Opnieuw naar het bos met slaaf ron


Opnieuw heb ik slaaf ron meegenomen naar een bos in Amsterdam en hem behandeld als de slet die hij is.

Opnieuw in het bos met slaaf ron

En Weer Het Bos In

Ik had al bijna de moed opgegeven om nog voor de zomervakantie weer eens met mijn Meesteres een buitensessie te doen toen er opeens een afspraak in de buurt van Amsterdam op mijn bureau lag. En die zou om 18.00 uur afgelopen zijn. Ik mailde onmiddellijk Meesteres Manita om haar dit heuglijke feit te melden. Na snel een aantal mails te hebben uitgewisseld ontving ik op de dag voor onze afspraak opeens deze mysterieuze mail:

Hoi sletje,

We gaan het anders doen morgen!
Hoe weet ik nog niet zeker maar bel me even om 12.00
uur.

Groet,

Je Meesteres

Op de bewuste dag, onderweg naar mijn afspraak, bel ik stipt om 12.00 uur mijn Meesteres. Ga naar industrieterrein X en parkeer je auto tegenover een bepaald kantoorgebouw. Ik sta daar om 18.30 met Rob klaar om je op te halen. De rest merk je vanzelf wel.

En ja hoor, na dit telefoongesprek beginnen de zenuwen alweer de kop op te steken. Ik heb nog ruim de tijd voor mijn zakenafspraak en zoek een seksshop in de buurt. Daar koop ik een setje naadkousen en een anusdildo, want mijn Meesteres wil mij anaal nemen.

Na de aanschaf zoek ik een rustige parkeerplaats en probeer de anusdildo. Ik stop ‘m na enige malen proberen diep in mijn anus, trek mijn broek weer aan en rij weg. Dit is geen echt succes. Onderweg wordt mijn ‘aandrang’ alleen maar groter. Ik besluit hem uit te doen en na de afspraak nog eens te proberen.
De zakenbespreking is gelukkig wat eerder afgelopen dan verwacht. Ik rij dan ook snel weer naar een rustig plekje en doe weer mijn anusdildo in. Ik besluit hiermee nu wat rond te lopen. Het voelt absoluut niet ‘lekker’ en wederom voel ik mijn ‘aandrang’ weer de kop opsteken. Het zal me toch niet gebeuren dat ik-wanneer mijn Meesteres mij in mijn slettekontje neemt- haar moet melden dat ik even naar de wc moet? ! Ik besluit dit experiment te stoppen. Jammer maar mijn Meesteres zal teleurgesteld zijn.

Vervolgens stap ik weer in mijn auto en haast mij naar de afgesproken plek. Daar staan Rob en Meesteres Manita al te wachten.Ik stap over in hun auto. Na een korte begroeting commandeert mijn Meesteres “Hier is je plastic zak. Kleed je maar uit en doe die spullen aan.” We rijden nog dwars door de stad als ik al half naakt in de auto zit. Ik heb op een gegeven moment alleen nog mijn bloesje aan als ik mijn naadkousen, daarna mijn pumps, enkel en polsbanden aandoe. Zo rijden we naar de rand van een nabijgelegen bos. Daar joggen een tiental meiden langs het pad waar we rijden. Ik word geil van het feit dat ze me kunnen zien. Toch wil ik dat niet. Ik wil niet mensen die niets met mijn ‘hobby’ te maken hebben er ook mee ‘lastig vallen’. Onderweg vertel ik Mijn Meesteres van mijn mislukte anale experiment. Ze reageert niet echt teleurgesteld. “Dat valt mee”, denk ik nog. Verderop slaan we af en rijden het bos in. Al snel komen we op een open plek. Er reeds een geparkeerde auto. Er loopt een man naar toe maar blijft naar ons staan kijken. Angstig doe ik mijn masker op, waarna mijn Meesteres dit met vetertjes vanachter vastmaakt. Dan stap ik naakt, met alleen eerdergenoemde attributen aan, uit de auto. Tot overmaat van ramp komt er nog iemand op een brommertje langsrijden als ik achter mijn Meesteres aan het bos in loop. Met een angstig stemmetje vraag ik aan mijn Meesteres “hij zal toch niemand gaan bellen of zo..?”. Meesteres Manita lacht “Wat denk je dat die mannen hier komen doen, sletje?”. Het blijkt een ‘homo-ontmoetingsplaats’ te  zijn en mijn Meesteres hoopt dat dan ook dat er een paar mannen zijn die misschien wel mee willen doen om dit nederige sletje te willen bevredigen.

