Party 205, Maart 2019


Pas laat in de week dacht ik er aan dat ik niemand gevraagd had voor een persoonlijk verslagje.
Uiteindelijk zag ik een leuk verslagje van Damiana voorbij komen op Fetlife en heb deze lieve dame toen een berichtje gestuurd of ze haar verslagje nog een beetje zou kunnen aanvullen zodat het bruikbaar zou zijn voor in mijn verslag.
En dat is geluk zoals jullie straks kunnen lezen.

Bedankt lieverd xxx


Het was vergeleken bij de laatste maanden een wat rustiger avond. Geheel tegen mijn verwachting in  omdat dit de laatste avond was dat onze TOP DJ Marco Verhoeven zou draaien.
Helaas waren vele vaste bezoekers deze avond niet aanwezig om afscheid van hem te nemen.
Degene die er wel waren hebben een CD gekregen van Marco om thuis of in de auto nog eens heerlijk te kunnen nagenieten van zijn muziek!

Deze avond kwam DJ Timeless proefdraaien. Of hij tot het vaste DJ team gaat behoren moeten wij nog beslissen.
In april zal er ook weer een gast DJ mee draaien: DJ Sydney. Deze DJ heeft jaren geleden al diverse keren op de party gedraaid. Hij viel dan in als Marco of Marcel op vakantie waren.

Dat is echter al zeker 8 jaar geleden dus ook hij komt een avondje de sfeer even proeven en draaien. En natuurlijk om te kijken of hij het nog leuk vindt om op mijn party te draaien.

Dat het wat rustiger was heeft verder niets afgedaan aan de avond. Qua sfeer en spel het was gewoon weer een top avond die veel te snel voorbij was.

Samen met lief-meisje was ik al vroeg op de Showboat omdat we deze keer weer de ruil en verkoop markt hadden. Deze keer was een groter succes dat deze vorige keren 2 keer.
Andere mensen hadden nu ook spullen of kleding meegenomen voor op de inlegtafel. En er zijn weer een aantal mensen met leuke dingen naar huis gegaan. Of beter nog: er waren zelfs mensen die het meteen hebben aangehouden of gebruikt.

Ik wil mijn 2 lieve vriendinnen vonkje en a Girl on FL weer bedankt voor het bemannen van de inlegtafel. Xxxxx

Lief-meisje deze keer niet achter de inlegtafel maar aan mijn zijde en dat is weer gezellig verlopen 😊. Wij hebben mooie spellen gezien en veel leuke gesprekken waardoor de avond erg snel voorbij was. Volgende maand beloof ik jullie weer een spel te laten zien van Meesteres Manita!
De show werd gegeven door Herakles & Najila45. Bijna elke maand is dit leuke stel op mijn party aanwezig. De show gaven zij samen met Edin-coset en in samenwerking met Daan van “DiubeoWhips.” Daan is een enthousiaste jonge man die prachtige zwepen maakt van parakoord. Tijdens deze show werden er alleen maar zwepen van Daan gebruikt. Hierdoor kregen wij een goede indruk wat deze zwepen doen!
(ik kan niet wachten tot ik mijn DiubeoWhip heb)
“DiubeoWhips” was deze avond ook de extra stand met zijn prachtige zwepen.

De naam van de show was “ De gordel van de koningin der Amazone”
Hier even kleine schriftelijke uitleg van waar het over ging:

Koningin Hippolyte ziet Herakles van verre aankomen en is onder de indruk van de held.
Tijdens een hevig liefdesspel is ze zelfs bereid hem de gordel vrijwillig te geven.
Hera besluit Herakles dan nog maar eens tegen te werken. De toornige godin neemt de gedaante van een Amazone aan, begeeft zich onder de vrouwen en verspreidt vervolgens het gerucht dat de vreemdelingen het op het leven van hun koningin gemunt hebben.
De vrouwen openen vervolgens woest de aanval. Het is echter geen eerlijke strijd en

Hippolyte verliest de strijd. Herakles neemt de gordel van haar af en zo vervult Herakles zijn negende opdracht.

