Party 194, April 2018


Het was een rare week, de week voor de party, erg druk en opmerkingen van mensen over verrassingen. Nu hou ik niet zo van verrassingen, want dan heb ik geen controle over wat er gaat gebeuren en daar word ik erg humeurig van.
Wat helaas ook is gebeurd, ik had een humeur om op te schieten!

Want slaaf gerard had een limo geregeld die mij die avond naar de Showboat moest brengen.
Zo niet mijn ding, zo’n opvallende witte auto met iets te veel poeha naar mijn idee!
Maar goed voor slaaf gerard heb ik mezelf eraan overgegeven!
De foto’s van het aanrijden, uitstappen en de rode loper zijn toch verrassend leuk geworden. Gelukkig wist ik toch een glimlach op mijn gezicht te toveren wat meestal niet lukt als ik iets niet leuk vind. Maar goed g had zo zijn best gedaan dat ik niet anders kon dan een lach op mijn gezicht zetten, zeker omdat hijzelf een glimlach van oor tot oor had.
Dus bedankt Bertus en gerard voor de verrassing maar NOOIT MEER DOEN!!

Omdat de limo 15 min te vroeg was waren we al om 19:50 op de Showboat wat wel even de gelegenheid gaf om met een klein groepje een glaasje bubbels te drinken en dat was gezellig!

Want ook Gerard & Esther had g geregeld om deze avond met ons te vieren.

Om gerard voor eens en altijd duidelijk te maken 😉 dat ik niet van dit soort verrassingen hou, had ik de avond ervoor een oproep op Fetlife gezet voor 12 dames. Deze dames moesten met mij 12 ½ min slaan op gerard J en dat heeft hij geweten. De 12 ½ min hebben we niet volgemaakt want de groep van 12 dames gebruikte bijna allemaal harde zwepen dus op een gegeven moment vond ik dat het mooi was geweest.
Ikzelf had ook nog een verrassing voor gerard! Hij heeft tig jaar geleden ooit een halsband van mij gekregen voor zichzelf maar nooit een echte collar en die heeft hij nu wel van mij gekregen.
Ik had eerder die week al contact gehad met Masters in Steel en die had er diverse meegenomen zodat ik kon uitzoeken. En ik heb echt een mooie voor gerard gevonden die hij voor de rest van zijn leven mag dragen! Jullie begrijpen ook op dat moment had hij een glimlach van oor tot oor.

Tijdens dit moment stond iedereen om ons heen te lachen en te klappen en dat was een heerlijk gevoel.

Na deze happening was het tijd om het buffet te openen en gelukkig was onze vaste kok Appie weer terug van vakantie dus het eten was weer superlekker!! Ik heb er weer van genoten en velen met mij!

De kledingstand werd deze keer bemand door oude bekende Vell die mijn ontzettend hebben geholpen om op deze party te staan!! Lieverds bedankt en ik hoop jullie volgende jaar nog eens te mogen uitnodigen?

Om middennacht was het tijd voor de show van Mistress Saint Lawrence en haar crew.
Samen met nog 3 Meesteressen en 3 slaven werd het weer een heerlijk zwepenspel van Saint Lawrence met een zweep, die ik nog niet eerder had gezien (zie foto’s) Er kwamen prachtige licht effecten vanaf. Ook slaaf willem kreeg het hard te voorduren eerst werd er aan zijn balzak een constructie gehangen van tig jeu de boule ballen ik schat iets van 30 stuks.
Grappig was dat er na verloop van tijd een paar waren afgevallen omdat het te zwaar werd voor Willem om rechtop te blijven staan. De mensen die de ballen opraapten keken verbaast omdat het echt de originele zware balen waren. Daarna werd willem in een leren bodyback gehesen en moest hij op de grond liggen zijn piemel stak nog uit het pak en boven dat deel werd een tafeltje gezet met een gat waar zijn piemel doorheen moest en mat een bondage werd vastgezet.
Eenmaal vast gingen de dames hem bewerken met hun hakken, nagels, vuurwerk en een stroom pistool hij schreeuwde het uit van de pijn of was dat toneel waarschijnlijk wel willem kennende. De 6 performers mochten een groot applaus in ontvangst nemen! Bedankt Saint Lawrence en crew.

