Party 218, September 2020


Op het moment dat ik dit schrijf, is de eerste party gehouden in Covid-19 tijd al weer meer dan 2 weken geleden. Het is op dit moment maar de vraag of de party van 9 oktober door mag gaan.
Vanavond gaan de heren Rutte en De Jong weer spreken en heel eerlijk gezegd:  ik hou mijn hart vast!

Maar goed, ik wil nog even met jullie delen hoe geweldig de eerste party in Covid-19 tijd was!

Vrijdag 11 september was de grote dag! De Showboat draait ondertussen alweer vanaf begin juli en is daardoor al goed ingewerkt met het hanteren van de nieuwe maatregelen in de club.
De nieuwe maatregelen moeten worden nageleefd door zowel de gasten als het personeel.
En ik moet zeggen dat het echt prima is verlopen.

Het was voor mij een spannende dag op vele fronten: de eerste party weer na 6 maanden, en zonder mijn rechterhand slaaf gerard, wat best tegen viel. Maar dankzij Sander is het wel gelukt om de speeltoestellen op 1,5 meter afstand van elkaar te plaatsen, reinigingsdoekjes en handdoeken neer te leggen bij alle speelplekken en extra pamfletten op te hangen die aangeven om na gebruik het toestel weer goed te reinigen! Bedankt Sander xxx

Ook het vinden van de juiste mensen om mee te helpen tijdens de party viel niet mee, want niet iedereen van het vaste team zag het zitten om al mee te draaien (alle begrip daarvoor natuurlijk). Maar gelukkig wilden 2 vriendinnen niet uit de BDSM helpen, en ook A girl on Fet was van de partij om mee te helpen. Mijn buurvrouw Linda heeft bij de ingang voor de intake en het meten van de temperatuur gezorgd, Annemieke voor het regelen van het verkeer bij de trap en A girl on Fet heeft gerard zijn plekje die avond ingevuld. Bedankt, jullie zijn alle 3 zo lief voor mij!

Ook heeft A Gril on Fet meegedaan aan een spontane bondage show die een oude bekende van mij, Evert-Jan, wel voor mij wilde doen (als ik een model had). Het was prachtig! Met 1 touw werd haar prachtige lijfje nog mooier, omdat Evert-Jan dat touwtje precies op de juiste plekjes wist te plaatsen. Zie het bewijs op de foto’s. Beide bedankt lieverds xxxx

Zelf heb ik nog een show gedaan met Nietanieta, de vrouw van mijn goede vriend Kale681. Helaas zijn daar geen foto’s van, maar wij hebben ervan genoten! Dat kun je ook lezen in het verslag van Nietanieta over deze avond.

De Kledingstand was van Hans – Fetish Company, en de extra stand met prachtige zwepen was van AJ-Zwepen. Beiden heel erg bedankt voor jullie aanwezigheid.

De foto’s zijn gemaakt door Jasmine de Vries en een nieuwe fotograaf Rayan (mic@lief.net). Alle foto’s zonder logo zijn van Rayan. Ook jullie bedankt!

Natuurlijk hebben onze 2 toppers, DJ Sydney en DJ Pedro, gezorgd dat ook onze oren weer vermaakt werden en dat de juiste muziek werd gedraaid tijdens de 2 shows.

Alle mensen die ik heb gesproken waren zo blij om er weer te zijn dat ik nu nog meer uitkijk dan anders naar de volgende party! Echt iedereen liep rond als een blij ei inclusief ikzelf.

Wat kunnen jullie dan verwachten:

DJ Marcelles & DJ Pedro
Show: Loki Plastic Bondage
Fotografen: Cor & Rayan (mic@lief.net)
Kleding: Quasimodo

Let goed op mijn website en Fetlife of de party van 9 oktober zal doorgaan I.V.M EVENTUELE NIEUWE MAATREGELEN!

Hopelijk tot ziens op vrijdag 9 oktober 2020!!!

Wellicht met andere opening en sluitingstijden ik hou jullie op de hoogte!

Liefs,
Meesteres Manita
28 September 2020


Lief berichtje van SirStephan1960 & Orchidee70

Wat hebben wij een heerlijke avond gehad.