De foto’s maken het verhaal compleet!
Het was heftig maar prachtig om te aanschouwen!
Bedankt en een dikke kus voor het hele team die hieraan heeft mee gewerkt. Xxxxx

De Demonstratie werd gegeven door D_Moon “Shamanistic Body Spanking”

Onder leiding van D_Moon_ werd er een korte sjamanistisch ritueel uitvoert.
Hier kwamen geen trommels aan te pas, want het was de bedoeling dat je lichaam van je slaaf/slavin zou gebruiken. En het blijkt het lichaam heeft genoeg plekken die geschikt zijn om op te drummen 😊 Het was uiteindelijk een grote, menselijke drumcirkel!

Het was leuk en gezellig om zo dit met z’n allen te doen!
Zoals altijd konden lief-meisje, Herakles & Najila45 en ik het niet laten om een beetje te geiten. Maar ja, SM is voor mij vooral ook heel veel lachen en mensen op het verkeerde been zetten. 😉

De kledingstand was van Lef 2.0. Ze waren voor de 2e keer aanwezig in de nieuwe formatie.
Het was leuk om je te leren kennen Henk en ik hoop je ergens dit jaar nog eens terug te zien op mijn party. Ook zelf nog even lopen gluren tussen de spullen en ik moet zeggen, dat was de moeite waard!

Op de dag van de party kreeg ik een lange mail van P_A_Trick
Met daarin deze vraag: “Heb laatst een florentine workshop gegeven op een feest. Ik zou graag in contact willen komen met mensen die floggen en geflogd willen worden”.
Nou dat is P_A_Trick gelukt en ik was onder de indruk van zijn kunsten met de met LED zwepen. Ik heb hem zelfs gevraagd terug te komen op de party om een demo of show te geven.

De foto’s zijn deze maand gemaakt door Jasmine en Erikfoto.
Bedankt weer lieverds zitten weer mooie plaatjes tussen!
xxx

Wat kunnen jullie volgende maand verwachten:

DJ Pedro & Gast DJ Sydney
Show: Saint Lawrence
Fotografen Jasmine & Cor
Kleding The Funhouse
Extra Zwepen maker Leiband
Demonstratie: Sadisme door Hans

Dit willen jullie toch niet missen!!

Dus bel of mail om te reserveren, 06-23972607 – party@mrs-manita.com

Liefs,
Meesteres Manita
19 maart 2019

 


Verslag van Damiana

Ons 1 na laatste feestje alweer bij Manita op de Showboat. Donderdagavond beginnen de stuiters zich flink te melden, een speeldate met Vonkje en misschien wel samen met Herman1970 brengen me hoofd en lichaam op hol. De vrijdag is aangebroken als ik na het douchen bespreek wat ik aan mag trekken, haar in de krullen, make up op en klaar om te vertrekken als ik nog even contact heb met Vonkje of ik nu van dof of scherp hield, scherp…waarop ik een foto krijg met de speeltas en de laatste woorden: Een waslijn flogger zit in mijn tas. Naar ding vermoed ik. Ach…. zolang het jouw billen zijn…Ik grijns, kan de sadisme goed hebben en het brengt de stuiters nog meer op hol.

In de auto en op naar de Showboat, onderweg geven de stuiters me onrust en begin te draaien, Herman1970 kent mijn wens om door hem en Vonkje tegelijk gezweept te worden. In de auto bespreken we nog het 1 en ander waaronder het aanbieden van de fles wijn aan Manita, je bent mijn slavin en ik wil dat ik trots op je kan zijn, denk eraan dat je het netjes aanbied…oh ja shit die was ik even vergeten. Ja lieverd ik zal het netjes doen.