Dan komen we bij een boom waarvan de stam op middelhoogte splitst in twee grote takken. “Ga daar maar tegenaan staan”. Ik sta met mijn rug tegen de boom en mijn armen omhoog langs de twee takken. Zo bindt Meesteres Manita mij vast. Ik kan geen kant meer op. Naakt aan een boom in een bos vlakbij Amsterdam waar mannen elkaar ontmoeten om elkaar lief te hebben. De zenuwen gieren door mijn keel, maar toch wordt ik er geil van. Niet in de laatste plaats omdat mijn Meesteres voor mij staat en zij met haar mooie doordringende ogen staat aan te kijken. Uit haar koffertje pakt ze een soort van plumeau en begint mij ermee te kietelen. “Zo eens kijken of je hier tegen kan”. De strijkt met de zachte veertjes over de gevoelige delen van mijn lichaam. En dat lichaam kronkelt zich in allerlei bochten. Heerlijk is dit. Ondertussen knijpt ze in mijn pik en ballen. “Zo heb je weer een nieuw tuigje gekocht?” Vraagt ze geïnteresseerd. “Ja Meesteres, Voor u, Meesteres” hijg ik van geilheid. Wat ik niet zie is een set klemmetjes die ze ook in haar handen heeft.”En dan kijken we nu of je hier tegen kan?” Ze doet de klemmetjes op mijn balzak die al superstrak staat door de metalen ballstrechter die ik om heb. Mijn Meesteres weet dat kleinzielig ben waar het om pijn gaat. Ze heeft er dan ook duidelijk genoegen in als ik het uitkerm van de pijn. Tegelijkertijd gaat ze door met strelen. Mijn geilheid overwint. Dan trekt ze de klemmetjes er in 1 keer af. Ik schrik en geef een kort kreet van pijn. “Oh wat ben je toch een mietje, hè. Je kan ook nergens tegen” zegt ze teleurgesteld. Dan trekt mijn Meesteres een zwarte rubber handschoen aan. “Ze zal me toch niet nu al gaan aftrekken” denk ik nog? Ze begint met haar gehandschoende hand mijn pik en ballen te strelen dan gaat ze via mijn balzak naar mijn anus. Ik druk mijn bekken helemaal naar voren. “Goed zo sletje. Toon je zelf maar goed. En laat mijn maar eens voelen wat er mis is daaronder.” Dan gaat ze met een vinger door mijn bilspleet en probeert mijn poepgaatje binnen te dringen. Het voelt niet goed. Ik ben nog helemaal gevoelig daaronder. Een bevestiging dat het anale avontuur niet is gelukt of dat ik meer tijd moet besteden om eraan te wennen. “Het voelt wel een beetje zweterig” zegt mijn Meesteres. Dan haalt ze haar hand weer terug en zegt boos. “Je had je wel eens schoon kunnen maken”. Ik schaam mij diep. Ik ben na de laatste poging gewoon vergeten om even naar een toilet te gaan om een en ander schoon te maken. Meesteres Manita twijfelt niet en steekt haar ‘vieze’ vinger in mijn mond. “Zo maak die maar helemaal schoon”. Ik kan niet anders doen dan de vinger schoonzuigen en likken. Ze draait haar vinger ook nog eens goed rond in mijn mond en als ze hem er uithaalt controleert ze of ie goed schoon is. De vernedering is compleet. Al had ik mij daar wel wat anders bij voorgesteld. Mijn eerder zo trotse pik is weer tot maatje pink verschrompeld. Mijn Meesteres ziet dit en komt met haar hele lichaam tegen mij aan staan. Haar geur, haar rondingen, haar hele aanwezigheid maakt me weer helemaal gek, maar ook dankbaar dat ik haar op dat moment mag dienen.

