen voor de mensen die met een stand bij ons komen staan.
Hetzelfde kreeg ik ook terug van de van de 2 lieverds van de pinkponyclubnl.com die voor de eerste keer bij ons op de party stonden. (Nog bedankt voor het schattige plugje)

De show werd gegeven door Rubberstel.nl en zoals altijd geeft Kim van Ingen een show waar zij haar hart en ziel in heeft gestopt. Wij zijn weer verwend met de mooiste rubberen outfits die werden gedragen. Eerst van Kim zelf en ook van een leuke grappige hond die de show stal totdat hij in een zak werd gestopt en met riemen werd vastgesnoerd. Maar Kim had meer in gedachten en koos een lieve dame uit het publiek (roos) die ook werd gevangen en in een rubberen zak werd gebonden.
Geloof me, ze vond het geweldig dat hebben we aan haar gezicht kunnen zien. Helaas voor degenen die dit live hebben gemist, jullie gaan dat niet in het verslag terugzien want roos mag niet herkenbaar op de foto’s.

Natuurlijk heeft roos genoten van deze leuke verrassing voor haar en zal met veel plezier terugkijken als ze de foto’s persoonlijk heeft ontvangen.
Bedankt lieve Kim, hond, roos en Joost.

De demonstratie bullwhipping door Daisy, Frizo en Tim werd op de dansvloer gegeven want met deze lange zwepen is dat de beste plek.
Daisy weet er altijd weer iets van te maken, zowel zij als Tim waren prachtig geschminkt en er was veel aandacht besteed aan de leuke outfits waardoor deze demo meer op een show leek. Daisy en haar grenzeloze creativiteit zorgde ervoor dat het een genot was om naar te kijken.

Tot volgende maand maar weer lieverds, dan gaan we er weer iets leuks van maken!

Na deze demo was het tijd om mijn belofte na te komen en toevallig kwam de jarige aanlopen toen ik aan de bar een drankje zat te drinken. Dus snel mijn drankje opgedronken en naar beneden gegaan.
Hoe dat is verlopen kun je lezen in het verslag van A Girl on Fet
Het enige was ik daar nog aan toe wil voegen is: Goed gedaan dame trots op je, ik kijk alweer uit naar de volgende party. Want zij zal ook meewerken aan de bodypaint demo en een kleine show met mijzelf.

De prachtige foto’s zijn gemaakt door Jasmine & Erikfoto. Deze foto’s geven je een goede indruk van hoe de avond/nacht is verlopen.

Op deze avond hebben wij ook een kaart rond laten gaan voor fotograaf Cor en zijn vrouw Joke.
Joke is al meer dan 1 jaar ziek en wij wilde hen een beetje steun geven doormiddel van deze kaart.
Cor heeft mij dinsdags laten weten dit gebaar erg te waarderen ik vroeg mij jullie te bedanken.
Joke heeft dit niet meer van hem mee gekregen omdat ze al te veel verzwakt was.

Joke is uiteindelijk op vrijdag 18 mei overleden.

Wij wensen de familie heel veel sterkte de komende tijd!
Liefs Manita & Showboat crew

Wat kunnen jullie op vrijdag 8 juni verwachten:

DJ’s: Marcel-S / Marco Verhoeven.
Fotografen: Jasmine & Erik
Show: Verrassing
Kleding: Fetish Company
Extra: www.creacionel.nl
Demonstratie: Bodypaint – Miss-Daizy

Lieve mensen mis het niet want ook de komende party gaat weer geweldig worden!!!
Mail naar party@mrs-manita.com of bel 06-23972607 om te reserveren.

Tot ziens,
Meesteres Manita
Dinsdag 22 mei 2018


Verslag van a Girl on Fet

Ja hoor, het is weer zo ver. Ik ben te laat. Ik had mezelf voorgenomen om 22.00 uur op de boot te zijn. Dat is het nu. En ik sta nog thuis in de gang. Ik pak m’n laatste spullen en ren de deur uit. Haasten… ik weet niet beter.

