Party 211, September 2019


Wat een feestje was het weer! Ik heb zo genoten van iedereen en in het bijzonder van lief-meisje die zich deze avond ook echt lief heeft gedragen.

Het was al vroeg druk en ook de speelruimtes werden al vroeg in gebruik genomen.

Dit kunnen jullie ook verderop in het verslag van meisje47 terug lezen.
Voor mij begon de party bijtijds aangezien deze maand weer de ruil & verkoop beurs beneden in de natte ruimte plaats vond.
Ik had weer een behoorlijke verzameling aan 2e hands spul bij elkaar gevonden na het opruimen van mijn 2 schuren. Dit maakt het altijd extra leuk.
Niet alleen ik, maar ook drie andere gasten hadden wat 2e hands spullen meegenomen voor onze inleg tafel.

Het was super gezellig in ons gelegenheidswinkeltje, die werd bemand door lief-meisje en vonkje. (Bedankt weer lieverds!) . Ook deze keer zijn er weer een hoop spullen van eigenaar veranderd.
Het geeft mij een ontzettend voldaan gevoel wanneer ik zelf iets niet meer pas en er vervolgens een ander trots in loopt te pronken. 😊 Daar word ik blij van!

Om 23:30 was het na een succesvolle verkoop tijd om de boel weer in te pakken.
Het was hoog tijd om de natte ruimte weer beschikbaar te stellen als speelruimte, aangezien de overige ruimtes bomvol stonden met enthousiaste mensen. Dit enthousiasme is dan ook de hele avond doorgegaan zowel in de speelruimtes als op de dansvloer. Laat dit nou net de reden zijn dat ik dit evenement lang geleden ben gestart.

En voor de mensen die het gemist hebben: in december organiseren we weer een ruil -en verkoop beurs.

Om 00:00 uur was het tijd voor de show “Flying High“.

Deze werd gegeven door Lynx & Elle.
Het was een fraaie act waar duidelijk veel tijd en aandacht aan is besteed.
Elle, “de stewardess”,  kwam zich melden aan de gate en de piloot was blij verrast dat zij mee wilde. 😊
Dus hup, de kleding ging uit en naakt werd Elle vastgebonden aan een vliegtuigje.
Ze werd voorzien van 2 propellertjes en na een paar keer flink duwen vloog Elle door de lucht met een mega grote glimlach.
Na het vliegritje werd de landing ingezet en ging Lynx op de grond liggen om Elle rustig op te vangen. Nadat haar voetjes weer op de grond stonden, werd ze netjes aangekleed en begaf zich op de plaatst van bestemming; in de armen van Lynx.
Bedankt lieverds voor deze leuke show! wij zien jullie graag nog eens terug bij de volgende.

Rond deze tijd had ik mijn beloofde zweep van Daan (DiubeoWhips) in ontvangst genomen.

(Hij is prachtig. Check de foto’s.) Even persoonlijk voor Daan: Ontzettend bedankt hiervoor, ik zie je graag terug in 2020!
Ik stond meteen te popelen om de zweep uit te proberen, wat jullie waarschijnlijk niet zal verbazen.
lief-meisje was hiervoor in mijn ogen de juiste persoon, dus ik liet haar plaatsnemen aan de danspaal. Wat hierna gebeurde was geweldig. Voor het eerst in lange tijd voelde ik echt weer even de connectie, waarin we iedereen om ons heen vergaten.

Het was super fijn om dit zo samen te mogen beleven.

Mijn nieuwe zweep was iets te veel voor haar,  maar met de overige materialen uit mijn speelkoffer hebben we de sterren van de hemel gespeeld.

Nu was het tijd voor een drankje, waarna we doorgingen naar de demo over Needle Play, gegeven door Ome Willem.
Gerard had ik uitgeleend aan Willem en zelf imiteerde ik zijn handelingen op lief-meisje.
Lief-meisje was behoorlijk nerveus en had hierdoor moeite stil te blijven liggen en zich over te geven. Na een hartig standje vanuit mij kwam haar lichaam tot rust.

Daarna kon ik eindelijk de handelingen van Willem volgen.

Beiden mochten diverse soorten naalden ervaren.
Zoals in het verleden al eerder is gebeurd, barstte lief-meisje in tranen uit en stroomden alle blokkades uit haar lichaam weg. Dit was mijn signaal om te stoppen terwijl Willem door ging met gerard. Ik ben trots op jou gerard! (Die Hard).

Na het verwijderen van de naalden had lief-meisje even de tijd nodig om bij te komen.
Dit was ook na lange tijd weer onze eerste naaldensessie.
Er zullen er nog vele volgen.

Willem, je hebt het zo leuk en goed gedaan.
Ik heb er ook weer van geleerd!  Heel erg bedankt!
Ik hoop je graag nog eens terug te zien. xxxx

De kledingstand was deze maand van Mieke van QuasiModo. Zij is een oude rot in het vak.
Dat is terug te zien in de kwaliteit van de kleding.
Fijn dat je er weer was lieverd xxx

 

De geweldige muziek op deze party werd verzorgd door DJ Sydney!!
Bedankt topper xxx

De prachtige foto’s bij dit verslag zijn gemaakt door onze vaste fotograaf Erikfoto en gastfotograaf Peter van Gelderen. Bedankt lieve mannen xxxx

De volgende party is op vrijdag 11 oktober.