Heerlijk om al die mooi mensen bijzonder gekleed te zien. Iedereen leuk, vrolijk, feestelijk en gefocust om een leuke avond te hebben. Ook alle andere zaken (catering, shows etc) waren prima.

Eigenlijk niks nieuws want dat waren de Manita feesten toch altijd al.

Het absolute hoogtepunt vond ik persoonlijk echter de Corona maatregelen en ja ik realiseer mij dat dat raar klinkt. Echter ik neem dat ellendige virus bijzonder serieus en ik heb gemerkt dat dat niet overal het geval is. Ik heb mij geen moment ongemakkelijk gevoeld en omdat er niet te veel mensen waren kon ik mij overal vrij bewegen.

Er waren schermen geplaatst, niet te veel barkrukken rond te bar, zoals gezegd beperkt aantal mensen binnen en beneden was er een mondkapjes plicht die ook gehandhaafd werd.

Beter een maatregel te veel dan een te weinig.
Inmiddels nummertjes gevraagd voor het volgende feest!

Blijf voorzichtig!!
T & M


Compliment van MrBlackJack

Was leuk je na lange tijd weer te zien.
En hebben goed genoten dus was goed geregeld en goed te doen.
En de bediening en eten was super geregeld via bestelling aan de bar.

Dus jammer als je de party gemist hebt maar wij komen zeker weer de volgende feest 😈😇

Xxx van ons


Verslag van Nietanieta

Vrijdagavond was dan eindelijk je langverwachte eerste Play-party in Corona tijd. Spannend! Na van tevoren goed gebrieft te zijn over afstand houden, intake en temperaturen bij binnenkomst, deur-beleid, kledingvoorschriften, met manlief afgereisd naar Zaandijk.

De party kwam iets voorzichtig op gang. Veel gasten hadden last van de Coentunnel en ander fileleed, het werd pas laat druk. Maar niet minder gezellig! Uiteindelijke groeide de groep toch naar een 80 personen, jonge en oud(er), mannen en vrouwen. Ieder zijn eigen fetisj, ik keek mijn ogen uit, eerste keer op de party. Nog een beetje zoekende.

Maar leuke mensen, een deel kende ik al van gezicht, en goede gesprekken. Er heerste een mooie vriendelijke sfeer. Ik vind het als redelijke nieuwkomer mooi om te zien hoe iedereen op zijn eigen wijze het BDSM spel beleeft en hier ook helemaal in opgaat. Ik heb gefascineerd naar de dansvloer gekeken en spelende Dom/Domina met subs. De fotografen hebben mooie plaatjes kunnen maken.

Mooie ook de demonstraties op wat een deel van de avond de dansvloer was.

Jij was de baas van het feest. Vanaf je troon, maar ook wandelend tussen de kinksters, een prachtige gastvrouw, die, ondanks afzeggingen voor demonstraties, als vanzelfsprekend, met medewerking uit je vriendenkring, twee prachtige shows heeft weten neer te zetten.

De eerste demo was een knoopsessie, ik schaam me dat ik z’n naam vergeten ben, maar ik vond de kalmte en doordachte wijze waarop hij z’n dame ‘inpakte’ in een fraai web van geweven touw prachtig.

Daarna werd ik door jou, Manita gesommeerd mijn kleren uit te doen en op de dansvloer te verschijnen, waarna ik geblinddoekt werd en vervolgens een heerlijk spel met slaan en zwepen, tederheid en hardheid, straf en goedmaken heb ondergaan. Door de beat van de muziek raakte ik in trance en ervoer nauwelijks nog pijn. Het was heerlijk en bevrijdend. Niet afgeleid door ogen die kijken en wandelaars, maar alleen met jou stem en je zweep. Ik heb genoten.

Aan het eind van de show weer heel lief bij manlief aan de voeten neergevlijd, zodat hij mij verder kon troosten. Ik was op, maar op een fijne manier.

Ik vond het een mooie avond, en heb weer veel bijgeleerd. We komen zeker weer langs.

Manita, dank voor de organisatie, dank voor het spel, en tot een volgende keer.
Nietanieta