Het was echt een geweldige avond, het was lang geleden dat het zo druk was als deze vrijdag de 13e en het is door de jaren heen ook wel bewezen die de vrijdagen die op de 13e vallen altijd uitzonderlijk goed zijn. Vol op speelplezier in alle ruimtes en wederom weer veel nieuwe gasten waarvan sommigen het helemaal geweldig vonden. Er waren ook wat mensen die via de Showboat club zelf waren gekomen om eens een keer te kijken en die kwamen erachter dat BDSM toch niet hun ding is! Maar de sfeer en de saamhorigheid op deze avond vonden ze wel heel speciaal.
Maar ze hebben het geprobeerd en het is verstandig want dan weet je zeker of het wel of niet jouw ding is “ BDSM “

Om 1 uur was de demo die het super goed werd gegeven door Miss Helios, deze dame had ik later gevraagd om een verslagje over haar beleving van de avond te schrijven en dat is prima gelukt.
Dus over deze demo hoef ik verdere niets te schrijven. Bedankt lieve Dame xx

Rond 2:30 heb ik nog even mijn nieuwe singletail gepakt om lief-meisje en gerard nog even te rappen op de dansvloer. Ik hoop dan altijd dat de groep die om die tijd vaak op het punt staat om naar huis gaan nog even binnen te houden en dat is gelukt.
Het was weer een heerlijk spel met deze 2, beide liefhebbers van deze zweep!

Natuurlijk was er op het einde weer de gebruikelijke voeten massage van Ruudje en even het gezellig na praten op de banken met het laatste groepje dat altijd blijft hangen. (altijd zo gezellig)

Maat toen was het echt tijd om naar huis te gaan want de volgende dag zou een spannende dag worden voor mij, want ik werd zaterdag om 13u opgehaald om eindelijk mijn pup Tovar op te halen samen met Robert-Erik & ana. Het was een heerlijke dag en ik ben heel blij dat ik dit hun heb mogen delen. Bedankt lieverds xx

Later op de dag is ook lief-meisje gekomen en die heeft ook gezellig met ons mee gegeten.
Tovar doet het super goed maar is erg bewerkelijk en dat is dan ook de grootste reden dat het verslag deze keer zou laat online komt.
Maar goed, het is wel een geweldig hondje waar ik en Luna nog veel lol aan gaan beleven.

De foto’s onder dit verslag zijn gemaakt door Cor & Jasmine.  Jullie ook weer bedankt xx

Op de party van 11 mei kunnen jullie het volgende verwachten:

DJ’s: Marcel-S / Marco Verhoeven.
Fotografen: Erik & Jasmine
Show: Rubberstel.nl
kleding: Fetish Company
Extra: Pinkponyclubnl.com ( nieuw op deze party)
Demonstratie: Frizo & Daisy – Bullwhip

Fijne zondag verder!

Liefs,
Meesteres Manita
Zondag 22 april 2018


Verslag Miss Helios

Een aantal weken geleden werd mij gevraagd of ik 13 April een demo elektro wilde geven op de Showboat. Het was voor mij al een hele tijd geleden dat ik daar een keer was geweest en ik vind het ontzettend leuk om een demo te geven, dus voor mij twee vliegen in een klap. Aangezien ik best wel een eindje rijden heb, had ik ’s middags mijn spullen al vroeg klaar staan. Voor mijn vertrek kreeg ik nog een berichtje binnen van Manita dat ze opzoek was naar een 12tal dames die samen met haar wilden slaan op haar slaaf, vanwege hun 12,5 jarig D/s jubileum en of ik mee wilde doen. Een unieke mogelijkheid waar ik dan ook niet lang over na hoefde te denken. Dus nog snel even mijn speelkoffer inpakken met het nodige materiaal en het was tijd om te gaan.

Iets later dan 21.00uur kwam ik aan bij de Showboat. Ik had natuurlijk best wel wat spullen bij me, maar kon gelukkig dichtbij parkeren. Eenmaal binnen werd ik van meerdere kanten vriendelijk begroet en werd mij hulp aangeboden om mijn spullen naar binnen te krijgen. Ik kreeg een kluisje voor mijn privé spulletjes en vervolgens een korte rondleiding door de boot.

De sfeer is bij binnenkomst gelijk al goed. De ruimte tussen de kluisjes is knus, maar dit geeft gelijk al de mogelijkheid om met verschillende mensen in contact te komen. Direct naast de kluisjes is een grote speelruimte die vanaf begin af aan al goed wordt bezocht. Het leuke van deze ruimte is, dat wanneer je naar je kluisje toe loopt je mee kunt kijken door de tralies heen. De ruimte wordt op deze manier afgeschermd van de directe looproute, waardoor je met je spel niet continu rekening hoeft te houden met voorbijgangers, maar is zo gemaakt dat je er vanaf de loopt route wel voldoende zicht op hebt om mee te genieten op een afstandje, wat ik ook zeker heb gedaan.

