Party 212, Oktober 2019


Het was in veel opzichten een bijzondere avond deze oktobereditie van mijn feestje. In ieder geval vanwege het het feit dat dit de laatste keer was dat ‘JouwPrinsMartijn” er zou zijn Hem heb ik om die reden gevraagd zijn ervaringen te beschrijven over zijn laatste avond op mijn party. Via deze weg wil ik Martijn namens ons hele team een fijne reis wensen naar een mooiere en lichtere wereld.

Bedankt voor je prachtige verslag en lieve woorden. Liefs Manita xxxxx


Het was zo’n party dat je denkt:  “het wordt weer lekker druk” maar dan opeens merk je dat de griep heeft toegeslagen en blijf je de laatste 3 dagen hangen op hetzelfde aantal bezoekers.
Er zegt iemand af en er komt weer iemand bij en dat bleef zo doorgaan helaas.
Beterschap voor iedereen die niet kon komen vanwege de griep. Hopelijk kunnen jullie er volgende keer weer bij zijn.

Dat het een wat rustiger feestje was heeft de pret niet gedrukt!  Er is mega veel gespeeld. Er was veel mooi spel en dat is op de foto’s terug te zien.

De show deze avond werd gegeven door Bregje en msdaizy en dat was echt weer prachtig!
De Theeceremonie kunnen we deze show wel noemen!
De ceremonie liep echter compleet uit de hand omdat msdaizy de thee niet op de juiste wijze had bereid. De thee werd in haar gezicht gespuugd en meteen werd ze in een strakke bondage aan de takel gezet. Met 1 been omhoog werd haar mooie kimono ruw open getrokken. En zo stond ze half naakt op een been voor het publiek en werd vernederd en hard geslagen totdat Bregje het genoeg vond. Bij het weer neerlaten van de takel zakte msdaizy door haar benen op de grond en was het haar duidelijk dat ze de volgende keer beter op moet letten bij het thee maken.
Bedankt lieve dames xxx

De muziek kwam deze avond van DJ Marcelles die de avond opende en rond 00:30 nam  DJ Pedro het stokje over. Top gedaan mannen en tot 8 november.

De kledingstand van Passie & Plezier was ook deze keer bemand door KamaMedea.  Omdat het op- en afbouwen best een boel werk is, kreeg ze, zoals beloofd, hulp van gerard en sander. Lieverd geef maar 2 data door dat je in 2020 weer wil staan!
Bedankt en we zien elkaar snel weer xxx

Als extra stand was er deze keer een boek presentatie van Zara van Amstel.
Een boek over BDSM zoals de reis voor haar en haar man is gelopen!
Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik het boek zelf nog niet heb gelezen. Dat is een voornemen voor als ik volgend jaar op een bedje lig op het strand.
Bedankt voor de mand met lekkers xxx

De demo werd gegeven door Mil met zijn vacuüm bed! In de ruimte van het vacuüm bed is het net als voorgaande keren de hele avond druk geweest met kijkers en mensen die het ook wel eens wilden ervaren.
En toch was er helaas niet genoeg tijd om iedereen gelukkig te maken!
Dus Mil geef jij ook 2 data door dat je weer op de party wil komen in 2020!
Bedankt xxx

Uiteindelijk na de show zelf ook nog even heerlijk gespeeld met liefmeisje het liep eerst wat moeizaam ze kon duidelijk vandaag niet zo veel pijn hebben.
Dus wat doe je dan als goede Dom? 😉 Dan gooi je het over een andere boeg.
De week daarvoor had ik vonkje gewrapt om haar nek met de bull en dat was zo leuk om te doen, dat ik dacht: ‘dat doe ik weer en nu bij liefmeisje! ‘ Nou dat was een schot in de roos. Ik heb het heel voorzichtig gedaan om haar nek en haar armen en langzaam gleed ze weg in haar eigen wereldje.
Het was heerlijk om te doen en genot om naar te kijken (heb ik van horen zeggen)!
Trots op mijn meisje xxx

Daarna nog vele gesprekken gevoerd met andere lieve gasten met als gevolg dat ik zaterdag mijn stem kwijt was. 😉

De foto’s zijn gemaakt door Jasmine de Vries & Cor Bruin. Lieverds jullie hebben echt beide prachtige foto’s gemaakt! Heel erg bedankt xxxx

De volgende party is op vrijdag 8 november en dit kunnen jullie verwachten:

DJ’s Marcelles & Sydney
Show:Meesteres Angel & Tuinwandelaar
Kleding: Fetish Company
Extra: zwepen van Slagwerk Atelier
Fotografen: Erik & Cor
Demonstratie: Zwepen van Slagwerk Atelier
Gegeven door Meesteres Angel & Tuinwandelaar
Gewillige slaven kunnen zich aanmelden om deze zwepen te voelen!!!
party@mrs-manita.com

Reserveren kun je via hetzelfde mail adres of bellen met 06-23972607.

Tot ziens op vrijdag 8 november!

Liefs,
Meesteres ManitaVerslag van JouwPrinsMartijn

Mijn laatst keer vandaag.. mijn laatste keer rondlopend op het feest waar ik mijzelf kan zijn tussen al die mooie en fijne mensen.

