Party 197, Juli 2018


Twee van mijn graag geliefde gasten hadden al een tijdje relatie dingetjes en deze party was de relatie echt voorbij! Meneer Kramer was deze keer alleen en ook ik had hem beloofd wat steun te geven op deze eerste avond alleen. Maar zoals jullie kunnen lezen is dat helemaal goed gekomen en was ik niet deze enige die er voor hem was.
Maar dat was ook de reden van mij om hem te vragen of hij niet een verslagje wilde schrijven over zijn beleving van de avond.

En prachtig verslag echt dankjewel voor je open- en eerlijkheid!
Je had al een plekje in mijn hart maar nu nog een iets groter stukje.

Manita xx


Meestal als het mooi weer is, dan is de party minder drukbezocht maar deze vrijdag, vrijdag de 13e was een topavond, echt superdruk zelfs!
Feit is op elke vrijdag de 13e is het bij ons altijd drukker dan ander vrijdagen dus wij hebben geen slecht gevoel op vrijdag de 13e (geen bijgeloof maar bewijs)

Het is een heerlijk compliment na al het extra werk dat wij er als team hebben verzet, het laatste 1 ½ jaar. Wij hebben nieuwe doelgroepen aangesproken, elke maand een andere demo toegevoegd aan het programma en gelukkig met goed resultaat, de party loopt vanaf oktober 2017 weer prima.

De grootste verrassing voor mij deze avond was dat oud Dm’er Fleur een andere oude Dm’er had meegenomen! Mijn oude slaaf hans was in die tijd mijn rechterhand op de party net als dat nu gerard dat is. Zie openingsfoto bij het verslag Fleur & Hans.
Ik zie jullie graag nog eens terug lieverds xxx

De show werd gegeven door Meesteres Madieanne en haar team bestaande uit Knuffelfantje, Willem Vastbinder & Chantal.
Knuffelfantje was de hond die met enthousiasme door het publiek heen ging om zijn knuffels te halen, maar zichzelf daarbij bezeerde en behandeld moest worden door Zusters Madieanne en Chantal.
Hij bleek meerde poten te hebben gebroken dus werden die in een gipsverband gezet.
Wat wel hilarische beelden opleverde zoals jullie in op de foto’s kunnen terugzien.

Willem Vastbinder had een eigen stukje toneel, alleen helaas denk ik dat de meeste mensen niet doorhadden wat hij aan het doen was. (ik zag het pas op de foto’s)
Nu hou ik zelf van die extreme dingen maar voor sommige is dit te veel dus je bent gewaarschuwd er kunnen schokkende foto’s tussen zitten van Willem.
Maar dan weten jullie nu ook allemaal wat zich daar voor de spiegel afspeelde.

Bedankt Madieanne en Team.

De Demonstratie: Interactieve Firepay werd gegeven door D_Moon_, Vetertje en X_Wolfje.

Voor de veiligheid in de doucheruimte i.p.v. op de dansvloer konden de mensen zich van tevoren aanmelden, maar dat had niemand gedaan behalve ik zelf 😉 Ik had bedacht dat Lief-meisje leuk oefenmateriaal zou zijn en dat was ze maar helaas geen foto’s van.

D_Moon_ schreef ….altijd al eens met flashcotton willen spelen? Een fireflogger proberen? Vlammen van een meter op je buik hebben? Of gewoon eens een subtiel fakkeltje of vlammetje voelen? Dan kan dat de 13e gebeuren!!

Toch was de opkomst en belangstelling groot, maar buiten mezelf en Lief-meisje en een slaaf die van zijn Mrs. Jane moest durfde verder niemand het ondergaan.

Bedankt voor D_Moon_voor deze mooi duidelijk uitgelegde Demo!!!

De kledingstand van Passie & Plezier stond voor het eerst bij ons en niet zonder succes.
Ze hadden een leuk voorraad bij zich dus de mensen hebben lekker gekeken en gekocht.

Op 9 november zien we Royco en KamaMedea weer terug, maar dan als extra standje met zwepen. Maar ik heb de belofte al gedaan dat ze in 2018 ook weer welkom zijn als kledingstand.

Het enthousiasme over de Dj’s Marcel S & Marco Verhoeven heeft Meneer Kramer al in zijn verslag beschreven. Goed werk weer jongens en Marco Verhoeven, ik wens je een fijne vakantie en tot ziens weer op 14 september.

Als extra stand was zwepenmaker Leiband er en natuurlijk ben ik weer bezweken voor een prachtige korte single tail of heet deze anders Leiband?
Maakt ook niet uit ik heb er even kort mee gespeeld, eerst op Lief-meisje en later even een met Storm. En ik was verkocht.