We komen aan bij de Showboat, tas en wijn uit de auto als Vonkje met wat leuke mensen naast ons parkeert, laat mij eens naar je kijken, je ziet er heerlijk uit, altijd fijn zo een compliment en we gaan naar binnen. De spullen opgeborgen als we een rondje gaan lopen, even knuffelen met wat vrienden als we naar boven lopen, ik weet Manita net te ontglippen met de wijn waarop Herman1970 begint te lachen, naar het rookhok als het niet lang duurt voor Manita naar boven komt, Herman1970 begroet haar als hij een stap opzij zet en ik met een kistje wijn door mijn knieën zak, kortsluiting in me hoofd als ik daar zit want ik ben maar voor weinig dames onderdanig en Manita is er 1 van, mijn blik neergeslagen pakt ze heel rustig de wijn (wat uren lijkt te duren) van me aan en ik spring bijna van de grond af, Herman1970 heeft boodschappen gedaan zie ik en we worden beide bedankt. Zo dat stuk hebben we gehad nu snel weg wezen hier.

De avond begint wat kalmpjes, ik vermoed dat mensen afwachtend zijn op de show die komen gaat. Helaas door het spelen met een vriendin heb ik een deel gemist maar de laatste 5 min heb ik gelukkig nog kunnen genieten van een mooie show. Wat ging het hard en intensief, wat een chemie tussen die 2 lieverds. Het was met 1 woord wauw. We gaan naar beneden waar Herman1970 een vriendin van ons kennis laat maken met de flogger en cane, haar eerste ervaring dus al snel is het genoeg, hij stuurt me naar boven om tegen Vonkje te zeggen dat ik er klaar voor ben, stuiter stuiter te trap op als ik naar beneden wordt gestuurd met de speeltas van Vonkje.

Ik sta te stuiteren als Herman1970 mijn boeien om doet en me vast zet aan de stang in de studio, als ik een blinddoek om krijg en ik al snel floggers over mijn lijf voel gaan, om en om, intens en rustig. Ik draai rondjes en raak al snel gedesoriënteerd, ik geef me maar over want de strijd in me hoofd wint het niet van 2 sadisten.

Ik voel ruwe handen over mijn lijf ik kronkel en geniet terwijl ik flink gezweept wordt. De stilte en de rust in me hoofd, ik zak weg, ik onderga als ik in een harde klap eruit wordt gehaald. Tranen van pijn, me lieverd vangt me op, kalmeert me en de intensiteit gaat iets omlaag, we pakken het tempo weer op, ik laat weer los en daar komt mijn lekkere bubbel, de klappen worden langzaam weer harder, ik dans, geniet en onderga.

De single tail van Vonkje omarmt mijn lichaam, fuck wat is die lekker, de single tail van Herman komt erbij en om en om omarmen ze mijn lichaam, steeds weer een andere plek, steeds weer een andere zweep. De rust in me hoofd, de stilte om me heen, ik onderga en ontspan zoals ik in tijden niet gedaan heb. Het spel wordt opgebouwd, de slagen worden harder, de snake land genadeloos hard op mijn lijf, adem halen, stampvoetend en scheldend maar we gaan door.

Ik raak op Herman voelt het aan en pakt de cane, Vonkje heerlijk tegen mij aan, veilig in haar armen en de slagen ondergaan met de cane, ik vraag of het harder mag, trots op mezelf dat ik in tijden weer zo fijn kan spelen.

Even bijkomen als we in de natte ruimte nog even staan te kijken bij een ritmisch spanken, heerlijk om iedereen tegelijk met elkaar bezig te zien. Tijd om wat te drinken en langzaam richting huis te gaan, ik merk dat de avond veel indruk heeft gemaakt ik ben op. Lieve Vonkje en Herman1970 bedankt voor het fijne samenspel, Manita bedankt dat je me het niet heel moeilijk hebt gemaakt met de fles wijn en voor dit fijne feestje tot volgende maand.

Liefs, Damiana