Nadat ik eenmaal alle spulletjes een plekje had gegeven ben ik eerst rustig even een sigaretje gaan roken. Er zijn 2 verschillende rookruimtes wat het voor een verslaafde zoals ik erg plezierig is. Bij binnenkomst in de rookruimte kwam ik direct met andere rokers in gesprek. Het was dan ook erg gezellig en voor ik het wist hoorde ik Manita haar aankondiging maken op de dansvloer. Ik sloot snel aan bij de andere dames op de dansvloer, echter was ik nog niet voorbereid en lagen mijn eigen zwepen nog in mijn kluisje! Gelukkig stond er een bekende achter mij die wel al zijn zwepen bij de hand had en mocht ik hier een van lenen, waarvoor mijn dank! Het idee 12,5 minuten lang met 12 dames haar slaaf slaan met een zweep. Dit was echt erg leuk om te doen en mee te maken. Ondanks de grote diversiteit van dames en zwepen wisten we er met zijn allen een goede samenwerking van te maken. We stonden met zijn allen in een kring om haar slaaf heen en wisten om de beurt wel een lichaamsdeel te raken. Toen het voor hem moeilijker werd om de zwepen staand te incasseren kreeg hij een kleine pauze, waarna hij al onze voeten langs mocht, hierdoor konden we nog makkelijk zijn billen raken. Ik weet niet of we de uiteindelijke 12,5 minuut hebben gehaald, maar het was erg leuk om te doen en ik vind dat haar slaaf het goed vol heeft gehouden. Na het incasseren kwam toch wel het mooiste moment. Haar slaaf werd voorzien van een mooie metalen collar. Ik wil jullie dan bij deze ook nogmaals alle twee feliciteren met dit jubileum en hoop dat er nog vele mooie jaren voor jullie zullen volgen!

Na de collaring werd het buffet geopend. Wat een ruime keuze aan heerlijk eten! Met mijn bordje eten ben ik even plaats gaan nemen aan de bar. Ook hier kwam ik al snel weer in contact met verschillende mensen. Ik moet dan ook zeggen dat het een leuk gevarieerd publiek is wat de Showboat bezoekt en het is geweldig om te zien wat voor kleding sommige mensen dragen!!

De tijd ging enorm snel voorbij en voor ik het wist vond de show plaats op de dansvloer. Het was erg druk en er stonden veel mensen om heen, waaruit ik op kon maken dat ook dit een groot succes was. Voor mij was dit een mooi moment om even een rondje te lopen en te kijken bij andere mensen die ook druk met hun spel bezig waren. Er zijn beneden meerdere ruimtes waar gespeeld kan worden en deze waren ook allen bezet.  Het is erg leuk om te zien dat er echt voor iedereen wel wat te beleven en te doen is. Wat mij ook nog even brengt bij de twee stand die aanwezig waren deze avond. Masters in steel met hele mooie metalen spullen en Vell met mooie zelfgemaakte leren kleding. Kortom echt aan alles word gedacht!

Iets na 1 uur was het voor mij tijd om mijn spullen klaar te zetten. Ik mocht in de ruimte beneden gaan staan bij de douches, zodat er voldoende ruimte voor eenieder was om aan te sluiten. Helaas moest ik hierdoor wel een trio storen in hun spel, waarvoor mijn excuses. Manita had nog even een laatste rondje gelopen en ik moet zeggen dat ik vond dat er veel mensen aanwezig waren ten tijde van mijn demo. Door de grote groep en de relatief korte lengte van mijn stroom snoeren was het niet altijd even makkelijk om iedereen goed te bereiken met de violetwand, maar dankzij een goede samenwerking was dit geen probleem. Voor mij was de demo een groot succes, het is leuk om te zien dat mensen die eerst toch wel enigszins eng vinden, later met een hele andere ervaring weg lopen en ook leuk om te horen dat er veel mensen zijn die je toch weer nieuwe dingen kunt vertellen. Ik heb dan ook veel positieve reacties gekregen (ook later in mijn mailbox nog) wat ik dan ook weer erg leuk vind om te horen!!

Al met al heb ik dus een zeer leuke avond gehad en was het voor mij een geslaagd feestje!

Miss. Helios