Ook nog even een berichtje voor Joep jij houdt het nog te goed om deze zweep even te voelen!!!

Verder was het een groot speelparadijs en een genot voor mij om rond te lopen en dan te zien dat alle speelplekken bezet zijn en dat iedereen staat of ligt te genieten van elkaar.

Zo Mooi!!!

Ook had ik de ruil en verkoop beurs weer tot leven geroepen er was geen grote opkomt buiten mijzelf, D_Moon_ en nog een gast was er verder niemand.
Maar het was een succes, ik heb bijna al mijn spullen verkocht en de andere ook en daardoor weer andere blije gezichten met 2e hands mooie spullen voor een klein prijsje.

Daarom gaan we dit in de toekomst elk kwartaal doen en de eerstvolgende is op
vrijdag 14 december 2018.

Ik verwacht dat de opkomst dan groter is en ook ik heb genoeg tijd genoeg om mijn andere
3 kasten een leeg te maken en dingen weer te verkopen. Dus wil je staan dan kun je jezelf vanaf nu al aanmelden.

Vraagje; in de natte ruimte hebben wij normaal een bondageplank staan maar deze ontbrak deze keer omdat ik erachter was gekomen dat diverse riemen stuk waren.
Via Meesteres Kim heb ik nieuwe gekocht maar wie wil zou deze voor mij goed willen bevestigen, in ruil voor gratis entree?

Wil jij dat doen bel of mail mij dan!!! Party@mrs-manita.com of bel 06-23972607.

De foto’s zijn deze keer van Erikfoto en Cor Bruin, Cor die voor het eerste keer na de dood van zijn vrouw weer op de party was.
Fijn dat je er weer was Cor xxx

Cor scheef: Ik heb het wel naar mijn zin gehad maar is toch best moeilijk. dubbel dus. Hoop volgende keer mooiere plaatjes te maken..

Ik schreef er zaten prachtige foto’s tussen xxx

De volgende party is op 10 augustus en dan kunnen jullie verwachten:

DJ’s: Marcel-S / Marco Verhoeven.
Fotografen: Cor & Erikfoto
Show: “kinbaku show door Samuel_ & Serotinal”
Kleding: Fetish Company
Extra: Miss Helios SM Toys, metaal, violetwand
http://www.mysmshop.nl/
Demonstratie: “kinbaku demo door Samuel_ & Serotinal”

Dus twijfel niet er reserveer alvast kun je het ook niet meer vergeten!
Party@mrs-manita.com of bel 06-23972607.

Tot ziens op vrijdag 10 augustus,
Meesteres Manita
Donderdag 19 juli 2018

————————————————————————–

Verslag van Frits (MeneerKramer)

Of ik een verslag wil schrijven van een heerlijke avond? “Natuurlijk, lieve Manita!”

Uitgerekend nu vroeg ze het mij; een bijzondere avond die voelt als een dierbare reis. Een reis, terug naar mijzelf. Daarover straks meer.

Wat voorafging

Mijn langdurige relatie is definitief verbroken, na een periode van worsteling tussen afstand en nabijheid. We hadden al enkele pogingen tot afscheid nemen gedaan, maar vonden elkaar steeds weer de afgelopen maanden. En nu is de rek er dus uit. Te veel projecties over en weer, te veel pijn. Voor beiden een grote opgave om voorbij de eigen pijn in zachtheid de ander te blijven zien. En het valt nu eenmaal niet mee om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen pijn en kleinheid. Niet voor mij. Niet voor haar.

De knoop is een paar weken geleden echt definitief doorgehakt en de sleutels zijn letterlijk ingeleverd. Terug naar mijn eigen basis.

Is ons feest ook mijn feest?

En dan ga je dus zomaar voor het eerst alleen naar een feest op de showboot. Ons feest!?

Zou het ook ‘mijn feest’ kunnen zijn? Natuurlijk wist ik dat er lieve en fijne bekenden zouden zijn. Ook weet ik dat ik een sterke eigen basis heb, van waaruit ik veel energie en een fijne flow heb. Toch een raar en wat onwennig gevoel om alleen naar dit feest te gaan. Het begon al met de rituelen thuis die er niet waren. We eten altijd iets lichts en kleden ons gezamenlijk aan. Zij rookt als gelegenheidsroker altijd haar sigaretje op het balkon. Dan kiezen we de spullen om mee te nemen voor ons spel. Het voor haar meest kwetsbare attribuut, stopt zij als ik aan het douchen ben zelf in de tas. Dan samen de auto in naar de Showboot. Maar dat ging nu dus allemaal anders. Het voelde wat minder als een ritueel, toen ik een korte douche nam, de spullen in de tas deed en de auto instapte. Spullen? Wilde ik eigenlijk wel spelen deze avond? Toch maar wat in mijn tas gegooid en op pad gegaan.