Aangekomen op de boot is het druk. Heel druk! Het is spitsuur in de kleedkamer, maar dat is alleen maar een goed teken. Het wordt gezellig! En dat is vandaag extra leuk, want om 12 uur ben ik jarig. Ik kom al meteen een paar bekenden tegen. Eenmaal omgekleed en boven, staan daar vrienden die helemaal niet zouden komen. Wat leuk! Daarna tref ik Manita aan de bar en we knuffelen elkaar. Ik ben zo blij dat ik haar heb ontmoet en dat we het zo fijn hebben. Vanilla is fijn met haar. BDSM is fijn met haar.

Ik klets hier en daar wat, ontmoet allemaal nieuwe mensen en ik geniet van wat er om me heen gebeurt en te zien is. We gaan richting middernacht en ik word een beetje nerveus. Manita had wel wat gezegd over een birthday-spanking, maar ja… hoe serieus was dat? De klok komt dichter bij de 12 en ik weet niet zo goed wat ik moet verwachten. Eigenlijk niks, maar toch zegt m’n gevoel dat er iets komt.

Dan is het 12 uur. Tijd voor de volgende show. Manita heeft de microfoon en zegt iets over de show. Maar voordat die begint, is er nog iets. Mijn verjaardag! Ze roept me bij haar en heeft een cadeautje in haar handen! Een boekje voor “een supervrouw zoals ik”. Zo lief! Dan laat ze de hele boot voor me zingen. Wauw! Wie kan dat nou zeggen? Ze heeft ook nog een fles bubbels geregeld, zodat ik kan proosten met m’n vriendjes. Ik voel me echt jarig!

Het is een drukke avond en Manita is ook druk. Ik draal wat om haar heen, maar als andere vrienden vragen of ik mee ga naar beneden voor een spel, vind ik dat wel een goed idee. Ik heb niet eerder met ze gespeeld, maar het is een fijn, betrouwbaar, mooi stel en ik ben nieuwsgierig. Beneden worden zij en ik voorover gezet door Hem. Billen de lucht in en we krijgen een flinke spanking. Zij en ik zoenen elkaar tijdens het spel en zo “troosten” we elkaar wat. Maar daar wordt al snel een stokje voor gestoken. We krijgen allebei een gag in. Jammer! Dat zoenen met haar was fijn! Ik geniet van de spanking, whipping, het haren trekken en de dwingende hand van Hem. Uiteindelijk worden we op onze knieën gedwongen en zitten zo even na te genieten van het spelen.

We komen boven en drinken een drankje. Daar komt een knappe man ook net boven, waar ik eerder die avond mee heb kennisgemaakt. Hij feliciteert me. En hij heeft zin in spelen. Slaan eigenlijk. Of ik daar ook zin in heb. Ik was net klaar natuurlijk, maar kan best wat meer hebben, en wil ook wel meer hebben, dus waarom niet? We gaan naar de studio waar ik me uit mag kleden en een metalen stang mag vastpakken die aan een takel hangt. Ik kan bewegen, wat heen en weer stappen, kan ook gewoon loslaten als ik wil. Dat is wel een fijn idee. Heel veel verschillende zwepen komen tevoorschijn. Ik ken ze niet allemaal, maar ik vind t geweldig! Het is heerlijk om alle verschillende effecten te voelen. Dan moet ik 5 tellen blijven staan. 5 tellen… wat is nou 5 tellen? En dan voel ik links en rechts op m’n rug, om en om, een hele scherpe, felle, brandende pijn. Zo zijn 5 tellen best heel lang, maar wat een geweldig gevoel! Meteen erna dezelfde opdracht. Ik voel dezelfde brandende pijn nu links en rechtsachter op m’n benen. En ik geniet… 5 hele tellen lang. Als afsluiting mag ik tot 39 tellen. Nog 39 slagen met verschillende zwepen. Voor elk jaar 1. En ik durf te vragen om 1 extra voor het komende jaar.