Inmiddels zijn de muggen ten strijde getrokken tegen deze afvallige indringers. Zelfs Rob die de foto’s maakt heeft er last van. Mijn Meesteres pakt een karwats uit het koffertje en begint mij te bewerken. Ze slaat op mijn tepels, mijn buik en op mijn pik en ballen. Na een tijdje echter is ze meer muggen op mijn lichaam aan het doodslaan. En wees gerust, Mijn Meesteres slaat raak. Ze heeft er duidelijk lol in. Dan maakt ze me los en bind daarna mijn handen op mijn rug. “Jammer dat er geen mannen zijn gekomen. Misschien had er wel eentje je willen pijpen? Maar ja de muggen zuigen ook lekker toch?”. Ik moet de koffer oppakken met mijn handen achter mijn rug gebonden. Zo loop ik weer achter mijn Meesteres aan naar een andere plek in het bos. Dit is duidelijk een afwerkplek. Er ligt een dekentje met de condooms en kleenex papiertjes er omheen. De ruimte wordt afgescheiden door een zee aan brandnetels en een omgevallen boom. Daar moet ik de koffer open maken en een voorbinddildo aan mijn Meesteres geven. Die bevestigde deze onder haar leren rok aan een riem. “Zo had ik je in je slette kutje willen nemen. Maar ja dat kan nu niet. Dus pijpen maar.” Commandeert mijn Meesteres. De dildo is toch nog vrij groot. De eikel moet mijn meesteres door de mondopening van mijn masker duwen. Dan begin ik verwoed te zuigen. Ik voel me nu werkelijk een slet van mijn Meesteres. Tegelijkertijd zit ik dicht tegen haar kruis aan te kijken. En zoals altijs bij mijn Meesteres kan ik net niet genoeg zien, maar voldoende om mijn fantasie te laten werken. De geile slet die ik ben. Mijn pikkie begint dan ook al gauw weer steviger vormen aan te nemen. Na een tijdje moet ik stoppen en opstaan. Ze maakt mijn polsen weer los. “Ga maar op die omgevallen boom liggen.” Na enig gebalanceer lig ik uiteindelijk languit op de boom. Mijn Meesteres houd een van mijn armen vast en met haar andere arm stopt ze de dildo, die ze inmiddels heeft losgemaakt, in mijn mond. “Nou sletje, pijpen maar. En trek jezelf maar af. Laat maar eens aan je Meesteres zien hoe geil je wel niet bent”.
Daar lig ik dan. Naakt op een omgevallen boom in een Amsterdams bos. Een dildo in mijn mond, pijpend. En met een hand mijzelf aftrekken tot ik klaarkom. Al gauw voel ik het bekende samentrekken van mijn ballen. En dat is extra gevoelig door de ballstretcher. “MMmwwwmww…” mompel ik nog. “Wat zeg je?” Vraagt mijn Meesteres en tegelijkertijd trekt ze de dildo iets uit mijn mond. Precies genoeg om iets verstaanbaars te kunnen produceren. “Mag ik klaarkomen Meesteres” zeg ik snel. “Natuurlijk sletje”, zegt ze poeslief. “Laat het maar lekker gaan”. En vrijwel tegelijkertijd spuit ik mijn sperma op mijn buik. Dan trekt Meesteres Manita de dildo uit mijn mond maar blijft me vasthouden. En dat is maar goed ook, want ik lig nog na te schokken en als ze me had losgelaten was ik waarschijnlijk naar de andere kant van de boom in de brandnetels gevallen. “Blijf maar even liggen” zegt Meesteres Manita als ik ook mijn trekhandje weer achter mijn hoofd op de boom heb geplaatst en ik dus weer in balans lig. Ik begrijp dat Rob nog wat foto’s wil maken en gedwee blijf ik liggen. Dan sta ik op, doe de spullen in het koffertje en loop ermee achter Meesteres Manita aan naar de auto. Geheel voldaan, dankbaar en gedienstig. Ik voel mij weer een echte slet. Eenmaal op de open plek aangekomen, staat nu weer een andere auto met daarin een jong stelletje dat zit te vrijen. Ze zien ons niet eens of doen angstvallig alsof. Meesteres Manita en Rob moeten erom lachen. Ik eigenlijk ook wel maar toch stap ik zo snel mogelijk in de auto van de Meesteres.

Nadat we gedrieën naar de parkeerplaats zijn gereden nemen we afscheid en maken tegelijkertijd een afspraak voor de volgende sessie. Een dag na de sessie stap ik ‘s morgens uit bed en schrik mij rot. Mijn Meesteres had gelijk. Ik ben in het bos gezogen. Maar dan niet afgezogen maar uitgezogen, te zien aan de muggenbulten.

Slaaf Ron