De aankomst

In de auto stond ik er allemaal weer even bij stil en bedacht ik me nog hoe ieder zo altijd zijn verhaal meeneemt naar de boot. Ook wel een mooie gedachte, vond ik. Ik kwam (iets later dan gewoonlijk) aan. Het rijtje auto’s was al langer dan gebruikelijk. Hier en daar zat nog iemand in de auto. Voor de boot stond een handjevol mensen te roken. Binnen aangemeld, kleedde ik me snel om. En zoals altijd, was er weer dat specifieke sfeertje in de kleedkamer.

In de kleedkamer gebeurt altijd wel wat. Sommigen zijn wat gespannen en naar binnen gekeerd. Anderen zitten al helemaal in hun spel. En weer anderen zijn aan het kletsen, alsof ze vrolijk in de kroeg staan. En het gevecht om de lockertjes dicht te krijgen levert altijd leuke onderonsjes op. Even deo uitgeleend en een mooie mevrouw in haar korset geholpen. Ergens in de kleedkamer blafte een vrouw haar man af, die een instructie niet goed uitvoerde. Hij verontschuldigde zich zenuwachtig en wist dat de consequenties van zijn fout nog zouden volgen die avond. Dat was heel voelbaar. De avond begon. Ik besloot beneden door de speelruimten te gaan en achterin de trap naar boven te nemen. Beneden hadden verschillende mensen 2e hands spullen uitgestald. Een klein marktje dat Manita voor deze avond georganiseerd had. Iedereen kon deelnemen. Ik zag al snel dat er voor mij niets bijzat. Boven aangekomen, zag ik Beau. Na een knuffel bestelde ik een drankje en ging ik naar de dansruimte.

Dansen

Jaaaaaaa. Mijn favo DJ was er. Daar werd ik spontaan vrolijk van. Heerlijk vind ik het om te dansen op de boot. Vaak sta ik alleen op een lege dansvloer in mijn eigen bubbel. Dat was ook nu het geval. Een heerlijke manier om helemaal in mijn lijf te zakken.  Als ik in mijn dansflow kom, dan vergeet ik dan alles om me heen. Mijn hoofd gaat uit. Een bekende uitspraak van Osho is: ‘Vergeet de danser. Wordt de dans.’ Dat is precies wat ik op dat moment kan ervaren. Ik bedacht me later die avond dat dat ook precies is, waar een mooi spel over gaat. Niet ‘doen’, maar ‘zijn’. Het is ook wat bij mij maakt of het spel van anderen me raakt, of juist niet. Na een half uurtje dansen zag ik kinkZeus en Merida1 binnenkomen. Ze kwamen direct bij me zitten. De hele avond veel met ze opgetrokken. En ook zo gelachen, toen KinkZeus (die vroeger professioneel danser was en oa in Cats speelde) een Tarzan-act deed. Echt briljant.

Toen maar weer dansen. Ineens stond Manita naast me met haar microfoon. Ze opende zoals altijd met de woorden: “Hallo lieve mensen”. (ik hoor het haar zo zeggen in mijn hoofd) Hierna het buffet en de show’s beneden en boven. Ik kreeg er maar weinig van mee dit keer. Ik kwam nauwelijks beneden en heb ook niet gespeeld of gesekst dit keer. Het voelde goed, zo in mijn eigen flow en vaak de nabijheid van al die lieve mensen. En ik genoot van alle vertrouwde gezichten. De altijd vrolijke en speelse Storm, Beau&friends;), Djemo, Kinkzeus, Merida en vele anderen. En natuurlijk nog even een fijne grote knuffel van Manita. Fijn om me zo gezien te voelen deze avond.

Ons feest is ook mijn feest, bleek wel. Ik kwam alleen, maar voelde me dat geen moment. Floep, het was ineens 4:00. Huh? Ja! De avond was voorbijgevlogen. De rit naar huis was fijn. Lekker in mijn eigen energie genoot ik na op een stille snelweg naar huis. Wat een heerlijk feestje toch altijd. “Dankjewel, lieve Manita. Tot de volgende keer.”

Frits (MeneerKramer)