Eenmaal weer boven heb ik hele mooie streepjes aan de achterkant op mijn rug en benen. Ik geloof dat het een tiger whip was waarvoor ik 2x 5 tellen moest staan. Ik begrijp de naam. Zebra had ik ook begrepen. Maar of dat een naam voor een zweep is…?

Even bijkomen met een drankje. Even kletsen met wat mensen. Even dansen op de dansvloer (waar toch ook weer een zweep bij komt, wat word ik toch verwend!). Dan even naar Manita toe. Ze is beneden. Het is niet zo druk meer en we kletsen even. Dan vraagt ze om haar koffer, zet mij met mijn rug tegen de muur en geeft me opdracht me uit te kleden. En dan lijkt het er toch op dat die birthday-spanking geen grapje was. Stiekem juich ik vanbinnen. Dat andere spel was leuk hoor, maar zij kenden mij niet. Manita wel. Ze weet dat ik vrij veel kan hebben. En ik weet dat Manita een sadist is. En dat matcht zo leuk J. Ze zet mijn polsen vast met boeien en kettingen. We kunnen elkaar aankijken en zien hoe de ander het spel beleeft. En ik zie wat er om ons heen gebeurt. Ik zie dat er publiek komt, dat er steeds meer mensen blijven staan. Maar dat zie ik in m’n ooghoeken. Ik zie vooral Haar, nu als Meesteres, maar daaronder nog steeds als vriendin. Ze wil me geven wat ik nodig heb en waar ik naar verlang. En ik weet dat Zij dat kan. Ze gebruikt verschillende zwepen, maar vooral de bull whip. Ze bouwt het op, maar sommige klappen zijn al flink raak. Langzaam word ik warm en worden de slagen harder. Ik zie Haar gezicht, geconcentreerd als Ze slaat. Tussendoor met een glimlach, genietend van wat Ze ziet. Ik glimlach terug, want ik geniet net zo. Mijn huid begint te branden en ik begin te kreunen bij de slagen. Ik geniet van de pijn en voel mezelf in een flow komen. Ik ben er wel bij, ik zak niet weg. Maar ik voel de rush over me komen. Het geeft me energie om verder te gaan, maar ook de ontspanning die ik zo nodig had. Ze blijft me bewerken met Haar zweep, steeds harder. Dan moet ik een stap naar voren doen. De zweep krult zich om mijn lijf heen en het uiteinde komt met een felle slag op mijn lichaam terecht. De pijn brand en ik laat me nu wel echt horen. Na ongeveer 10 slagen verlies ik mijn kracht even en raak in onbalans. Ik laat me tegen de muur zakken en voel Manita naast me. Ze maakt mijn polsen los en zegt me bij Haar te komen zitten. Op de grond zit ik tegen haar benen aan en laat m’n ogen even dichtzakken. Ik geniet intens na. Alles brand en is gevoelig, maar ohhhh… wat voelt dat verschrikkelijk fijn.

Eenmaal bijgekomen gaan we naar boven en drinken bubbels aan de bar. We praten nog wat na en ik kan er maar niet bij hoe mooi deze avond was. Op dat moment zit ik nog teveel in mijn roesje om het echt te beseffen. Nu ik alles weer herbeleef, zo tijdens het opschrijven van deze ervaring, besef ik me dat ik enorm veel geluk heb. Dat ik zoiets moois te mogen meemaken, dat ik Manita heb ontmoet, dat ik zoveel mooie mensen om me heen heb, dat ik mijn weg begin te vinden in deze mooie wereld. Een wereld die door velen als donker en duister wordt gezien. In die wereld vind ik mijn licht. In die wereld voel ik dat ik leef. In die wereld wil en kan ik zijn. En daar kan ik IK zijn.

Dank je wel, lieve Manita.
Sadistisch?
Jij?
Ik kan het me niet voorstellen…