Afscheid nemen van jullie.. hoe ga ik dat doen? Door nog één keer te zijn wie ik ben!

De voorpret begon al in de middag met het inpakken van mijn koffer .. Wat neem ik mee? Ik ga vanavond alleen en heb geen playdate afgesproken maar je weet nooit tenslotte. Floggers neem ik mee, dat is altijd leuk ik neem ook touw mee. Ik sta bekend om mijn zwarte,lange nagels en die kunnen niet in de koffer. Ik trek mijn mooie pak aan en mijn zilveren ‘drakenring’. Alleen mijn hoed nog en cane; Ja, feest klaar!

De heenreis rij ik mee met Martine en Ruud, zij hebben mij opgepikt op ..  (ik ben slecht in topografie). In de trein onderweg zie ik toch mensen naar mij kijken en dat doet me wel goed.
Ruudje rijdt lekker door en al kletsend in de auto komen we mooi op tijd aan.. de deur  lijkt zelfs nog dicht te zijn maar ze laten ons snel binnen.

Als we dan binnen zijn en de spullen heb opgeborgen ga ik maar eens een rondje lopen om te kijken wie er al is..  Er is een gezellig winkeltje (Passie & Plezier) waar de kleding mooi hangt. Leuke spulletjes hoor maar IK ben niet zo van het dragen van lingerie.  Er is ook een leuk, gezellig stel aanwezig met haar boek; Hun reis over hoe ze in de BDSMwereld zijn beland.

Langzaamaan komen er meer en meer mensen binnen en beneden zie je ook al een voorzichtig spel ..  toekijkend hoe zij hem voor het eerst slaat met een flogger. Een klein beetje advies geven .. stapje terug kun je iets beter mikken.. Toekijkend hoe ze met elke klap  wel meer vertrouwen krijgt tot ze een keer te hoog slaat. Ze ziet dat zelf en dan die ongerustheid: “Sorry, die was fout. Doet het pijn?”  Hij stelt haar gerust.. hij is wel meer gewend! Wat is het toch leuk om beginnende sadisten/dominante mensen te zien groeien. Hoe herkenbaar want zo zijn we allemaal begonnen.

Aan de bar vormen de groepjes mensen, vrienden zich en hier en daar spreek ik met bekende. Ze weten allemaal dat dit voor mij mijn laatste keer is en ze wensen me allemaal veel plezier deze avond.

Rondlopend geniet ik van de mooie mensen. Gekleed in hun latex ‘poezenpakje’ tot in mooie lange lederen rokken en jassen. Het is elke keer weer leuk om te zien hoe iedereen zichzelf is en toch zijn best gedaan heeft om er mooi uit te zien. Ergens is het ook een ‘kijk-en-bekeken worden’ feest maar op een heel relaxte manier.

Er is, in een kamer benedendeks, een vacuumbed aanwezig. De rij mensen voor de deur laat zien dat er interesse is bij mensen. Om te kijken of te proberen! En ik zie bij de mensen, die het probeerden, er met een glimlach op hun gezicht uit komen.

Sommige mensen maken gebruik van de speelruimte als Manita haar openingswoorden doet.. ze hebben dan de ruimte voor hun spel en minder kijkers.
We zijn het allemaal met Manita eens als ze een opmerking maakt over hoe geweldloos deze avonden toch zijn. Hoe fijn dat iedereen elkaar respecteert en we elkaar met liefde slaan maar geen ruzies of matten (zoals zij het noemt).

De show van de avond heeft als thema: Theeceremonie. Wat een straf ze krijgt als ze de thee niet op de juiste smaak heeft. Touw en zweepjes (Ik ben niet thuis in de juiste benamingen) worden gebruikt. Ik dacht altijd dat het maar een show is .. maar ik hoor later van de dame dat de klappen goed aankwamen, ze voelt de gehele avond de sting op haar bovenbeen. Er is ook wel een mooie striem zichtbaar.

Er is weer een heerlijk buffet voor de show. Zoals altijd eigenlijk! Er is altijd genoeg keus voor elk soort eter.. lekkere kipkluifjes maar ook zalm of lekkere haring met ui. Ook de vegetarische eter word niet vergeten. En lekker fruit toe. Complimentjes hoor.

De dansvloer word ondertussen goed gebruikt, mensen bewegen op de goeie Dance(? .. heet dat zo?) De rookruimtes worden goed gebruikt en zijn ook plekken waar je de leuke gesprekken kunt hebben over van alles en nog wat.. Dank je wel Arie, voor je gezelligheid! Voor je acceptatie! Ik denk aan je!
Ook jij Manita; Enorm Bedankt voor je gezelligheid, je feestjes! Ik heb me er altijd thuis gevoeld.

Bedankt ook jullie andere bezoekers! Ook dankzij jullie is het elke keer weer een feestje! De gezelligheid .. de Spellen die jullie doen .. Wauw!

Ik wil toch wel even een dame ook nog speciaal noemen, ik weet haar naam niet maar.. Hoe jij daar voetje voor voetje de stapjes deed.. in Prikkeldraad gewikkeld! Knap hoor

Ik hoop dat dit een mooie plek verdient op jou site/profiel.

Nogmaals bedankt voor een hele fijne avond!

Knuffel
Martijn (JouwPrinsMartijn)