Hieronder een lijstje van wat jullie kunnen verwachten.

Je kunt reserveren door even te bellen naar 06-23972607 of een mailtje te sturen naar party@mrs-manita.com.

Ik hoop jullie 11 oktober weer welkom te heten.
Mogen we er met z’n allen weer een super leuke speelavond van maken.

Liefs,
Meesteres Manita


 

Verslag meisje74

Aan het eind van de avond, vroeg Manita me of ik een verhaal wilde schrijven over mijn belevenissen van die avond.

Ik gaf meteen aan dat het dan wel een geheel eigen verhaal zou worden, aangezien ik geen enkele show heb gezien en misschien ook wel een hoop gemist had. We hebben onze avond eigenlijk met een vrij kleine groep doorgebracht. Dat was niet erg, de rest van de avond zou Manita zelf wel beschrijven.

Al voor 21.00 uur waren we (Sir-Stefano, Tj72 en ik) aanwezig bij de boot, we hebben even gewacht voor we naar binnen konden. Een voordeel van vroeg zijn is dat je alle ruimte hebt om je om te kleden, best relaxed..

Allereerst zijn we even wat gaan drinken in de bar en we hebben hier en daar wat mensen gegroet, geknuffeld, altijd een leuk moment. Even een beetje acclimatiseren aan het begin van de avond.

Kort daarna zijn we een rondje gaan lopen en kwamen we uit bij de speelruimte waar een kleine (deels 2de hands) markt was. Daar stond Manita ook en zij had een leuk speeltje voor me…Zou net wat voor mij zijn 😉 Het was een vibrator met suction in één, dubbel genot dus. Na wat uitproberen op mijn hand…tepel…heb ik ‘m maar gekocht. Vermoedelijk is dat wel wat voor mij. Nog niet uitgeprobeerd…dat komt nog 😉

Even daarna liepen we door naar de speelruimtes en daar was nog alle ruimte, dus zijn Sir-Stefano en ik maar gelijk bezig gegaan. Lekker even een warming up en dat bleek heerlijk te zijn. Ik kon me goed concentreren, heel goed de slagen opvangen en al gauw hoefde ik me niet meer te concentreren en waren Sir-Stefano en ik één in onze bubbel, zalig…

Later zagen we dat PeculiarDesires prachtige foto’s van onze bullwrapping heeft gemaakt, zo gaaf!

Toen we terugkwamen in de bar hebben we weer wat gedronken, weer wat mensen gegroet en geknuffeld en heeft Sir-Stefano even wat gegeten, het smaakte, zoals altijd, weer erg goed hoorde ik.

Na het eten vroeg Sir-Stefano aan Tj72 of Hij mij onder handen wilde nemen. Hij accepteerde het aanbod meteen, dus zijn we weer naar beneden gegaan.

Bij de twee kruizen in de speelruimte stond ik aan het rechterkruis. En Tj72 was meteen al lekker pittig bezig. Ik zat weer heel snel in een goede modus en kon alles heel kalm opvangen, zo’n bubbel blijft zo lekker.

Af en toe voelde ik dat Sir-Stefano het even overnam en zo wisselden ze elkaar af.

Toen werd ik bij het kruis weggetrokken en moest meer in het midden van de ruimte staan, ik wist meteen wat er komen ging. Beide D’s hadden hun paracord bullwhip in de hand, dat zou een dubbele wrapping worden. Best heel spannend, want dat valt niet mee, maar ik ben gaan staan en ze gingen rustig van start, af en toe harder en soms serieus hard en dan weer terug naar kalm. Het bracht mij de rust om het laatste deel in te gaan, waarin de D’s flink hard de whips om me heen lieten gaan, het ging zo snel en hard, ik hoorde mezelf geluiden maken…voor mijn gevoel deed ik dat niet zelf, was het puur een reactie van mijn lijf…de laatste 10 dubbele slagen waren echt hard, keihard en daarna zakte ik meteen door mijn benen, ik kon niet meer staan…

Wat een kick, wat een ervaring…deze momenten maken dat ik me zo krachtig voel, een soort trots die je niet zomaar voelt, ‘They lifted me up…’

Ik ben lekker op de bank gaan zitten en heb lekker gekeken naar een mooie sessie tussen BlackJack en dragonnaughty en later speelde Sir-Stefano nog met Anne (zij kan lekker schelden, mooi!), sweetsubbylady (prachtig om haar overgave te zien) en vervolgens samen met Tj72 nog een keiharde bullwhipwrapping met –morada-, zo enorm gaaf om te zien, wat kan die dame wat incasseren en wat kan ze schelden! Toen ze ‘sterf!’ riep naar Sir-Stefano heb ik even ingegrepen…dat leek me niet zo’n goed plan ;)))

Rond half drie zijn we weer naar de bar gegaan, daar hebben we lekker nog wat gedronken, gekletst en om 3.15 uur hebben we de mensen die er nog waren gedag gezegd en zijn we ons gaan omkleden om weer richting huis te gaan.

Wat een schitterende avond, ik heb zo genoten!

Dank weer voor de organisatie en de barbediening, het was weer perfect geregeld!

meisje47


Nog een extra verslagje van dame syrae dit heeft zij op Fetlife geplaatst:
Genaamd: Belated play party report https://fetlife.com/users/6495667/posts/5835880